Jump to content

POCO X8 Pro/X8 Pro Max

tsimisde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήρθανε και στη χώρα μας, με τις παρακάτω τιμές early bird. Παραθέτω και λινκ με τα αναλυτικά χαρακτηριστικά των συσκευών

https://www.po.co/global/product/poco-x8-pro-max/

https://www.gsmarena.com/poco_x8_pro_max-review-2944.php

https://www.po.co/global/product/poco-x8-pro/

POCO_X8_SERIES_EARLY_BIRD_KV_TABLET_991x400px_new.jpg

• Απαντήσεις 110
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πολύ δυνατά κινητά. Για το max διάβασα πολύ καλά λόγια και για την κάμερα 🎥. Δεν ξέρω όμως πόσο ισχύουν όλα αυτά αν δεν τα πιάσουμε στο χέρι 🤚 

Οι συνθήκες αλλάζουν, το ίδιο και οι άνθρωποι συνεπώς, υπέκυψα και είπα να δώσω μια ευκαιρία στο X8 Pro Max.

Το παρήγγειλα και αναμένω....

2 ώρες πριν, freddaras said:

Πολύ δυνατά κινητά. Για το max διάβασα πολύ καλά λόγια και για την κάμερα 🎥. Δεν ξέρω όμως πόσο ισχύουν όλα αυτά αν δεν τα πιάσουμε στο χέρι 🤚 

κάτι δεν διάβασες καλά για τις κάμερες οι 2 που έχει είναι ιδιες με τα x7 pro f7 , ήθελα να ήξερα η 8mp ultrawide γιατί υπάρχει εν έτη 26 σε συσκευές των 500ε , μιλάμε απερμιντ κατηγορία εντελώς απαράδεκτο, στα τιυ επεξεργαστή η μπαταρίας έγινε αναβάθμιση 

στη διαμάχη μεταξύ ξιαομακιδων σαμσουνκεων η σημαία εναντίων της ς σειράς ηταν οι ίδιες κάμερες απο σ22 μέχρι τώρα 

3 ώρες πριν, tsimisde said:

Οι συνθήκες αλλάζουν, το ίδιο και οι άνθρωποι συνεπώς, υπέκυψα και είπα να δώσω μια ευκαιρία στο X8 Pro Max.

Το παρήγγειλα και αναμένω....

περιμενουμε εντυπωσεις με μεγαλη περιεργεια ! 

2 ώρες πριν, votis said:

κάτι δεν διάβασες καλά για τις κάμερες οι 2 που έχει είναι ιδιες με τα x7 pro f7 , ήθελα να ήξερα η 8mp ultrawide γιατί υπάρχει εν έτη 26 σε συσκευές των 500ε , μιλάμε απερμιντ κατηγορία εντελώς απαράδεκτο, στα τιυ επεξεργαστή η μπαταρίας έγινε αναβάθμιση 

στη διαμάχη μεταξύ ξιαομακιδων σαμσουνκεων η σημαία εναντίων της ς σειράς ηταν οι ίδιες κάμερες απο σ22 μέχρι τώρα 

τα διαβασα στο gsmarena για το Max ! 

• Very capable main camera with good 2x zoom results.

Ώρα για Poco X8 Pro max (αν πάνε όλα καλά).Αυτή η σχέση δεν θα τελειώσει ποτέ... @specguardανυπομονώ για την πρώτη πτώση του κινητού!!Μεγια σε όσους το πήρατε και περιμένουνε απόψεις!! 

Screenshot_20260325-010716~2.png

Ακόμα αναμένω, μένω επαρχία, είναι και η Εθνική αργία σήμερα, επομένως, τις επόμενες ημέρες το αναμένω και εννοείται πως θα έρθω με εντυπώσεις.

Επειδή είναι καινούργιο, για την ώρα, δεν υπάρχουν θήκες & τζαμακια στην αγορά επομένως, παρήγγειλα από AliExpress 

3 ώρες πριν, tsimisde said:

Ακόμα αναμένω, μένω επαρχία, είναι και η Εθνική αργία σήμερα, επομένως, τις επόμενες ημέρες το αναμένω και εννοείται πως θα έρθω με εντυπώσεις.

Επειδή είναι καινούργιο, για την ώρα, δεν υπάρχουν θήκες & τζαμακια στην αγορά επομένως, παρήγγειλα από AliExpress 

Το καλό είναι ότι έχει θήκη μέσα και ένα φιλμ προστασίας πάνω στην οθόνη οπότε μέχρι να έρθουν τα έξτρα δεν υπάρχει φόβος. 

Δεν ήμουν σίγουρος για το προστατευτικό φιλμ στην οθόνη, γι' αυτό πήρα τα εξτραδάκια μου, για παν ενδεχόμενο. Αναμένω....

13 ώρες πριν, George6633 said:

Ώρα για Poco X8 Pro max (αν πάνε όλα καλά).Αυτή η σχέση δεν θα τελειώσει ποτέ... @specguardανυπομονώ για την πρώτη πτώση του κινητού!!Μεγια σε όσους το πήρατε και περιμένουνε απόψεις!! 

Screenshot_20260325-010716~2.png

Χρόνια πολλά καταρχήν, ευχόμαι ολόψυχα να το χαρείς και αναμένω εντυπώσεις !!!

6 ώρες πριν, tsimisde said:

858445243_5296CBBF-8DE8-4E10-B834-3B7990FD0EEC.png.0140d5864c391d6f6d42be7f32b3e2cf.png

Edited by Fulgore1

On 22/3/2026 at 8:01 ΜΜ, freddaras said:

περιμενουμε εντυπωσεις με μεγαλη περιεργεια ! 

τα διαβασα στο gsmarena για το Max ! 

• Very capable main camera with good 2x zoom results.

αν θες μπαταρία μεγάλη οθόνη, δυνατό επεξεργαστή , καλά ηχεία πας στο 8 μαξ , για το χυπερος γούστα είναι 

στην τιμή που παίζει αν θες καλές φωτό ξεχασετο, δε διάβασες στο αρενα τα σπεκς των καμερών τα οποία είναι ίδια με τα χ7 προ κ φ7 τα οποία κατέχω!

απο περιέργεια είπα να συγκρίνω κάποιες φωτογραφίες που πήρα μεσα στο σπίτι αργά μεσημέρι, τις πέρασα σε στικάκι κ τις προβαλα στην τιβι αποτέλεσμα ίδιες φωτό στο χώρο το σ21 φε νά εχει καλύτερες μετά χ7 προ κ φ7 , για την τιμή του χ8 προ μαξ θεωρώ ότι θαχει μια απο τα ίδια σε φωτό η τιμή έστω κ τα 440ε απο εξωτερικό αν θές μέτριες προς καλές φωτό είναι ακριβό,  καλύτερα ξιαομι 15τ προ μεταχειρο απο Ελλάδα αν έχεις ταβάνι τα 500ε 

εντάξει αυτή η μοντουλα των 8mp ultrawide ξεπερνάει καθε φαντασία στο 26 είμαστε, το σ21 φε έχει 12mp ultrawide που να κάνω σύγκριση τις ultrawide 

28 minutes ago, votis said:

αν θες μπαταρία μεγάλη οθόνη, δυνατό επεξεργαστή , καλά ηχεία πας στο 8 μαξ , για το χυπερος γούστα είναι 

στην τιμή που παίζει αν θες καλές φωτό ξεχασετο, δε διάβασες στο αρενα τα σπεκς των καμερών τα οποία είναι ίδια με τα χ7 προ κ φ7 τα οποία κατέχω!

απο περιέργεια είπα να συγκρίνω κάποιες φωτογραφίες που πήρα μεσα στο σπίτι αργά μεσημέρι, τις πέρασα σε στικάκι κ τις προβαλα στην τιβι αποτέλεσμα ίδιες φωτό στο χώρο το σ21 φε νά εχει καλύτερες μετά χ7 προ κ φ7 , για την τιμή του χ8 προ μαξ θεωρώ ότι θαχει μια απο τα ίδια σε φωτό η τιμή έστω κ τα 440ε απο εξωτερικό αν θές μέτριες προς καλές φωτό είναι ακριβό,  καλύτερα ξιαομι 15τ προ μεταχειρο απο Ελλάδα αν έχεις ταβάνι τα 500ε 

εντάξει αυτή η μοντουλα των 8mp ultrawide ξεπερνάει καθε φαντασία στο 26 είμαστε, το σ21 φε έχει 12mp ultrawide που να κάνω σύγκριση τις ultrawide 

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! Θέλω ενα νορμάλ πακέτο σε κινητό που να τα κανει λιγο πολυ καλα ολα ! Μια και εχουμε μεγαλώσει πλεον δε μας νοιάζου οι photos οπως παλιά 😋 αλλα θέλουμε αν χρειαστεί να βγει κατι που είναι της προκοπής .. Το τελευταίο Poco που ειχα και εχω ακομη ηταν το x5 (το κράτησα σαν δευτερο ) και σε γενικες γραμμές ηταν καλο σαν σύνολο ! Και στις Photos οσο το χρειάστηκα και οταν το χρειάστηκα εκανε τη  δουλιτσα του ! ! Απο τοτε παρακολουθω παντα τη σειρα τι βγαζει κτλ κτλ κτλ ! Θα δουμε οταν ερθει η ωρα τι θα επιλεξω ..Για την ωρα ψάχνομαι απο δω και απο εκει (μια μου γυαλίζει το ενα μια το αλλο κτλ χαχαχα)  

7 ώρες πριν, specguard said:

Χρόνια πολλά καταρχήν, ευχόμαι ολόψυχα να το χαρείς και αναμένω εντυπώσεις !!!

Σ ευχαριστώ πολύ.. Θα επανέλθω!! Χρόνια πολλά με υγεία σε σένα και όλο τον κόσμο!! 

Τη στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα, γίνεται το αρχικό σετάρισμα. Θα επανέλθω με πρώτες εντυπώσεις....

Να 'μαι και γωωωωωω. Λοιπόν, ώρα να μοιραστώ τις πρώτες μου εντυπώσεις. 

Ως μια πρώτη αίσθηση, είναι αρκετά ποιοτική η κατασκευή του, δε θυμίζει τη φτηναδούρα παλαιότερων μοντέλων της σειράς, στο κομμάτι της εμφάνισης και της ποιότητας, είναι εμφανές ότι έχει γίνει καλή δουλειά. Ειδικά σε άσπρο χρώμα, είναι πανέμορφο, άσπρο πίσω με το ασημί σασί, πολύ όμορφος συνδυασμός. Επίσης, δεν κουράζει το χέρι κρατώντας το, παρόλο το μεγάλο μέγεθος της οθόνης.

Μιλώντας για την οθόνη, χωρίς να έχω πειράξει τίποτα απολύτως στις ρυθμίσεις, μου αρέσουν πάρα πολύ τα χρώματα της, πολύ ζωντανά, σε βαθμό όπου η οθόνη του GT 7, μοιάζει ελαφρώς ξεθωριασμένη με κάπως άτονα χρώματα. 

Κάνοντας επίσης μια ακόμα σύγκριση με το GT 7, θα πω ότι τα αποτελέσματα στα χρώματα της κάμερας του Poco, μου αρέσουν περισσότερο οπτικά, μου φαίνονται αρκετά ζωντανά και τολμώ να πω ότι στο φωτογραφικό κομμάτι, μου κάνει περισσότερο το κλικ το Poco. 

Σε επιδόσεις, δε χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα, το κινητό είναι πυραυλάκι και εδώ να πω ότι στο αρχικό σετάρισμα, ενώ σε άλλες συσκευές έχει τύχει να νιώσω ότι έχει ζεσταθεί, εδώ δεν ένιωσα το παραμικρό.

Τέλος, όσον αφορά τα της μπαταρίας, το άνοιξα το μεσημέρι με ένα ποσοστό περίπου στο 60% και παρόλο το σχεδόν συνεχές πασπάτεμα, με αρκετές φωτογραφίες, τη στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα, βρίσκεται στο 11% και παρατηρώντας το, είναι αρκετά ομαλός ο ρυθμος όπου πέφτει η μπαταρία συνεπώς, φαίνεται ότι δεν θα προκαλεί και άγχος μελλοντικά. 

Φυσικά και είναι πολύ νωρίς εφόσον το έχω εδώ και λίγες ώρες στα χέρια μου, οι πρώτες εντυπώσεις όμως, πολύ θετικές, παραθέτω κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα για να δείτε πού βρισκόμαστε φωτογραφικά. Το μόνο θέμα που θα μπορούσα να προσάψω, είναι το lens flare σε ορισμένα σενάρια, όχι έντονο μεν, υφίσταται όμως....

Επίσης, το HyperOS 3, είναι διαφορετικό συγκριτικά με την προηγούμενη έκδοση του λογισμικού, εκτός αν μου φαίνεται έτσι λόγω του Poco launcher. Interface & εικονίδια είναι διαφορετικά από τα μέχρι πέρυσι κλασικά εικονίδια που είχαμε από την εποχή του MIUI....

IMG_20260326_220957.jpg

IMG_20260326_220721.jpg

IMG_20260326_220455.jpg

IMG_20260326_220222.jpg

IMG_20260326_215112.jpg

On 10/12/2025 at 7:37 ΠΜ, max21 said:

Εχω την εντυπωση οτι εχει επιβαρυνθεί η καταναλωση αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι το "σκαλισα" αρκετα εχθες....Θα το ξαναδω στην επομενη φορτιση.

2 ώρες πριν, tsimisde said:

Να 'μαι και γωωωωωω. Λοιπόν, ώρα να μοιραστώ τις πρώτες μου εντυπώσεις. 

Ως μια πρώτη αίσθηση, είναι αρκετά ποιοτική η κατασκευή του, δε θυμίζει τη φτηναδούρα παλαιότερων μοντέλων της σειράς, στο κομμάτι της εμφάνισης και της ποιότητας, είναι εμφανές ότι έχει γίνει καλή δουλειά. Ειδικά σε άσπρο χρώμα, είναι πανέμορφο, άσπρο πίσω με το ασημί σασί, πολύ όμορφος συνδυασμός. Επίσης, δεν κουράζει το χέρι κρατώντας το, παρόλο το μεγάλο μέγεθος της οθόνης.

Μιλώντας για την οθόνη, χωρίς να έχω πειράξει τίποτα απολύτως στις ρυθμίσεις, μου αρέσουν πάρα πολύ τα χρώματα της, πολύ ζωντανά, σε βαθμό όπου η οθόνη του GT 7, μοιάζει ελαφρώς ξεθωριασμένη με κάπως άτονα χρώματα. 

Κάνοντας επίσης μια ακόμα σύγκριση με το GT 7, θα πω ότι τα αποτελέσματα στα χρώματα της κάμερας του Poco, μου αρέσουν περισσότερο οπτικά, μου φαίνονται αρκετά ζωντανά και τολμώ να πω ότι στο φωτογραφικό κομμάτι, μου κάνει περισσότερο το κλικ το Poco. 

Σε επιδόσεις, δε χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα, το κινητό είναι πυραυλάκι και εδώ να πω ότι στο αρχικό σετάρισμα, ενώ σε άλλες συσκευές έχει τύχει να νιώσω ότι έχει ζεσταθεί, εδώ δεν ένιωσα το παραμικρό.

Τέλος, όσον αφορά τα της μπαταρίας, το άνοιξα το μεσημέρι με ένα ποσοστό περίπου στο 60% και παρόλο το σχεδόν συνεχές πασπάτεμα, με αρκετές φωτογραφίες, τη στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα, βρίσκεται στο 11% και παρατηρώντας το, είναι αρκετά ομαλός ο ρυθμος όπου πέφτει η μπαταρία συνεπώς, φαίνεται ότι δεν θα προκαλεί και άγχος μελλοντικά. 

Φυσικά και είναι πολύ νωρίς εφόσον το έχω εδώ και λίγες ώρες στα χέρια μου, οι πρώτες εντυπώσεις όμως, πολύ θετικές, παραθέτω κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα για να δείτε πού βρισκόμαστε φωτογραφικά. Το μόνο θέμα που θα μπορούσα να προσάψω, είναι το lens flare σε ορισμένα σενάρια, όχι έντονο μεν, υφίσταται όμως....

Επίσης, το HyperOS 3, είναι διαφορετικό συγκριτικά με την προηγούμενη έκδοση του λογισμικού, εκτός αν μου φαίνεται έτσι λόγω του Poco launcher. Interface & εικονίδια είναι διαφορετικά από τα μέχρι πέρυσι κλασικά εικονίδια που είχαμε από την εποχή του MIUI....

IMG_20260326_220957.jpg

IMG_20260326_220721.jpg

IMG_20260326_220455.jpg

IMG_20260326_220222.jpg

IMG_20260326_215112.jpg

πωλητής της ποκο θα τα έγραφε αυτά σα διαφημιστικό είναι η περιγραφή,  απο φώτο είναι μετριότατο βλεπω μια κιτρινίλα  σαν πιο ζεστό χρώμα  , ο αισθητήρας για νυχτερινές φώτο είναι μικρος 1/1,95 με αποτέλεσμα το φως νανε λιγο που περνάει,  με type c2 usb k Bluetooth 5,4 αντι 6

σίγουρα πήρες το συγκεκριμένο κινητό,  ρο χυπερ ος 3 είναι το ίδιο σε ολα τα ποκο ξιαομι ρεντμι , καπως μπερδεμενα τα λες

Στα της φωτογραφίας, να πω ότι κάποιες από τις νυχτερινές φωτογραφίες που παρέθεσα, έχουν χαμηλωμένη τη φωτεινότητα εξαρχής, κατά τη διάρκεια της λήψης, για να αποφύγω τις αντανακλάσεις, ειδικά εκείνες με το άγαλμα. 

Δεν είπα ότι είναι τέλειο φωτογραφικά, γι' αυτό παρέθεσα και τα δείγματα, για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Προσωπικά μιλώντας, το περίμενα χειρότερο σε αυτό το κομμάτι, με βάση τα όσα σχόλια είχα κατά νου. 

Βασικό στοιχείο της κάμερας, είναι ότι έχει OIS, κάτι το οποίο δεν έχει το GT7 για παράδειγμα, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο για λήψεις εν κινήσει όπως η παρακάτω που παραθέτω. 

Μιλώντας για σύγκριση με το GT7, το Poco έχει Dolby Atmos, κάτι το οποίο δεν είχε το Realme και κούμπωσε τέλεια με κάτι earbuds Motorola που έχουν το Dolby Atmos.

Επίσης, να αναφερθώ και σε ένα άλλο χαρακτηριστικό του Πόκο. Αυτό είναι οι φωτιζόμενοι δαχτύλιοι στις κάμερες. Ακόμα προσπαθώ να αντιληφθώ πως ακριβώς λειτουργούν, μέχρι τώρα, έχω εντοπίσει δύο χρήσεις: Φωτορυθμικά για τη μουσική & Ειδοποιήσεις για εφαρμογές. Μπορεί να ρυθμιστεί ούτως ώστε να φωτίζει όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση. Μπορεί να ρυθμιστεί για ποιες εφαρμογές το θέλουμε αυτό. Είδα να φωτίζει κατά τη διάρκεια της φόρτισης, ανάλογα με τη στάθμη της μπαταρίας, θυμίζει λίγο τα προ δεκαετίας Android που είχαν τα αντίστοιχα led ειδοποιήσεων. Βέβαια, χρήσιμο ως χαρακτηριστικό αν έχουμε το κινητό μπρούμυτα στο τραπέζι, για να δούμε αν έχουμε κάποια ειδοποίηση, χωρίς να κοιτάξουμε την οθόνη.

Όσον αφορά το σχόλιο που διάβασα περί διαφήμισης, δε θέλω να αναφέρω τα αυτονόητα, προφανώς και έβαλα από το υστέρημα μου για να αγοράσω τη συσκευή επομένως, ούτε μου χρωστάει η εταιρεία χάρη, ούτε της χαϊδεύω τα αυτιά. Όσοι με παρακολουθείτε στο φόρουμ, θα ξέρετε ότι όπως αναφέρω τα θετικά, θα αναφέρω και τα αρνητικά. 

Προφανώς και δεν είναι το μάννα εξ'ουρανου το Poco, όπως και καμία άλλη συσκευή στην αγορά, καθεμία καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και για τις ανάγκες τις δικές μου, για την ώρα φαίνεται ότι είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. 

IMG_20260326_173941.jpg

8 ώρες πριν, votis said:

πωλητής της ποκο θα τα έγραφε αυτά σα διαφημιστικό είναι η περιγραφή,  απο φώτο είναι μετριότατο βλεπω μια κιτρινίλα  σαν πιο ζεστό χρώμα  , ο αισθητήρας για νυχτερινές φώτο είναι μικρος 1/1,95 με αποτέλεσμα το φως νανε λιγο που περνάει,  με type c2 usb k Bluetooth 5,4 αντι 6

σίγουρα πήρες το συγκεκριμένο κινητό,  ρο χυπερ ος 3 είναι το ίδιο σε ολα τα ποκο ξιαομι ρεντμι , καπως μπερδεμενα τα λες

Ναι επρεπε να γραψει οτι είναι κακη συσκευη γιατι εσυ εχεις αλλη....Μια αναλυση εκανε στα της συσκευης που την βλεπεις την διαφημιση ενοειται οτι απ το X7 pro ειναι πολυ καλυτερο παντου και στην καμερα φυσικα και λογο καινουργιου επεξεργαστη οχι μονο αισθητηρα !Να δημιουργησουμε μια παραισθηση οτι ειναι ιδια με το 7 pro ε? Χαχαχαχ

Edited by s_nova

Σαν να μου κλείνει το μάτι είναι αυτό το κινητό πάντως, αυτή η τεράστια μπαταρία συνδυαστικά με τον 9500s μόνο αδιάφορο δεν σε αφήνει.

Τόσο καιρό λέω θα πάρω κινητό από εποχές f7 και συνέχεια το αναβάλλω κ λέω μήπως έφτασε η ώρα τελικά με το pro max. Τώρα για τις φωτογραφίες εντάξει δεν πας πόκο για τις φωτογραφίες γνωστό χρόνια αυτό αλλά και πάλι παραδόξως βλέπω αρκετά θετικά σχόλια, παίζει ρόλο και ο επεξεργαστής βέβαια δεν είναι μόνο ο αισθητήρας. Το μοναδικό μείον η απουσία τηλεφακού αλλά οκ δεκτό και κατανοητό. Στις τιμές αυτές δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Τα highlights πάντως της συσκευής είναι με διαφορά το τσιπακι και η μπαταρία κτήνος που κουβαλάει πάνω κ ξαναλέω συνδυαστικά το ανεβάζει παααρα πολύ, βασικά θερίζει. Το κινητό βάζει τικ με εμφατικό τρόπο σε ολα σχεδόν τα βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνει κάποιος σε κινητό αυτής της κατηγορίας και όχι μόνο. 

On 9/11/2025 at 12:25 ΜΜ, terry39 said:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Ο αδερφός μου είναι προσφάτως κάτοχος του X7 pro, ευχαριστημένος δηλώνει, βασικός χρήστης, social media,κλήσεις ,με απλά παιχνίδια τάβλι - χαρτιά κτλ, τον πάει άνετα μέχρι το βράδυ της επόμενης μέρας.

Πιο πολύ κλείνω στην άμεση μεταπωληση κάπου στα 350-340€,γιατί πήρα πλέον και τα airpods 3 pro 😎 μετά από τα σκυλιά huawei freebuds 2pro που έκλεισαν 2ετια.

Έχω δει όλα τα ελληνικά reviews στο YouTube και έχω μπερδευτεί είναι η αλήθεια.

7 ώρες πριν, s_nova said:

Ναι επρεπε να γραψει οτι είναι κακη συσκευη γιατι εσυ εχεις αλλη....Μια αναλυση εκανε στα της συσκευης που την βλεπεις την διαφημιση ενοειται οτι απ το X7 pro ειναι πολυ καλυτερο παντου και στην καμερα φυσικα και λογο καινουργιου επεξεργαστη οχι μονο αισθητηρα !Να δημιουργησουμε μια παραισθηση οτι ειναι ιδια με το 7 pro ε? Χαχαχαχ

μιας κ μπήκες στον κόπο να γράψεις αυτά ας έβαζες αναλυτικά στοιχεία τι κάμερες φοράν τα χ7 προ, φ7 , χ8 προ κ μαξ , νομίζω αντικαταστάτης του χ7 προ είναι το χ8 προ όχι το μαξ. το θέμα δεν είναι τι θα γράψει για μένα το θέμα είναι η αντικειμενικότητα, ασε π δεν έγραψα για την υποβάθμιση στην ανάλυση οθόνης φέτος γενικό φαινόμενο σε πολλές συσκευές τ ομίλου ξιαομι

οταν στα s σειρά της σαμσουνκ  κύριο μειων αναφοράς είναι η ιδιες κάμερες απο σ22 εδώ δεν ισχύει αυτό ;

παραισθήσεις έχεις εσύ γιατί δεν ανέφερα για vs συσκευών πουθενά, μπορεί να ανεβάσει φωτό απο το  χμαξ με υδατογράφημα στις φωτό να δούμε αν είναι απο αυτό οι φωτό 

μπορεί τα ποκο να μην τα παίρνεις για τις φωτογραφικές δυνατότητές αλλά στην επίσημη τιμή του 8χ μαξ δεν βάζεις τέτοιο σεταπ καμερών 

μιλάμε για αποδέκτες φωτογραφίες μέρα, νυχτερινές απαραδεκτες κ μια 8mp ultrawide σκουπίδι 

snova ξέχασες μας πεις τιμή συσκευής, αν τη θες μπες αμαζον να την παρεις με 440ε περίπου 

Δεν ειπα οτι δημιουργεις εσυ παραισθηση....😷

Στη συγκεκριμενη περιπτωση δηλαδη στη κατηγορια X ειπε η Xiaomi να βγαλει φετος ενα X-Pro με ακομα πιο ανεβασμενα Σπεκς δηλαδη ακομα πιο δυνατο επεξεργαστη ακομα πιο ενισχυμενη μπαταρια κτλ.Αυτο δεν σημαινει ντε και καλα οτι ειναι ναυαρχιδα αλλα στην κατηγορια του ειναι πολυ δυνατο  και γιαυτο βαφτιζεται MAX  και ξεχωριζει απ το PRO. Σε ολα ειναι ανωτερο φυσικα απο το περσινο μια και στην ουσια δεν υπαρχει συγκριση αλλα ακομα και η ultrawide  καμερα των 8mp θα δειχνει καλυτερα απο την καμερα των περσινων ultrawide 8mp μοντελων λογο καλυτερης υλοποιησης.

Edit:

Πιστευω οτι σε πολλες περιπτωσεις η λειτουργια "πανοραμα" ειναι καλυτερη απο την ultrawide αρκει να ξερεις να την δουλεψεις σωστα.Εγω προσωπικα βγαζω πολυ καλες πανοραμα και με εχουν βολεψει οποτε χρειαστω....Αλλα εχω και σταθερο χερι δεν εχω τρεμουλο....

Edited by s_nova

3 ώρες πριν, votis said:

μπορεί τα ποκο να μην τα παίρνεις για τις φωτογραφικές δυνατότητές αλλά στην επίσημη τιμή του 8χ μαξ δεν βάζεις τέτοιο σεταπ καμερών 

Ανάλογα τι στόχο έχεις σαν εταιρεία.

Δες για παράδειγμα άλλες εταιρείες που σε αυτά τα χρήματα ναι μεν έχουν καλύτερες κάμερες φετος οπως

• Realme 16 Pro+,
  • Nothing Phone 4a Pro ,
  • Pixel 10A,
  • Samsung A57 κλπ

Ολα όμως υστερούν σε επεξεργαστή με τεράστια διαφορά.

Τα φθηνότερα Poco X και F, πάντα έδιναν βάση στον επεξεργαστή παρά στις κάμερες. Γιαυτό πολλοί τα θεωρούν ''gaming'' κινητα.

Οσο για την επίσημη τιμή του στην Ελλάδα, δυστηχώς αυτό ειναι το αποτέλεσμα οταν δεν έχουμε αντιπροσωπεία και ναι είναι όντως απαράδεκτη.

469ευρώ επίσημη early bird τιμή στο εξωτερικό, 549ευρώ στην Ελλάδα, και δεν έρχεται Ελλάδα και η φθηνότερη 12/256 εκδοση

968799138_481D68FB-B078-49FB-A9A5-554807D25696.thumb.png.d8e6654bab3e4e9fd95235d4696e1eac.png 1762481376_2D0DD5DB-3AE3-4EFD-8EE4-5420AA35B593.thumb.png.9a50a449509b587c3f4907c951da0257.png

Τέλος, αυτά που ανέφερε πιο πάνω ο @tsimisdeειναι όσα αναφέρουν και ως τώρα οι υπόλοιποι κάτοχοι στο internet.

Κοινώς δεν διαλέγεις το συγκεκριμένο κινητό αν σε ενδιαφέρει η κάμερα ή το καθαρό Android skin.

Edited by Fulgore1

52 minutes ago, votis said:

Φίλε μου δεν μπορεί να σου βάλει καλύτερο σετ καμερών όταν σου έχει πάνω επεξεργαστή που άλλες εταιρίες θα στον δώσουν με διπλάσια τιμή και επίσης σου έχει μια απ τις μεγαλύτερες μπαταρίες που άλλες εταιρίες όχι απλά θα στην δώσουν πιο ακριβά αλλά μπορεί να μην στην δώσουν και ποτέ. Εταιρία ειναι και αυτή που προσδοκά ένα χ κέρδος, εξάλλου χρόνια τώρα μας έχει δείξει η πόκο την γραμμή κ που επενδύει κ που όχι. Από κει κ πέρα ο καθένας θα κάνει τις επιλογές του.

Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω του στυλ μπορούσε καλύτερο σετ καμερών ενώ σου έχει εναν απ τους πιο δυνατούς επεξεργαστές πάνω κ μια τεράστια μπαταρία, ιεροσυλία είναι και μόνο να το αναφέρουμε. Τι να πούμε δλδ κ για τα σαμσουνγκ που ανέφερες και συ και το Α57 πχ που βγαινει μεθαυριο και σου δίνει σχεδόν την μισή μπαταρία και τον μισό επεξεργαστή και θα βγει περίπου στα ίδια λεφτά αλλά οκ, μάλλον θα έχει λίγο καλυτερο σετ καμερών για βραδινές λήψεις. Για γέλια και για κλάματα μαζί. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με αυτό που ψάχνει. Αν εσύ θέλεις και καλύτερο σετ καμερών υπάρχουν άπειρες επιλογές εκεί έξω και σε ένα ευρύ φάσμα τιμών αλλά όχι στην πόκο με τέτοια specs και σε αυτή την τιμή. 

4 ώρες πριν, votis said:

Για ποιο λόγο έχει γίνει quote το μνμ μου; 🤷🏻‍♂️