Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοούσα ότι η Πολωνική ΕΕΤΤ επέβαλε τις μειώσεις όπως λένε ξεκάθαρα στο λινκ και έχουν την παραπομπή ... οι οποίες όλοι συμφωνούν ότι έρχονται ουσιαστικά από την ΕΕ.

Δεν εχω καταλάβει όμως, διαφωνείς ότι η ΕΕΤΤ Ελλάδας μπορεί να ελέγχει όλες τις τιμές λιανικής στην τηλεφωνία ακόμα και πριν βγούν ?

Πέρα από το προηγούμενο κείμενο που το λέει με απλά Ελληνικά, να και από την ιδια την ΕΕΤΤ

"Επεμβαίνει στις περιπτώσεις που διαπιστώνει ότι ο ανταγωνισμός δε λειτουργεί αποτελεσματικά με αρνητικές συνέπειες για τους καταναλωτές, ώστε να διασφαλίζεται η παροχή ποιοτικών και προσιτών υπηρεσιών."

"λειτουργούμε, διατηρώντας βέλτιστες σχέσεις προς κάθε κατεύθυνση, ως φορέας της Πολιτείας και ως παράγων αποτελεσματικής και ευέλικτης Ρύθμισης της Αγοράς, η οποία προσφέρει σε καταναλωτές, κράτος και επιχειρήσεις, ποιοτικές υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων, σε προσιτές τιμές, συμβάλλοντας (α) στην Ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της Ελλάδας και (β) στην εξάλειψη του ψηφιακού χάσματος σε όλες τις μορφές του. "

"Καταγράφουμε, μετρούμε, κοστολογούμε, ρυθμίζουμε και εποπτεύουμε αποτελεσματικά και με πλήρη διαφάνεια τις αγορές φάσματος, τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων, ώστε να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός σε επίπεδο τιμών και ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών"

Edited by blizard

Αν λοιπόν διαπιστώνεις ότι ο ανταγωνισμός δεν είναι αρκετός, κάνε μία καταγκελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. η οποία κατ εσέ έχει την δυνατότητα να ελέγχει τις τιμές και περίμενε την απάντηση τους.

Εγώ επιμένω ότι όλα τα ανωτέρω δεν ερμηνεύονται ότι η Ε.Ε.Τ.Τ μπορεί να επιβάλει τιμές.

Ο υγιής ανταγωνισμός δεν σημαίνει αναγκαστικά χαμηλές τιμές , ούτε οι τιμές στην Ελλάδα είναι υψηλές , απλά πρέπει να αγοράζεις πακέτο για να απολαμβάνεις "ποιοτικές υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων, σε προσιτές τιμές,"

Το να γίνει σύγκριση με τις ονομαστικές τιμές χωρίς πακέτο δεν έχει απολύτως καμμία αξία αφού κανείς δεν πληρώνει αυτές τις τιμές

Φυσικά και έχει αξία γιατί μιλάμε για καρτοκινητό και ΟΧΙ συμβόλαιο ... ΟΛΟΙ όσοι δεν επιλέγουν πακέτο ή συμβόλαιο ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσουν αυτές τις τρελές τιμές.

Από εκει και πέρα το θέμα είναι θέμα αν τα πακέτα τις wind είναι ευέλικτα μικρά και φτηνά για να καλύψουν όλες τις ανάγκες ... πρός το παρόν είναι η καλύτερη από τους 3 με μικρό πακέτο sms 3 ευρω το μήνα πχ, αλλά κάθε μέρα βλέπω γίνονται μεγαλύτερα ακριβότερα και με μικρότερη διάρκεια , οπότε δεν θα μπορεί σε λίγο να τα επιλέγει όλος ο κόσμος.

ΥΓ

Είναι ευθύνη του κράτους που έχει παραχωρήσει σε ανεξάρτητες αρχές, να προσέχουν ώστε οι τιμές -υπηρεσίες να είναι σωστές για όλα τα βαλάντια , όχι μόνο για όσους μπορούν να δίνουν 10-15 ευρώ το μήνα

Edited by blizard

Ναι πράγματι . Όσοι δεν επιλέγουν .

Ξέρεις πολούς τέτοιους στο περιβάλον σου ;

Εσύ ανήκεις σε αυτούς ;

Δεν υπάρχει πακέτο 3 ευρώ για SMS 30 ημέρες στην WIND.

και στα δσυμβόλαια ίδιες είναι οι τιμές και εξίσου τρελές

Edited by Vasileios

Αν λοιπόν διαπιστώνεις ότι ο ανταγωνισμός δεν είναι αρκετός, κάνε μία καταγκελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. η οποία κατ εσέ έχει την δυνατότητα να ελέγχει τις τιμές και περίμενε την απάντηση τους.

Εγώ επιμένω ότι όλα τα ανωτέρω δεν ερμηνεύονται ότι η Ε.Ε.Τ.Τ μπορεί να επιβάλει τιμές.

Ο υγιής ανταγωνισμός δεν σημαίνει αναγκαστικά χαμηλές τιμές , ούτε οι τιμές στην Ελλάδα είναι υψηλές , απλά πρέπει να αγοράζεις πακέτο για να απολαμβάνεις "ποιοτικές υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων, σε προσιτές τιμές,"

Το γράφουν με 500 τρόπους στο σιτε τους οτι οι προσιτές τιμές δεν πρέπει να είναι μόνο με την αγορά πανάκριβου πακέτου... πρέπει να είναι για όλους δυνατή η πρόσβαση στην υπηρεσίες σε λογικές τιμές.

Θέλω να στείλω ΕΝΑ δεμα πχ το χρόνο στο χωριό, δεν είμαι υποχρεωμένος να αγοράσω πακέτο 100 δεμάτων για να λές φτηνή την υπηρεσία ,

Η ΕΕΤΤ εχει σκοπό να προσέχει ώστε να έχουν πακέτα για όλους ή φτηνές τιμές , και το λένε ξεκάθαρα , αναλύουν και τους λόγους που είναι αυτονόητοι για την ανάπτυξη της χώρας μας και παροχή σωστών ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

ΥΓ

Δεν θα τους στειλω , γιατί ξέρω πως η φορολογία είναι τρελή στην Ελλάδα αν θέλουμε κάπως λογικές τιμές για όσους το έχουν ανάγκη, πρέπει να κλέβουμε μερικά "κορόιδα" που δεν ξέρουν ή δεν ενδιαφέρονται ...

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν υπάρχει πακέτο 3 ευρώ για SMS 30 ημέρες στην WIND.

Αν δεν υπάρχει ακόμα χειρότερα .... πώς εξασφαλίζει η ΕΕΤΤ ότι όλοι θα έχουν πακέτο και δεν θα πληρώνουν πολλοί όπως εσυ λές τις πανάκριβες τιμές στα σμσ εκτός πακέτου ?

Είναι μέσα στους όρους λειτουργίας της η προσιτή τιμή και πρόσβαση σε κάθε τομέα που εποπτέυει

Έλα ντε, δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο.

Εσύ πιό πακέτο χρησιμοποιείς ;

Edited by Vasileios

Τέλος πάντων ... η ΕΕΤΤ έχει υποχρέωση να εποπτεύει τις τιμές υπηρεσιών στον χώρο όπως λέει καθαρά ώστε να είναι προσιτές (λογική τιμή) και επίσης να είναι προσπελάσιμες από πολλού (εξάληψη ψηφιακού χάσματος , ανάπτυξη κλπ),

1) Το 0.25 ανα σμσ δεν είναι λογική τιμή όπως καταλαβαίνουμε από την μελέτη κόστους που έγινε στην ΕΕ και είπαν 7 λεπτά είναι υπεραρκετά για όλους ....

2) Οι τιμές των πακέτων εφόσον δεν υπάρχουν μάλιστα με 3 ευρω ανα μήνα , δεν είναι προσβάσιμες επίσης από μεγάλη μερίδα κόσμου.

Εψαξα σε πολωνία και Αγγλία πρόσφατα , και είδα ότι μπορεί να είχαν και κάπως ακριβές τιμές κάποιοι στην Αγγλία, αλλά πάντα προσέφεραν και ένα φτηνό πακέτο με λίγα σμσ η λεπτά για να έχεις επιλογή.

Υγ

Εγώ δεν έχω wind ουσιαστικά , είμουν πάνω από 20 χρόνια και έφυγα πριν 2 ... εχω 300 λεπτά ομιλίας και 2 gb αλλά δεν έχω σμσ.(από ιντερνετ)

Σε dual sim κινητό έχω wind εναν παλιό αριθμό μόνο για καμια εισερχόμενη , και αυτό μέχρι να κόψουν εκει το 12μηνο

Edited by blizard

Τέλος πάντων ... η ΕΕΤΤ έχει υποχρέωση να εποπτεύει τις τιμές υπηρεσιών στον χώρο όπως λέει καθαρά ώστε να είναι προσιτές (λογική τιμή) και επίσης να είναι προσπελάσιμες από πολλού (εξάληψη ψηφιακού χάσματος , ανάπτυξη κλπ),

Έτσι είναι αλλά δυστυχώς η ΕΕΤΤ δεν κάνει σωστά την δουλειά της.:!:

Το πιο ακραίο παράδειγμα αυξήσεων τόσο σε αγορά πακέτων μηνυμάτων (είτε προς όλους είτε προς Wind/Q) το βρίσκουμε στην Q-card τα τελευταία χρόνια. Τεράστιες αυξήσεις με κλασικό παράδειγμα την μετατροπή των πακέτων 1€ σταδιακά σε πακέτα κόστους ~5€ ή 6€ χωρίς δυνατότητα επιλογής χαμηλότερου κόστους πακέτου (φυσικά με λιγότερες παροχές) και φυσικά μεγάλη αύξηση στο κόστος αποστολής απλού sms.:X:blink:

• 4 weeks later...

η wind στο δίμηνο διαγραφεί το υπόλοιπο χρημάτων μαζί και το υπόλοιπο των πακέτων χάνετε.

παλιά δε γινόντουσαν αυτά, τα τελευταία χρόνια αυτό έχει εξελιχθεί σε εν ψυχρώ κλοπή με τίνος προτροπή πάει σύννεφο η κλεψιά ; :protest:

lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL

jazzgroove.org

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει διαθεσιμο πακετο καρτοκινητης μονο για χρηση internet? (κλησεις και sms αδιαφορα)

Δεν με ενδιαφέρει συγκεκριμένη ετερεια .

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει διαθεσιμο πακετο καρτοκινητης μονο για χρηση internet? (κλησεις και sms αδιαφορα)

Δεν με ενδιαφέρει συγκεκριμένη ετερεια .

Για πόσα giga το μήνα συζητάς ?

Υπάρχει το Simplefi On The Go με κάρτα. Μπορείς να μπεις στο αντίστοιχο νήμα και να ενημερωθείς διαβάζοντας για τις χρεώσεις και ότι άλλο σε ενδιαφέρει.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Για πόσα giga το μήνα συζητάς ?

Επειδή δεν εχω ασχοληθεί ποτέ ,δεν ξέρω πόσα giga χρειάζομαι. Άπλα θέλω να έχω μια κάρτα με ιντερνετ στη συσκευή για ώρα ανάγκης

• 2 months later...

Παιδιά προσπαθώ να εκτελέσω το *43# για ενεργοποίηση της αναμονής κλήσης αλλά μου βγάζει το εξής σφάλμα.. Πρόβλημα σύνδεσης η μη έγκυρος κώδικας ΜΜΙ.

Τι ακριβώς παίζει γνωρίζει κάποιος?Έκανα επανεκκίνηση μήπως και στρώσει αλλα και παλι τίποτα..

Παιδιά προσπαθώ να εκτελέσω το *43# για ενεργοποίηση της αναμονής κλήσης αλλά μου βγάζει το εξής σφάλμα.. Πρόβλημα σύνδεσης η μη έγκυρος κώδικας ΜΜΙ.

Τι ακριβώς παίζει γνωρίζει κάποιος?Έκανα επανεκκίνηση μήπως και στρώσει αλλα και παλι τίποτα..

Γύρισε το τηλέφωνό σου σε 2G only, ενεργοποίησε την αναμονή και μετά γύρισέ το πάλι σε 4G preferred.

• 2 weeks later...
Ακόμη όχι, αναμένουμε.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Είσαι σίγουρος ότι τα endpoints του WiFi calling είναι Ericsson?

Είχα την εντύπωση ότι είναι μιας μικρής και απλά κούμπωσαν πάνω στον IMS.

Ο IMS της Cosmote είναι Huawei. All in all. Σταθερή και κινητή.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

Με λίγα λόγια για να μην γίνω κουραστικός

Φίλη μου αλλοδαπή, με επίπεδη ελληνικών όχι καλό, πήγε σε κατάστημα wind για να κάνει ανανέωση υπολοίπου σε καρτοκινητο Q και βρέθηκε με 2ετες συμβόλαιο wind

Φυσικά και έκανε λάθος και υπέγραψε αλλά θέλουμε να το διακόψει

Σε ερώτηση μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσει ρήτρα

Τι με συμβουλεύετε να κάνω, προστασία καταναλωτή μήπως;

Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να αλλάξει την τηλεφωνική κατάσταση της, αλλά φυσικά ρίχνω ευθύνες που υπέγραψε

Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη

Ευχαριστώ για την απάντηση

Οπότε θα μπει σε έξοδα τα οποία μπορεί και να ισοδυναμούν με πολλούς μήνες συνδρομής

Κοινώς, την πάτησε

19€ για 700' προς όλους και 3gb internet

Με καρτοκινητη Q θεωρώ ότι τα έχει αυτά με λιγότερα (αν υπολογίσεις καλό συγχρονισμό με τα countdown offers)

Edited by aftergr

Όπως είχα γράψει πριν αρκετό καιρό, ο πρώτος, ότι είναι τελειωμένη υπόθεση της Nova απ' τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Άλλο ένα νέο, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση της WIND.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked