Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας ευχόμαστε να έχεις πέσει έξω, διαφορετικά δεν ξέρω πως θα ξεμπερδέψουμε με το τελωνείο. Δεν έχω ποτέ εκτελωνίσει κάποιο αντικείμενο και θα ψάχνομαι.

μακαρι φιλε ειλικρινα.ουτε εγω εχει χρειαστει να εκτελωνισω κατι. απλα δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο. εχει καθυστερησει καποιου αλλου το πακετο με ημερομηνιες πριν τις 17? με βλεπω μολις κλεισω 30 μερες απο τη μερα παραγγελιας που λεει το minideal να κανω dispute

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ας ευχόμαστε να έχεις πέσει έξω, διαφορετικά δεν ξέρω πως θα ξεμπερδέψουμε με το τελωνείο. Δεν έχω ποτέ εκτελωνίσει κάποιο αντικείμενο και θα ψάχνομαι.

Αν μπει τελωνιο θα το γραψει το tracking number στα ΕΛΤΑ!Μην βαζετε ιδεες και αγχώνεται περισσοτερο τους (Αδικα)Αγχωμενους!Φιλικα παντα! :)

μακαρι φιλε ειλικρινα.ουτε εγω εχει χρειαστει να εκτελωνισω κατι. απλα δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο. εχει καθυστερησει καποιου αλλου το πακετο με ημερομηνιες πριν τις 17? με βλεπω μολις κλεισω 30 μερες απο τη μερα παραγγελιας που λεει το minideal να κανω dispute

Από τις 26/10 περιμένω 5 παραγγελίες οπότε 35 μέρες και τίποτα. Και άλλα παιδιά περιμένουν αρκετές παραγγελίες από 20-25 Οκτωβρίου.

ας ελπισουμε οντως οτι δεν εχει γινει τιποτα. εσεις που περιμενετε τοσες μερες γιατι δεν κανετε dispute? επικοινωνησατε με τον πωλητη?

ας ελπισουμε οντως οτι δεν εχει γινει τιποτα. εσεις που περιμενετε τοσες μερες γιατι δεν κανετε dispute? επικοινωνησατε με τον πωλητη?

Είναι πληρωμή με χρεωστικη και η αγορά είναι από banggood.

Ειναι ποσά μέχρι 12 ευρώ οι παραγγελίες και Untracked και μου είπαν ότι αυτή την περίοδο αργουνε συνήθως 30-50 μέρες τα Untracked δέματα.

α ενταξει..εσυνεχεις και διαφορετικη περιπτωση. και τα ποσα δεν ειναι μεγαλα. εμενα το μινιντιλ μου ειπε το αργοτερο 30 μερες.

α ενταξει..εσυνεχεις και διαφορετικη περιπτωση. και τα ποσα δεν ειναι μεγαλα. εμενα το μινιντιλ μου ειπε το αργοτερο 30 μερες.

Λένε αλλά μπορεί να σκαλωσει κάπου έρχονται και γιορτές και γίνεται λιγάκι χαμός με τις τόσες παραγγελίες.

Ειμαι και επαρχία και από greekbuing με tracking έκανε 29 μέρες. Οπότε καταλαβαίνεις τι γίνετε.

Καλησπερα θελω να αγορασω απο το παραπανω site το παραπανω τηλεφωνο και θα ηθελα να ρωτησω τι γινεται με τα τελωνεια εαν καποιος γνωριζει.(Εαν περναει απο τελωνειο,για τι ποσο μιλαμε). Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου

Καλησπερα θελω να αγορασω απο το παραπανω site το παραπανω τηλεφωνο και θα ηθελα να ρωτησω τι γινεται με τα τελωνεια εαν καποιος γνωριζει.(Εαν περναει απο τελωνειο,για τι ποσο μιλαμε).

Αν επιλέξεις απλό ταχυδρομείο, όχι courier (DHL κλπ) , η πιθανότητα για τελωνείο είναι πολύ μικρή. Με αυτό τον τρόπο ψωνίζουνε πολλοί τηλέφωνα που εισάγουν από Κίνα αποφεύγοντας το τελωνείο.

Δείτε λίγο τις ώρες ... δουλεύουν τόσο αργά;;;

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-11-2015 12:47 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-11-2015 14:47 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ Κ Δ 30-11-2015 22:00 ΛΑΡΙΣΑ Κ Δ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ Κ Δ 01-12-2015 02:51 ΛΑΡΙΣΑ Κ Δ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 01-12-2015 07:41 ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σου ήρθε τελικα??

Ωραιος απο τι βλεπω εισια και απο Λαρισα :)

Ένα πακέτο μου καταγράφηκε στο τοπικό ΚΔ την 28η Οκτωβρίου στις 11 το βράδυ. Ούτε ώρα καταλαβαίνουν , ούτε εθνικές εορτές :)

Έχω μια αποστολή με PostNL και από της 16/11/015 μέχρι και σήμερα μου δείχνει (The item is pre-advised ) ξέρει κανείς από δική του εμπειρία τη μπορεί να παίζει; λέτε να σκάσει κατευθείαν Ελλάδα χωρίς τα αλλα σταδία, τη να πω δεν ξέρω.

Παιδιά κάποιος κάτι γνωρίζει;;;

Δουλευουν 24ωρες το 24ωρο - 365 μερες το χρονο.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Το κουπι τραβιεται και βραδυ..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Οι επιλογές που μου έχει είναι οι εξής,ποια να διαλέξω?

Air Parcel RegisterFree shipping

7-25 business days

Priority Direct Mail€7.49

7-10 business days

EMS Express Mail Service€19.22

7-15 business days

Καλημερα και καλο μας μηνα!!!

Γνωριζει κανεις ποσο συνηθως κανει να παραδοθει πακετο απο Magyar Post?

Εγινε αποστολη στις 18/11 και ακομα ερχεται...

Απο Κινα με SG Post με αποστολη την ιδια μερα, παρελαβα την περασμενη βδομαδα....

Καθε γνωμη ευπροσδεκτη...

Έχω μια αποστολή με PostNL και από της 16/11/015 μέχρι και σήμερα μου δείχνει (The item is pre-advised ) ξέρει κανείς από δική του εμπειρία τη μπορεί να παίζει; λέτε να σκάσει κατευθείαν Ελλάδα χωρίς τα αλλα σταδία, τη να πω δεν ξέρω.

To πιθανότερο είναι να έχει καταχωρηθεί ο αριθμός αποστολής στην PostNL αλλα να μην έφτασε ακόμα το πακέτο στα χέρια τους.

Αυτό πάλι μπορεί να σημαίνει οτι το μαγαζί δεν το έστειλε, ή οτι η ενδιάμεση μεταφορική δεν το παρέδωσε στους Ολλανδούς.

Οι επιλογές που μου έχει είναι οι εξής,ποια να διαλέξω?

Air Parcel RegisterFree shipping 7-25 business days

Priority Direct Mail€7.49 7-10 business days

EMS Express Mail Service€19.22 7-15 business days

Το πρώτο. Εκτός αν είσαι τζογαδόρος, τότε δοκιμάζεις EMS και όπου κάτσει η μπίλια ;)

Καλημέρα.. Παιδια μια ερωτηση, προταρης με αγορες εξωτερικου, εκανα πρωτη φορα παραγγελια από gearbest με απλο ταχυδρομειο, και δεν εβαλα tracking number, δεν ηξερα αν χρειαζεται, και μετα την αγορα που σκεφτηκα λιγο να το ψαξω, διαβασα στο internet ότι χανονται δεματα ετσι, τα κλεβουν εσκεμενα στη πορεια στο δρομο, ισχυει αυτό η όχι ? Μηπως τη πατησα δηλαδή ? Ευχαριστω θερμα την οποια απαντηση :worry:

Καλημέρα.. Παιδια μια ερωτηση, προταρης με αγορες εξωτερικου, εκανα πρωτη φορα παραγγελια από gearbest με απλο ταχυδρομειο, και δεν εβαλα tracking number, δεν ηξερα αν χρειαζεται, και μετα την αγορα που σκεφτηκα λιγο να το ψαξω, διαβασα στο internet ότι χανονται δεματα ετσι, τα κλεβουν εσκεμενα στη πορεια στο δρομο, ισχυει αυτό η όχι ? Μηπως τη πατησα δηλαδή ? Ευχαριστω θερμα την οποια απαντηση :worry:

Δν την πάτησες, απλώς τώρα τα απλά δέματα αργούν γιατί διακινούνται ως απλές επιστολές. Εφ'όσον πλήρωσες με paypal έχεις 180 ημέρς προθεσμία γιά να πάρεις πίσω τα χρήματά σου εάν δεν παραλάβεις.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Δν την πάτησες, απλώς τώρα τα απλά δέματα αργούν γιατί διακινούνται ως απλές επιστολές. Εφ'όσον πλήρωσες με paypal έχεις 180 ημέρς προθεσμία γιά να πάρεις πίσω τα χρήματά σου εάν δεν παραλάβεις.
Φιλε μου ευχαριστω για την τοσο αμεση απαντηση, απλα διαβασα σε ένα γειτονικο site, ότι τσεκαρουν ότι δεν υπαρχει το tracking number και τα κλεβουν πιο ανετα ετσι, προφανως για να το λες μαλλον ασχετος ηταν αυτος που το εγραψε η το εκανε για εντυπώσεις, και παλι σ ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου :)

To πιθανότερο είναι να έχει καταχωρηθεί ο αριθμός αποστολής στην PostNL αλλα να μην έφτασε ακόμα το πακέτο στα χέρια τους.

Αυτό πάλι μπορεί να σημαίνει οτι το μαγαζί δεν το έστειλε, ή οτι η ενδιάμεση μεταφορική δεν το παρέδωσε στους Ολλανδούς.

Oχ οχ άντε να δούμε τη θα δούμε! Έστειλα μήνυμα στο Gearbest τη θα μου πουν ένας θεός ξέρει... ;)

Φιλε μου ευχαριστω για την τοσο αμεση απαντηση, απλα διαβασα σε ένα γειτονικο site, ότι τσεκαρουν ότι δεν υπαρχει το tracking number και τα κλεβουν πιο ανετα ετσι, προφανως για να το λες μαλλον ασχετος ηταν αυτος που το εγραψε η το εκανε για εντυπώσεις, και παλι σ ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου :)

Είναι πιο εύκολο και ναι ''χάνονται'' κάποια, αλλά όχι ότι θα γίνει αναγκαστικά.

Καλημερα και καλο μας μηνα!!!

Γνωριζει κανεις ποσο συνηθως κανει να παραδοθει πακετο απο Magyar Post?

Εγινε αποστολη στις 18/11 και ακομα ερχεται...

Απο Κινα με SG Post με αποστολη την ιδια μερα, παρελαβα την περασμενη βδομαδα....

Καθε γνωμη ευπροσδεκτη...

Φιλε περιμενω δεμα απο magyar post (ουγγαρια) απο 2/11 dispached..... ασε...ειναι και κινητο...δεν ξερω τι γινεται... μπορει κανεις να βοηθησει;

Mε tranu RE106νούμερα75SE

και στοιχεία:

Location Local time Incident details

CHINA 2015-11-26 01:13:00 The item is collected from customer

2015-11-23 08:06:00 Item received for processing

2015-11-21 10:00:00 Shipment recorded

CHINA 2015-11-21 05:20:59 The item has been departure the transport center of SF.

CHINA 2015-11-20 22:26:54 The item has been arrival the transport center of SF.

CHINA 2015-11-18 21:14:48 Electronic information has been received

Αυτό το The item is collected from customer τι σημαίνει; Γιατί εγώ δεν παρέλαβα ακόμα, ενώ έτσι μετραφράζεται αυτό.