Teo010 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 "Το πακέτο Super TALK αποτελεί προωθητική ενέργεια και θα είναι διαθέσιμο μέχρι και 31.10.2016 (15.00μμ)" Από εδώ αν εννοείτε αυτό. https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/myf2g-app/super-talk/ Το πακετο 200' προς ολους + 300' προς ολους με 6€ θα συνεχισει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Ίσως εξακολουθήσουν τα online bonus και συνεχίσουμε να τη βγάζουμε καλά. Είδομεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Αλλά θα ήθελα να μου απαντήσεις σε ένα απλό ερώτημα : Όταν κάποιος δίνει κάτι φτηνότερα π.χ. ένα νέο πακέτο με εκπληκτική προσφορά τρέχουν οι άλλοι δύο να βγάλουν παρόμοιο . Σε αυτήν την περίπτωση κανείς δεν μίλησε για καρτέλ αλλά για ανταγωνισμό. Γιατί όταν κάποιος ανεβάζει μια τιμή , και οι άλλοι βλέποντας ότι έχει περιθώριο ανόδου τιμών η αγορά τρέχει και το κάνει , γιατί τότε μιλάμε για καρτέλ ; Κοντολογίς καρτέλ υπάρχει μόνο στην άνοδο των τιμών και όχι στην μείωση ; Πολύ σωστή η συλλογιστική σου. Μόνο τα άσχημα κράζουμε, τα καλά δεν τα αναγνωρίζουμε κατα τη νοοτροπία του "όλοι μας χρωστάνε" Λήγει το νούμερο μετά από 6 μήνες αλλά χάνεται ο χρόνος ομιλίας στο 3μηνο, πιστεύω κάποιος που χρησιμοποιεί καρτοκινητό δεν έχει πρόβλημα Ε ναι! (btw 13μηνο λήγει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Διάβασε την ανακοίνωση. Ναι αλλά στο web site λέει άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) Λογικό δεν είναι;. Η ανακοίνωση λέει ότι οι αλλαγές ΘΑ ισχύσουν από κάποια μελοντική ημερομηνία. Στο site τι θα έπρεπε να αναγράφει σήμερα, αυτά που ισχύουν ή αυτά που ΘΑ ισχύσουν; edit: Μόλις αντιλήφθηκα μιας και το διάβασα ξανά, ότι μιλάς για την Q. Ο άλλος χρήστης που του απάντησες αναφερόταν στο F2G(προφανώς) που θα κοστίζει όντως 6€ τα 600MB, σύμφωνα με την ανακοίνωση πάντα. Το πακέτο της Q που αναφέρεσαι θα παραμείνει από ότι κατάλαβα ως έχει, και άλλα πακέτα είναι αυτά που καταργούνται. Άλλο το ένα,άλλο το άλλο όμως. edit2: Λέει επίσης πως από 11/11 θα υπάρχει στην Q πακέτο με 450ΜΒ αντί 4€. Οπότε ακόμα και αν δεν αναφέρεται ότι καταργείται το 600ΜΒ/3€, ίσως είναι αυτονόητο μιας και το νέο πακέτο(4€) δεν θα έχει λόγο ύπαρξης. Edited October 20, 2016 by Mark_K προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Αν δεν υπάρχει κάποιο πακέτο μέσα από την εφαρμογή f2g ή κάποιο bonus που δεν αναφέρθηκε στην ανακοίνωση οι τιμές θα είναι ίδιες με τις άλλες εταιρίες.Θα γελάσω με την wind αν νομίζει ότι θα μείνει κανείς σε αυτήν.Εγώ πάντως είχα συμβιβαστεί με το ανύπαρκτο σήμα εκτός μεγάλων αστικών κέντρων λόγο τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Προσοχή! Οι νέες ανανεώσεις, έχουν πλέον τρίμηνη διάρκεια ισχύος. Ανανέωσε ένας φίλος μου χθες ή προχθές (δε θυμάμαι ακριβώς) και το υπόλοιπό του λήγει στις 20 Ιανουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Δεν είναι και τόσο τραγικό νομίζω. Και αν έχεις σηνηθιςει Να το φορτώνεις για να μην ξεμείνεις μπορείς πάλι να βάζεις λιγότερα χρήματα, οςα Χρειάζεσαι για τις ανάγκες σου το 3μηνο κ όχι για 6μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Γυρνάω κ ο Θεός βοηθός. Αν κ τα προβλήματα αρχίσανε είδη απο την μεταφορά της γυναίκας μου εδώ κ μια εβδομάδα............:cry::cry: Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Γυρνάω κ ο Θεός βοηθός. Αν κ τα προβλήματα αρχίσανε είδη απο την μεταφορά της γυναίκας μου εδώ κ μια εβδομάδα............:cry::cry: Παντως προς ενημερωση σου να ξερεις η Wind στην Καρδιτσα και γενικοτερα σε ολο το νομο ειναι οτι χειροτερο απο θεμα ιντερνετ. Gsm θα εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Παντως προς ενημερωση σου να ξερεις η Wind στην Καρδιτσα και γενικοτερα σε ολο το νομο ειναι οτι χειροτερο απο θεμα ιντερνετ. Gsm θα εχεις. Κόψε μου τώρα 2 χρόνια ζωής......... :(:mad::(:( Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Κόψε μου τώρα 2 χρόνια ζωής......... :(:mad::(:( Μεχρι πριν 3 μηνες μονο μεσα στην μιση πολη της Καρδιτσας ειχε 3G το παλιο διτυο και στην αλλη μιση πολη Gprs. Σοφαδες πιανει 3G το παλιο μεσα στην πολη. Εκτος παντου Gprs. Απλα σου τα λεω για να ξερεις. Κοιταω το τωρα δικτυο και οχι στο μελλον τι θα κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 (edited) Παιδία χωρίς να έχω μπει σε καμιά περίεργη σελίδα στο mobile broadband λέει εξερχόμενες κλήσεις στην ανάλυση λογαριασμού (που το mobile broadband ειναι πανω σε mifi).... Κάτι άλλο παίζει. Η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος είπε καταγγελία στην ΕΕΤ. Ο αριθμός που χρεώνει ειναι ο 19015. Edited October 26, 2016 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Παιδία χωρίς να έχω μπει σε καμιά περίεργη σελίδα στο mobile broadband λέει εξερχόμενες κλήσεις στην ανάλυση λογαριασμού (που το mobile broadband ειναι πανω σε mifi).... Κάτι άλλο παίζει. Η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος είπε καταγγελία στην ΕΕΤ. Ο αριθμός που χρεώνει ειναι ο 19015. Το ειδα και σημερα στη σελιδα του F2G στο facebook.Εβλεπα μηνυματα τυπου new sexy video με συνδεσμους.Αμεσα φραγη 5ψηφιων και βαλε την καρτα του mifi στο κινητο πανω να βλεπεις τα μηνυματα και δειξε 3-4 screenshot ωστε να κανεις καταγγελια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Το ειδα και σημερα στη σελιδα του F2G στο facebook.Εβλεπα μηνυματα τυπου new sexy video με συνδεσμους.Αμεσα φραγη 5ψηφιων και βαλε την καρτα του mifi στο κινητο πανω να βλεπεις τα μηνυματα και δειξε 3-4 screenshot ωστε να κανεις καταγγελια. Πήρα και τα είπα χοντρά στην wind. Πήρα και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να ρωτήσω και μου είπαν ότι είναι γνωστό το θέμα με αυτά τα νούμερα και μου συνέστησαν να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ για το ολο θεμα. Στην wind μου είπαν ότι κάνανε φραγή και ότι δεν θα γίνει καμία άλλη ενέργεια από τέτοια μηνύματα και κλήσεις. Περιμένω να μου απαντήσουν πως μια σύνδεση που δεν μπορεί να κάνει κλήσεις έκανε Τελικά. Αν γίνει πάλι χρέωση απο την στιγμή που τους ενημέρωσα και με επιστολή και στο call center και μέσω facebook θα είναι υπεύθυνοι για τις χρεώσεις. Δεν μπορεί σε συμβόλαιο να χρεωνονμαστε εμείς την ανικανότητα τους να μας προστατέψουν όταν έχει βουηξει ο τόπος εδώ και καιρό με το 19015. Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Πήρα και τα είπα χοντρά στην wind. Πήρα και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να ρωτήσω και μου είπαν ότι είναι γνωστό το θέμα με αυτά τα νούμερα και μου συνέστησαν να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ για το ολο θεμα. Στην wind μου είπαν ότι κάνανε φραγή και ότι δεν θα γίνει καμία άλλη ενέργεια από τέτοια μηνύματα και κλήσεις. Περιμένω να μου απαντήσουν πως μια σύνδεση που δεν μπορεί να κάνει κλήσεις έκανε Τελικά. Αν γίνει πάλι χρέωση απο την στιγμή που τους ενημέρωσα και με επιστολή και στο call center και μέσω facebook θα είναι υπεύθυνοι για τις χρεώσεις. Δεν μπορεί σε συμβόλαιο να χρεωνονμαστε εμείς την ανικανότητα τους να μας προστατέψουν όταν έχει βουηξει ο τόπος εδώ και καιρό με το 19015. Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk. Να ξερεις οτι πολλες φορες οταν ανοιγεις ορισμενα site,ask.fm κυριως που μπαινω με δεδομενα,πεταγονται περιεργα pop-up sites.Αλλα τα κλεινω κατευθειαν. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Να ξερεις οτι πολλες φορες οταν ανοιγεις ορισμενα site,ask.fm κυριως που μπαινω με δεδομενα,πεταγονται περιεργα pop-up sites.Αλλα τα κλεινω κατευθειαν. Σε περίεργα site δεν μπαίνω αλλά και πάλι δεν είναι λογικό να κάνουν detect το νούμερο με αυτόν τον τρόπο. Η επιλογή γίνεται σχεδόν τυχαία από ότι διαβάζω σε διάφορα forum. Απλά η wind σε συνδέσεις δεδομένων έπρεπε να τα έχει όλα σε φραγή εξ αρχής σε όλα τα 5ψηφια. Τώρα έφαγε την καταγγελία και ησύχασε. Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Σε περίεργα site δεν μπαίνω αλλά και πάλι δεν είναι λογικό να κάνουν detect το νούμερο με αυτόν τον τρόπο. Η επιλογή γίνεται σχεδόν τυχαία από ότι διαβάζω σε διάφορα forum. Απλά η wind σε συνδέσεις δεδομένων έπρεπε να τα έχει όλα σε φραγή εξ αρχής σε όλα τα 5ψηφια. Τώρα έφαγε την καταγγελία και ησύχασε. Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk. Το συγκεκριμενο σαιτ που ανεφερα δεν το εκανε τυχαια και 9 στις 10 εβγαζε αυτο το αναδυομενο παραθυρο με Cosmote.Με Wind δεν ειδα κατι τετοιο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 (edited) Η wind άμεσα ικανοποίησε τα αιτήματα μου με απόλυτο επαγγελματισμό με τον αριθμό 19015 που χρέωσε κλήσεις σε αριθμό data και με πρωτόγνωρη ταχύτητα. Παράλληλα ζήτησα φραγή σε 5ψηφια νούμερα. Η εταιρία που κρύβεται πίσω από όλο αυτό το πανηγύρι είναι η veoo.com. Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk. Edited October 28, 2016 by impreza_sti Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Η wind άμεσα ικανοποίησε τα αιτήματα μου με απόλυτο επαγγελματισμό με τον αριθμό 19015 που χρέωσε κλήσεις σε αριθμό data και με πρωτόγνωρη ταχύτητα. Παράλληλα ζήτησα φραγή σε 5ψηφια νούμερα. Η εταιρία που κρύβεται πίσω από όλο αυτό το πανηγύρι είναι η veoo.com. Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk. CMVR επειδή σε διαβάζω πολύ καιρό και είσαι σίγουρα αξιόπιστο και ειλικρινές άτομο, σίγουρα δεν σου είχε σταλεί κάποιος κωδικός με SMS ώστε να τον πληκτρολογήσεις σε κάποια σελίδα??? ή καταλάθος να το πήρε κάποιος δικός σου??? (μικρή ηλικία κτλ) Αν και το Adsm οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τον αριθμό τηλεφώνου!!! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 CMVR επειδή σε διαβάζω πολύ καιρό και είσαι σίγουρα αξιόπιστο και ειλικρινές άτομο, σίγουρα δεν σου είχε σταλεί κάποιος κωδικός με SMS ώστε να τον πληκτρολογήσεις σε κάποια σελίδα??? ή καταλάθος να το πήρε κάποιος δικός σου??? (μικρή ηλικία κτλ) Αν και το Adsm οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τον αριθμό τηλεφώνου!!! Οχι δεν ελαβα τιποτα. Ουτε στο mifi ειχε καποιο sms που ηταν μεσα η καρτα sim. Το θέμα ειναι γιατι δεν βαζουν φραγη ολες οι εταιριες σε συγκεκριμενου αριθμους που ειναι spam ετσι και αλλιως. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας τους; Προσπαθώ εδώ και μια εβδομάδα να τη συμπληρώσω, κι όταν πατάω αποστολή, κοκκινίζει το πεδίο "Αριθμός στον οποίο αφορά το αίτημα" και γράφει από κάτω "Η υποβολή αιτήματος υποστήριξης δεν ολοκληρώθηκε. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά αργότερα." Ο αριθμός συμπληρώνεται σωστά. 10 ψηφία χωρίς κενά. Είναι παλιός αριθμός Q 699.. Αν δοκιμάσω να προσθέσω και το πρόθεμα της Ελλάδας (+30 ή 0030) βγάζει "Μη έγκυρος αριθμός τηλεφώνου." Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι μάλλον πρόκειται απλώς για συστημικό πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει Edge, chrome και firefox. Ευχαριστώ Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Έχω ένα πρόβλημα με το καρτοκινητό στην wind. Από οποιαδήποτε τηλέφωνο και αν με πάρουν λέει «συνδρομητής που καλέσατε προσωρινά δεν δέχεται κλήσεις» το νούμερο είναι πάρα πολύ «φρέσκο» πάτησα το ##002# και το πλήκτρο της κλήσεως μα…… τίποτα. Άλλαξα ένα σωρό κινητά μήπως φταίει τίποτα ….. το ίδιο. Τηλέφωνο μπορώ να πάρω, να δεκτώ κλήσεις ΟΧΙ. Τι κάνω;;;; Πήρα τηλέφωνο την wind και μετά από δεκάδες τηλέφωνα είπαν θα το δουν μα… έχει περάσει σχεδόν μιάμιση μέρα και …..τίποτα!!!!! Τι να κάνω;; πελάγωσα!!!!!:worry::!::blink::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Δε θυμάμαι ακριβώς τους κωδικούς, αλλά δοκίμασε, λογικά κάποιο θα στο ξεμπλοκάρει : #21# #34*0000# #35*0000# Αν το κινητό σου είναι Q άλλαξε το 0000 σε 1111. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 (edited) Δε θυμάμαι ακριβώς τους κωδικούς, αλλά δοκίμασε, λογικά κάποιο θα στο ξεμπλοκάρει : #21# #34*0000# #35*0000# Αν το κινητό σου είναι Q άλλαξε το 0000 σε 1111. :) εχω το xiaomi mote 3G. φυσικά ειναι ρουταρισμένο (αλλος φυσικά μου το εκανε). αλλά τι σχεση εχει η μαρκα.... μονο για το συγκεκριμένο νουμερο μου κανει φραγη.... θα κανουν αυτά;;;; Edited November 7, 2016 by JTS1KOSTAS1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts