Vlasismiriagos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Σήμερα βρήκα και το χαρτί στην πόρτα μου...αύριο πάω να το πάρω.:D Εμένα είναι Κλείσιμο από IPS 24/1 και despatched number 4025...Αρχίζω να ανησυχώ...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomcl Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 καλημέρα παιδιά .έχω κάνει μια παραγγελία και στο σιτε της singapore δείχνει . Posting Date Status Date Status Description 08-02-2014 10-02-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) στα ελτά δείχνει : ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 08-02-2014 14:49 IPS στο 4px δείχνει Local Date and Time Week Local places of transhipment Transshipment records 2014-02-10 13:39:20 SINGAPORE 2014-02-10 13:31:51 HONGKONG 2014-02-10 13:21:36 HONGKONG 2014-02-10 13:13:42 HONGKONG 2014-02-08 03:04:22 Shipment ready 2014-02-07 19:36:29 Longgang,Shenzhen,China 2014-02-07 19:36:29 Longgang,Shenzhen,China 2014-02-07 17:28:29 και δεν αναφέρει τίποτα σχετικό με Despatched όπως στις άλλες παραγγελίες. τελικά έχει φύγει ή όχι από σιγκαπούρη..ευχαριστώ:(:( Τελικά μίλησα σήμερα με τα ελτά και μου είπαν πως το δέμα είναι έτοιμο να αναχωρήσει από σιγκαπούρη αλλά δεν έχει φύγει ακόμα. πρώτη φορά βλέπω μου συμβαίνει τέτοια καθυστέρηση σε αναχώρηση. Το Despatched No είναι 4032. έχει κανείς το ίδιο να συγκρίνουμε.:cry::cry::cry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Εμένα είναι Κλείσιμο από IPS 24/1 και despatched number 4025...Αρχίζω να ανησυχώ...:( Μια απο τα ιδια εμενα ειναι απο 22/1...και Ακομα τιποτα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuvlus Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 13-02-2014 14:44 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-02-2014 07:04 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 27-01-2014 13:18 IPS και εμενα σημερα με d.number 4027 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Μια απο τα ιδια εμενα ειναι απο 22/1...και Ακομα τιποτα! Και εμένα ρε αδερφέ....κλείσιμο από IPS 23-1,despatched 25-1 και ακόμα τίποτα...μας έχουν σπάσει τα ******** οι κινέζοι... αν είναι δυνατόν να παίρνουν οι άλλοι μέσα σε μια βδομάδα τα τηλ και εμείς μπακούρια..... και με νούμερο 4024!!!!ΕΛΕΟΣ Edited February 13, 2014 by kotsitb 1 Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Και εμένα ρε αδερφέ....κλείσιμο από IPS 23-1,despatched 25-1 και ακόμα τίποτα...μας έχουν σπάσει τα ******** οι κινέζοι... αν είναι δυνατόν να παίρνουν οι άλλοι μέσα σε μια βδομάδα τα τηλ και εμείς μπακούρια..... εμένα με τρελαίνει περισσότερο το γεγονός ότι όποιου έγινε dispatched από 16 μέχρι 27-28/1 πρόλαβε και το κλείσιμο λόγω εορτών των Κινέζων. Και βλέπω πως παιδιά που παρήγγειλαν μέσα στις γιορτές έχουν παραλάβει...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 εμένα με τρελαίνει περισσότερο το γεγονός ότι όποιου έγινε dispatched από 16 μέχρι 27-28/1 πρόλαβε και το κλείσιμο λόγω εορτών των Κινέζων. Και βλέπω πως παιδιά που παρήγγειλαν μέσα στις γιορτές έχουν παραλάβει...:lol: Άστα σου λέω έχω τρελαθεί και όλη μέρα μιλάω με minideal και σινγποστ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ και πως είναι δυνατόν να γίνεται αυτο που λες και εσύ και άκρη δε βγάζω εννοείται 1 Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Και εμένα ρε αδερφέ....κλείσιμο από IPS 23-1,despatched 25-1 και ακόμα τίποτα...μας έχουν σπάσει τα ******** οι κινέζοι... αν είναι δυνατόν να παίρνουν οι άλλοι μέσα σε μια βδομάδα τα τηλ και εμείς μπακούρια..... και με νούμερο 4024!!!!ΕΛΕΟΣ και εγώ στα ίδια είμαι , υπομονή , σε λίγες μέρες θα φανούν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 21/1 εγινε η αποστολη, 4021 αριθμος δεματος. 2 κινητα σε δυο διαφορετικες συσκευασιες. Σημερα ελαβα σημειωμα για το πρωτο. Εντος 6 ωρων ειχε φυγει απο αεροδρομιο και ειχε φτασει στο ταχυδρομειο μου. Το αλλο ακομα δειχνει IPS closed. Υπομονη, αργουν στο ανοιγμα και την καταχωρηση στο αεροδρομιο. ;) 1 Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andyfernandez Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 εμενα λεει : ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10 13-02-2014 14:13 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10 να το περιμενω αυριο ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimaras Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Από 22/1 και ακόμη περιμένω. Ελπίζω την άλλη βδομάδα. RF200531622SG Destination Country - Greece:Tracking Consuming:655*Millisecond 2014-01-22 17:56, Item in conta IPS, IPS Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:8284*Millisecond 2014-01-24 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-01-22 00:00, Received from Customer ====================================== Power by http://www.17track.net 1 Παράθεση SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD SONY Xperia Z white LOLLIPOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maurokokkinos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Παιδιά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Είχα παραγγείλει στις 30-1 ένα κινητό για να το κάνω δώρο στην κοπέλα μου απο chinapadmall. Είχε και πρωτοχρονιά εκεί την επόμενη μέρα και λέω ωχ θα αργήσει παρά πολύ και το ήθελα πριν την μέρα του Αγίου βαλεντινου. Πριν 4 μέρες μπήκα σε τρακινγκ σάιτ να δώ τι γίνεται και βλέπω ότι έχει φτάσει Ελλάδα αλλα ήταν ακόμα Αθήνα και γω ήμουν Θεσσαλονίκη. Βλέπω την επόμενη μέρα ότι ήρθε Θεσσαλονίκη και πάω σήμερα στο ΕΛΤΑ να δώ( επαρχία έξω από Θεσσαλονίκη) και με είπαν ότι έχει έρθει το πακέτο πριν 1 μέρα. Πραγματικά πολύ γρήγορα ήρθε και είμαι πολύ ευτυχισμένος που κατάφερε να έρθει σήμερα μια μέρα πριν του βαλεντινου. Καλή τύχη σε όλους σας με αυτά που περιμένετε!! Edited February 13, 2014 by Maurokokkinos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegito Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Και μεις ακόμα πήζουμε:) Aπό 24/1, 500 hits το track του ΕΛΤΑ :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Παιδια μηπως γνωριζει καποιος σε ποιο εμαιλ να στειλω για να μιλησω με 4px; Εχω βρει δυο στις σελιδες τους και τους εχω στειλει αλλα εδω και μια βδομαδα καμια απαντηση. Τα email που εστειλα ειναι tousu@4px.com και tracing@4px.cc Επισης το συστημα επικοινωνιας που εχουν στην σελιδα δεν μπορει να στειλει τι φορμα επικοινωνιας. Αν μπορει ας βοηθησει καποιος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomcl Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Παιδια μηπως γνωριζει καποιος σε ποιο εμαιλ να στειλω για να μιλησω με 4px; Εχω βρει δυο στις σελιδες τους και τους εχω στειλει αλλα εδω και μια βδομαδα καμια απαντηση. Τα email που εστειλα ειναι tousu@4px.com και tracing@4px.cc Επισης το συστημα επικοινωνιας που εχουν στην σελιδα δεν μπορει να στειλει τι φορμα επικοινωνιας. Αν μπορει ας βοηθησει καποιος. Έψαξα και γω σήμερα να βρω e-mail αλλά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Τελικά έστειλα στην singpost μήπωσ από εκεί με βοηθήσουν . Έχεις καθυστέρηση με την αποστολή σου και εσύ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapanik Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Και μεις ακόμα πήζουμε:) Aπό 24/1, 500 hits το track του ΕΛΤΑ :) Μια απτα ίδια....... ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 24-01-2014 16:36 IPS Μάλλον απο βδομάδα..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Παιδια μηπως γνωριζει καποιος σε ποιο εμαιλ να στειλω για να μιλησω με 4px; Εχω βρει δυο στις σελιδες τους και τους εχω στειλει αλλα εδω και μια βδομαδα καμια απαντηση. Τα email που εστειλα ειναι tousu@4px.com και tracing@4px.cc Επισης το συστημα επικοινωνιας που εχουν στην σελιδα δεν μπορει να στειλει τι φορμα επικοινωνιας. Αν μπορει ας βοηθησει καποιος. Βρε παιδιά, διαβάστε τον οδηγό καί κάνετε τις ενέργειες με την χρονική σειρά που πρέπει, η εταιρεία αυτή διακινεί εκατομμύρια δέματα ημερησίως, αλλοίμονο εάν μπορούσε να ασχοληθεί με όλους όσους πιστεύουν ότι καθυστέρησε το δέμα τους . ... Εφ'όσον τελειώνει η προθεσμία, κάνετε claim στο paypal και αφήστε τον πωλητή να τρέχει. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Βρε παιδιά, διαβάστε τον οδηγό καί κάνετε τις ενέργειες με την χρονική σειρά που πρέπει, η εταιρεία αυτή διακινεί εκατομμύρια δέματα ημερησίως, αλλοίμονο εάν μπορούσε να ασχοληθεί με όλους όσους πιστεύουν ότι καθυστέρησε το δέμα τους . ... Εφ'όσον τελειώνει η προθεσμία, κάνετε claim στο paypal και αφήστε τον πωλητή να τρέχει. Για το 99% των περιπτώσεων, έχεις δίκιο. Σχεδόν κανείς δε διαβάζει τον οδηγό. Μόνο ποστάρουν όλοι. Για να μη πω ότι από οδηγός έχει γίνει πίνακας ανακοινώσεων... Έλα όμως που στη συγκεκριμένη περίπτωση ο φίλος όντως έχει θέμα και μάλιστα για dispute. Σε λάθος περίπτωση το έγραψες :cool: 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Βρε παιδιά, διαβάστε τον οδηγό καί κάνετε τις ενέργειες με την χρονική σειρά που πρέπει, η εταιρεία αυτή διακινεί εκατομμύρια δέματα ημερησίως, αλλοίμονο εάν μπορούσε να ασχοληθεί με όλους όσους πιστεύουν ότι καθυστέρησε το δέμα τους . ... Εφ'όσον τελειώνει η προθεσμία, κάνετε claim στο paypal και αφήστε τον πωλητή να τρέχει. Η εταιρια ειναι υπευθηνη για την αποστολη με αυτην θα επικοινωνησω,αυτοι ξερουν που το στειλαν(αν διαβασετε τα σχολια μου θα δειτε οτι εμενα χωρα προορισμου εχει λετονια δεν ειναι μονο θεμα καθυστερησης).Γι αυτο εχουν κεντρα υποστηριξης για να τους ΄πρηζουμε΄ δεν μας στελνουν τα δεματα τζαμπα τους πληρωνουμε. Το θεμα δεν ειναι μονο να παρω τα λεφτα μου πισω,για να παριγγειλα κατι σημαινει οτι θελω να το παραλαβω κιολλας. Ποιο πολλες πιθανοτητες εχω να κερδισω το λαχειο παρα να βγαλω ακρη με το πωλητη. Εννοειτε πως εγινε dispute στο paypal και τους ειπα οτι θα περιμενω μεχρι την αλλη βδομαδα,μετα θα ζητησω αποζημιωση και αν δω οτι δεν συνεργαζονται αμεσα η υποθεση θα παει claim. Edit:Επισης να προσθεσω πως δεν ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απο Κινα,εχω κανει απειρες συναλλαγες και ξερω ακριβως τι γινεται,και επισης εννοειτε πως διαβασα των οδηγο γιατι με βοηθησε πολυ νια επιβεβαιωση αυτα που γνωριζω και να μαθω 2,3 παραπανω. ΥΓ: Προς αποφυγει παρεξηγησεων εννοειτε πως ολλα τα λεμε φιλικα και κανουμε συζητηση. Νομιζω πως για μια ακομα φορα βγηκα οφ τοπικ,οποτε σας ευχαριστω ολλους για τη βοηθεια και νομιζω εμενα το θεμα μου τελιωνει εδω,απλα θα ενημερωσω για την εκβαση της υποθεσης. Edited February 13, 2014 by kss 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Η εταιρια ειναι υπευθηνη για την αποστολη με αυτην θα επικοινωνησω,αυτοι ξερουν που το στειλαν(αν διαβασετε τα σχολια μου θα δειτε οτι εμενα χωρα προορισμου εχει λετονια δεν ειναι μονο θεμα καθυστερησης).Γι αυτο εχουν κεντρα υποστηριξης για να τους ΄πρηζουμε΄ δεν μας στελνουν τα δεματα τζαμπα τους πληρωνουμε. Το θεμα δεν ειναι μονο να παρω τα λεφτα μου πισω,για να παριγγειλα κατι σημαινει οτι θελω να το παραλαβω κιολλας. Ποιο πολλες πιθανοτητες εχω να κερδισω το λαχειο παρα να βγαλω ακρη με το πωλητη. Εννοειτε πως εγινε dispute στο paypal και τους ειπα οτι θα περιμενω μεχρι την αλλη βδομαδα,μετα θα ζητησω αποζημιωση και αν δω οτι δεν συνεργαζονται αμεσα η υποθεση θα παει claim. Edit:Επισης να προσθεσω πως δεν ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απο Κινα,εχω κανει απειρες συναλλαγες και ξερω ακριβως τι γινεται,και επισης εννοειτε πως διαβασα των οδηγο γιατι με βοηθησε πολυ νια επιβεβαιωση αυτα που γνωριζω και να μαθω 2,3 παραπανω. ΥΓ: Προς αποφυγει παρεξηγησεων εννοειτε πως ολλα τα λεμε φιλικα και κανουμε συζητηση. Νομιζω πως για μια ακομα φορα βγηκα οφ τοπικ,οποτε σας ευχαριστω ολλους για τη βοηθεια και νομιζω εμενα το θεμα μου τελιωνει εδω,απλα θα ενημερωσω για την εκβαση της υποθεσης. Ζητώ συγγνώμη φίλε μου, η παρατήρηση ήταν γενική και όχι ακριβώς γιά την περίτωσή σου. Και πάλι όμως, εσύ έχεις σχέση με τον πωλητή και όχι με την κάθε Κινεζική εταιρεία εσωτερικών μεταφορών. Εφ'όσον κάνεις dispute εγκαίρως στο paypal, άφησε το δέμα να πάει στην βενεζουέλα. Ο πωλητής πρέπει να αποδείξει ότι το έστειλε και το παρέλαβες με υπογραφή και με βεβαίωση των ΕΛΤΑ, και όχι να κυνηγάς εσύ το δέμα. Άλλωστε την διεύθυνση την γράφει ο αποστολέας και όχι το ταχυδρομείο ή η μεταφορική. Να είσαι καλά και εύχομαι καλή τύχη με το δέμα σου. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagkos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Εμένα είναι Κλείσιμο από IPS 24/1 και despatched number 4025...Αρχίζω να ανησυχώ...:( Ομοιοπαθής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saign Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Παιδιά καλημέρα/καλησπέρα, δεν γνωρίζω αν αυτό το θέμα αρμόζει στην περίπτωσή μου ή αν έχει απαντηθεί προηγουμένως, αλλά θα ήθελα από κάποιον αν γίνεται να με διαφωτίσει σχετικά με το θέμα μου. Έκανα λοιπόν μια παραγγελία απο merimobiles στις 5 Φεβρουαρίου, όμως όπως ανέφεραν στη σελίδα τους, θα στέλνονταν οι παραγγελίες από τις 10 του μηνός και έπειτα. Στο tracking number που μου έδωσαν,όταν κάνω εντοπισμό λέει στο site της Speedpost (SingPost) από τις 10 Φεβρουαρίου "Pending shipment from Merchant/Shipper" μέχρι και σήμερα ξημερώματα της 14ης Φλεβάρη. Επειδή είχα παραγγείλει και παλαιότερα με SingPost μου ερχόταν με το απλό ταχυδρομείο τους και η πρώτη αναφορά που γινόταν στο σαιτ τους από το tracking number ανέφερε το εξής "INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)", απλώς τώρα το merimobiles δήλωσε το express mail της SingPost και μου εμφανίζει εδώ και 4 μέρες το "Pending shipment from Merchant/Shipper". Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με το τι σημαίνει αυτό και αν πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. 1 Παράθεση Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 To ιδιο πραγμα σημαινει.Περιμενει η μεταφορικη να παραλαβει το πακετο απο τπ μαγαζι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomcl Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Καλημέρα. Στο σαιτ της singpost δημοσιεύθηκε η παρακάτω ανακοίνωση. Αν δεν κάνω λάθος για ελλάδα οι αποστολές πρώτα περνάνε από αγγλία. Οπότε θα επηρεάσει και εμάς. Great Britain – Floods The designated postal operator of Great Britain has advised that mail services across the country continue to be affected by flooding. Royal Mail and Parcelforce Worldwide are delivering items where it is safe to do so, but access to some addresses is no longer possible. Delivery offices are doing all they can to help affected customers by holding on to mail, allowing mail to be collected with proof of ID, setting up alternative local and temporary collection and/or delivery points, or redirecting mail to alternative addresses upon request. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ρε παιδια μια βοηθεια σε χθεσινη επικοινωνια μου με τον πωλητη απο το ali γιατι δεν μπορουσα να εντοπισω το tr.n. με διαβεβαιωσε οτι δουλευει 100% κ οτι αυτος το βλεπει εγω δεν το βρισκω πουθενα θα το καταλαβαινα αν μου ελεγε απλα δεν εμφανιζεται ακομα μιας κ το εστειλε πριν 6 μερες αυτος ομως μου λεει οτι εφυγε κιολας απο hong kong κ οτι ειναι στο δρομο για ελλαδα κ το εντοπιζει κανονικα :blink: RC020118406CN 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts