Jump to content

trotasgold

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by trotasgold

  1. Καλησπέρα παιδιά, Κάποια τιπς που έκανα αλλά και που μπορεί να έχετε κάνει ήδη στο miui 10. Performance: 1.floppykernel(προτείνω έκδοση UBERTC κατόπιν το κινητό δουλεύει στα 2.35 ghz αντί για 2.15 όπου και πρέπει να δουλεύει ο Snapdragon 821 επεξεργαστής ενώ είναι κλειδωμένος από την xiaomi) 2.adreno drivers v313. Το κινητό έχει πρόκειται για πολύ σημαντικό κομμάτι για αισθητή διαφορά. 3.προαιρετικα την εφαρμογή spectrum από το play store.Σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 επιλογές για το πώς θα δουλεύει ο floppykernel σου (balanced, performance, battery saver,gaming).Σε gaming mode μέτρησα antutu 185.000! Για τα παραπάνω χρειάζεται twrp recovery και magisk root.Προκειται για πολύ εύκολες διαδικασίες όσο και αν φαίνονται πολλά. Μετά από αυτά το κινητό δουλεύει άψογα με αισθητή διαφορά.Δεν μου λαγκαρει ποτέ εκτός σπάνια καμιά φορά σε messenger για λίγο. ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΣΕ XDA ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ! Κάμερα: Επίσης για όσους θέλουν αισθητά καλύτερες φωτογραφίες το βράδυ χωρίς θόρυβο την τελευταία gcam για mi5s v5.1. (Ρυθμίσεις:nexus 6p,hdr+ και γενικά πειραματισμος).Επίσης βγάζεις πολύ φυσικές portrait την ημέρα και σαφώς καλύτερες από την stock camera.Κατευθειαν εγκατάσταση του app βρίσκοντας το στο google. Ήχος: Μέσω twrp εγκατάσταση του dolby Atmos για miui 10.Βαζεις ένα τραγουδάκι να παίζει και ρυθμίζεις τον ήχο να ακούγεται όπως σου αρέσει μέσα από την εφαρμογή. Μπαταρία: Με την αλλαγή στο performance έχουμε μια μεγαλύτερη διάρκεια και στην μπαταρία(όχι πολυ μεγαλη).Μετά την αλλαγή του kernel συστήνω calibrate της μπαταρία.Το ίδιο συστήνω και για όσους από miui 9 σε miui 10 έπεσε η απόδοση της μπαταρίας τους.Ειναι πανευκολο και το βλέπετε στο YouTube.Εμενα προσωπικά το κινητό μου όταν έβαλα miui 10 ενώ έκλεινε και έδειχνε 1% αντικειμενικά πρέπει να είχε λίγο στο 40%.Το καταλαβαίνουμε και από τις απότομες αυξομειώσεις της μπαταρίας στην μέτρηση %.Μετα το calibrate όλα μια χαρα.Εχω περίπου 4.30-5.00 ώρες ενεργή οθόνη και καποιες φορές έχει φτάσει και 6. 2.Ενα άλλο tip είναι τα αφαιρέσετε από εφαρμογή να σας στέλνουν ειδοποίησης.Κυριως google maps. Εγώ αφαίρεσα και τις άδειες των εφαρμογών από την αρχή με ένα τρόπο που βρήκα τυχαία.Σε developer options κατάργηση miui βελτιστοποίηση και την ενεργοποιηση επί τόπου αν θελετε και έχουν διαγραφθει όλες οι άδειες των εφαρμογών ,που καταναλώνουν και αυτές μπαταρία κατά μία έννοια.
  2. Παιδια απλα αναφερα ενα περιστατικο μου με σκοπο να προσεχουν οι επομενοι και φυσικα παντα να βγαζεται βιντεο τα δεματα οταν τα ανοιγετε. Το αν ειναι το καλυτερο μαγαζι δεν θα το κρυνω εγω. Συγκεκριμενα απο banggood ειχα κανει αρκετες παραγγελιες στο παρελθον και για φιλους(τουλαχιστον 20) λογω του pdm. Για μενα καλο κρινεται το μαγαζι οταν θα σου τυχει η στραβη.Δεν γινεται να στελνει λαθος δεμα,να κοροιδευεις και να ζητας και τα ρεστα. Το κινητο του πατερα μου για παραδειγμα το ειχα παρει απο geekbuying οταν ηταν ψηλα στις προτιμησεις και μετα απο ενα ενα χρονο εβγαλε προβλημα μου προτειναν 50% αποζημειωση ή να τους το στειλω να φτιαξουν,πργμα που και εκανα. Την καλυτερη αποψη ειχα για το bg μεχρι που εγινε αυτο.Αλλα ειλικρινα με εφεραν εκτος εαυτου.Απλα το χειροτερο after sale support! Για μενα το καλυτερο support θα το βρεις στο aliexpress αλλα δυστυχως πλεον παιζεις με το τελωνειο. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοειται οτι δεν προκειται να το κλεισω. ευχαριστω παντως!
  3. Παιδια καλησπερα, Θελω να παραθεσω ενα προβλημα που μου προεκυψε με το banggood και ξεκιναω 23.11.2018 παραγγελια κινητου(black friday) με PDM.Το κινητο εκανε να σταλθει 10 μερες λογω ελλειψης αποθεματος. Απο τα πολλα μου εστειλαν το ιδιο σε μαυρο απο μπλε που το ειχα παραγγειλει κατοπιν συνεννοησης μαζι μου.Το δεμα εφθασε αρχες γεναρη του 2019. Βιντεοσκοπησα το ανοιγμα του δεματος οπου φαινοταν ξεκαθαρα οτι αντι για το κινητο mi8 lite μου εστειλαν xiaomi smartwatch(φαινοταν tracking number στο βιντεο εννοειται).ΜΙλησα μαζι τους αμεσως και τους εστειλα και το βιντεο που φαινοταν ξεκαθαρα το προβλημα. Επειτα απο πολλα mail που στελναμε,ο πωλητης αρνουταν να με αποζημειωση ή να μου στειλει το κινητο που παρηγγειλα.Μαλιστα ηθελε εγραφα απο τα ελτα,και καλα εγραφα που πιστοποιουν το βαρος του δεματος διπλα απο καθε ενδειξη στη εξελιξη παραγγελιας.Στα ελτα μοθ ειπαν οτι δεν υπαρχουν τετοια εγγραφα και μαλιστα στο φορουμ εδω με επιβαβαιωσαν τοτε οτι δεν υπαρχει.Απλα δεν ηθελε να μου λυση το προβλημα το banggood.Τον ρωταγα μηπως ειχατε παραγγελιας με τους κωδικους του smartwatch απο πισω και απλα δεν εδινε απαντηση. Ανοιξα case στην paypal αφου με κοροιδευαν για 1 εβδομαδα.Mεσα σε μια μερα ειχα mail απο banggood που μου ζηταγε συγγνωμη και οτι το λαθος ηταν δικο τους και εστειλαν λαθος δεμα(ξεχασαν και χαρτια απο ελτα και τα παντα,σαν να μου λεει σε κοροιδευα τοσες μερες).Αφησα την paypal να βγαλει ακρη μαζι τους. Πριν δυο με τρεις μερες επιτελους ηρθε mail απο την paypal που μου ελεγε να στειλω το δεμα πισω και θα αποζημειωθω. Εστειλα το δεμα καθως και φωτογραφιες του δεματος που φαινεται οτι δεν ανοιχτηκε ποτε γιατι εχει ζελατινα απο εξω,φωτογραφια το δεμα μου με την διευΘυνση που μου εστειλαν να φαινεται,tracking number,μεχρι και φωτο οτι ειμαι εξω απο τα ελτα με το smartwatch. Σημερα ηρθε απαντηση απο το banggood οτι η αποζημειωση θα γινει μολις φθασει το δεμα στην κινα πισω,αφου πληρωσα και 9.80 ευρω να το στειλω για τα οποια δεν θα με αποζημειωσουν.Με λιγα λογια θα περιμενω αλλο ενα μηνα περιπου για να παρω μια αποζημειωση της παραγγελιας μου απο της 23.11.2018 και θα εχω πληρωσει και απο την τσεπη μου.Εχω φυσικα αρχισει να αμφιβαλλω και για τον αν θα τα επιστρεψουν ενω εφτεγαν εξ ολοκληρου και μαλιστα με ειχαν γραψει κανονικα και με κοροιδευαν λεγοντας οτι δεν μπορουν να με εξιπηρετησουν μεχρι που ανοιξα case στην paypal.3 μηνες θα μου παει ολη η ιστορια και δεν ειμαι σιγουρος αν θα ληθει. Ολα αυτα τα λεω γιατι πραγματικα κανοντας πολλες παραγγελιες τα τελευταια 5 χρονια το banggood ειχε το χειροτερο με διαφορα after sale support.Ειλικρινα δεν εχω συναντησει χειροτερο κινεζικο μαγαζι.Σαφως και δεν προκειται να ξαναγορα απο banggood. Να προσεχετε παιδια στις παραγγελιες σας!!
  4. γραφει Not as described - claim Case ID: PP-D-χχχχχχχ We’re waiting for the seller's response. We'll get back to you by 21 January 2019 at 10:28:38 GMT+2. You escalated this to PayPal as you were unable to reach an agreement with the seller.
  5. Καλησπερα και σε ευχαριστω για την απαντηση. Δεν ειμαι 100% σιγουρος τι εννοεις με το claim.Πατησα αναφορα στην συνναλλαγη και μετα που μου ελεγε το λογο και ειχε ετοιμη επιλογη αν ηθελα 'διαφορετικο απο αυτο που παρηγγειλα' και μετα διεκδικηση του συνολικου ποσου.Το επελεξα,μετα με πεταξε σε συνομιλια με των κινεζο οπου πατησα στο τελος της συνομιλιας απο κατω να παρεμβει η paypal.Στο status δειχνει οτι εχουν τεσσερεις μερες που περιμενουν απαντηση απο τo banggood και οτι εχει περιθωριο να τους απαντησει 10 μερες.Μεχρι τις 29 Γενναρη εχω καλυψει απο paypal γιατι εκανα αναφορα στις 9 και μου δεινει 20 μερες. Μηπως ςκεκανα κατι λαθος?
  6. καλησπερα παδια, πριν 5-6 μερες ειχα ξαναπαραθεσει ενα προβλημα που ειχα με παραγγελια που μου ηρθε λαθος(ενα smartwatch αντι για κινητο) με ολα τα αποδυκτικα(βιντεο που φαινονται tracking number,αριθμος παραγγελιας,απογειξη αγορας κτλ) και στις 9 Ιανουαριου ειχα ανοιξει case στην paypal.Η banggood μετα την αναφορα στην paypal μου εστειλε mail και μου παραδεχτηκε εν τελη το λαθος της μετα απο παρα πολλες προσπαθειες μου.Ωστοσο εχω ζητησει απο την paypal να μιλησει με τον πωλητη μην μου παιξει παλι λαμογια οπως στην αρχη.Στην εξεληξη της αναφορας μου στην paypal λεει οτι περιμενουν απαντηση απο την banggoοd εδω και 4 μερες.Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω? πανε παρα πολλες μερες τωρα και με εχουν πεδεψει αφανταστα..Να στειλω μηνυμα στη paypal?Τι να κανω? Σας ευχαριστω!
  7. καλησπερα, υπαρχει καπου καποιος οδηγος για το πως ανοιγουμε case στην paypal για επιστροφη χρηματων;
  8. οχι δεν εχω ανοιξει ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γενικα δεν εχω ανοιξει ποτε case γιατι δεν ειχα ποτε μου παρομοιο προβλημα μετα απο παρα πολλες παραγγελιες που εχω κανει
  9. σε ευχαριστω για την απαντηση, η παραγγελια ηταν με paypal φυσικα.ειχα παραγγειλει το mi8 lite σε μπλε χρωμα(black friday) αλλα επειδη δεν το ειχαν σε αποθεμα για αρκετες μερες τους εστειλαν να μοθ στειλουν το μαυρο.οταν μου εστειλαν το δεμα μου εκαναν και μια επιστροφη γυρο στα 10 ευρω γιατι το μαυρο ηταν ποιο φθηνο και επισης ειχαν καθηστερησει.Δεν πιστευω να υπαρξει κανενα θεμα να ανοιξω case λογω αυτης της μικρης επιστροφης που εγινε τοτε?? τι λετε?
  10. στο βιντεο φαινονται τα παντα και tracking number φυσικα ακριβως απο πανω του με την καμερα,μεχρι και η αντιδραση μου που εμεινα καγκελο ακουγεται
  11. καλησπερα παιδια, οποιος μπορει να με βοηθησει θα τον ευχαριστουσα απο καρδιας. ηρθε παραγγελια απο banggood την παρασκευη με tracking number lx600151007nl μετα απο παρα πολυ καθυστερηση. ειχα παραγγειλει κινητο mi8 lite.βγαζοντας βιντεο οπως παντα οταν ανοιγω το δεμα ειδα οτι μου εστειλαν ενα smartwatch amazfit stratos. εχω που μιλαω τοσες με το banggood και δεν λενε να μου λυσουν το προβλημα με τιποτα.Στο τελευταιο μηνυμα μαζι τους μους ζητησαν επισημο εγραφο απο ελτα που πιστοποιει το βαρος του δεματος.Πηγα στα ελτα και μου ειπα οτι για ελαφρια δεματα δεν υπαρχουν τετοια εγγραφα και οτι θα μπορουσε μονο να μου δωσει την ωρα που το παραλαβα και ηταν κλειστο το δεμα μου.ο κινεζος παλι μου επιμενει πως αν δεν του δωσω το εγγραφο δεν μπορει να κανει τιποτα.του εχω στειλει και το βιντεο που ειναι πεντακαθαρο και δειχνει ξεκαθαρα οτι ειχε το smartwatch μεσα οταν το ανοιγω για πρωτη φορα και φωτογραφιες απο το ρολοι που μου εστειλαν με τους κωδικους του απο το κλειστο του κουτι. τι κανω σε τετοια περιπτωση!? Σασ ευχαριστω και παλι!
  12. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, Ωστόσο θυμάμαι ότι για τόσο μικρή αξία μόνο ΦΠΑ σου έμπαινε εξτρα.Αλλα φαίνεται είναι περίεργη η ιστορία.Γενικα χρησιμοποιώ μεταφορικές priority line και άλλες που δεν περνάς Ελλάδα τελωνείο αλλά αυτό παραπαει για 25€.Δεν μου πήγε καν στο μυαλό ότι θα σταματάτε. Σας ευχαριστώ!
  13. Καλησπέρα,μπορεί κάποιος να μου υπενθυμίσει τους κανόνες εκτελωνισμου.Για δέμα αξίας 25€ που χρειάστηκε να τους στείλω απόδειξη αγοράς μου ήρθε τελωνείο 21€ και τα έπαιξα.
  14. Μια επείγον ερώτηση.περναω τελωνείο και μου ζητείται απόδειξη αγοράς.Που πρέπει να να στείλω ή δώσω;
  15. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Τελευταία ένδειξη στον tracking: ATHENS AIRMAIL CENTER, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Υπάρχει περίπτωση να θεωρηθεί τελωνειακός ελεύθερο και να μην πληρώσω δασμούς;
  16. Καλησπέρα παιδιά, Έκανα μια παραγγελία από aliexpress ένα smartbox αξίας 35€ με china post.εχει φθάσει Ελλάδα και είναι εδώ και μια βδομάδα τελωνείο. Ξέρει κανένας να μου πει περίπου πόσο θα πληρώσω και αν πληρώνω για δεμα τέτοιας αξίας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  17. Καλησπέρα φίλε, Δεν είναι διαθέσιμο ακόμη το 3d touch σε εκδόσεις εκτός της 128gb.Ακουγεται ότι θα το προσθέσουν σε rom της miui 9 στο μέλλον
  18. Σας ευχαριστω και τους δυο παιδια!
  19. Δίνω διεύθυνση ντρομποξ γιατί δεν ξέρω πώς να την ανεβάσω: https://www.dropbox.com/s/g8r8hk1sfna883h/Screenshot_2017-08-23-18-33-52-603_com.android.settings.png?dl=0
  20. Καλησπέρα παιδιά..μπορεί κάποιος να μου πει τι τον έχω αυτή τη στιγμή γιατί έχω την εντύπωση η ότι η είναι ψευτικη.Μολις αγόρασα το κινητό και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.Η τον είναι global 8.5.3.0(MAGMIED).Το όνομα από ότι είδα είναι διαφορετικό στην παρένθεση
  21. φιλε και εγω ακριβως το ιδιο επαθα και βγηκε χθες.19-08-2017 θα σου εχει βγει.Τωρα τι και αν θα πληρωσεις αναμενεται.καλη τυχη!
  22. φιλε ειχες κανενα δεμα αξιας γιατι και το δικο μου μπηκε τελωνειο με swiss post και δεν ξερω αν θα μου ραψουν κουστουμι;:lol:
  23. Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Το tracking ξεκινάει από RX.ελπιζω να βγει κάποιο συμβολικό ποσό για τελειώνειο και να μην με καθυστέρησει.Εχω Μέινει χωρίς κινητό πολλές μέρες και τα έχω παίξει.Μακαρι να πάρουν όλοι τα δέματα τους το συντομότερο δυνατό
×
×
  • Create New...