Jump to content

arel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    286
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About arel

  • Ημ. Γέννησης 29/09/1965

arel's Achievements

  1. το "απεριόριστο" πράγματι είναι ενδιαφέρον και σε κάποια εσχάτη, αδιέξοδη στιγμή είναι ότι καλύτερο.
  2. arel

    Poco F3

    υπάρχει κάποιος περιορισμός που να μην επιτρέπει την ανάρτηση του λογισμικού εδώ ;
  3. arel

    Poco F3

    τι είναι το "gcam" και το "stock" ? κι εγώ ευχαριστώ.
  4. arel

    Poco F3

    όντος το δοκίμασα και το POCO F3 συμπεριφέρθηκε ετσι όπως αναφέρθηκε παραπάνω. το θεμητό είναι όπως γινόταν με το LG G4 όπου ασχέτως αν είχες προ απενεργοποιημένο ή όχι τη μία SIM. στην LG G4 υπήρχε η δυνατότητα να ξεκινήσει η συσκευή με όποια SIM ήθελες χωρίς καμία προεργασία απλά με την επιλογή "παρέκαμψε" ξεκινούσε με τη μία χωρίς η άλλη να επιμένει για PIN αυτό είναι το λογικό.
  5. arel

    Poco F3

    υπάρχει τρόπος εκκίνησης του poco F3 με τη μια SIM κατ επιλογή, αφήνοντας τη δεύτερή ανενεργή ;
  6. arel

    Poco F3

    το Poco F3 8/256 ανταποκρίνεται σε viber ειδοποιεί τα μηνύματα του κανονικά. αλλά δεν ειδοποιεί ηχητικά τα SMS που λαμβάνεί, δικτύου WIND
  7. γεια. μια μικροεκτίμηση αξιολογώντας με τα κάτωθι 2 φωτό τις φωτογράφισης της Sony xperia 10 iii. π.χ. στην αναγνωσιμότητα, μεγεθύνοντας τη φωτό των γραμμάτων και τών αριθμών στις όψης των συσκευασίων άν έχεται άποψη ; στην POCO F3 τα μικρογράμματα θολόνουν πολύ, στην LG G4 αν και αλλοιωμένες παραμένουν κάπως αναγνώσημές. οι φωτογραφίσεις της Sony xperia 10 iii μπορουν να συγκριθούν με αυτές της LG G4 ; ευχαριστώ.
  8. ναι όντος όπως λέτε είναι, δεν το πρόσεξα. το εν λόγο powerline πόσο είναι απαραίτητο, χωρίς αυτό με σύνδεση μέσο καλωδίου ethernet του router δίπλα στη τηλεόραση δεν έχουμε θεμιτό αποτέλεσμα ; powerlines
  9. εδώ τι ακριβώς θέλετε να πείτε , τι εννοείται ; κάποιες φωτό, video, κάποια link ; ευχαριστώ !
  10. μπαίνουμε ιούνιο, σεζόν σίγουρα για κράνος για κινητό σίγουρα όχι. το κινητό θα συνεχιστεί μέχρι να κλείσει κάποιο σπίτι.
  11. το Xiaomi Mi 10Τ Pro στη συσκευασία του περιλαμβάνει Θήκη και προστασία προστασία οθόνης ;
  12. κινητό κατά την οδήγηση και το 2021 συνεχίζεται να επιτρέπεται κανονικά. η αδιάφορη εθελοτυφλία θα εξακολουθεί να συναιχίζεται μέχρι να κλείσει κάποιο σπίτι. :angry: μετά θα ιδρώσουν τα αυτιά των νομοθετών ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κινητό κατά την οδήγηση και το 2021 συνεχίζεται να επιτρέπεται κανονικά. η αδιάφορη εθελοτυφλία θα εξακολουθεί να συναιχίζεται μέχρι να κλείσει κάποιο σπίτι. μετά θα ιδρώσουν τα αυτιά των νομοθετών.
  13. arel

    Poco F2 Pro

    POCO F2 Pro αγοράσθηκε 341€ +6€ courier την 16/11/20 χρήση όχι προσωπική. μέχρι τώρα όποτε χρειάσθηκε κάποια ρύθμιση μέσο menu στεναχωρεί, λύσης βρίσκω αλλά με χρονοβόρες προσπάθειες. χθες δεν ενεργοποιούσε και απενεργοποιούσε τη μία SIM παραπέμποντας με να απενεργοποιήσω τη άλλη που είχε ορισθεί ως κύρια SIM αλλά η προσπάθεια κατέληγε σε αδιέξοδο. έκοψα ένα χαρτάκι στις διαστάσεις για απομόνωση της SIM και με το που δεν την είδε αμέσως εξελίχθηκε το θεμιτό.
  14. στο Xiaomi Mi 10T και 10Τ Pro η οθόνη από τα 144Hz μπορεί να ρυθμιστεί σε χαμηλότερο ρυθμό ανανέωσης, πχ στα 90Hz ;
  15. γεια, συγνώμη εάν ρωτήθηκε σε παλαιότερο post. :confused: η σύνδεση TV Box για μετατροπή της τηλεόρασης σε Smart TV πρέπει οπωσδήποτε να έχει θύρα HDMI ; σε περίπτωσή μη υπάρχουσας ή μη λειτουργικής ή χαλασμένης θύρας HDMI οι είσοδοι RCA, SCART ή κάποια άλλη δεν εξυπηρετούν ; ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...