Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο εμένα. Έχω παραγγείλει απο Banggood ενα τάμπλετ (Cube U65GT TALK9X 32GB MTK8392 Octa Core 9.7 Inch Android 4.4 Tablet) και έρχεται με Netherlands Direct Mail. Σήμερα έγραψε στο 17track.net "The item is pre-advised" οπότε αναμένω και ελπίζω το τελωνείο να απολαμβάνει τον καφέ του την ώρα που θα εισέρχεται το δεματάκι μου.

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όχι, το έχω πάθει κι εγώ και τελικά ήρθε κανονικά Ελλάδα. Είχα επικοινωνήσει με την PostNL, δε μπορούσαν να μου δώσουν κάποια απάντηση, αλλά ο πωλητής μου είχε στείλει φώτο που έδειχνε ότι είχε βάλει τα σωστά στοιχεία. Κάποια στιγμή στις 20 μέρες περίπου κι ενώ είχα απελπιστει γιατί νόμιζα πως χάθηκε το δέμα, έφτασε στην πόλη μου. Να τσεκάρεις τα ΕΛΤΑ, κάποια στιγμή θα σου εμφανιστεί.

Σε ευχαριστώ για την εμψύχωση.

Βάζω το tr. nr στο postnl και μου δείχνει UK

ενώ στο flytexpress μου δείχνει Ελλάδα.

Στο royalmail το βλέπει ότι πέρασε από heathrow αλλά μετά δεν δείχνει κάπου εντός Αγγλίας οπότε αρχίζω να υποθέτω ότι είναι μια από τις εναλλακτικές διαδρομές που χρησιμοποιούνται.

Ελπίζω να έχω την ίδια καλή κατάληξη με τη δικιά σου.

Geekbuying το ένα , ebay το άλλο.

Επειδη εχω και εγω ενα δεμα κολλημενο απο 18/06 απο Geekbuying και εχω ξεκινησει διαδικασιες με Paypal.

Το δικο σου ηταν μεγαλης αξιας και σε τι κατασταση ειχε κολλησει το Tracking;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Εμένα από 23/6 και παρέλαβα πριν μερικές μέρες. 2 μήνες έκανε να έρθει, πρώτη φορά μου τυχαίνει τόσο πολύ και το κουφό είναι ότι έγινε σε εποχή που έχουν παγώσει οι παραγγελίες από εξωτερικό.

Εχω παραγγειλει απο το banggood μια θηκη, πηρα tracking number απο το Σαββατο, το περιμενω απο PostNL. Απο το σαββατο μεχρι και σημερα στο 17track ή και στο elta.gr μου γραφει "Δεν υπαρχει καταχωριση για τον αριθμο".

Ειναι φυσιολογικο αυτο? Πρεπει να περιμενω να φτασει ολλανδια πρωτα? Το θεμα ειναι οτι πληρωσα παραπανω για να ερ8ει μεσα σε 10μερες.

Κατ' αρχάς συγχωρέστε με αν πω καμιά βλακεία. Δεν έχω ξαναγοράσει από τα γνωστά κινεζομάγαζα στο παρελθόν και σήμερα το έκανα πρώτη φορά. Επίσης, αν είμαι τελείως off , please μεταφέρετέ το!

Εχω διαβάσει τον οδηγό (τον παρακολουθώ έτσι κι αλλιώς). Έχω προετοιμαστεί για τους χρόνος αναμονής.

Οι απορίες μου είναι περισσότερο πρακτικής φύσεως.

Αγόρασα από gearbest με paypal balance. Οι διευθύνσεις αποστολής ίδιες σε gearbest και paypal (αν και αυτή του paypal λεει unconfirmed). Θα έχω πρόβλημα σε ενδεχόμενο πρόβλημα με την παραγγελία,κτλ;

Στη μεθοδο αποστολης μου είχε autopost με tracking no και μετά sigpost (ή κάπως ετσι) με tracking number και ένα χαζό κόστος τον 0,30 δολλαρίων. και μετά είχε με περίπου 11 δολλάρια αλλες επιλογές (δεν τις προτίμησα). Έκανα καλά που διάλεξα το sigpost;

Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω; Ή να μην ανησυχώ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Οι απορίες μου είναι περισσότερο πρακτικής φύσεως.

Αγόρασα από gearbest με paypal balance. Οι διευθύνσεις αποστολής ίδιες σε gearbest και paypal (αν και αυτή του paypal λεει unconfirmed). Θα έχω πρόβλημα σε ενδεχόμενο πρόβλημα με την παραγγελία,κτλ;

Οχι, δεν υπαρχει προβλημα. Προσωπικα, σε οσες αγορες εχω κανει, μονο οταν αγοραζω απο ebay γραφει confirmed.

Στη μεθοδο αποστολης μου είχε autopost με tracking no και μετά sigpost (ή κάπως ετσι) με tracking number και ένα χαζό κόστος τον 0,30 δολλαρίων. και μετά είχε με περίπου 11 δολλάρια αλλες επιλογές (δεν τις προτίμησα). Έκανα καλά που διάλεξα το sigpost;

Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω; Ή να μην ανησυχώ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Με autopost θα επελεγαν αυτοι τη μεθοδο αποστολης, οποτε και αυτο να επελεγες δεν θα υπηρχε προβλημα. Singapore post και nl post ειναι οι πιο συνηθισμενοι τροποι αποστολης, οποτε καλα εκανες. Μπορεις να παρακολουθεις την πορεια του δεματος με καποιο app οπως το trackchecker mobile.

Αυτο που πρεπει σιγουρα να προσεξεις ειναι αφου παραλαβεις να τραβηξεις ενα βιντεακι οταν ανοιγεις το δεμα ωστε να εχεις αποδειξεις οτι οντως μεσα στο δεμα ειναι ολα οσα αγορασες.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

παιδια ισως ειμαι λιγο ακυρο,

θελω να κανω αγορα απο εξωτερικο με paypal.εχω paypal balance στο λογαριασμο και εχω αφαιρεσει την χρεωστικη καρτα μου..οταν προσπαθω να κανω παραγγελια μου λεει να προσθεσω καρτα..

με paypal balance που εχω δεν γινεται να γινει η παραγγελια???

ευχαριστω

Οχι, δεν υπαρχει προβλημα. Προσωπικα, σε οσες αγορες εχω κανει, μονο οταν αγοραζω απο ebay γραφει confirmed.

Με autopost θα επελεγαν αυτοι τη μεθοδο αποστολης, οποτε και αυτο να επελεγες δεν θα υπηρχε προβλημα. Singapore post και nl post ειναι οι πιο συνηθισμενοι τροποι αποστολης, οποτε καλα εκανες. Μπορεις να παρακολουθεις την πορεια του δεματος με καποιο app οπως το trackchecker mobile.

Αυτο που πρεπει σιγουρα να προσεξεις ειναι αφου παραλαβεις να τραβηξεις ενα βιντεακι οταν ανοιγεις το δεμα ωστε να εχεις αποδειξεις οτι οντως μεσα στο δεμα ειναι ολα οσα αγορασες.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Α, ωραια θα το θυμαμαι αυτο με το βιντεο, ειναι σημαντικο σε περιπτωση dispute ε;

Ωραια, ηρεμησα τωρα!

Ποσο χρονο κανουν για το despatch? εξαρταται απο τα ποσα δεματα εχουν για ελλαδα, ε;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

καλημέρα παιδιά

αυτό τον αριθμό που μπορώ να τον δω;

HBM150819Z5B000117

Εδώ: http://www.ec-firstclass.org/Details.aspx

ή εδώ: http://www.trackitonline.ru

Παιδιά τι γίνεται με το δέμα μου?

Δεν έπρεπε να είχα παραλάβει?

RF345119581SG

Απίστευτα απαράδεκτο το geekbuying από 23/7 η παραγγελία και έκαναν αποστολή 12/8.

Παιδιά τι γίνεται με το δέμα μου?

Δεν έπρεπε να είχα παραλάβει?

RF345119581SG

Απίστευτα απαράδεκτο το geekbuying από 23/7 η παραγγελία και έκαναν αποστολή 12/8.

και στο ταχυδρομείο τους έφτασε στις 15-8, οπότε περιμένεις ακόμα, δεν έχει εμφανιστεί στα ελτα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

εντελώς ενημερωτικά το δέμα μου από banggood έφυγε 9/8 και σήμερα το παρέλαβα! μια απορία σχετικά με το τελωνείο αν τυχόν ποτέ στο μέλλον τα δέματα μας περάσουν ποτέ από τελωνείο στο ειδοποιητήριο που μας αφήνει ο ταχυδρόμος θα το αναγράφει?θα έχει πάνω και το ποσό δλδ?

απο την στιγμη που το status στο tracking number ειναι: Arrival at Destination Post (Country: GR) εντοπιζουμε το δεμα απο τα ΕΛΤΑ, σωστα;

Ναι αν και ενδέχετε να καθυστερήσει να εμφανιστεί στα ελτα,προσωπικά 2 φορές το χω πάρει στα χέρια μου ενω στα ελτα δεν το χε δείξει να μπαίνει στην Ελλάδα ακόμα.

Καλησπέρα, παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό τόπικ, αλλά έχω μια απορία.

Πήγα για πρώτη φορά ως τώρα να κάνω παραγγελία μέσω του vickmall.com

Επειδή θέλω να πληρώσω με πιστωτική κάρτα προχώρησα την παραγγελία μέχρι ένα σημείο που μου είχε να επιλέξω αν θέλω paypal ή Western Union Payment. Κλίκαρα στην δεύτερη επιλογή και στη συνέχεια πάτησα «συνέχεια».

Το θέμα είναι ότι αντί να με πάει σε κάποια σελίδα ώστε να βάλω τους κωδικούς της πιστωτικής μου κάρτας και να ολοκληρώσω την παραγγελία, μου ολοκλήρωσε την παραγγελία από μόνο του!

http://i.imgur.com/jy2r1Q8.png

Τώρα τι γίνετε;

Καλησπέρα, παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό τόπικ, αλλά έχω μια απορία.

Πήγα για πρώτη φορά ως τώρα να κάνω παραγγελία μέσω του vickmall.com

Επειδή θέλω να πληρώσω με πιστωτική κάρτα προχώρησα την παραγγελία μέχρι ένα σημείο που μου είχε να επιλέξω αν θέλω paypal ή Western Union Payment. Κλίκαρα στην δεύτερη επιλογή και στη συνέχεια πάτησα «συνέχεια».

Το θέμα είναι ότι αντί να με πάει σε κάποια σελίδα ώστε να βάλω τους κωδικούς της πιστωτικής μου κάρτας και να ολοκληρώσω την παραγγελία, μου ολοκλήρωσε την παραγγελία από μόνο του!

http://i.imgur.com/jy2r1Q8.png

Τώρα τι γίνετε;

Αφού επέλεξες western union, είναι λογικό να μη σου ζητησει τα στοιχεία της κάρτας σου.

Περιμένουν την πληρωμή με western union για να κανουν εκκαθαριση και να σου στειλουν το προιον.

Τους έστειλες χρήματα με western union? (Δε ξερω αν μπορείς λόγω cc να στείλεις βέβαια...)

anyways, ετσι κι αλλιώς στο status λεει pending .. οπότε περίμενε λίγο και θα σου σκάσει και το άκυρο!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Όχι, δεν έστειλα κάποια χρήματα γιατί -όπως είπα και παραπάνω- περίμενα να με πάει σε κάποια άλλη σελίδα να βάλω τους κωδικούς.

Θα το αφήσω να ακυρωθεί, λοιπόν. Ευχαριστώ.

Όχι, δεν έστειλα κάποια χρήματα γιατί -όπως είπα και παραπάνω- περίμενα να με πάει σε κάποια άλλη σελίδα να βάλω τους κωδικούς.

Θα το αφήσω να ακυρωθεί, λοιπόν. Ευχαριστώ.

Ενημέρωσε μέσω chat να σου ακυρώσουν την παραγγελία. Δεν ξέρεις πόσο καιρό θα κάνουν να την ακυρώσουν.

VF Giga Unlimited Ultra

Καλησπέρα και απο εμένα. Περιμένω ενα τάμπλετ από BangGood και στο tracking http://flytexpress.com μου βγάζει στην τελευταία ενημέρωση "Delivered To Royal Mail" ενω από ότι διαβάζω πάει με Ολλανδικά ταχυδρομεία. Η Royal Mail έρχεται με GLS; Θα έρθει με ΕΛΤΑ;

κοιτα στο site της GLS.

εχει καλυτερο tracking και τα εναλλακτικα tr nr

ειμαι περιπου στην ιδια κατασταση και με δειχνει Γερμανια στο site της GLS

Τελικά σήμερα επικοινώνησα με τα ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο γτ από Singapore post το status γράφει arrival at destination post και στα ΕΛΤΑ το status είναι ακόμα:αντικείμενα σε συσκευασία-σιγκαπούρη.μου είπαν δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος ακόμα γα ααυτό δεν άλλαξε το status των ΕΛΤΑ. Λογικό νομίζω αυτό, τι λέτε και εσες οι πιο έμπειροι?