evansarmor Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 που βρισκεται το δεμα μου;;; YF021059474YW 2016-01-23 20:00 ShenZhen Despatched from ShenZhen Yanwen Sorting Center 43 Ημέρες ταξιδεύει ... (έτσι λέει η εταιρεία.) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 αυτο το χω δει!!! που μπορει να ειναι τοσες μερες; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Μάλλον ήλθε στην Ελλάδα, αλλά λόγω του ότι είναι απλό ταχυδρομείο ... "αναμείνατε στο ακουστικό σας" :lol: (Δικό μου το πήρα μετά από 70 ημέρες ... ) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Επειδη ειναι μη συστημενο δεν νομιζω να μπορει να αφησει ουτε ειδοποιητηριο. Κανονικα το αφηνει στο κιβωτιο η στην πολυκατοικια εξω. Αν δεν ειναι πολυ φλου ο ταχυδρομος πιθανον θα χτυπησει κουδουνι κ αν δε σε βρει τοτε το αφηνει κατω. Μπορεις να επικοινωνησεις με ΕΛΤΑ της περιοχης να ερθεις σε επικοινωνια με τον ταχυδρομο να του πεις να μην το αφησει χυμα. Δηλαδή για να καταλάβω, ότι έρχεται απο κινεζομάγαζο, είναι μη συστημένο; Είναι δυνατόν να μην αφήσει εδοποίηση για ολόκληρο δέμα και επιπλέον, να το αφήσει χύμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Δηλαδή για να καταλάβω, ότι έρχεται απο κινεζομάγαζο, είναι μη συστημένο; Είναι δυνατόν να μην αφήσει εδοποίηση για ολόκληρο δέμα και επιπλέον, να το αφήσει χύμα; εξαρτάται τι θα επιλέξεις το registered air mail είναι συστημένο ενώ το flat είναι μη συστημένο.Βέβαια αυτό εξαρτάται και από την ταχυδρομική με την οποία έρχεται το πακέτο.Απ όσο ξέρω το βέλγικο και το B2C είναι μόνο flat (αν κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος) ενώ SG,NLPost,HKPost κλπ είναι registered. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Δηλαδή για να καταλάβω, ότι έρχεται απο κινεζομάγαζο, είναι μη συστημένο; Είναι δυνατόν να μην αφήσει εδοποίηση για ολόκληρο δέμα και επιπλέον, να το αφήσει χύμα; Δεν ξέρω τι κάνει ο ταχυδρόμος σου αλλά σε μένα πάντα αφήνει ειδοποίηση, είτε πρόκειται για αντικείμενο από ebay αξίας μικρότερης και από ένα ευρώ είτε από κατάστημα με αξία πάνω από 300,και με bpost ένα δέμα άφησε ειδοποίηση, δέμα δεν νομίζω να έχει μαζί του να το παραδώσει ο ίδιος, φαντάσου δηλαδή να έχει μερικά δέματα για παράδοση θα ερχόταν με βαν για να τα παραδώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ρε παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε και φοβίζουμε κόσμο. Σαφώς και ειδοποιητήριο αφήνουν και στα απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaGeek Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Να ρωτήσω παράγγειλα από eud.dx.com και το στέλνουν με nl post( http://www.postnlparcels.cn/en )...έχω ξανά παραγγείλει με nl post και έκανε 26 μέρες να έρθει..τώρα αυτό λέει θα κάνει 9-11 ημέρες.. είναι σαν ταχυμεταφορική? + έχει τις ίδιες πιθανότητες ή παραπάνω να με βάλει η ελτα να πληρώσω extra(φόρο δηλαδή) με το αν έκανε 20+ μέρες να έρθει με post nl (κανονικά δηλαδή) ? Ξέρει κανείς? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smith29 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να παραγγείλω το Redmi 3 Note από κάποιο κινεζομάγαζο αλλά επειδή εργάζομαι και επιστρέφω σπίτι μέτα από τις 20:00 υπάρχει κάποιο κατάστημα που να στέλνει τα τηλέφωνα σαν unregistered ώστε ο ταχυδρόμος απλώς να το αφήσει μέσα στην πολυκατοικία χωρίς να πρέπει να είμαι και εγώ εκεί; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 εξαρτάται τι θα επιλέξεις το registered air mail είναι συστημένο ενώ το flat είναι μη συστημένο.Βέβαια αυτό εξαρτάται και από την ταχυδρομική με την οποία έρχεται το πακέτο.Απ όσο ξέρω το βέλγικο και το B2C είναι μόνο flat (αν κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος) ενώ SG,NLPost,HKPost κλπ είναι registered. Δεν ξέρω τι κάνει ο ταχυδρόμος σου αλλά σε μένα πάντα αφήνει ειδοποίηση, είτε πρόκειται για αντικείμενο από ebay αξίας μικρότερης και από ένα ευρώ είτε από κατάστημα με αξία πάνω από 300,και με bpost ένα δέμα άφησε ειδοποίηση, δέμα δεν νομίζω να έχει μαζί του να το παραδώσει ο ίδιος, φαντάσου δηλαδή να έχει μερικά δέματα για παράδοση θα ερχόταν με βαν για να τα παραδώσει Ρε παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε και φοβίζουμε κόσμο. Σαφώς και ειδοποιητήριο αφήνουν και στα απλά. Είπα και γω, γιατι αμα ήταν έτσι, κάποιος άλλος θα έκανε πρόωρη Ανάσταση! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Να ρωτήσω παράγγειλα από eud.dx.com και το στέλνουν με nl post( http://www.postnlparcels.cn/en )...έχω ξανά παραγγείλει με nl post και έκανε 26 μέρες να έρθει..τώρα αυτό λέει θα κάνει 9-11 ημέρες.. είναι σαν ταχυμεταφορική? + έχει τις ίδιες πιθανότητες ή παραπάνω να με βάλει η ελτα να πληρώσω extra(φόρο δηλαδή) με το αν έκανε 20+ μέρες να έρθει με post nl (κανονικά δηλαδή) ? Ξέρει κανείς? ;) 1. Δεν έχει σχέση η μεταφορική, παρήγγειλες από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του καταστήματος για αυτό λέει ότι θα κάνει πιό λίγο χρόνο. 2. Από Ευρωπαϊκή αποθήκη δεν περνούν από τελωνείο. 3. Μην μπερδεύετε τα ΕΛΤΑ με το Τελωνείο ... τους φόρους τους επιβάλλουν τα Τελωνεία και όχι τα ΕΛΤΑ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merro Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ρε παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε και φοβίζουμε κόσμο. Σαφώς και ειδοποιητήριο αφήνουν και στα απλά. Το λεω γιατι σε εμενα το αφησε χυμα. Μου ειπε οτι χτυπησε κουδουνι δεν ανοιξε κανεις και γι αυτο το αφησε. Οταν του ειπα για αλλο ενα που περιμενω να αφησει ειδοποιητηριο ειπε οτι δεν γινεται και συγκερκριμενα ειπε οτι θα τον βαλουν μεσα αν τον κανει....οτι μου ειπε αναφερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaGeek Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 (edited) 1. Δεν έχει σχέση η μεταφορική, παρήγγειλες από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του καταστήματος για αυτό λέει ότι θα κάνει πιό λίγο χρόνο. 2. Από Ευρωπαϊκή αποθήκη δεν περνούν από τελωνείο. 3. Μην μπερδεύετε τα ΕΛΤΑ με το Τελωνείο ... τους φόρους τους επιβάλλουν τα Τελωνεία και όχι τα ΕΛΤΑ. Δεν έχουν Ευρωπαική αποθήκη..από Κίνα έρχονται στο συγκεκριμένο κατάστημα (νομίζω) (Do you have warehouse in EU? There is no EU Warehouse, we send EU DIRECT goods from world factory to EU, and have cooperation with Netherland's Post Company to make faster delivery.) Edited March 6, 2016 by ChaniaGeek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Δεν έχουν Ευρωπαική αποθήκη..από Κίνα έρχονται στο συγκεκριμένο κατάστημα (νομίζω) Έχουν ... http://c.dx.com/collection/201603/SmartDevices/eud/default.html?utm_source=dx&utm_medium=dxcatalog&utm_campaign=20160303SmartDeviceseud Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να παραγγείλω το Redmi 3 Note από κάποιο κινεζομάγαζο αλλά επειδή εργάζομαι και επιστρέφω σπίτι μέτα από τις 20:00 υπάρχει κάποιο κατάστημα που να στέλνει τα τηλέφωνα σαν unregistered ώστε ο ταχυδρόμος απλώς να το αφήσει μέσα στην πολυκατοικία χωρίς να πρέπει να είμαι και εγώ εκεί; Ευχαριστώ. Τι ώρα φεύγεις το πρωινό και τι ώρα επιστρέφεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaGeek Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Έχουν ... http://c.dx.com/collection/201603/SmartDevices/eud/default.html?utm_source=dx&utm_medium=dxcatalog&utm_campaign=20160303SmartDeviceseud Για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις...θα δείξει το tracking number το από που θα ξεκινήσει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Το λεω γιατι σε εμενα το αφησε χυμα. Μου ειπε οτι χτυπησε κουδουνι δεν ανοιξε κανεις και γι αυτο το αφησε. Οταν του ειπα για αλλο ενα που περιμενω να αφησει ειδοποιητηριο ειπε οτι δεν γινεται και συγκερκριμενα ειπε οτι θα τον βαλουν μεσα αν τον κανει....οτι μου ειπε αναφερω... Σιγά μην του βάλουν και θανατική ποινή πες του. Ναι κι εμένα μου λέει ο ταχυδρόμος ότι χτυπάει κουδούνι κάθε φορά αλλά δεν το χει κάνει ούτε μία φορά ( τον έχω τσεκάρει κάθε φορά μιας και εκείνη την ώρα πάω για δουλειά ) Το ένα δεν αναιρεί το άλλο όμως, άλλο σίγουρα δεν αφήνει κι άλλο εσένα δεν σου αφήνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 η dhl για αξίας 70euro phone πόσο θα μου ζητήσει?επίσης αν δεν παραλάβω το δέμα ξαναπάει αποστολέα? και αν όχι πόσα θα μου ζητήσουν για να το στείλω από κει που ήρθε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να παραγγείλω το Redmi 3 Note από κάποιο κινεζομάγαζο αλλά επειδή εργάζομαι και επιστρέφω σπίτι μέτα από τις 20:00 υπάρχει κάποιο κατάστημα που να στέλνει τα τηλέφωνα σαν unregistered ώστε ο ταχυδρόμος απλώς να το αφήσει μέσα στην πολυκατοικία χωρίς να πρέπει να είμαι και εγώ εκεί; Ευχαριστώ. Υπαρχου ν ελτα που δουλευουν σαββατο https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/%25CE%259D%25CE%2595%25CE%2591%2520%25CE%25A9%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%2591%2520%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%25A9%25CE%259D%2520%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2597%25CE%259D%25CE%2599%25CE%259A%25CE%259F_%25CE%2594%25CE%2595%25CE%259A%25202014.pdf&ved=0ahUKEwjz0p-Zm63LAhXiFJoKHXtVBjUQFggZMAA&usg=AFQjCNGdTkjHjM7LcA444eQ6iSGsbZozow&sig2=T8XFozBum8CC2svYONYIfA Μπορει να το παραλαβει καποιος αλλος με εξουσιοδοτηση. Ακομη και να βρεις καποιο μαγαζι που να στελνει unregistered, μην το βαλεις να στο αφησουν χυμα στην πολυκατοικι Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) Τι διαφορά έχει που το δέμα μου με το Βέλγικο Ταχυδρομείο, δεν είναι Συστημένο? Ότι μπορεί κάποιος υπάλληλος στα ΕΛΤΑ να το κλέψει κι εγώ να κάθομαι να περιμένω και ότι ακόμα και να μου φέρουν ειδοποιητήριο, θα μπορεί ο οποιοσδήποτε γείτονας να πάει να το παραλάβει? :cry: Γράφει το όνομά μου επάνω το πακέτο, αλλά πρώτη φορά μου έρχεται τέτοιο δέμα από Κίνα... :worry: Το ωραίο είναι πως πλήρωσα έξτρα $2 για αληθινό tracking number και το μαγαζί μου έδωσε αυτή τη μπούρδα... :mad: Τουλάχιστον βλέπω ότι το Βέλγικο έρχεται σχετικά γρήγορα. Τα ΕΛΤΑ να δω πότε θα το φέρουν... Edited March 7, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logiot Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) Δεν ειναι ταχυμεταφορες ειναι απλο ταχυδρομειο και το δεμα εχει σταλει ως μη συστημενο λογικα. Απο προσωπικη εμπειρια (αφιξη χωρα προορισμου απο 28/1/16) και βλεποντας και απο αλλους εδω πρεπει να κανεις πολυ υπομονη. Ειναι θεμα τυχης καθαρα το ποτε θα ερθει. Ευχαριστώ Πολύ. Το κακό είναι ότι, εγώ πλήρωσα κάτι παραπάνω, περίπου 2 €, για να έρθει συστημένο!!!! Edited March 7, 2016 by logiot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Μια βοήθεια παιδιά. Το κινητό έχει έρθει εδώ και μια εβδομάδα,στο αεροδρόμιο είναι μάλλον και τα ΕΛΤΑ δεν το τσεκαρουν να έρθει σε μένα.Μπορώ να κάνω κάτι; Μια επικοινωνία με ΕΛΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Μια βοήθεια παιδιά. Το κινητό έχει έρθει εδώ και μια εβδομάδα,στο αεροδρόμιο είναι μάλλον και τα ΕΛΤΑ δεν το τσεκαρουν να έρθει σε μένα.Μπορώ να κάνω κάτι; Μια επικοινωνία με ΕΛΤΑ; Δεν είναι θεμα ΕΛΤΑ. Είναι θέμα να περάσει την διαδικασία ελέγχου μέχρι να παραδοθεί στα ΕΛΤΑ για τα περαιτέρω (μεταφορά-ειδοποίηση-παράδοση). Προσωπικά είμαι στην ίδια φάση (*arrival at destination post) και περιμένω και εγώ... Απο τη στιγμή που φύγει απο εκεί είναι θέμα 1-3 ημερών να λάβεις. Προσωπικά δεν είχα κανένα παράπονο απο τα ΕΛΤΑ ποτέ, έχω παραλάβει και την ίδια μέρα παρότι επαρχία. Όλα αυτά αρκεί να περάσει απο το αεροδρόμιο στα ΕΛΤΑ, μεχρί να δοθεί στα ΕΛΤΑ όμως είναι θέμα (όπως κάτσει) αν και τελευταία λόγω μικρότερου όγκου δεμάτων περνάνε πιο γρήγορα. Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Δεν είναι θεμα ΕΛΤΑ. Είναι θέμα να περάσει την διαδικασία ελέγχου μέχρι να παραδοθεί στα ΕΛΤΑ για τα περαιτέρω (μεταφορά-ειδοποίηση-παράδοση). Προσωπικά είμαι στην ίδια φάση (*arrival at destination post) και περιμένω και εγώ... Απο τη στιγμή που φύγει απο εκεί είναι θέμα 1-3 ημερών να λάβεις. Προσωπικά δεν είχα κανένα παράπονο απο τα ΕΛΤΑ ποτέ, έχω παραλάβει και την ίδια μέρα παρότι επαρχία. Όλα αυτά αρκεί να περάσει απο το αεροδρόμιο στα ΕΛΤΑ, μεχρί να δοθεί στα ΕΛΤΑ όμως είναι θέμα (όπως κάτσει) αν και τελευταία λόγω μικρότερου όγκου δεμάτων περνάνε πιο γρήγορα.εσύ πόσες ημέρες είσαι σε αυτήν την κατάσταση arrival at.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 εγω ειμαι απο 29/2 ... απλα ειμαστε ατυχοι... δεν πειραζει... Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts