pagouras7 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Αν έχεις κρατήσει την συσκευασία από τό δέμα ανέβασε φωτογραφία για να δούμε τι έχει γίνει , μήπως έχει γίνει λάθος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Εγώ έχω και δεύτερη διεύθυνση αποστολής στην Ιταλία και εκεί στέλνουν κανονικά μπαταρίες banggood kai gearbest μόνο Ελλάδα δεν στέλνουν,μάλλον θα έχουν πολλές επιστροφές και δεν τους συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Αν έχεις κρατήσει την συσκευασία από τό δέμα ανέβασε φωτογραφία για να δούμε τι έχει γίνει , μήπως έχει γίνει λάθος .Αυτή είναι η μια πλευρά και στην πίσω είχε μόνο τα στοιχεία αποστολής. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είσαι βέβαιος πως δε φαίνεται; να έχω ελπίδες δηλαδή;;Πώς να είμαι σίγουρος για κάτι που μπορεί να αλλάξει από κάποιον άλλο; Μιλάω μόνο για το τι είδα με τα μάτια μου από το δικό μου πακέτο. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Αυτή είναι η μια πλευρά και στην πίσω είχε μόνο τα στοιχεία αποστολής. Το Customs declaration σημαίνει τελωνειακή δήλωση ,δηλαδή ότι έρχεται από χωρά εκτός ΕΕ και επιπλέον γράφει κινά ,όποτε σωστά πέρασε τελωνείο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 για πείτε ρε παιδιά γιατί έχω καιρό να αγοράσω απο banggood με priority direct mail που αγόραζα παλιότερα και ερχόταν μέσω Ολλανδίας περνάει ή πάει κι αυτό??? Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Αυτή είναι η μια πλευρά και στην πίσω είχε μόνο τα στοιχεία αποστολής. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς να είμαι σίγουρος για κάτι που μπορεί να αλλάξει από κάποιον άλλο; Μιλάω μόνο για το τι είδα με τα μάτια μου από το δικό μου πακέτο. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Σε αυτή φαίνεται ότι έρχεται από Κίνα και θα μπορούσαν να το περάσουν από τελωνείο και να πληρώσεις Αυτή ειναι με postnl από banggood με priority direct mail https://imgur.com/a/FyC8f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Ναι ρε γμτ. Κριμα και ηθελα να παρω..:mad: ευχαριστω :) Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 για πείτε ρε παιδιά γιατί έχω καιρό να αγοράσω απο banggood με priority direct mail που αγόραζα παλιότερα και ερχόταν μέσω Ολλανδίας περνάει ή πάει κι αυτό???Μέχρι στιγμής όλα καλά με priority direct mail. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 για πείτε ρε παιδιά γιατί έχω καιρό να αγοράσω απο banggood με priority direct mail που αγόραζα παλιότερα και ερχόταν μέσω Ολλανδίας περνάει ή πάει κι αυτό??? Πριν μια βδομάδα παρέλαβα 3 δέματα με πριοριτυ, το ένα ήρθε γρήγορα σε 11 μέρες, τα άλλα 2 όμως αργήσαν , ήρθαν στις 3 εβδομάδες. Εννοείται ότι δεν περάσαν τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Επειδή το τελευταίο δέμα που παρέλαβα εμεινε 30+ μερες στο ελβε μεχρι να σκαναριστει τωρα εχω μερικα δέματα χαμηλής αξίας ολα εχουν μπει απ 25 ως 31/10 ελλαδα. Και για αυτα θα παμε μηνα και βαλε? Το κακο ειναι οτι αν αργήσουν τοσο κλεινω το deadline παράδοσης και θα πρεπει να ζητήσω επιστροφη χρημάτων... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Πριν από έναν μήνα περίπου παρέλαβα δυο μπαταρίες κινητών από ALI κανονικά ... Και γω 2 μπαταριες κινητων απο aliexpress και ηρθαν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 και συνεχιζετε η κοροιδια στο gearbest βρηκα παλι αυτο το τηλεφωνο απο το gearbest που ηθελα να παρω και τους ρωτησα αν μπορω να το παραγγείλω με priority line euexpress dpd uk και με απαντησαν ναι μπορεις να το παραγγείλεις εεε πλακα με κανουν? ενω το ειχα παρήγγειλει με την ιδια μεθοδο αποστολης και με ακυρωσαν την παραγγελία. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Από το εν λόγω μαγαζί περιμένω πακέτο με eu express με αποστολή 19/10 καί ακόμα δεν έχει φτάσει στο Southall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Από το εν λόγω μαγαζί περιμένω πακέτο με eu express με αποστολή 19/10 καί ακόμα δεν έχει φτάσει στο Southall Ξέρεις αν τουλάχιστον το έχουν στείλει - και εννοώ αν φαίνεται ήδη κάπου στο tracking - με τη 'σωστή' μέθοδο αποστολής; Αν τουλάχιστον έχει φύγει, και να αργήσει λίγο, ελπίζουμε ότι δεν είναι πολλές οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Μου λένε ότι έγινε αποστολή 19/10 καί μου έχουν δώσει track number της dpd UK. Με το track number μου δείχνει ότι το περιμένουν στο Southall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 δεν ακούγεται κακό... (fingers crossed...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Το διάβασα στις ειδήσεις σε ένα συνέδριο των ΕΛΤΑ ο γενικός διευθυντής ανάφερε κέρδη 2.5 εκατομμύρια από τον εκτελωνισμο ,τους ανοίξαμε την όρεξη ,τώρα ούτε καρφίτσα δεν θα μας αφήσουν χωρίς τελωνείο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 (edited) Fast track διαδικασίες... :shifty: Με Singapore post, 46 μέρες, ελπίζω να παραλάβω μέχρι την Παρασκευή. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Edited November 13, 2017 by teotsi Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 κατι πρεπει να κανει το κρατος να γινουν λιγο ποιο ελαστικοι οι νομοι. πχ να πληρωνεις μονο το ΦΠΑ και οχι τον ελκτελωνισμο Τουλάχιστον τα τέλη να γίνουν αναλογικά με την αξία του δέματος, 2με 3% είναι δίκαιη αμοιβή. Βέβαια αυτό που προέχει για μένα είναι η διαδικασία να γίνει γρήγορη, όχι να ζητάνε μόνο 15 ευρα ,και να εκτελωνίζουν τα δέματα με δίμηνη καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Τουλάχιστον τα τέλη να γίνουν αναλογικά με την αξία του δέματος, 2με 3% είναι δίκαιη αμοιβή.Και αναλογικά να γίνουν θα πρέπει να υπάρχει ένα ελάχιστο και ένα μέγιστο όριο. Πχ για αντικείμενο αξίας 50 ευρώ δεν είναι δυνατόν ο εκτελωνιστής να κάνει μια ώρα δουλειά για να πάρει ένα ευρώ. Και αντίστοιχα για αντικείμενα 200.000 ευρώ (πχ κοντέηνερ με εμπορεύματα) δεν είναι δυνατόν για μια ώρα να πάρει 6.000 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Παιδιά μια ερώτηση με έγινε refund από gearbest όλο το ποσό φενεται στο PayPal αλλά δεν μπήκαν ακόμα στην καρτα μου πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Η θα φανεί την επόμενη μέρα στην καρτα μου Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Παιδιά μια ερώτηση με έγινε refund από gearbest όλο το ποσό φενεται στο PayPal αλλά δεν μπήκαν ακόμα στην καρτα μου πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Η θα φανεί την επόμενη μέρα στην καρτα μουΣυνήθως 2-3 εργάσιμες μέρες θέλει για να φανούν στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Συνήθως 2-3 εργάσιμες μέρες θέλει για να φανούν στην κάρτα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxsa7 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 ξερω το θεμα ειναι για την κινα αλλα να κανω μια ερωτηση ποσο θα περιμενω περιπου μετα απο αυτο το σταδιο π ειναι το δεμα μου απο Αμερικα? καλα τελωνειο θα φαω σιγουρα αν κ ειναι δωρο αλλα κραταω μικρο καλαθι ;) ξερει καποιος κανα μηνα ν υπολογιζω η λιγοτερο? Date & Time Location Status 9/11/2017, 06:04:36 ATHENS AIRMAIL CENTER DISPATCH UNLOADED 6/11/2017, 10:45:00 UNITED STATES OF AMERICA DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 6/11/2017, 10:45:00 UNITED STATES OF AMERICA ARRIVAL AT OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 4/11/2017, 10:50:00 UNITED STATES OF AMERICA POSTING/COLLECTION Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmemos Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Περιμένω ένα δέμα απλό από Κίνα με NL Post από τις 27-09!! Υπάρχει κανείς άλλος που περιμένει τόσο πολύ με τον ίδιο τρόπο αποστολής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts