megatr0n Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου On 6/7/2026 at 10:15 ΜΜ, Fulgore1 said: Δεν το έθεσα σωστά πιο πάνω, και μάλλον βγήκε λάθος συμπέρασμα. Το X8 Pro Max, έχει αυτή την στιγμή την καλύτερη αυτονομία σε συσκευή στην Ελληνική αγορά, αφού έχει και την μεγαλύτερη μπαταρία σε σχέση με όλες τις άλλες συσκευές. Το θέμα είναι πόσο παραπάνω διαφορά υπάρχει σε σχέση με τις άλλες συσκευές με μικρότερες μπαταρίες. Με 8500mah και κορυφαίο τσιπάκι, θα έπρεπε να μιλάμε για 2ημέρες συσκευή ή ξέρω γω τώρα στο καλοκαίρι για 1.5 ημέρα λόγω ζέστης, και όχι να λέμε αν βγάζει η συσκευή άνετα την 1ημέρα, γιαυτό μου έκανε εντύπωση το παραπάνω. Ειμαστε σιγουροι οτι ειναι καλυτερο απο Oneplus 15; Παράθεση ΜySmartphone: Oppo Find X9 Pro MySmartwatch: Apple Watch Ultra 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου On 8/7/2026 at 11:00 ΜΜ, megatr0n said: Ειμαστε σιγουροι οτι ειναι καλυτερο απο Oneplus 15; Ετσι φαίνεται, από αρχικά video. Γιαυτό και έλεγα πιο πίσω,για 1.5 και 2ημέρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου Τώρα το ΣΚ, δοκίμασα και προσωπικά την μπαταρία του κινητού από γνωστό μου. Χρήση GPS με 4G στο αυτοκίνητο(και σύνδεση bluetooth με αυτό). Διαδρομή περίπου 1ώρα και 10λεπτά με το ρολόι(πάνω από 70χιλιόμετρα), μέσα στο μεσημέρι να πέφτει όλος ο ήλιος πάνω στο κινητό, άρα μέγιστη φωτεινότητα και υψηλή ζέστη). Πτώση μπαταρίας περίπου 9%(με 5G ίσως να ήταν 1 με 2% παραπάνω),κοινώς δυνατή. Για τον περισσότερο κόσμο αν δεν λιώνει όλη ημέρα στο κινητό με 5G(web browsing/GPS κλπ) ή βαριά παιχνίδια, σίγουρα μιλάμε για 2 ημέρες κινητό, ειδικά μετά το καλοκαίρι που θα πέσουν και οι ζέστες. Για όσους πάλι λιώνουν το κινητό στα παραπάνω, εκεί μιλάμε για 1ημέρα χρήση και κάθε ημέρα φόρτιση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts