nikiforos_ Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 γνωριζει καποιος τι σημαινει αυτο. 17/10/2017, 15:37:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Ασήμαντη λεπτομέρεια, προχωράει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 παιδια απο gearbest με priorirty line αγορα 18 - 10 και αποστολη 21 - 10 to παρουσιαζει σημερα Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Greece :D :D αρα και οι υπολοιποι που περιμενετε πρεπι να εχουν καποια νεα ενδειξη !!! τωρα το ψαχνουμε στην acs ? h apla perimenoyme νεα ενδειξη ?? :) Περιμένεις να μπει Ελλάδα, καμία εβδομάδα ακόμη, θα περάσει από αρκετές χώρες ακόμη με τελευταία την Βουλγαρία πριν έρθει Ελλάδα και Θεσσαλονίκη, μετά αναλαμβάνει η acs όπου παίρνεις τηλέφωνο για να σου δώσουν το δικό τους τρακινγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Εμένα το ένα από τα δύο δέματα με priority άλλαξε στάτους σε ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ το άλλο που είναι και ποιο παλιό αύριο 20 μέρες από αγορά ακόμα ταξιδεύει για Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Εμένα το ένα από τα δύο δέματα με priority άλλαξε στάτους σε ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ το άλλο που είναι και ποιο παλιό αύριο 20 μέρες από αγορά ακόμα ταξιδεύει για Ελλάδα Είσαι ο ποιο "παλιός" με priority από ότι βλέπω :blink: Απο banggood να φανταστώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Εμένα το ένα από τα δύο δέματα με priority άλλαξε στάτους σε ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ το άλλο που είναι και ποιο παλιό αύριο 20 μέρες από αγορά ακόμα ταξιδεύει για Ελλάδα Πολύ συνηθισμένο, τα δέματα δεν έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Πολύ συνηθισμένο, τα δέματα δεν έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Φίλε μου καθόλου συνηθισμένο με priority 20 μέρες και ακόμα δεν έχει φανεί Ελλάδα καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Είσαι ο ποιο "παλιός" με priority από ότι βλέπω :blink: Απο banggood να φανταστώ; ναι banggood φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Περιμένεις να μπει Ελλάδα, καμία εβδομάδα ακόμη, θα περάσει από αρκετές χώρες ακόμη με τελευταία την Βουλγαρία πριν έρθει Ελλάδα και Θεσσαλονίκη, μετά αναλαμβάνει η acs όπου παίρνεις τηλέφωνο για να σου δώσουν το δικό τους τρακινγκ ευχαριστω φιλε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Retro1 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Δεν χανονται ετσι απλα τα πακετα, αν εννοοεις αυτο. Ουτε καποιος να στο κλεψει, για να το πω ακομα πιο λιανα. Υπαρχουν δεματα που κοστιζουν πολλα περισσοτερα απο το κινητο σου αντικειμενο κατω τον 20 ευρω, οχι κιν και ναι σιγουρα θα υπαρχουν πιο ακριβα πραγματα απο αυτο δεν αμφιβαλω. Πρωτη φορα ομως μου εχει παρουσιαστει τετοια καθυστερηση, ανω των 45 ημερων και ρωταω απλα για να ξερω ολες τις περιπτωσεις τουλαχιστον για να μην βγω και ζημιωμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 να κάνω μια πρόταση; να σταματήσουμε για κάνα δίμηνο-τρίμηνο να γράφουμε για τον ασφαλή τρόπο που στέλνει το BG; γιορτές έχουμε σε λίγες μέρες, μην το σκαλίζουμε πολύ, να μπορέσουμε να παραγγείλουμε τίποτα χωρίς παρατράγουδα. στα τελευταία 30 μηνύματα σχεδόν το 1/3 τους έχουν να κάνουν με το BG. ας το αφήσουμε στην ηρεμία του μην το τσακώσουν κι αυτό. Μια πρόταση ήταν. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 3 τηλέφωνα πήρα με priority από banggood ,και τα 3 φύγανε ίδια μέρα από Ολλανδία για Ελλάδα, το 1 το παρέλαβα 26/10, το άλλο από 29/10 είναι εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο ΚΑΤ, και το τρίτο το ίδιο από 31/10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Αυτά τα δεκαημερα με BG priority πόσοι τυχεροί τα πρόλαβαν? Είκοσι μέρες κι ακόμη τίποτα Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 να κάνω μια πρόταση; να σταματήσουμε για κάνα δίμηνο-τρίμηνο να γράφουμε για τον ασφαλή τρόπο που στέλνει το BG; γιορτές έχουμε σε λίγες μέρες, μην το σκαλίζουμε πολύ, να μπορέσουμε να παραγγείλουμε τίποτα χωρίς παρατράγουδα. στα τελευταία 30 μηνύματα σχεδόν το 1/3 τους έχουν να κάνουν με το BG. ας το αφήσουμε στην ηρεμία του μην το τσακώσουν κι αυτό. Μια πρόταση ήταν. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Πολυ σωστα τα λες. Αλλα μην ξεχνας οτι μολις το πεις, αμεσως μερικοι που βαριουνται να διαβασουν μερικες γραμμες παραπανω θα ρωτανε τα ιδια και τα ιδια πραγματα, αλλοι παλι θα αναρτουν το νουμερο αποστολης ολοκληρο, αλλοι θα ρωτανε ερωτηση που εχει ηδη απαντηθει, οποτε τζαπα κοπος. Εχω την εντυπωση το φορουμ αυτο ειναι για εξυπνες συσκευες, αλλα δεν λεμε το ιδιο για μερικα απο τα μελη του. Δεν ειμαι σιγουρος βεβαια οτι αν συνεχιζουμμε την αναφορα στο καταστημα θα λειτουγησει δεισιδαιμονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Πολυ σωστα τα λες. Αλλα μην ξεχνας οτι μολις το πεις, αμεσως μερικοι που βαριουνται να διαβασουν μερικες γραμμες παραπανω θα ρωτανε τα ιδια και τα ιδια πραγματα, αλλοι παλι θα αναρτουν το νουμερο αποστολης ολοκληρο, αλλοι θα ρωτανε ερωτηση που εχει ηδη απαντηθει, οποτε τζαπα κοπος. Εχω την εντυπωση το φορουμ αυτο ειναι για εξυπνες συσκευες, αλλα δεν λεμε το ιδιο για μερικα απο τα μελη του. Δεν ειμαι σιγουρος βεβαια οτι αν συνεχιζουμμε την αναφορα στο καταστημα θα λειτουγησει δεισιδαιμονικα Θα μαθουμε σε καμια 20αρια μερες που θα πρεπει να παραλαβω με αυτο τον τροπο! :lol: :lol: για τα υπολοιπα, βαζουν το χερι σε ενα σακο, τραβανε 10 απο τα 100 και οποιος ειναι ο τυχερος πληρωνει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 να μπορέσουμε να παραγγείλουμε τίποτα χωρίς παρατράγουδα. Και εγω ειμαι αυτης της αποψης να μην γραφουμε τα ιδια και τα ιδια. Απο την αλλη ομως αφου τα δεματα που ερχονται εχουν περασει και πληρωσει τελωνειο σε αλλη χωρα, που θα πατησουν οι δικοι μας για να πουν το οτιδηποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 (edited) Και εγω ειμαι αυτης της αποψης να μην γραφουμε τα ιδια και τα ιδια. Απο την αλλη ομως αφου τα δεματα που ερχονται εχουν περασει και πληρωσει τελωνειο σε αλλη χωρα, που θα πατησουν οι δικοι μας για να πουν το οτιδηποτε? Και τι παραστατικά για την πληρωμή του ΦΠΑ, που πρέπει να συνοδεύουν το δέμα, θα τους δείξεις. Φαντάζομαι γνωρίζετε ότι απαγορεύεται η διακίνηση προϊόντων χωρίς δελτία αποστολής. Άσε δεν μας παίρνει να μιλάμε. Το θέμα είναι να μην θέλουν ή να μην προλαβαίνουν να ασχοληθούν. Edited November 1, 2017 by toylhs9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Και τι παραστατικά για την πληρωμή του ΦΠΑ, που πρέπει να συνοδεύουν το δέμα, θα τους δείξεις. Φαντάζομαι γνωρίζετε ότι απαγορεύεται η διακίνηση προϊόντων χωρίς δελτία αποστολής. Άσε δεν μας παίρνει να μιλάμε. Το θέμα είναι να μην θέλουν ή να μην προλαβαίνουν να ασχοληθούν. Γιατί να τους δείξει παραστατικά πληρωμής ΦΠΑ? Από τι στιγμή που το δέμα, έχει σταλθεί από Ευρώπη, γιατί να πρέπει να αποδείξει ότι έχει πληρωθεί ο ΦΠΑ στο άλλο Ευρωπαϊκό κράτος? Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι καλά και ζήτω προκαταβολικά συγνώμη... Υ.Γ. σχετικά με το δελτίο αποστολής: https://www.taxheaven.gr/acforum/topic/94386-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 (edited) Και εγω ειμαι αυτης της αποψης να μην γραφουμε τα ιδια και τα ιδια. Απο την αλλη ομως αφου τα δεματα που ερχονται εχουν περασει και πληρωσει τελωνειο σε αλλη χωρα, που θα πατησουν οι δικοι μας για να πουν το οτιδηποτε? Αυτό που ακριβώς το βασίζεται και είστε τόσο σίγουροι; μιας και το priority direct mail σαν επιλογή δεν είναι τίποτα διαφορετικό από ένα συστημένο Α' προτεραιότητας τουλάχιστον με όσα μπορούμε να ξέρουμε/δούμε εμείς. Και όσο γι'αυτούς που σας κάνει 20 ημέρες το priority και τρελένεστε, το πακετάκι σας είτε με priority είτε με το θεικό ταχυδρομείο να έρθει αφου μπλέκει με τα ΕΛΤΑ στο τέλος σημαίνει ότι μπορεί να έρθει πολύ πιο γρήγορα απ'ότι συνηθώς αλλά και πολύ πιο αργά. Το 20 με 30 ημέρες είναι πολύ για σας αφου πληρώσατε priority αλλά ναι είναι μια χαρά συνηθισμένο και με το priority όταν το ταχυδρομικό σύστημα της χώρας σου πάει με ρυθμούς χελώνας στα ΠΑΝΤΑ! Παραγγελίες από Ευρώπη( κι όχι τριγωνικές κτλπ ) αργούν, παραγγελίες εσωτερικού απο 1-2 ημέρες πλέον κάνουν και 3-4+, λογαριασμοί έρχονται αφου λήξουν, αναδασμολογήσεις δεν γίνονται ακόμα και μετά από μήνες κι άλλα πολλά ωραία οπότε και το πακετάκι σας είναι λογικό να αργήσει. Edited November 1, 2017 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 εμενα εσκασαν μυτη και τα δυο πακετα παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 εμενα εσκασαν μυτη και τα δυο πακετα παιδια Εμ είδες, τζάμπα παραπονιόσουν χτες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Εμένα ήρθα καρφί απο Κίνα-Ολλανδία-Ελλάδα, αλλα φυσικά παραμένει στον σάκο (Registered Geekbuying - με NL post) 2017-10-15 16:19 The item has arrived in the country of destination 2017-10-15 16:19 The consignment has arrived in the country of destination 2017-10-13 07:26 The item is on transport to the country of destination 2017-10-12 18:21 The item is processed at the PostNL sorting center 2017-10-12 18:21 The item is at the PostNL sorting center 2017-10-09 04:33 The item is ready for shipment 2017-10-09 02:05 The item is pre-advised Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Παιδια μολις παρελαβα κι εγω..κινητο απο gearbest με EU express και dpduk1.αποστολη 17/10 και περασε απο αγγλια ουγγαρια βουλγαρια θεσσαλονικη και μετα αθηνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Παιδια μολις παρελαβα κι εγω..κινητο απο gearbest με EU express και dpduk1.αποστολη 17/10 και περασε απο αγγλια ουγγαρια βουλγαρια θεσσαλονικη και μετα αθηνα.. Έμενα αποστολή 12/10 με τον ίδιο τρόπο από gearbest δεν έχει κουνηθεί καθόλου είναι συνηθισμένο η να πιάσω να ανησυχώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Εμ είδες, τζάμπα παραπονιόσουν χτες:p ναι ναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Παιδια μολις παρελαβα κι εγω..κινητο απο gearbest με EU express και dpduk1.αποστολη 17/10 και περασε απο αγγλια ουγγαρια βουλγαρια θεσσαλονικη και μετα αθηνα.. ki eγωπεριμενω για αθηνα α πο 21-10 ,η acs στο εφερε ? τους πηρες τηλςφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts