GiorgosLA Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ευχαριστω παιδια αν ειναι θα περιμενω τι να κανω,ειναι και drone ανοιγει και ο καιρος να εχουμε να πεταμε!!! Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Και να επαιρνες τηλεφωνο τι θα γινοταν δηλαδη? Θα εβρισκαν ειδικα το δικο σου δεμα και θα στο εφερναν? Ποτε δε καταλαβα αυτο το πραγμα που περνετε τηλεφωνο στα ελτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Καποιες φορες πιανει αυτο με τα τηλεφωνο πιστεψε με τους παιρνουν στην διαλογη και απλα κοιτανε αν ειναι ολα καλα στο οτι δεν προχωρανε τα δεματα δεν λεω οτι τους μαλωνουν απλα πιστεψε με οι υπαληλοι δεν θελουν να εκτεθουν εκει.σορυ για το οφτοπικ ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2016-03-07 14:53 Arrival at Destination Post (Country: GR) Σημαίνει πως έχει φτάσει Ελλάδα και έχει ανοιχτεί ο σάκος;; Ευχαριστώ πολύ! :rolleyes: Εφτασε ελλαδα αλλα δεν εχει ανοιχτει ο σακος,οπως και μενα απλα περιμενουμε Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Σιγα μη τους παιρνουν τηλεφωνο στη διαλογη. Αφου ετσι και αλλιως δε ξερουν που βρισκεται το δεμα σου. Αυτοι κοιτανε το tracking που κοιτας και εσυ στα ελτα και μεχρι να ανοιχτει ο σακος ακομα φαινεται στο δρομο. Αρα δε ξερουν εαν εχει φτασει η οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Παίδες συγνώμη αν έχει ξανααπαντηθεί, το 'ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 11' σημαίνει οτι ήρθε στο ταχυδρομείο της περιοχής μου, και μπορώ να πάω να το παραλάβω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Παίδες συγνώμη αν έχει ξανααπαντηθεί, το 'ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 11' σημαίνει οτι ήρθε στο ταχυδρομείο της περιοχής μου, και μπορώ να πάω να το παραλάβω; Όχι. Θα περιμένεις να έρθει και να σου αφήσει ειδοποίηση ο ταχυδρόμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) Παίδες συγνώμη αν έχει ξανααπαντηθεί, το 'ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 11' σημαίνει οτι ήρθε στο ταχυδρομείο της περιοχής μου, και μπορώ να πάω να το παραλάβω; Αυτό σημαίνει πως πήγε σε αποθήκη των ΕΛΤΑ στην περιοχή σου, αλλά δεν είναι διαθέσιμο για παραλαβή.. Το Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 11 πρέπει να είναι στα Πατήσια. Απλά θα περιμένεις να ενημερωθεί ξανά το tracking, γιατί μπορεί το δέμα να έρθει σε ακόμα πιο κοντινό ΕΛΤΑ στο σπίτι σου και τότε θα πας να το πάρεις (λογικά θα σου αφήσουν και χαρτί ειδοποίησης). Μπορεί ακόμα και Τετάρτη, να σου έρθει. Edited March 8, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Οπότε αναμένω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Banggood παραγγελία. 18.02.2016 03:28: Order Placed Date 19-02-2016 πήρα το tracking number PostNL 22.02.2016 06:56: Shipped Date from CN 25.02.2016 05:17: Electronic notification of shipment 29.02.2016 09:57: Sorting 04-03-2016 06:56: The item is at the PostNL sorting center 04-03-2016 06:56: NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT 04-03-2016 06:56: NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD 04-03-2016 20:08: The item is on transport to the country of destination 05-03-2016 11:33: The item is on transport to the country of destination 08-03-2016 23:12: The item has arrived in the country of destination Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 (edited) Pakitis εμενα λεει οτι εφτασε στις 4/3 απο παρασκευη δηλαδη και ακομα τιποτα γιατι σκαλωσε ετσι δεν ξερω.με NL post περιμενω και εγω.Η παραγγελια εγινε στις 17/2 απο aliexpress Edited March 9, 2016 by GiorgosLA Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Pakitis εμενα λεει οτι εφτασε στις 4/3 απο παρασκευη δηλαδη και ακομα τιποτα γιατι σκαλωσε ετσι δεν ξερω.με NL post περιμενω και εγω.Η παραγγελια εγινε στις 17/2 απο aliexpress Μην αγχώνεσαι φίλε.5η μέρα είναι σήμερα,συνήθως κάθονται 5-7 στο αεροδρόμιο.(Προσωπικά ποτέ κάτω από 7) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Pakitis εμενα λεει οτι εφτασε στις 4/3 απο παρασκευη δηλαδη και ακομα τιποτα γιατι σκαλωσε ετσι δεν ξερω.με NL post περιμενω και εγω.Η παραγγελια εγινε στις 17/2 απο aliexpress Κι εγώ δεν ανησυχώ για την ώρα, το αντίθετο, είναι μες στο χρονοδιάγραμμα. Ενημερωτικά βάζω την εξέλιξη. Βλέπω ότι παραγγείλαμε και κοντινές ημερομηνίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 (edited) Αυτο λεω και εγω φυσιολογικοι χρονοι ειναι απο οτι βλεπω οπως λετε κ εσεις αλλα σε εμενα συνηθως 2 με 3 μερες το πολυ εκανε,εξισου παιδες παρασκευη εκανα ακομα μια παραγγελια απο bangood σαββατο το στειλαν πηρα και tracking σημερα το στειλαν απο κινα για ελλαδα,china post χρονος ρεκορ!!! Λετε να ξεκολλησει μεχρι τελος εβδομαδας?pakitis λογικα οταν δουν το δικο θα δουν και μενα η το αντιθετο αφου ειναι απο Ολλανδία Edited March 9, 2016 by GiorgosLA Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas_alo Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Καλησπέρα στην ομάδα.. Θα ήθελα να ρωτήσω τι συμβαίνει όταν στο tracking number μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα. Elta EMS 09.03.2016 03:05 - Update item information (GREECE) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Καλησπέρα στην ομάδα.. Θα ήθελα να ρωτήσω τι συμβαίνει όταν στο tracking number μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα. Elta EMS 09.03.2016 03:05 - Update item information (GREECE) Ευχαριστώ. Με ποια εταιρια στο στειλαν?EMS?λογικα εκανε καποια ενημερωση απλα το δειχνει ετσι στα ΕΛΤΑ Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas_alo Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Με Singapore Post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 σε ποιο site κοιτας το tracking number?ποτε εγινε η αποστολη? Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Αυτο λεω και εγω φυσιολογικοι χρονοι ειναι απο οτι βλεπω οπως λετε κ εσεις αλλα σε εμενα συνηθως 2 με 3 μερες το πολυ εκανε,εξισου παιδες παρασκευη εκανα ακομα μια παραγγελια απο bangood σαββατο το στειλαν πηρα και tracking σημερα το στειλαν απο κινα για ελλαδα,china post χρονος ρεκορ!!! Λετε να ξεκολλησει μεχρι τελος εβδομαδας?pakitis λογικα οταν δουν το δικο θα δουν και μενα η το αντιθετο αφου ειναι απο Ολλανδία Ναι Γιώργο μαζί είμαστε και σε παρακολουθώ.. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 περιμενω πως και πως να ξεκολλησει,πιστευω μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας να τα εχουμε παρει. Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 σε ποιο site κοιτας το tracking number?ποτε εγινε η αποστολη? http://www.17track.net/en http://trackitonline.ru/?service=track Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 http://www.17track.net/en http://trackitonline.ru/?service=track Απαντουσα στον φιλο που ελεγε για την ενημερωση που του εβγαλε το ελτα,και ρωτησα σε ποια site το κοιταει!:) Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 περιμενω πως και πως να ξεκολλησει,πιστευω μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας να τα εχουμε παρει. Χαχ, ίδιους υπολογισμούς κάνουμε. Άντε γιατί έχω ξεμείνει από ταμπλέτα και την περιμένω πως και πως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Χαχ, ίδιους υπολογισμούς κάνουμε. Άντε γιατί έχω ξεμείνει από ταμπλέτα και την περιμένω πως και πως. Εμενα φιλε pakiti ξεκόλλησε,έγραψε κλεισιμο απο κεντρο διαλογης λογικα αυριο θα παραλαβω,λαρισα μενω Edited March 10, 2016 by GiorgosLA Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas_alo Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Στο http://www.trackitonline.ru τσέκαρε αν θέλεις και εσύ να μου πεις αν μπορείς να καταλάβεις.. RP335157174SG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts