dimitrisemm Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Φιλε agelop τι νουμερο αποστολης ειχες? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Παιδια θελω να παρω το Samsung galaxy note 4 dual sim n9100...από ευρωπη δεν βρισκω κατι και αν βρω η τιμη είναι απαγορευτικη.....στα γνωστα κινεζομαγαζα δεν υπαρχει (εκτος από merimobile(πολλα μεταχειρισμένα) και etotalk(παρα πολύ ακριβω) τα οποια δεν εμπιστεύομαι καθολου)....Εχω βρει καλες τιμε στο ebay αλλα ολοι στελνουν με fedex και Ups.... Από ότι εχω καταλαβει αν το παρω από αυτους(με fedex,Ups) το τελωνειο το εχω σιγουρο εεεε???? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huluvuz Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) Παιδιά σε μένα έγινε το εξής απίστευτο. Χθες εμφανίστηκε Ελλάδα και σήμερα είναι προς παράδοση. Το δέμα εφιγε από Σιγκαπούρη στις 4/1 με Singapore post. Μόλις παρέλαβα. Απίστευτο!!!!!!! Ωραίος.... εγώ παράγγειλα 23-12 από vickmall... Μου δώσαν tracking number την επόμενη...Στο sg post φάνηκε στις 27-12 και από τις 29-12 είναι Despatched to overseas ... Δεν έχω προμπ ,περιμένω, αλλά ακούω την γκρίνια του πατέρα....Και να πω ότι δε του χα εξηγήσει την κατάσταση... Edited January 20, 2015 by huluvuz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 τρελες καταστασεις με nl παραγγελεια 26/12 το οποιο εγινε shipped στις 3/1 πατησε ελλαδα στις 16/1(RS184018880NL) παραγγελεια 16/12 ,εγινε shipped στις 19/12 και ακομα τιποτα(RS179259786NL) αν και στο site nlpost αναφερει 09-01-2015 16:16The item has arrived in the country of destination country of destination είναι η ΟλΛανδία Παιδια θελω να παρω το Samsung galaxy note 4 dual sim n9100...από ευρωπη δεν βρισκω κατι και αν βρω η τιμη είναι απαγορευτικη.....στα γνωστα κινεζομαγαζα δεν υπαρχει (εκτος από merimobile(πολλα μεταχειρισμένα) και etotalk(παρα πολύ ακριβω) τα οποια δεν εμπιστεύομαι καθολου)....Εχω βρει καλες τιμε στο ebay αλλα ολοι στελνουν με fedex και Ups.... Από ότι εχω καταλαβει αν το παρω από αυτους(με fedex,Ups) το τελωνειο το εχω σιγουρο εεεε???? Ναι μην κάνεις το λάθος και παραγγείλεις με courier. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tera78 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Την ηπιαμε με τους Ολλανδους μου λενε οτι ειναι εδω στα Ελτα που επικοινωνησα μου ειπαν οτι δεν εντοπιζετε το πακετο στην Ελλαδα οποτε αστα να πανε κωδικός RS179258701NL Ειμαστε καμποσοι παντως.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ωραίος.... εγώ παράγγειλα 23-12 από vickmall... Μου δώσαν tracking number την επόμενη...Στο sg post φάνηκε στις 27-12 και από τις 29-12 είναι Despatched to overseas ... Δεν έχω προμπ ,περιμένω, αλλά ακούω την γκρίνια του πατέρα....Και να πω ότι δε του χα εξηγήσει την κατάσταση... Αμα γκρινιαζει, δωστου το τλφ μου! Απο 24/11/2014 η παραγγελια του S200 στο Γκιαρμπεστ, και ακομα...... περιμενω!!!!! :lol: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElPsyCongroo93 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλησπέρα έχω νέο πακέτο απο Bangood με tracking Number: RS179386192NL. Είναι φυσιολογικό να λέει κοντά ένα μήνα Ready for shipment? Να αρχίσω Dispute να αγοράσω απο αλλού μήν χάνω χρόνο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 country of destination είναι η ΟλΛανδία Ναι μην κάνεις το λάθος και παραγγείλεις με courier. Η Ελλάδα είναι η country of destination. Απλά, βρίσκεται ο σάκος σε κάποια αποθήκη στα Σπάτα, δίχως να τον έχουν ανοίξει ακόμα τα ΕΛ.ΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huluvuz Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Αμα γκρινιαζει, δωστου το τλφ μου! Απο 24/11/2014 η παραγγελια του S200 στο Γκιαρμπεστ, και ακομα...... περιμενω!!!!! :lol: :lol::lol::lol: στείλε το τηλ σου με πμ αν γουστάρεις γκρίνια :p !!!! καλά κουράγια σε όσους περιμένουν!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Μπορειτε να με βοηθησετε παιδια; εχω ενα δεμα απο aliexpress, το οποιο δειχνει οτι ειναι στο αεροδρομιο στην ελλαδα και μετα απο εκει τιποτα. με ποιον συνεργαζεται η YANWEN POST στην ελλάδα; ξερει κανενας τιποτα; MK600123851CN 1 Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegito Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλησπέρα έχω νέο πακέτο απο Bangood με tracking Number: RS179386192NL. Είναι φυσιολογικό να λέει κοντά ένα μήνα Ready for shipment? Να αρχίσω Dispute να αγοράσω απο αλλού μήν χάνω χρόνο? Και μενα απο bangood kai nlpost ελεγε το ιδιο για κανα μηνα, στο ελτα δεν υπηρχε το tn αλλα ηρθε κανονικα πριν λιγες μερες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) Η Ελλάδα είναι η country of destination. Απλά, βρίσκεται ο σάκος σε κάποια αποθήκη στα Σπάτα, δίχως να τον έχουν ανοίξει ακόμα τα ΕΛ.ΤΑ. Η Ολλανδία είναι ... από εκεί τα στέλνουν πάλι με την ίδια ένδειξη, φαίνεται από τους χρόνους. Επίσης, όταν αποφασίσουν οι απαράδεκτοι Ολλανδοί να στέλνουν τις αποστολές συστημένων με παραστατικά ώστε να σκανάρονται μόλις πατήσουν στο αεροδρόμιο, τότε θα σταματήσουν και τα ΕΛΤΑ να τα χειρίζονται ως απλά δέματα μέχρι να ανοιχθούν οι σάκκοι. "Απλό" δικό μου είναι επί Ελληνικού εδάφους από 4/1 και ακόμη έρχεται ... Edited January 20, 2015 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 παιδια μια βοηθεια οποιος μπορει και επειδη εχουν περασει 40 μερες απο την αποστολη εχω αυτο το νουμερο RE981946785SE απο σουηδικα ποστ (αγορα απο everybuing) κια μια ενημερωση λεει οτι 5/1 ηταν στο μαλμε απο κει και μετα τιποτα ουτε στο ελληνικο, ουτε στο σουηδικο , ουτε στο 17track !!! 1 Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Στις 43-44 ημέρες κάνε dispute στο paypal ώστε να είσαι καλυμμένος, και το κλείνεις όταν έλθει με το καλό. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Η Ολλανδία είναι ... από εκεί τα στέλνουν πάλι με την ίδια ένδειξη, φαίνεται από τους χρόνους. Επίσης, όταν αποφασίσουν οι απαράδεκτοι Ολλανδοί να στέλνουν τις αποστολές συστημένων με παραστατικά ώστε να σκανάρονται μόλις πατήσουν στο αεροδρόμιο, τότε θα σταματήσουν και τα ΕΛΤΑ να τα χειρίζονται ως απλά δέματα μέχρι να ανοιχθούν οι σάκκοι. "Απλό" δικό μου είναι επί Ελληνικού εδάφους από 4/1 και ακόμη έρχεται ... Είσαι σίγουρος; Ρωτάω γιατί η αλληλουχία των ενδείξεων: 1. The item is at the sorting centre (Ολλανδία-έτσι το βλέπουν και τα ΕΛ.ΤΑ.). 2. The item is on transport to the country of destination (ακόμα Ολλανδία-τα ΕΛ.ΤΑ. δεν το βλέπουν). 3. The item has arrived at the country of destination (δίχως να φαίνεται στα ΕΛ.ΤΑ. η άφιξη ακόμα-λόγω άφιξης του σάκου;;; ). 4. The item has been proceed to the country of destination (Ελλάδα-η πρώτη ένδειξη και των ΕΛ.ΤΑ. για την άφιξη) δείχνει ότι το βήμα 3 είναι στην Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslalos Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 παιδια μια βοηθεια οποιος μπορει και επειδη εχουν περασει 40 μερες απο την αποστολη εχω αυτο το νουμερο RE981946785SE απο σουηδικα ποστ (αγορα απο everybuing) κια μια ενημερωση λεει οτι 5/1 ηταν στο μαλμε απο κει και μετα τιποτα ουτε στο ελληνικο, ουτε στο σουηδικο , ουτε στο 17track !!! Μιλησες με τα ελτα? Αν και λογικα θα σου πουν οτι δεν ηρθε ακομα. Μιλα με τα σουηδικα αμα ειναι. Υ.Γ. Το μαλμε γενικα μας πληγωνει φετος 1 Παράθεση Sent from Meizu Pro5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Είσαι σίγουρος; Ρωτάω γιατί η αλληλουχία των ενδείξεων: 1. The item is at the sorting centre (Ολλανδία-έτσι το βλέπουν και τα ΕΛ.ΤΑ.). 2. The item is on transport to the country of destination (ακόμα Ολλανδία-τα ΕΛ.ΤΑ. δεν το βλέπουν). 3. The item has arrived at the country of destination (δίχως να φαίνεται στα ΕΛ.ΤΑ. η άφιξη ακόμα-λόγω άφιξης του σάκου;;; ). 4. The item has been proceed to the country of destination (Ελλάδα-η πρώτη ένδειξη και των ΕΛ.ΤΑ. για την άφιξη) δείχνει ότι το βήμα 3 είναι στην Ελλάδα... Αν δοκιμασεις σε καποιο απο τα site της nl που βαζεις προορισμο(destination)και βαλεις the netherlands δεν θα παρεις καμια πληροφορια ενω αν βαλεις greece σου τις βγαζει κανονικα.Η ολλανδια ειναι η χωρα της μεταφορας(trasit)η κινα η χωρα της καταγωγης του προιοντος(origin) και destination ειναι η ελλαδα αυτο φαινεται φυσικα πεντακαθαρα απο τις διασταυτωσεις των sites Πακετο μου απο efox ειναι ελλαδα απο 31/12 ανοιχτηκε 13/1 και ακομα δεν το εχω στα χερια μου απο ολλανδια εφυγε 24/12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdoman76 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος που να έχει παραλάβει δέμα από nlpost τις τελευταίες μέρες και χωρίς μεγάλη καθυστέρηση; Γιατί εγώ είμαι προς το παρόν 1 εβδομάδα στο sent to country of destination, άλλα με αυτά που διαβάζω έχω αγχωθεί λίγο:worry:. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Τελευταία ενημέρωση από ΕΛ.ΤΑ. για το περιβόητο δέμα μου: Στις 22/12 ήταν σε Ολλανδικό αεροδρόμιο για να πετάξει Ελλάδα, αλλά δεν έχει αφιχθεί εδώ. Οπότε, τα ενδεχόμενα είναι δύο... 1. Ουδέποτε φορτώθηκε ο σάκος στο αεροπλάνο για Ελλάδα. 2. Εάν ισχύει η ένδειξη της NL Post περί transport στις 23/12, δίχως όμως ένδειξη arrived (ακόμα δεν έχουμε μάθει πως ενημερώνεται το σύστημά της για το arrived), μάλλον στο ξεφόρτωμα έγινε μ@#€%&α από τους υπαλλήλους της εταιρίας που έχει το handling στα Σπάτα. Οι μόνοι πάντως που δεν φταίνε είμαστε εμείς, το efox και τα ΕΛ.ΤΑ. Υ.Γ.: @evansarmor Μην αρχίσεις τις παρατηρήσεις. Πρώτη φορά ενόχλησα τηλεφωνικά τα ΕΛ.ΤΑ. για να δω τί θα κάνω με το dispute στο paypal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Τελευταία ενημέρωση από ΕΛ.ΤΑ. για το περιβόητο δέμα μου: Στις 22/12 ήταν σε Ολλανδικό αεροδρόμιο για να πετάξει Ελλάδα, αλλά δεν έχει αφιχθεί εδώ. Οπότε, τα ενδεχόμενα είναι δύο... 1. Ουδέποτε φορτώθηκε ο σάκος στο αεροπλάνο για Ελλάδα. 2. Εάν ισχύει η ένδειξη της NL Post περί transport στις 23/12, δίχως όμως ένδειξη arrived (ακόμα δεν έχουμε μάθει πως ενημερώνεται το σύστημά της για το arrived), μάλλον στο ξεφόρτωμα έγινε μ@#€%&α από τους υπαλλήλους της εταιρίας που έχει το handling στα Σπάτα. Οι μόνοι πάντως που δεν φταίνε είμαστε εμείς, το efox και τα ΕΛ.ΤΑ. Υ.Γ.: @evansarmor Μην αρχίσεις τις παρατηρήσεις. Πρώτη φορά ενόχλησα τηλεφωνικά τα ΕΛ.ΤΑ. για να δω τί θα κάνω με το dispute στο paypal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: Κόντεψα να πνιγώ με τον καφέ ... Ελπίζω να το παραλάβεις γρήγορα.!!! :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petalotis93 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλησπερα παιδια. Εχω μια απορια , το RS183841349NL βρισκεται απο χτες στο Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) . Η αποστολη του ειναι στη Θεσσαλονικη. Θα περασει απο κεντρο διαλογης στην Αθηνα πρωτα κ μετα θα ερθει Θεσσαλονικη? Υπαρχει ενδεχομενο να παραλαβω μεχρι την παρασκευη? Ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλησπερα παιδια. Εχω μια απορια , το RS183841349NL βρισκεται απο χτες στο Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) . Η αποστολη του ειναι στη Θεσσαλονικη. Θα περασει απο κεντρο διαλογης στην Αθηνα πρωτα κ μετα θα ερθει Θεσσαλονικη? Υπαρχει ενδεχομενο να παραλαβω μεχρι την παρασκευη? Ευχαριστω Αναλόγως ... δικό μου εμφανίσθηκε στην Αθήνα με την ίδια ένδειξη στις 17 και 20 ήταν στην Θεσσαλονίκη. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) Καλησπερα παιδια!Εχει και σε εσας προβλημα το 17track?Εμενα αργη να με ανοιξει.(Δεν ανοιγει καθολου! :p ) Edited January 20, 2015 by testatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petalotis93 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Αναλόγως ... δικό μου εμφανίσθηκε στην Αθήνα με την ίδια ένδειξη στις 17 και 20 ήταν στην Θεσσαλονίκη. Στειλε αν δεν κανει κοπο το tracking number ετσι ωστε να δω την πορεια του μετα απο Αθηνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Στειλε αν δεν κανει κοπο το tracking number ετσι ωστε να δω την πορεια του μετα απο Αθηνα. RS198950265NL Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts