Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H twin sim, σε νέες συνδέσεις δίνεται χωρίς πάγιο.

Το γράφει και στο site.

https://www.wind.gr/support/idiotes/simvolea-ipiresies/pos-mporo-na-echo-dio-kartes-sim-me-ton-idio-arithmo

Καλημέρα.

Από ότι διάβασα στο link η twin sim είναι για κλήσεις και sms.

Και ΔΕ μπορούν να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τη data sim της Vodafone όπου η καρτα αυτή δουλευει ανεξάρτητα από την κυρίως;

Αυτό όμως δεν εμποδίζει το να γίνεται η συσκευή hotspot.

Data only κάρτες έχει και η Wind, τις Simplefi.

Είτε με συμβόλαιο είτε με κάρτα ( simplefi on the go με κάρτα).

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Αυτό όμως δεν εμποδίζει το να γίνεται η συσκευή hotspot.

Data only κάρτες έχει και η Wind, τις Simplefi.

Είτε με συμβόλαιο είτε με κάρτα ( simplefi on the go με κάρτα).

Ώπα χάθηκα. Η Simplefi αφορά ανεξάρτητο πρόγραμμα μόνο για data ή κάνω λάθος;

Ας γίνω πιο συγκεκριμένος. Δεύτερη καρτα για το πρόγραμμα κινητής που έχω δίνει η wind ώστε να διαμοιράζω τα δεδομένα του προγράμματος που έχω μέσω ενός 4g router; Και φυσικα να λειτουργούν παράλληλα και η κυρίως καρτα και η data sim.

Ώπα χάθηκα. Η Simplefi αφορά ανεξάρτητο πρόγραμμα μόνο για data ή κάνω λάθος;

Ας γίνω πιο συγκεκριμένος. Δεύτερη καρτα για το πρόγραμμα κινητής που έχω δίνει η wind ώστε να διαμοιράζω τα δεδομένα του προγράμματος που έχω μέσω ενός 4g router; Και φυσικα να λειτουργούν παράλληλα και η κυρίως καρτα και η data sim.

τώρα το κατάλαβες ...πάρε ένα μηχανάκι 4g lte και βάλε μια σιμ η μία data card ότι θέλεις τέλος πάντων και θα δώσεις wifi στο σπίτι

https://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem/f/857628/4G.html?o=mifi+Router+4g

έχουν και οι εταιρείες κάτι αντίστοιχο

Ευχαριστω για την απάντηση αλλά αν δε σου κάνει κόπο διάβασε πιο προσεκτικά αυτό που θέλω να κάνω.

Καλησπέρα, θέλω αντί για κάθε μηνά να πληρώνω 30+ ευρω τη σταθερή, να πληρώνω μόνο τη κινητή και να δίνω απο κει με hotspot internet στον υπολογιστή.

Τι λετε. Γίνεται?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μηπως παει σε διαφορετικη κατηγορια το θρεντ,? δεν ξερω αν παει μεταφερε τε το. :)

η wind εχει βγαλει το simpli fi με 35 ευρω το μηνα μηναιο παγιο , δινει 100gb internet σε φουλ 4g και μετα απεριοριστο ιντερνετ στα 6mbs δες εδω https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/simplefi-internet-xwris-stathero/

Επισης δες και αυτο εδω https://www.vodafone.gr/eshop/internet-se-laptop-tablet/c-100123/

θα στο προτεινα για αρχη ειναι καρτοιντερνετ αλλα πληρωνεις με λογαριασμο το πακετο που αγοραζεις .

Δεν εχει δεσμευση , οποτε αμα βαλουμε 3πακετα *9,95 ευρω με τα 30 ευρω που δινεις τωρα θα μπορουσες να ενεργοποιησεις 3 πακετα των 40gb internet συνολο 120 gb .

οσο για τα συμβολαια με απεριοριστο ιντερνετ με την vodafone τα θεωρω παρα πολυ ακριβα δες εδω https://www.vodafone.gr/eshop/symvolaio/c-100159/

Εξηγησε μας για ποιον λογο θελεις να καταργησεις την σταθερη γραμμη; για το upload ; ή κατι αλλο;

γενικα το δικτυο κινητης δεν ειναι ποτε σταθερη η ταχυτητα ναι θα εχεις τις περισσοτερες φορες καλυτερη ταχυτητα απο την συνδεση της σταθερης σου γραμμης .

Ευχαριστω για την απάντηση αλλά αν δε σου κάνει κόπο διάβασε πιο προσεκτικά αυτό που θέλω να κάνω.
βρε το έχουμε καταλάβει όλοι και δεν γίνεται και για αυτό σου προτείνουμε άλλες λύσεις,προσωπικά περιμένω 5g hot spots μηχανάκια και 5g στην περιοχή μου και θα προχωρήσω σε αγορά,προς το παρόν κάνω υπομονή και δίνω ίντερνετ στην android tv από το κινητό με Vodafone και απεριόριστο πακέτο data

βρε το έχουμε καταλάβει όλοι και δεν γίνεται και για αυτό σου προτείνουμε άλλες λύσεις,προσωπικά περιμένω 5g hot spots μηχανάκια και 5g στην περιοχή μου και θα προχωρήσω σε αγορά,προς το παρόν κάνω υπομονή και δίνω ίντερνετ στην android tv από το κινητό με Vodafone και απεριόριστο πακέτο data

Δε φορτίζεις όμως τη μπαταρία του κινητού σου κάθε λίγο και λιγάκι;

Δε φορτίζεις όμως τη μπαταρία του κινητού σου κάθε λίγο και λιγάκι;
εξαρτάται, κάθε τρεις και λίγο σίγουρα οχι,από την χρήση που εγώ κάνω,σίγουρα 1μιση η 2 φορές την ημέρα πιο σπάνια,ειδικά σε streaming 4k uhd αρχείων νεράκι πάει και λογικό είναι η από YouTube στα 4k στα 2160p....

Στο εξοχικο εχω ενα παλιο κινητο που το κανω hot spot και την βγαζουμε μια χαρα ολο το καλοκαιρι

Σημειωση: καποιοι απο την οικογενεια πανε τον Ιουνιο και φευγουν τον Σεπτεμβριο :wacko:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα.

Ήθελα μία βοήθεια σχετικά με την wind κάρτα €12,00 που θέλω να περάσω στο αριθμό τού κινητού.

Θα αγοράσω την κάρτα. Αλλά πριν δοκιμάσω να την εγκαταστήσω στον αριθμό, το ερώτημα που έχω είναι το εξής:

Έχω να χρησιμοποιήσω τον αριθμό πολύ καιρό. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Πρέπει να είναι 6-7 μήνες.

Νομίζω υπάρχει μία διαδικασία:μετά από 6 μήνες που δεν χρησιμοποιείται ο αριθμός, προσωρινά μπλοκάρεται, και για να τον ενεργοποιήσεις ξανά και να περάσεις μία κάρτα, πρέπει να τον ενεργοποιησεις σε ένα κατάστημα wind με €5,00 ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία.

Χωρίς να πάω σε κατάστημα, και χωρίς να καλέσω wind, υπάρχει κάποια διαδικασία να κάνω μόνος μου για να διαπιστώσω ότι ο αριθμός δεν είναι μπλοκαρισμένος, και να περάσω χωρίς πρόβλημα την κάρτα;

Σας ευχαριστώ!

θα σου πρότεινα να μιλήσεις πρώτα μαζί τους (με την εξυπηρέτηση δηλαδή)

https://www.wind.gr/gr/epikoinonia/

έχουν και messenger αν σε βολεύει. Αν πάρεις το 1265 (αν δεν κάνω λάθος ειναι το νούμερο για τα αγοράσεις πακέτο/βάλεις μονάδες) τι σου γράφει;

Αν σε αφήνει να μπουν οι μονάδες λογικά πρόβλημα δεν θα έχεις.

Ο αριθμός χάνεται μετά απο 1 έτος αδράνειας του αριθμού, οι μονάδες στο 2μηνο και στον επόμενο μήνα μπαίνει και φραγή αν δεν κάνω λάθος.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

Στο μεσεντζερ της Wind θα του πουν επακριβώς.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• 3 weeks later...

Και στη Vodafone γίνεται τηλεφωνικά

Στη wind γίνεται ηλεκτρονικά.

Πάτε wind.gr

Κάτω κάτω πατάτε επικοινωνία

--> Φόρμα επικοινωνίας

--> επιθυμώ επικοινωνία με τη wind

-->Εξυπηρέτηση πελατών

-->συμπλήρωση στοιχείων

-->επισύναψη αρχείου με σκαναρισμένη τη ταυτότητα

-->επισύναψη ηλεκτρονικής υπεύθυνης δήλωσης

-->Αποστολή.

Θα σταλεί στο μειλ που θα έχετε δηλώσει.

Edited by balkos

• 2 months later...
Έχω ένα καρτοκινητό από q telecom. Μου ζητήθηκε από τράπεζα αντίγραφο του λογαριασμού για να το δηλώσω στο ebanking και να το περάσουν στο σύστημα. Τους λέω πως το κινητό είναι με κάρτα και δεν έρχεται λογαριασμός. Μου λένε να απευθυνθώ στον πάροχό μου. Τους καλώ στα τηλέφωνα αλλά είναι συνεχώς σε αναμονή; Γνωρίζετε πως πρέπει να κινηθώ; Μπορώ να τους ζητήσω κάποιο αποδεικτικό πως είμαι συνδρομητής τους;

Παιδιά το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με Q telecom! Πρέπει να πάω τελικά σε κατάστημα ή μπορώ να βγάλω άκρη και από την ιστοσελίδα της wind ως μητρικής;

Παιδιά το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με Q telecom! Πρέπει να πάω τελικά σε κατάστημα ή μπορώ να βγάλω άκρη και από την ιστοσελίδα της wind ως μητρικής;
Στο site της Q, Γράφει το παρακάτω 8ab4e9a54d75dcc945e2e5526004db4a.jpg

Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν και μπορεις ηλεκτρονικα,νομιζω καλυτερα ειναι σε καταστημα

OptoStyle

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Μπορείς να ζητήσεις μέσω του Messenger ή της φόρμας επικοινωνίας, να σου το αποστείλουν με mail ή να περάσεις από ένα κατάστημα και να το παραλάβεις επί τόπου.

Φίλος που επικοινώνησε μαζί τους για την βεβαίωση, τον ενημέρωσαν ότι γίνεται μόνο απο κατάστημα

Wind-7-2021.jpg

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Αυτή την βεβαίωση μπορεί να την πάρει κάποιος τρίτος αντί εμένα αν του έχω κάνει εξουσιοδότηση ή θα αρνηθούν;

Στο site της Q, Γράφει το παρακάτω 8ab4e9a54d75dcc945e2e5526004db4a.jpg

Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ. Τώρα το πρόσεξα αυτό, είχα κοιτάξει την σελίδα της Q.

Δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Κανονικά, πρέπει να τη δεχτούν και να δώσουν το χαρτί. Όμως μερικά καταστήματα αρνούνται.

Μίλησα και με την Wind, μου λένε πως μπορεί να πάρει την βεβαίωση τρίτος με εξουσιοδότηση. Βλέποντας και κάνοντας.

Edit: Τελικά πήραμε σήμερα την βεβαίωση. Η βεβαίωση εκδίδεται άμεσα από κατάστημα της Wind.

Edited by ellias

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked