nkarafo Δημ. 19 Ιουνίου Δημ. 19 Ιουνίου Παραθέτω 2 βίντεο που ναι μεν είναι σε άλλη γλώσσα αλλά θα τα καταλάβετε από τα εικονίδια και το μενού. Δείχνουν κάποια πράγματα για να τα απενεργοποιήσει όποιος θέλει για να βελτιώσει την μπαταρία. Λίγο πολύ τα ίδια λένε, απλά κάποιες ρυθμίσεις δεν υπάρχουν στο δικό μας γιατί αυτό το βίντεο αναφέρεται και για xiaomi και redmi και εκεί να έχουν ελαφρώς διαφορετικό λειτουργικό. https://www.youtube.com/watch?v=sXtNscDbF84 https://www.youtube.com/watch?v=3dfvmIgpjbc Παράθεση
Fulgore1 Δημ. 19 Ιουνίου Δημ. 19 Ιουνίου (edited) 2 ώρες πριν, king2009 said: Ανέκαθεν τα poco έδιναν οκ κάμερες και έριχναν το βάρος σε επεξεργαστή μπαταρία οθόνη. Δεν αντιλέγω, απλά ορισμένοι στις προηγούμενες σελίδες πήγαιναν να παρουσιάσουν τις κάμερες του X8 pro max, σαν πάρα πολύ καλές, εξού και το σχόλιο μου. Πραγματικά καλές κάμερες τα τελευταία χρόνια, μόνο η F σειρά έχει(όπως και Snapdragon μόνο). Τέλος, οι επίσημες τιμές σε Poco μεριά(Infoquest,amazon κλπ)είναι τσιμπημένες, δεν τις λές και χώμα. Edited 19 Ιουνίου by Fulgore1 1 Παράθεση
nkarafo Δημ. 20 Ιουνίου Δημ. 20 Ιουνίου Το AOD δεν μπορεί με κάποιο τρόπο να παραμένει συνέχεια ενεργοποιημένο με κάποια ρύθμιση και χωρίς να προβούμε σε άλλες αγορές πχ με την Always on Amoled εφαρμογή; Παράθεση
Fulgore1 Δημ. 20 Ιουνίου Δημ. 20 Ιουνίου 3 ώρες πριν, nkarafo said: Το AOD δεν μπορεί με κάποιο τρόπο να παραμένει συνέχεια ενεργοποιημένο με κάποια ρύθμιση και χωρίς να προβούμε σε άλλες αγορές πχ με την Always on Amoled εφαρμογή; Δυστηχώς στα φθηνότερα μοντέλα της Xiaomi(Redmi/Poco)είναι έτσι. Στα κεντρικά μοντέλα της Xiaomi, υπάρχει κανονικά επιλογή Παράθεση
tsimisde Δημ. 4 Ιουλίου Author Δημ. 4 Ιουλίου Έχει κυκλοφορήσει αυτές τις ημέρες security patch Ιουνίου, τσεκάρετε το. Να πω δυο κουβέντες για το κινητό, με βάση την πρόσφατη εμπειρία μου. Αυτές τις ημέρες λοιπόν, δοκιμάστηκε σε δύσκολες συνθήκες. Κατά πρώτον, δούλευε αρκετά το GPS, τα δεδομένα, ήταν εκτεθειμένο σε ήλιο είτε στο αυτοκίνητο, είτε στα χέρια ως πεζός και παρόλα αυτά, δεν ένιωσα ποτέ να κολλάει, δεν υπερθερμάνθηκε, απλά ζεστάθηκε σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια, περισσότερο λόγω εξωτερικής θερμοκρασίας. Η μπαταρία του έλαμψε πραγματικά, με δεδομένα ανοιχτά, με GPS, φουλ φωτεινότητα λόγω εξωτερικού χώρου, με 100% το πρωί ξεκινώντας τη μέρα, έφτανα το βράδυ στο 30-35% μπαταρίας. Πολύ δυνατό πακέτο το κινητό, το αντιλαμβάνομαι κάθε μέρα που περνάει, μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος. 2 Παράθεση
nkarafo Δημ. 4 Ιουλίου Δημ. 4 Ιουλίου Ναι είναι πολύ καλό! Επίσης, κάτι που χρειάζεται να δείτε είναι στις ρυθμίσεις το "Ψηφιακή ευημερία & γονικός έλεγχος". Αυτό δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά στέλνει δεδομένα σε τρίτους και χρησιμοποιεί και αυτό μπαταρία για να παρακολουθεί την χρήση μπαταρίας εφαρμογών κλπ. Για να το απενεργοποιήσετε, πηγαίντε στις 3 τελίτσες επάνω δεξιά και μετά στο "διαχείριση των δεδομένων σας" και απενεργοποιούμε την λειτουργία. Και μετά επιστροφή, και μετά στις περαιτέρω λειτουργίες, πχ προσήλωση και κάντε τα ανενεργά εάν δεν είναι ήδη. Το άλλο με τον γονικό έλεγχο δεν το έχω πειράξει. Το έχω αφήσει έτσι. 1 Παράθεση
Fulgore1 Δημ. 4 Ιουλίου Δημ. 4 Ιουλίου 4 ώρες πριν, tsimisde said: Η μπαταρία του έλαμψε πραγματικά, με δεδομένα ανοιχτά, με GPS, φουλ φωτεινότητα λόγω εξωτερικού χώρου, με 100% το πρωί ξεκινώντας τη μέρα, έφτανα το βράδυ στο 30-35% μπαταρίας. Ετσι όπως το περιγράφεις, εγώ βλέπω το αντίθετο πάντως μιας και δεν αναφέρεις αναλυτικά χρήση/εφαρμογές/sot κλπ. Ισα ισα πιο πολύ θα προβληματιζόμουν, γιατί είναι χαμηλά τα νούμερα για κινητό με 8500mah μπαταρία. 1 Παράθεση
tsimisde Δημ. 5 Ιουλίου Author Δημ. 5 Ιουλίου (edited) Γενικά, για τα δεδομένα χρήσης που έχω συνήθως, θα έλεγα ότι επρόκειτο για μια φάση όπου το πίεσα αρκετά. Πλοήγηση ανοιχτή, δεδομένα 5G, μουσική να παίζει στο background και γενικά, χρήση social & ίντερνετ. Δεν μπορώ να πω ότι είναι χαμηλά τα νούμερα, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν με έχει αγχώσει ποτέ στο θέμα μπαταρία, ούτε έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα battery drain. Ενδέχεται βέβαια επειδή καλύπτει τις δικές μου ανάγκες, να μην είναι το ίδιο για άλλους και να το βλέπω διαφορετικά το θέμα, παρόλα αυτά, δύσκολα πιστεύω θα αγχώσει κάποιον η μπαταρία.... Edited 5 Ιουλίου by tsimisde 2 Παράθεση
skiniko Δημ. 5 Ιουλίου Δημ. 5 Ιουλίου Όσο βαριά κ να είναι η χρήση νομίζω μέχρι το βράδυ πάντα κάτι θα έχει απομείνει από μπαταρία, δύσκολα να σε αφήσει ξεκρέμαστο μέσα στη μέρα εκτός αν ξέρω γω μιλάμε τίποτα για ακραίες χρήσεις. Ένα άλλο όμως που μου έκανε θετική εντύπωση είναι στις μέρες που είμαι εκτός δουλειάς, περισσότερο σπίτι δηλαδή χαλαρά που δεν το χρησιμοποιώ συνέχεια, για να βλέπουμε και σε τέτοιες συνθήκες πως ανταπεξέρχεται μια μπαταρία, νομίζω έχει κ αυτό την σημασία του. Οπότε έχουμε κ λέμε...Χρήση τέτοιων ημερών, κυρίως τηλέφωνα, αρκετά θα έλεγα μέσα στη μέρα - κάνα viper, σόσιαλ χωρίς πολλά πολλά κ γενικά απ τα υπόλοιπα τα πολύ βασικά, χωρίς πολύ πίεση χωρίς βίντεο κτλ, απλά μόνιμα το WiFi ανοικτό + bluetooth. Το κινητό λοιπόν δεν χάνει ποτέ πάνω από 30% συνολικά στο 24ωρο κ πολύ λέω, δλδ εύκολα κρατάει 3 μέρες με τέτοια χρήση, πολύ θετικό για μένα γιατί πάντα έχω κ τέτοιες μέρες και μπορεί να χρειαστεί φόρτιση την 3η κ βαλε μέρα. Τις νύκτες δε, με όλα ανοιχτά δεν κλείνω ποτέ τίποτα τα βράδια, χάνει κατά μέσο όρο ένα 2-4% το πολύ. Οπότε ειμαι και γω γενικά πολύ ευχαριστημένος απ τη μπαταρία αλλά πλέον κ σε όλους τους τομείς θα έλεγα μετά από σχεδόν 2,5 μήνες χρήσης. 1 Παράθεση
nkarafo Δημ. 5 Ιουλίου Δημ. 5 Ιουλίου Νομίζω πως όταν βάζουμε δεδομένα και όχι wifi, κρατάει περισσότερο η μπαταρία. Βέβαια εντάξει δεν είναι και το καλύτερο λόγω του ότι τραβάει από τα δεδομένα αλλά προκειμένου να κερδίσουμε στην αυτονομία, ε κάτι είναι και αυτό. Παράθεση
MeddlingMageGR79 Δημ. 5 Ιουλίου Δημ. 5 Ιουλίου 48 minutes ago, nkarafo said: Νομίζω πως όταν βάζουμε δεδομένα και όχι wifi, κρατάει περισσότερο η μπαταρία. Βέβαια εντάξει δεν είναι και το καλύτερο λόγω του ότι τραβάει από τα δεδομένα αλλά προκειμένου να κερδίσουμε στην αυτονομία, ε κάτι είναι και αυτό. Το ανάποδο εννοείς.... Το 4G/5G καταναλώνει περισσότερη μπαταρία από το το WiFi .. Παράθεση
nkarafo Δημ. 5 Ιουλίου Δημ. 5 Ιουλίου Όχι αυτό εννοούσα. Στο παλιό μου κινητό σίγουρα ίσχυε αυτό που σου λέω. Τώρα στο POCO που δεν το έχω δουλέψει τόσο πολύ, έχω την εντύπωση ότι ισχύει πάλι το ίδιο. Μπορούμε να το εξακριβώσουμε. Σε μια ημέρα μόνο με δεδομένα και απλή χρήση και την άλλη ημέρα με wifi. Ίσως έχει να κάνει με το λειτουργικό εάν θα ψάχνει πχ συνέχεια για emails, για νέες ειδοποιήσεις κλπ. Λέω ίσως. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. 1 Παράθεση
tsimisde Δημ. 5 Ιουλίου Author Δημ. 5 Ιουλίου Τα δεδομένα καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια, επειδή συνεχώς αναζητεί σήμα το κινητό και αν δεν κάνω λάθος, είναι η ίδια κεραία που χρησιμοποιείται και για την κάλυψη δικτύου. Το WiFi ναι μεν μπορεί να τρέχει πολλές διεργασίες παράλληλα στο background, δεν είναι όμως τόσο ενεργοβόρο. Ένα παράδοξο που έχω παρατηρήσει με το X8 Pro Max, είναι πως η διάρκεια είτε με χρήση δεδομένων είτε με χρήση WiFi, είναι αρκετά κοντά, δεν υπάρχει χαοτική διαφορά.... Παράθεση
MeddlingMageGR79 Δημ. 6 Ιουλίου Δημ. 6 Ιουλίου Ένας εύκολος τρόπος για να καταλάβεις εάν κανείς ελαφριά, μέτρια, ή βαριά χρήση του κινητού (και της μπαταρίας κατ' επέκταση) είναι να μετρήσεις τον μέσο όρο κύκλων φόρτισης ανά ημέρα. Γνωρίζοντας την ημερομηνία αγοράς, βλέπεις τους κύκλους φόρτισης και κανείς την διαίρεση. Δηλαδή εγώ αγόρασα το κινητό μου (F8 Ultra - η γυναίκα μου έχει το X8 Pro Max) στις 9 Δεκεμβρίου και μέχρι σήμερα, 209 ημέρες μετά, έχω 281 κύκλους φόρτισης. Μέσος όρος 1,34 ανά ημέρα σε μπαταρία 6500mah. Με την ίδια ακριβώς χρήση, εάν είχα 8500mah μπαταρία που έχει το X8 Pro Max θα είχα 215 κύκλους φόρτισης και 1,02 μέσος όρος. Αυτό το αναφέρω για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης. Εσένα ποιος είναι ο μέσος όρος σου στην κατανάλωση της μπαταρίας ανά ημέρα??? Παράθεση
tsimisde Δημ. 6 Ιουλίου Author Δημ. 6 Ιουλίου Έχοντας το εδώ και τρείς μήνες, έχω 47 κύκλους φόρτισης, πρακτικά είναι ένας κύκλος ανά δύο μέρες. Και γενικά, δεν είμαι μονίμως με ένα τηλέφωνο στο χέρι, αν βρίσκομαι σπίτι, θα χρησιμοποιήσω άλλες συσκευές οπότε, μετριάζεται η χρήση του κινητού. Για μένα, το να βγάλω δύο μέρες ανά φόρτιση, είναι νίκη.... Παράθεση
Fulgore1 Δημ. 6 Ιουλίου Δημ. 6 Ιουλίου On 5/7/2026 at 3:19 ΜΜ, tsimisde said: Γενικά, για τα δεδομένα χρήσης που έχω συνήθως, θα έλεγα ότι επρόκειτο για μια φάση όπου το πίεσα αρκετά. Πλοήγηση ανοιχτή, δεδομένα 5G, μουσική να παίζει στο background και γενικά, χρήση social & ίντερνετ. Δεν μπορώ να πω ότι είναι χαμηλά τα νούμερα, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν με έχει αγχώσει ποτέ στο θέμα μπαταρία, ούτε έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα battery drain. Ενδέχεται βέβαια επειδή καλύπτει τις δικές μου ανάγκες, να μην είναι το ίδιο για άλλους και να το βλέπω διαφορετικά το θέμα, παρόλα αυτά, δύσκολα πιστεύω θα αγχώσει κάποιον η μπαταρία.... Δεν το έθεσα σωστά πιο πάνω, και μάλλον βγήκε λάθος συμπέρασμα. Το X8 Pro Max, έχει αυτή την στιγμή την καλύτερη αυτονομία σε συσκευή στην Ελληνική αγορά, αφού έχει και την μεγαλύτερη μπαταρία σε σχέση με όλες τις άλλες συσκευές. Το θέμα είναι πόσο παραπάνω διαφορά υπάρχει σε σχέση με τις άλλες συσκευές με μικρότερες μπαταρίες. Με 8500mah και κορυφαίο τσιπάκι, θα έπρεπε να μιλάμε για 2ημέρες συσκευή ή ξέρω γω τώρα στο καλοκαίρι για 1.5 ημέρα λόγω ζέστης, και όχι να λέμε αν βγάζει η συσκευή άνετα την 1ημέρα, γιαυτό μου έκανε εντύπωση το παραπάνω. 1 Παράθεση
MeddlingMageGR79 Δημ. 6 Ιουλίου Δημ. 6 Ιουλίου 16 minutes ago, Fulgore1 said: Δεν το έθεσα σωστά πιο πάνω, και μάλλον βγήκε λάθος συμπέρασμα. Το X8 Pro Max, έχει αυτή την στιγμή την καλύτερη αυτονομία σε συσκευή στην Ελληνική αγορά, αφού έχει και την μεγαλύτερη μπαταρία σε σχέση με όλες τις άλλες συσκευές. Το θέμα είναι πόσο παραπάνω διαφορά υπάρχει σε σχέση με τις άλλες συσκευές με μικρότερες μπαταρίες. Με 8500mah και κορυφαίο τσιπάκι, θα έπρεπε να μιλάμε για 2ημέρες συσκευή ή ξέρω γω τώρα στο καλοκαίρι για 1.5 ημέρα λόγω ζέστης, και όχι να λέμε αν βγάζει η συσκευή άνετα την 1ημέρα, γιαυτό μου έκανε εντύπωση το παραπάνω. Μα δεν έχει νόημα να συζητάμε εάν ένα τηλέφωνο βγάζει 1.5 μέρα ή 2 μέρες, λες και ζούμε σε σπηλιές... Υποτίθεται ότι κάποια στιγμή πας σπίτι σου, κοιμάσαι, τρως, κάνεις μπάνιο.... και βρίσκεις χρόνο να φορτίσεις το κινητό. Μπορείς να φορτίσεις και στο αυτοκίνητο. Αυτούς τους ψυχολογικούς εξαναγκασμούς δεν τους καταλαβαίνω... Παράθεση
Fulgore1 Δημ. 6 Ιουλίου Δημ. 6 Ιουλίου 17 minutes ago, MeddlingMageGR79 said: Μα δεν έχει νόημα να συζητάμε εάν ένα τηλέφωνο βγάζει 1.5 μέρα ή 2 μέρες, λες και ζούμε σε σπηλιές... Υποτίθεται ότι κάποια στιγμή πας σπίτι σου, κοιμάσαι, τρως, κάνεις μπάνιο.... και βρίσκεις χρόνο να φορτίσεις το κινητό. Μπορείς να φορτίσεις και στο αυτοκίνητο. Αυτούς τους ψυχολογικούς εξαναγκασμούς δεν τους καταλαβαίνω... Πως ακριβώς δεν έχει νόημα αν μια συσκευή με 8500mah μπαταρία βγάζει πάνω από μια ημέρα, από την στιγμή που το μεγαλύτερο selling point είναι....η μεγαλύτερη μπαταρία (πέραν του επεξεργαστή)?? Δεν θέλει όλος ο κόσμος απλά να βγάζουν την ημέρα και να φορτίζει κάθε ημέρα. Για τον ίδιο λόγο που πολλοί δεν θέλουν Smartwatch με αυτονομία 1 και 2 ημέρες και προτιμάνε άλλες εταιρείες με μεγαλύτερη αυτονομία... Παράθεση
MeddlingMageGR79 Δημ. 6 Ιουλίου Δημ. 6 Ιουλίου 30 minutes ago, Fulgore1 said: Πως ακριβώς δεν έχει νόημα αν μια συσκευή με 8500mah μπαταρία βγάζει πάνω από μια ημέρα, από την στιγμή που το μεγαλύτερο selling point είναι....η μεγαλύτερη μπαταρία (πέραν του επεξεργαστή)?? Δεν θέλει όλος ο κόσμος απλά να βγάζουν την ημέρα και να φορτίζει κάθε ημέρα. Για τον ίδιο λόγο που πολλοί δεν θέλουν Smartwatch με αυτονομία 1 και 2 ημέρες και προτιμάνε άλλες εταιρείες με μεγαλύτερη αυτονομία... Δεν έχει νόημα. Εξήγησε μου, έχεις κάποιο κόλλημα που δε θες να φορτίσεις το κινητό σου όταν κοιμάσαι??? Παράθεση
nkarafo Δημ. 7 Ιουλίου Δημ. 7 Ιουλίου Ναι τελικά είχατε δίκιο. Με τα δεδομένα τραβάει περισσότερη μπαταρία. Έκανα την δοκιμή χθες και σήμερα. Χθες με wifi στο γραφείο και σήμερα με δεδομένα αλλά ναι δεν είναι και τόσο τρομερή η διαφορά. Πχ με wifi σε 6 ώρες ήταν 6% ενώ με δεδομένα σε 6 ώρες πάλι σε 9%. Πάντως στο παλιό μου κινητό huawei p20 pro, ίσχυε το αντίθετο. Αφού ήξερα ότι όταν ήθελα να διατηρήσω την μπαταρία και για το απόγευμα, να είχα μόνο data. Είχε όμως και παλαιότερο λειτουργικό αφού ήταν 10 ετίας, οπότε ίσως αυτό να έφταιγε. 1 Παράθεση
Fulgore1 Δημ. 7 Ιουλίου Δημ. 7 Ιουλίου (edited) 17 ώρες πριν, MeddlingMageGR79 said: Δεν έχει νόημα. Εξήγησε μου, έχεις κάποιο κόλλημα που δε θες να φορτίσεις το κινητό σου όταν κοιμάσαι??? Δεν έχω κόλλημα να μην φορτίζω το κινητό όταν κοιμάμαι. Δεν θέλω να έχω καθημερινά στο κεφάλι μου και την έγνοια να φορτίζω κινητό, ρολόι, ακουστικά κλπ. Ασε που ούτως ή άλλως είναι ψιλό ανούσια η φόρτιση το βράδυ πλέον, λόγω πολύ γρήγορης ενσύρματης φόρτισης(ούτε στην υγεία της μπαταρίας υπάρχει μεγάλη διαφορά σε βάθος χρόνου). Edited 7 Ιουλίου by Fulgore1 Παράθεση
MeddlingMageGR79 Δημ. 7 Ιουλίου Δημ. 7 Ιουλίου 3 minutes ago, Fulgore1 said: Δεν έχω κόλλημα να μην φορτίζω το κινητό όταν κοιμάμαι. Δεν θέλω να έχω καθημερινά στο κεφάλι μου και την έγνοια να φορτίζω κινητό, ρολόι, ακουστικά κλπ. Ασε που ούτως ή άλλως είναι ψιλό ανούσια η φόρτιση το βράδυ πλέον, λόγω πολύ γρήγορης ενσύρματης φόρτισης. Άρα ποιο είναι το πρόβλημα σου? Οι μεγάλες μπαταρίες στα κινητά εξυπηρετούν στο να κάνεις περισσότερες βαριές δουλειές μέσα στη μέρα σου. Χάρτες με GPS, 8 και πλέον ώρες με 5G, περισσότερη ώρα με οθόνη στο 100%... Αυτός είναι ο σκοπός της μεγαλύτερης μπαταρίας. Όχι να κρατάει το κινητό για 2-3 μέρες με 1 φόρτιση... Διότι αν ΔΕΝ το φορτίσεις όταν δεν το χρειάζεσαι, θα αναγκαστείς να το φορτίσεις όταν θα το χρειαστείς. Άρα γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου??? Δεν κάνουμε πράγματα που δεν μας οφελούν... 1 Παράθεση
chios Δημ. 7 Ιουλίου Δημ. 7 Ιουλίου Είναι πως το βλέπει ο καθένας, αλλά στο να κρατάει το κινητό 2-3 μέρες εξυπηρετεί στο να αντέξει περισσότερο η μπαταρία (λιγότεροι κύκλοι φόρτισης) , και ψυχολογικό θα έλεγα να έχεις την έννοια κάθε μέρα, για ρολόι δεν το συζητώ, αν δεν κρατάει πάνω από βδομάδα είναι άχρηστο. Όσο για νυχτερινή φόρτιση δεν το έχω αφήσει ποτέ όλο το βράδυ. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.
MeddlingMageGR79 Δημ. 7 Ιουλίου Δημ. 7 Ιουλίου 29 minutes ago, chios said: Είναι πως το βλέπει ο καθένας, αλλά στο να κρατάει το κινητό 2-3 μέρες εξυπηρετεί στο να αντέξει περισσότερο η μπαταρία (λιγότεροι κύκλοι φόρτισης) , και ψυχολογικό θα έλεγα να έχεις την έννοια κάθε μέρα, για ρολόι δεν το συζητώ, αν δεν κρατάει πάνω από βδομάδα είναι άχρηστο. Όσο για νυχτερινή φόρτιση δεν το έχω αφήσει ποτέ όλο το βράδυ. Δεν κερδίζεις σε κύκλους φόρτισης. Θα γράψουν ακριβώς το ίδιο. Ο κύκλος φόρτισης δεν σημαίνει "μία φορά που έβαλες το κινητό στην πρίζα". Σημαίνει ότι η μπαταρία έχει καταναλώσει συνολικά το 100% της χωρητικότητάς της, ακόμα κι αν αυτό γίνει σε πολλές μικρότερες φορτίσεις. Παραδείγματα: Φορτίζεις από 40% στο 90% → φόρτισες 50% της χωρητικότητας. Την επόμενη μέρα φορτίζεις από 60% στο 100% → φόρτισες άλλο 40%. Μία ακόμη φορά από 90% στο 100% → άλλο 10%. 50% + 40% + 10% = 100%, δηλαδή 1 πλήρης κύκλος φόρτισης. 1 Παράθεση
Fulgore1 Δημ. 7 Ιουλίου Δημ. 7 Ιουλίου (edited) 56 minutes ago, MeddlingMageGR79 said: Άρα ποιο είναι το πρόβλημα σου? Οι μεγάλες μπαταρίες στα κινητά εξυπηρετούν στο να κάνεις περισσότερες βαριές δουλειές μέσα στη μέρα σου. Χάρτες με GPS, 8 και πλέον ώρες με 5G, περισσότερη ώρα με οθόνη στο 100%... Αυτός είναι ο σκοπός της μεγαλύτερης μπαταρίας. Όχι να κρατάει το κινητό για 2-3 μέρες με 1 φόρτιση... Διότι αν ΔΕΝ το φορτίσεις όταν δεν το χρειάζεσαι, θα αναγκαστείς να το φορτίσεις όταν θα το χρειαστείς. Άρα γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου??? Δεν κάνουμε πράγματα που δεν μας οφελούν... Ο σκοπός της μεγαλύτερης μπαταρίας είναι να καλύπτει τον κάθε χρήστη, ασχετως του τι χρήση κάνει κάθε ημέρα ή κάθε πότε θέλει να φορτίζει το κινητό του. Οτι δηλαδή ισχύει και με την ταχυφόρτιση. Ούτε όλος ο κόσμος είναι κάθε μέρα πάνω από ένα κινητό 8+ώρες την ημέρα, ούτε όλος ο κόσμος τραβάει video/παίζει παιχνίδια ή χρησιμοποιεί GPS κάθε ημέρα για πολλές ώρες για να χρεια΄ζεται ξαφνικά τόσο μεγάλες μπαταρίες ημερησίως. Το ότι εσύ βλέπεις όφελος στο να φορτίζεις το κινητό σου καθημερινά, δεν σημαίνει ότι και όλοι οι υπόλοιποι το βλέπουν έτσι... Edited 7 Ιουλίου by Fulgore1 3 Παράθεση
Recommended Posts