Jump to content

napgin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    177
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About napgin

  • Ημ. Γέννησης 25/06/1978

napgin's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλημέρα, Πληρώνουμε ότι λέει η σύμβαση και λογικά έχουν προβλεφθεί στις παροχές- ποσό οι θερινές διακοπές.
  2. Καλύτερα να ενημερωθεί εγγράφως ο Διαχειριστής για την παρατυπία, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τους κοινόχρηστους χώρους καθώς και για όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Αυτή τη στιγμή ο Δχστης έχει κάνει μεγαλύτερο φάουλ που δεν έχει ήδη ασχοληθεί!!
  3. Τελικά το πρόβλημα ήταν από ρυθμίσεις στο ρουτερ και τώρα όλα δουλεύουν σωστά; ;
  4. Πριν αρχίσετε το τρέξιμο κάντε μια αναζήτηση online πρώτα για να βρείτε εταιρείες που καλύπτουν τις ανάγκες σας και μετά κλείστε ραντεβού για να λύσουν τυχόν απορίες σας. Στην πορεία αυτής της διαδικασίας θα καταλάβετε που θα καταλήξετε...και μην ξεχνάτε ότι όσα αναγράφονται στο καταστατικό θα είναι δεσμευτικά και για την εταιρεία σε περίπτωση που αναλάβει τα πάντα.
  5. Επειδή το είχαμε ψάξει σχετικά πρόσφατα, εάν σας ενδιαφέρει να αναλάβει κάποια εταιρεία την διαχείριση καλύτερα να το ψάξετε και εσείς γιατί υπάρχουν διάφορες παροχές...από απλά να τρέχει για τα τρέχοντα θέματα διατηρώντας ένα μέρος από το αποθεματικό για τις πληρωμές τους, μέχρι να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του διαχειριστή, να έχει όλο το αποθεματικό αλλά και την νομική ευθύνη.
  6. Καλά είσαι...Εμείς είμαστε 2 μήνες χωρίς ίντερνετ κ τηλέφωνο, μετά από φορητότητα από wind ftth σε nova ftth, δεν βγάζαμε άκρη με τίποτα! Τώρα περιμένουμε την cosmote να μας ενεργοποιήσει νέα γραμμή αρχικά adsl και καπάκι ftth.
  7. Θεωρητικά νομίζω ναι, γιατί η αρχική μελέτη έχει υπολογίσει της απώλειες που είχαν αυτά τα διαμερίσματα στα χιλιοστά θέρμανσης που τους αναλογούν. Δεν ξέρω όμως αν συμφέρει το κόστος για νέα μελέτη σε σχέση με τη διαφορά που θα προκύψει στο νέο καταμερισμό των χιλιοστών θέρμανσης.
  8. Έτσι ήμουν και εγώ στην αρχή που είχα κάνει αίτηση για ftth, είχα το adsl και απλά περίμενα! Τώρα που ήθελα μόνο φορητότητα ftth, νόμιζα ότι θα είναι πιο απλά τα πράγματα... φρόντισε η Νοβα όμως να μας γίνουν αξέχαστα!
  9. Ήσουν 50 μέρες χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο δηλαδή; Σε είχαν ενημερώσει ότι θα αργήσει τόσο; Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο σε χρόνο να πας από adsl σε ftth, με το ftth σε ftth, γιατί μεσολαβεί και η εγκατάσταση στο σπίτι. Πάντως στην cosmote που έκανα αίτηση τώρα, μου είπαν να κάνω πρώτα για adsl, ώστε να έχω υπηρεσίες σχετικά γρήγορα στο σπίτι και με το που ενεργοποιηθεί η σύνδεση να κάνω για ftth χωρίς άγχος! Για να τους δούμε και αυτούς, τους περιμένω την Δευτέρα... Προς το παρόν μου φάνηκαν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στην cosmote σε σχέση με το μπάχαλο της ΝΟΒΑ που δεν έβγαζα άκρη με τίποτα, δεν ήξεραν τι τους γίνεται και μόνο να κάνω υπομονή μου λέγανε!
  10. Καλησπέρα, Καλή Χρονιά να έχουμε. Άρα έχει περάσει ένα τρίμηνο και ακόμα προβληματικές είναι υπηρεσίες τους! Χαρά στο κουράγιο σου... Εμείς κάναμε καταγγελία της σύμβασης και κατάργηση της συνδρομής όταν έκλεισε ένας μήνας χωρίς ίντερνετ κ τηλέφωνο από την υποτιθέμενη ημερομηνία ενεργοποίησης! Τώρα περιμένουμε την cosmote για νέα σύνδεση την Δευτέρα που μας έρχεται. Συνολικά είμαστε χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο από 8 Νοεμβρίου από τότε που μπλέξαμε με την Νόβα! Οταν λες για αποζημίωση από τη Νόβα, έχετε συζητήσει για κάτι ή σκέφτεσαι να κάνεις αγωγή; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να ρωτήσω δικηγόρο για το αν αξίζει να τους κυνηγήσω!
  11. Εάν λήξει το συμβόλαιο και δεν τα βρείτε στη διαπραγμάτευση, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι να σας δεσμεύσει, λογικά θα σου δώσει κάποιο χρόνο διορία να φύγεις, για να βρει κάποιον άλλον! Πρόσφατα γνωστός μου που νοίκιαζε 550€, λίγο πριν λήξει το συμβόλαιο, ενημερώθηκε για ανανέωση στα 700€, δεν τα βρήκαν και τον κυνήγησε για να φύγει...σε 4 μήνες μετακόμισε!
  12. Ναι σωστά, είχα στο μυαλό μου τα επιτόκια... άρα μόνο αύξηση θα έχει σε ανανέωση, δεν υπάρχει καμία σωτηρία!!
  13. Ακριβώς, κάτι παρόμοιο νομίζω είναι όπως όταν έχεις δάνειο με κυμαινόμενο επιτόκιο, δεν ξέρεις που θα φτάσει!! Η δική μου απορία στην περίπτωση σου είναι τι θα γίνει αν μειωθεί ο πληθωρισμός, γιατί γράφει μόνο για αύξηση. Πάντως το συμβόλαιο θα είναι δεσμευτικό σε επόμενη ανανέωση, μόνο εάν συμφωνείτε και οι δύο, αλλιώς μπορεί να γίνει εκ νέου διαπραγμάτευση τότε. Πιο πολύ τυπικός νομίζω είναι αυτός ο όρος.
×
×
  • Create New...