eLeKtriK EyE Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 cmvr said: Αποσκοπεί στο να δει ένα έχουν γνώση οι πελάτες της κινητής το τι συσκευή πρέπει να αγοράσουν. Η σωστή απάντηση είναι όλες αλλά εντέχνως απουσιάζει από το poll. Στο poll μπορείς να επιλέξεις παραπάνω από μία ή και όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 alderman said: Καλησπέρα και συγνώμη αν έχει υπάρξει ήδη παρόμοιο θέμα, απλά είναι ιδιάζουσα η κατάσταση και δεν μπορώ να το βρω. Επιγραμματικά να αναφέρω πως βρίσκομαι σήμερα στην Ιρλανδία, και ενω μπορώ να λάβω κλήσεις ταυτόχρονα δεν μπορώ να πραγματοποιήσω και το μήνυμα που μου βγάζει είναι το " contract your service provider to make sure that your phone has been authorized for use on the network" ? btw τα data λειτουργούν κανονικά. Μίλησα με τη wind και λένε ότι η περιαγωγή είναι οκ και η γραμμή ανοιχτή. Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πες τους και με ποιο δικτυο εχεις συνδεθει για να σου πουν αν εχουν πληρη συνεργασια η οχι! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Εχεις προσθεσει το +30 μπροστα απο τα νουμερα που καλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Μηπως εχεις καρτοκινητο? Περιαγωγη μεσω camel μυριζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 εχω wind f2g φοιτητικό με κανονική κάρτα sim και χρειάζεται να πάρω nano sim 4g κάρτα αλλά δεν είναι στο όνομα μου η κάρτα είχε αγοραστή από αγγελία και δεν μπορώ να βρω αυτόν που είναι στο όνομα του η κάρτa υπάρχει κάποιος τρόπος σε κατάστημα να μπορέσω να πάρω την κάρτα που θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 να ρωτησω κατι; εχω μια καρτα σιμ της q και θελω να την κανω micro sim... το κοψιμο μπορει να γινει οπουδηποτε; δηλαδη αν παω στον γερμανο, θα μου την κοψουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Blue_Cross said: να ρωτησω κατι; εχω μια καρτα σιμ της q και θελω να την κανω micro sim... το κοψιμο μπορει να γινει οπουδηποτε; δηλαδη αν παω στον γερμανο, θα μου την κοψουν; Θα στην κοψουν αμεσως σε οποιοδηποτε καταστημα wind ή vodafone. Στον Γερμανο θα σου πουν οτι θα σου παρουσιασει προβλημα η κομμμενη και οτι πρεπει να εκδοσεις αλλη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Blue_Cross said: να ρωτησω κατι; εχω μια καρτα σιμ της q και θελω να την κανω micro sim... το κοψιμο μπορει να γινει οπουδηποτε; δηλαδη αν παω στον γερμανο, θα μου την κοψουν; πας σε ενα κατστημα WIND με την ταυτοτητα σου κανεις αντικατασταση 5€ και κρατας και τα ανταπτορακια Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 μπας και δίνουν multisim στην q πλέον? δηλ. κανονική κάρτα που μπορεί να κοπεί σε micro-nano?Αυτό εννοείς με τα ανταπτοράκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 kmpatra said: μπας και δίνουν multisim στην q πλέον? δηλ. κανονική κάρτα που μπορεί να κοπεί σε micro-nano?Αυτό εννοείς με τα ανταπτοράκια? ακριβώς αυτό! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 kmpatra said: μπας και δίνουν multisim στην q πλέον? δηλ. κανονική κάρτα που μπορεί να κοπεί σε micro-nano?Αυτό εννοείς με τα ανταπτοράκια? Δίνουν multisim είναι πορτοκαλί απέξω και θα ποιανεις και 4G. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 tech_geek said: Άλλες εταιρίες το θεωρούν λογικό, βλέπε εξωτερικό αλλά και την δική μας εδώ Vodafone (παλιότερα)! Ευτυχώς η Wind δεν είναι έτσι! Η C-Ote? Έχω την υποψία... Ποιός είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος να το "μετρήσουμε"; Σύγκριση μετρητή ΜΒ της μεσω του app της ΚΑΙ μετρητής στο κινητό (αφού πριν μηδενιστεί)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Πας και λες ότι αλλάζεις την κάρτα λόγω προσφοράς για 4G και στην δίνουν δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rdrnws Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Αγαπητοί φίλοι, επειδή δεν θέλω να χρεώνομαι για την λήψη (προωθητικών κυρίως) μηνυμάτων όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό, προσπάθησα να εισάγω στο κινητό μου τον παρακάτω κώδικα: *351*xxxx*16# O τετραψήφιος κωδικός xxxx αναφέρεται στις πηγές μου ως "network barring password" και δεν είναι ο ίδιος με το password της κάρτας sim. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι δεν γνωρίζω αυτόν τον κωδικό. Επικοινώνησα φυσικά με την εταιρεία (πολλάκις) με μηδενικό αποτέλεσμα, γιατί ανάλογα με τον ποιό μιλάς, άλλος σου λέει ευθέως ότι δεν γνωρίζει, άλλος σε προτρέπει να μιλήσεις με εκπρόσωπο της εταιρείας της συσκευής σου, άλλος ότι αυτό που ζητάς δεν υπάρχει, κλπ κλπ ... Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ, Νίκος Καρτοκινητή wind (όχι συμβόλαιο) Nokia 5000 (2008) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rdrnws Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παρακαλώ αγνοήστε το παραπάνω μήνυμα. Πειραματιζόμενος με μερικούς κωδικούς τον βρήκα τυχαία! Για όποιον ενδιαφέρεται, η αλλαγή του κωδικού είναι δυνατή με τον κώδικα: **03*330*παλιός_κωδικός*νέος_κωδικός*νέος_κωδικός# Στην περίπτωσή μου κατάφερα να απενεργοποιήσω ΟΛΑ τα εισερχόμενα μηνύματα εισάγοντας τον κώδικα *35*xxxx*16#. Ο κώδικας *351*xxxx*16# για απενεργοποίηση εισερχομένων με roaming μόνο ΔΕΝ έγινε δεκτός. Δεν ξέρω αν αυτό είναι θέμα κινητού ή παρόχου. Καλό μεσημέρι, Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 jimmiss said: Η C-Ote? Έχω την υποψία... Ποιός είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος να το "μετρήσουμε"; Σύγκριση μετρητή ΜΒ της μεσω του app της ΚΑΙ μετρητής στο κινητό (αφού πριν μηδενιστεί)? Μπορείς να βλέπεις τα mb από την εφαρμογή της Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 (edited) Δεν πρόκειται να χρεωθείς για εισερχόμενο μήνυμα στο εξωτερικό ... Εκτός αν πας σε εξωτική χώρα ή σε Αμερικάνικο δίκτυο Edited June 11, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyman Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Καλημέρα σε όλους! Έχει κάνει μήπως κανείς μεταφορά σε 3play? Τελείωσε το συμβόλαιο μου με Wind και σκέφτομαι να πάω εκεί. Τηλεφωνικά μου είπαν ότι πρέπει να επισκεφτώ κατάστημα, ξέρει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση; Η θα είναι σαν να να έρχομαι ως νέος πελάτης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 odyman said: Καλημέρα σε όλους! Έχει κάνει μήπως κανείς μεταφορά σε 3play? Τελείωσε το συμβόλαιο μου με Wind και σκέφτομαι να πάω εκεί. Τηλεφωνικά μου είπαν ότι πρέπει να επισκεφτώ κατάστημα, ξέρει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση; Η θα είναι σαν να να έρχομαι ως νέος πελάτης; Αυτά φαντάζομαι θα τα βρείτε στο κατάστημα, είναι πολύ συμφέρον το 3play και τα καταστήματα δίνουν και διάφορα δωράκια όπως tablet κλπ ενημέρωσε μας τελικά τι έγινε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyman Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Βασικά πήγα σε κατάστημα Wind κι έφυγα εκνευρισμένος... :lol: Μου έδιναν το 3play με επιδότηση στα 53 ευρώ τελική αλλά για μένα που ήμουν υπάρχων συνδρομητής δεν ίσχυε η προσφορά του VDSL και θα έπρεπε να πληρώνω 10 ευρώ επιπλέον. Η προσφορά με το VDSL στην τιμή που διαφημίζουν είναι μόνο για νέους συνδρομητές. Τους είπα ότι είναι ξεφτίλα αυτό και έφυγα. Σήμερα θα κάνω αίτηση φορητότητας στην Cosmote και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Επανέρχομαι στο θέμα μετά από 4 μήνες γιατί πρόσφατα ανακάλυψα ότι η προσφορά που μου είχαν κάνει για να ανανεώσω τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ακυρώθηκε όταν έγινε η μεταφορά του τηλεφώνου στην νέα διεύθυνση το Φεβρουάριο!! Συγκεκριμένα μου είχαν κάνει έκπτωση 50% σε συγκεκριμένο πρόγραμμα για να ανανεώσω την οποία κατάργησαν κατά την μεταφορά κ με πήγαν στο 100% χωρίς ενημέρωση από μόνοι τους!! Από την μεριά μου είχα ρωτήσει στο κατάστημα όταν είχα κάνει αίτηση μεταφοράς κ μου είχαν πει μόνο για τα πάγια έξοδα μεταφοράς των 75€ (τα οποία δεν μπήκαν ποτέ σε κάποιο λογαριασμό για να τα πληρώσω), όπως επίσης μου είπαν ότι επειδή στη νέα διεύθυνση δεν υπήρχε διαθεσιμότητα σε vdsl, θα μου αφαιρούσαν τα 10€ που πληρωνα έξτρα κάθε μήνα κ πλέον το πάγιο μου θα ήταν αυτό που είχαμε συμφωνήσει κατά την ανανέωση, με 50% έκπτωση δηλαδή!!! Όταν ανακάλυψα ότι με χρεώνουν φουλ το πάγιο τους έστειλα ηλεκτρόνια μήνυμα μέσω του σάιτ της wind για να μου εξηγήσουν τι γίνεται, στη συνέχεια μου έστειλαν άμεσα ένα μέιλ ότι καταχωρήθηκε το αίτημα μου κ κάποιος εκπρόσωπός τους θα το εξέταζε κ θα με καλούσε...Ε αυτό δεν έγινε ποτέ κ μετά από δύο μήνες με κάλεσε κάποιος για να μου κάνει μια προσφορά για να ανανεώσουμε είπε το συμβόλαιο με προνομιακή έκπτωση 30% πλέον!! Όταν του είπα ότι είχα ανανεώσει ήδη τον Σεπτέμβριο με 50% έκπτωση, μου είπε το κορυφαίο ότι δεν ισχύει πια η ανανέωση γιατί έκανα μεταφορά του τηλεφώνου σε νέα διεύθυνση...μετά με έπιασαν τα γέλια κ τους είπα ευχαριστώ δεν θα πάρω κ θα έχετε νέα σύντομα!!! Έχει συμβεί κ σε άλλον κάτι παρόμοιο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 napgin said: Έχει συμβεί κ σε άλλον κάτι παρόμοιο;;; η αρχική προσφορά που σου είχαν κάνει πότε έληγε? σου αλλάξανε αριθμό τηλεφώνου? αν όχι, να πας στο καταστημα που εκανες την αιτηση μετακομισης να γραψεις το αιτημα σου και να το αποστειλουν οι ιδιοι. θα στο πιστωσουν για οσο διαστημα δεν ειχες την προσφορα που επρεπε, και θα αποδιδεται απο εδω και περα κανονικα! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Δεν άλλαξα νούμερο και η ανανέωση που είχα κάνει τον Σεπτέμβριο με 50% έκπτωση ήταν για ένα χρόνο...θα περάσω και από το κατάστημα να τους ζητήσω αυτό που μου λες και να δω τι θα μου πουν και αυτοί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 odyman said: Βασικά πήγα σε κατάστημα Wind κι έφυγα εκνευρισμένος... :lol: Μου έδιναν το 3play με επιδότηση στα 53 ευρώ τελική αλλά για μένα που ήμουν υπάρχων συνδρομητής δεν ίσχυε η προσφορά του VDSL και θα έπρεπε να πληρώνω 10 ευρώ επιπλέον. Η προσφορά με το VDSL στην τιμή που διαφημίζουν είναι μόνο για νέους συνδρομητές. Τους είπα ότι είναι ξεφτίλα αυτό και έφυγα. Σήμερα θα κάνω αίτηση φορητότητας στην Cosmote και βλέπουμε... Τα καταστηματα δεν κανουν τις ιδιες προσφορες παντα με το τμημα φορητοτητας οποτε ισως παρεις πολυ καλυτερη προσφορα τωρα που εκανες αιτημα φορητητας οποτε υπομονη 1-2 μερες. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Ρε παιδια τα Data Πως τα βλεπουμε???? Υπαρχει προγραμμα ????οπως στο F2G???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts