Mitsos_The_Great Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 min ksexnate oti sta katastimata tim mporeite na fortosete monades sto kartokinito sas,apo 10 euro ews 50.! Δηλαδή μπορώ να βάλω και 40ευρώ? Καλοοόό...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Και 38,74 euro αν θές !!! :wink: :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 50 % ???:blink: Εκπτώσεις κάνουν ??? :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Και 38,74 euro αν θές !!! :wink: :lol: Δεν γίνεται αυτό. Μόνο ανά 1 ευρώ, από τα 10 έως τα 50. Δηλαδή όχι 38,74 αλλά 38 ή 39 ευρώ! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Δεν γίνεται αυτό. Μόνο ανά 1 ευρώ, από τα 10 έως τα 50. Δηλαδή όχι 38,74 αλλά 38 ή 39 ευρώ! Και υπάρχει όριο στα 50 ευρώ; Στη Vodafone μπορείς να βάλεις και 100 ευρώ αν θέλεις... Ξ*** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Και υπάρχει όριο στα 50 ευρώ; Στη Vodafone μπορείς να βάλεις και 100 ευρώ αν θέλεις... Ξ*** Ναι, 50 είναι το όριο. Μάλλον λόγω του διπλασιασμού στις περιπτώσεις των πακέτων καρτοκινητών από αναβάθμιση κλπ. Να μη μπορεί δηλαδή κάποιος να βάλει 300 ευρώ και να πάρει 600 :p Οπότε αν θέλεις 150 ευρώ, θα περάσεις τρεις άυλες κάρτες των 50. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ναι, 50 είναι το όριο. Μάλλον λόγω του διπλασιασμού στις περιπτώσεις των πακέτων καρτοκινητών από αναβάθμιση κλπ. Να μη μπορεί δηλαδή κάποιος να βάλει 300 ευρώ και να πάρει 600 :p Οπότε αν θέλεις 150 ευρώ, θα περάσεις τρεις άυλες κάρτες των 50. Ακόμη και σ' αυτό δηλαδή... έλεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 50 % ???:blink: Εκπτώσεις κάνουν ??? :lol: Εμένα πάντα 50% μου έχει έρθει!! Ποτε δεν μου έχει έρθει μήνυμα για διπλασιασμό της κάρτας! Πολλοί εδώ μέσα έχουν αναφέρει πως αν αφήσεις να περάσει το διάστημα της προσφοράς και δεν ανανεώσεις τότε μετά σου έρχεται μήνυμα για διπλασιασμό αλλά κατά πόσο αληθεύει αυτό και αν συμβαίνει σε όλους όσους την αφήνουν να περάσει δεν το ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Εγώ 50% πρώτη φορά το ακούω. Μόνο διπλασιασμούς έχω δει μέχρι τώρα και σε ένα δικό μου F2G αλλά και σε διάφορους φίλους. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Το POP3 του Gmail δεν μου δουλεύει ούτε εμένα σε όλες τις συσκευές που έχω δοκιμάσει, με TIM GPRS και Profimail ή άλλες εφαρμογές e-mail. Ακριβώς το ίδιο σύμπτωμα... "Ο διακομιστής βρέθηκε", "Λήψη e-mail" και μένει εκεί ακόμη κι αν το αφήσω για 10 χρόνια... Δοκίμασα ενεργοποίηση/απενεργοποίηση SSL, APOP κλπ, αλλά πάντα τζίφος... Με οποιοδήποτε άλλο POP3 mail δεν έχω πρόβλημα, λειτουργεί άψογα. Τι φταίει; Το GPRS της TIM ή το Gmail; Μάλλον το δεύτερο... Αν περάσει από τα χέρια μου καμιά κάρτα άλλου δικτύου με ενεργοποιημένο GPRS, θα δοκιμάσω και με αυτή για να βεβαιωθώ. (Προς το παρόν το topic παραμένει στο TIM forum, μέχρι να βρούμε αν φταίει η TIM ή όχι) Γίνεται να μπεις στο gmail μέσω POP3 αν χρησιμοποιείς το gint apn . Με το gwap δεν γίνεται γιατί χρησιμοποιείται proxy server. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Εγώ 50% πρώτη φορά το ακούω. Μόνο διπλασιασμούς έχω δει μέχρι τώρα και σε ένα δικό μου F2G αλλά και σε διάφορους φίλους. Πριν από κανά δυο χρόνια μου είχε έρθει μήνυμα για 50% επιπλέον. Άρα είναι ανάλογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Πριν από κανά δυο χρόνια μου είχε έρθει μήνυμα για 50% επιπλέον. Άρα είναι ανάλογο... Και εμένα μου ήρθε μύνημα για 50%. Έβαλα μέσα 15ευρώ και μου έβαλαν αλλά 7,50ευρώ παραπάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Αν δεν ανανεωσετε μεχρι τοτε που λεει το πιο πιθανο ειναι ειναι να σας στειλουν διπλασιασμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Αν δεν ανανεωσετε μεχρι τοτε που λεει το πιο πιθανο ειναι ειναι να σας στειλουν διπλασιασμο. Αυτό τώρα standard; Το έχεις επιβεβαιώσει; Μην χάσουμε και το 50% :p (αν και όταν μας έρθει!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 2 φορες μου ειχε ερθει 50% περσι, και τις δυο δεν ανανεωσα και μετα απο λιγες μερες μου ηρθε διπλασιασμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Εμένα μόνο μια φορά μου έχουν στείλει το μνμ για τον διπλασιασμό απο τοτε που το ενεργοποίησα..:( Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 2 φορες μου ειχε ερθει 50% περσι, και τις δυο δεν ανανεωσα και μετα απο λιγες μερες μου ηρθε διπλασιασμος! Καλά αλλα δεν μπορείς να το ρισκάρεις κιόλας! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Παιδιά εγώ χθες κατέβασα αρχείο 320ΚΒ (mp3) στο κινητό μου. Σε LG U8210 που κατεβάζει μέχρι 300ΚΒ... Και χωρίς να πειράξω καθόλου τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Παιδιά εγώ χθες κατέβασα αρχείο 320ΚΒ (mp3) στο κινητό μου. Σε LG U8210 που κατεβάζει μέχρι 300ΚΒ... Και χωρίς να πειράξω καθόλου τις ρυθμίσεις. Και εγώ σήμερα κατέβασα 1030ΚΒ ενώ κανονικά η ΤΙΜ κατεβάζει έως 1024. Για δοκίμασε να κατεβάσεις μεγαλύτερο αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Καλά αλλα δεν μπορείς να το ρισκάρεις κιόλας! :p ΔEN μπορείς NA TO ρισκάρεις κιόλας! αλήθεια ΣTO παιδί που του HPΘE ΓIA διπλασιασμό ΠOΣO καιρό μετά TO 50 τοις εκατό του HPΘE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Εντάξει πρόβλημα στο λογισμικό ήταν και πέρασε :p Όχι που αμέσως αρχίσατε να κράζετε! Ορίστε γύρισε ο τεχνικός από τις διακοπές του και πρόσεξε ότι άφησε τρύπες πίσω του! :p Έβαλε και το χεράκι της και η εξυπηρέτηση φυσικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peramatz Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 & se mena prosopika exei na mou er8ei 5-6 mines diplasiasmos! Epese poly "pagomara" stin TIM mallon ton teleftaio kairo & gi'afto tin valame & emeis pleon sto "psygeio"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Εντάξει πρόβλημα στο λογισμικό ήταν και πέρασε :p Όχι που αμέσως αρχίσατε να κράζετε! Ορίστε γύρισε ο τεχνικός από τις διακοπές του και πρόσεξε ότι άφησε τρύπες πίσω του! :p Έβαλε και το χεράκι της και η εξυπηρέτηση φυσικά! Για να δούμε. Θα δείξει στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Τι λέτε ρε παιδιά εγώ ακόμα μέχρι 1024 μπορώ να κατεβάσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas6600 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Τι λέτε ρε παιδιά εγώ ακόμα μέχρι 1024 μπορώ να κατεβάσω.... Και εγω...Μα τι θα γινει επιτελους ? ... τοσο χαλια συστημα?... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αγαπώ Σουηδία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts