Jump to content

odyman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About odyman

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 29

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

odyman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχει ακούσει κανείς για διαθεσιμότητα στην Ελλάδα; Ρώτησα σε Public και Κωτσόβολο και μου είπαν ότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη και από Γενάρη θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
  2. Καλή μας επιτυχία! Πάντα τέτοια
  3. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή επιτυχία!
  4. Καλημέρα και καλή μας επιτυχία!
  5. Φίλε Cris δεν έχω Letv τηλέφωνο αλλά πραγματικά έχω ψηθεί να πάρω μόνο και μόνο για τις rom σου και την υποστήριξη που προσφέρεις. Δεν θέλω κάτι, απλά συγχαρητήρια για όλη τη δουλειά που κάνεις.
  6. Καλημέρα σε όλους! Προέρχομαι από Wind, λήγει το συμβόλαιο μου και λέω να πάω προς Cosmote γιατί είναι η μόνη που πιάνει καλά στο σπίτι μου. Πήρα να ρωτήσω στο 2106333995 που είναι το τηλέφωνο για να κάνεις φορητότητα και μου έδωσαν τιμή για το Cosmote mobile XL στα 50 ευρώ περίπου (όσο και η online προσφορά στο site τους). Με δεδομένο ότι πραγματικά θέλω να μεταφερθώ (κι όχι να πάρω μια σούπερ προσφορά από τη Wind - εντάξει, αν έρθει καλοδεχούμενη προφανώς), ξέρει κανείς αν υπάρχει άλλος τρόπος (από κάποιο promo, από τηλέφωνα που κάνουν για προώθηση κατά καιρούς) να πάρω ακόμα καλύτερη προσφορά; Δεν φαντάζομαι αλλά είπα να κάνει ένα check εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ!
  7. Καλησπέρα! Μια γνώμη αν μπορείτε... Έχω Wind W plus (1500 / 1500 / 5GB) μαζί με σταθερό wind και VDSL50. Συνολικά πληρώνω 32 + 21 +5 (για τη VDSL) = 57 ευρώ. Για ανανέωση (για 18 μήνες) μου είπαν αρχικά 37 ευρώ το W plus, δεν δέχτηκα και με ξαναπήραν να μου πουν 32 ευρώ (ακριβώς όσο δίνω και τώρα). Υπάρχουν περιθώρια για παρακάτω για τέτοιο πρόγραμμα λέτε;
  8. Εξαιρετικό - εξαιρετικό - εξαιρετικό! Το μόνο που με παραξένεψε είναι ότι δεν αναφέρεται πουθενά ποιο μοντέλο είναι η κάμερα (Sony?) είτε η εμπρός είτε η πίσω.
×
×
  • Create New...