KostasDj_2 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Κλήση πρός κάποιο νούμερο έχεις κάνει ώστε να ενεργοποιηθεί η γραμμή? Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Κλήση πρός κάποιο νούμερο έχεις κάνει ώστε να ενεργοποιηθεί η γραμμή? Κλήσεις ….πολλές έχω κάνει προς διάφορα νούμερα. ΑΝΕΤΑ μπορώ, ακόμη και sms έστειλα. να δεχτώ κλήσεις δεν γίνεται. Πέρασαν 2μιση μέρες από τότε που το είπα στη wind και ακόμη τίποτα…..:X:!::shifty::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 εχω το xiaomi mote 3G. φυσικά ειναι ρουταρισμένο (αλλος φυσικά μου το εκανε). αλλά τι σχεση εχει η μαρκα.... μονο για το συγκεκριμένο νουμερο μου κανει φραγη.... θα κανουν αυτά;;;; Δοκίμασε τα, είναι οι κωδικοί δικτύου για απενεργοποίηση φραγής και εκτροπής, δεν έχει σημασία τι συσκευή έχεις. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Δοκίμασε τα, είναι οι κωδικοί δικτύου για απενεργοποίηση φραγής και εκτροπής, δεν έχει σημασία τι συσκευή έχεις. μόλις τα δοκιμασα..... δυστυχώς ΚΑΝΕΝΑ δεν εφερε αποτελεσμα!!!! συνεχεια ακουγεται το γνωστό.... ο συνδρομιτής προσωρινά δεν δεχεται κλησεις.... ΕΣΚΑΣΑ!!!!:ninja::ninja::ninja::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 μόλις τα δοκιμασα..... δυστυχώς ΚΑΝΕΝΑ δεν εφερε αποτελεσμα!!!! συνεχεια ακουγεται το γνωστό.... ο συνδρομιτής προσωρινά δεν δεχεται κλησεις.... ΕΣΚΑΣΑ!!!!:ninja::ninja::ninja::mad: Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αν έχεις κάποιο ανεξόφλητο ποσό στη wind, ακόμη και από άλλο αριθμό η από παλαιότερη σύνδεση, είναι πιθανό να έχει ενεργοποιηθεί η φραγή για αυτό το λόγο. Πήγαινε σε ένα κατάστημα wind και ζήτα τους να τα ελέγξουν αλλά και να σε πάρουν τηλέφωνο επιτόπου, μήπως και εξυπηρετηθείς. Από το τηλέφωνο και με προωθημένα αιτήματα θα αργήσει να λυθεί το θέμα σου. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ανεξόφλητο υπόλοιπο. Άλλωστε το νούμερο αυτό είναι φοιτητικό και μου το έδωσε ο γιος μου…. (είναι φοιτητής) ( μοναδικό νούμερο στη win αυτό ) ασφαλώς θα πρέπει να πάει ο ίδιος στην win…. Η να του πω να πει στην wind να αχρηστέψει το νούμερο και να ζητήσει νέο νούμερο;;;; (δεν πειράζει ας χάσουμε το 10 ευρώ….) και να ηρεμήσουμε;;;;;;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Μήπως υπάρχει πρόβλημα στην καρτα sim? Η αλλαγή σιμ στους πρώτους μήνες είναι δωρεάν λόγω εγγύησης,αλλιώς κοστίζει 5 ευρώ. Το νούμερο δεν αχρηστεύεται κόβεται μετά από 13 μήνες. Δοκίμασε να δηλώσεις βλάβη χωρίς χρέωση στο 8005000200. Edit έχει αλλάξει το σύστημα στο συγκεκριμένο νούμερο,υπάρχει φωνητική καθοδήγηση. Το νούμερο αυτό είχε θέμα εξ αρχής με τις εισερχόμενες ή έπαψαν ξαφνικά να δουλεύουν? Edited November 9, 2016 by kmpatra αλλαγή οδηγιών για κλήση τηλ. βλάβης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Η κάρτα από την αρχή το έκανε.. (άλλωστε την έχω μόλις μια εβδομάδα!! Πήρα τηλέφωνο το 8005000200. Εδώ και μέρες και μου λένε ότι θα το δηλώσουν σαν βλάβη και θα με ενημερώσουν με γραπτό μήνυμα… πάνε 3 μέρες και ακόμη περιμένω!!!!! Έλεος!!!!:blink: Το νούμερο το πηρε 10 ευρώ και 10 ευρώ βάλαμε μονάδες.!!!! Από κατάστημα στην Χαλκίδα!!!! Δεν πειράζει για το 10ρικο… απλά να κάνω την δουλειά μου…. Edited November 9, 2016 by JTS1KOSTAS1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Η κάρτα από την αρχή το έκανε.. (άλλωστε την έχω μόλις μια εβδομάδα!! Πήρα τηλέφωνο το 8005000200. Εδώ και μέρες και μου λένε ότι θα το δηλώσουν σαν βλάβη και θα με ενημερώσουν με γραπτό μήνυμα… πάνε 3 μέρες και ακόμη περιμένω!!!!! Έλεος!!!!:blink: Το νούμερο το πηρε 10 ευρώ και 10 ευρώ βάλαμε μονάδες.!!!! Από κατάστημα στην Χαλκίδα!!!! Δεν πειράζει για το 10ρικο… απλά να κάνω την δουλειά μου…. Οπως εισαι αλλαγη καρτας στο καταστημα.Πανε εκει και εξηγησε το προβλημα.Η καρτα θα αλλαχθει δωρεαν λογω εγγυησης. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 To θέμα είναι ότι πρέπει να πάει ο γιος μου (που είναι στο όνομα του και είναι φοιτητής αλλά πλέων έχει φύγει για την σχολή του….. θα περιμένω μέχρι να έρθει!!!!:wacko::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλησπέρα. Για μένα είναι έτσι εδώ και μήνες. Την τελευταία φορά που το δοκίμασα, αγανάκτησα και ξεκίνησα τσατ. Μου έδωσε οδηγίες για το πως να συμπληρώσω "σωστά" τη φόρμα και πήγε. Το βάζω όπως μου ήρθε στο μέιλ. Δε θυμάμαι και όπως το διαβάζω μου βγάζει και πολύ νόημα αλλά ίσως κοιτώντας τη φόρμα το καταλάβεις. Αλλιώς ρώτα στο τσάτ και γράψτο κι εδώ αυτό που θα σου πουν. Wind: Ιδιώτης ναι Εγώ: ναι Wind: πιο κάτω και στην συνέχεια Υπηρεσία -γενικές πληροφορίες Κατηγορία-γενικές πληροφορίες Κατηγορία -άλλο θέμα επιλέξτε Εγώ: Δεν έχει αυτήν την επιλογή Wind: Κατηγορία -άλλο θέμα επιλέξτε Εγώ: άλλο θέμα ναι Wind: Και στείλτε το ξανά Εγώ: όχι επιλεξτε ok Wind: Σας περιμένω 1 Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flevio Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Οι ανθρωποι της wind εκαναν ανανεωση συμβολαιου με επιδοτηση και δεν εστειλαν ποτε το κινητο. Ο λογαριασμος ηρθε το κινητο δεν ηρθε και μετα απο 1,5 μηνα μας εχουν στην αναμονη λογο λαθους και κακων λενε συνεννοησεων μεταξυ τους. Καποια συμβουλη για αυτη την περιπτωση τι μπορουμε να κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 :mad: - και που συμπληρωσα σωστα την φορμα επικοινωνιας τι εγινε, τιποτα (!) επι 2 ολοκληρα πρωϊνα προσπαθω να παρω το 13800 και 1212 ακομη και στο 13833 προσπαθησα να ρωτησω κατι για λογαρισμο και το αυτοματο συστημα με πεταει εξω "δεν μπορουμε να σας εξυπηρετησουμε", ποση ζαλαδα να με ρωταει τι ακριβως θελω και στο τελος τιποτα, μα ειναι κατασταση αυτη ? 2 πρωϊνα να καλω για μια εξειδικευμενη πληροφορια για το πως να πληρωνω λογαρισμο ? δεν ζητησα κατι να μου χαρισουν,να πληρωσω θελω αναθεμα την ωρα μεσα (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKLDS Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό που γράφω, αλλά όταν συμπλήρωσα τη φόρμα και μου ήρθε επιβεβαίωση στο μέιλ, απάντησαν μετά από 7 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 :worry: - α τοτε ενταξει,εγω ειμαι στην 2η ακομη αρα υπομονη. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free4you Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα απέκτησα ένα πρόγραμμα καρτοκινητής της wind με υπόλοιπο 100€ από αγορές που έκανα στα Public. Μιας και δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω τον αριθμό σκέφτηκα να τον πουλήσω όπως έκαναν και άλλοι σε διάφορα forum. Τελικά αποφάσισα να τον κρατήσω και να ξοδέψω το χρηματικό υπόλοιπο το οποίο λήγει σε 1 μήνα. Σίγουρα ένα μέρος αν όχι όλο θα πάει σε δωρεές (πχ. χαμόγελο του παιδιού κτλ) αλλά σκεφτόμουν αν μπορώ να αγοράσω και τίποτα άλλο με χρήματα από υπόλοιπο λογαριασμού και δεν μου έρχεται κάτι στο νου! Μπορείτε να με βοηθήσετε με ιδέες και προτάσεις? Δεν γνωρίζω ποιοι δέχονται αυτή την μέθοδο πληρωμής! Ενδιαφέρομαι είτε για προϊόντα, είτε για υπηρεσίες! Ευχαριστώ πολύ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα απέκτησα ένα πρόγραμμα καρτοκινητής της wind με υπόλοιπο 100€ από αγορές που έκανα στα Public. Μιας και δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω τον αριθμό σκέφτηκα να τον πουλήσω όπως έκαναν και άλλοι σε διάφορα forum. Τελικά αποφάσισα να τον κρατήσω και να ξοδέψω το χρηματικό υπόλοιπο το οποίο λήγει σε 1 μήνα. Σίγουρα ένα μέρος αν όχι όλο θα πάει σε δωρεές (πχ. χαμόγελο του παιδιού κτλ) αλλά σκεφτόμουν αν μπορώ να αγοράσω και τίποτα άλλο με χρήματα από υπόλοιπο λογαριασμού και δεν μου έρχεται κάτι στο νου! Μπορείτε να με βοηθήσετε με ιδέες και προτάσεις? Δεν γνωρίζω ποιοι δέχονται αυτή την μέθοδο πληρωμής! Ενδιαφέρομαι είτε για προϊόντα, είτε για υπηρεσίες! Ευχαριστώ πολύ! Μόνο σε Voda ξέρω αγορές app με υπόλοιπο € Υ.Γ.> Τους έχεις για χαζούς; Υπόψιν ότι η Wind έχει "αγριέψει" σε σχέση με πριν το καλοκαίρι......:D Edited December 16, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Σήμερα το πήρα χαμπάρι με τις αυξήσεις που έληξαν τα πακέτα, αίσχος πραγματικά. Ευτυχώς όμως μου είχε έρθει μήνυμα/προσφορά στο what's up, δώρο 400' προς όλους και 1GB στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα για 6 μήνες κι έτσι με 5€ ανανέωση σε κατάστημα κάθε μήνα θα έχω 400' προς ολους +1GB για εξι μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free4you Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 (edited) 1) Μόνο σε Voda ξέρω αγορές app με υπόλοιπο € Υ.Γ.> Τους έχεις για χαζούς; Υπόψιν ότι η Wind έχει "αγριέψει" σε σχέση με πριν το καλοκαίρι......:D Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς? Τι έγινε το καλοκαίρι και έχουν ''αγριέψει'' τα πράγματα??? Edited December 16, 2016 by Mark_K Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς? Τι έγινε το καλοκαίρι και έχουν ''αγριέψει'' τα πράγματα??? Κάνε αυτό: 1) Για δοκίμασε να στείλεις ΥΠΑ (υπηρεσία προστιθέμενης αξίας) 5ψήφιο, να "δεις" τι θα γίνει......:lol: Ακόμαααα 1 ώρα μετά να στείλεις; ΟΚ....!!!! πχ Χαμόγελο Παιδιού (5ψήφιο είναι): http://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/ Και θα σου πω......:D Edited December 16, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free4you Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Δεν καταλαβαίνω γιατί το κρατάς για έκπληξη το αποτέλεσμα της αποστολής μηνύματος σε ΥΠΑ, αλλά τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Δεν καταλαβαίνω γιατί το κρατάς για έκπληξη το αποτέλεσμα της αποστολής μηνύματος σε ΥΠΑ, αλλά τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω! Νομίζω παλιότερα μπορούσες να αγοράσεις από το google play εφαρμογές, ταινίες κλπ για δες αν γίνεται ακόμα. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free4you Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Νομίζω παλιότερα μπορούσες να αγοράσεις από το google play εφαρμογές, ταινίες κλπ για δες αν γίνεται ακόμα. Το google play (android είναι η πλατφόρμα του κινητού μου) αναφέρει ότι μόνο με την cosmote είναι διαθέσιμη αυτή η υπηρεσία στην χώρα μας και η cosmote με την σειρά της αναφέρει ότι δίνει την συγκεκριμένη υπηρεσία μόνο σε συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια και όχι σε καρτοκινητά! Εξάλλου του μέλος jimmiss σε όλα τα παραπάνω μηνύματα του το λέει εν είδει παιχνιδιού, κριμένου θησαυρού συγκεκριμένα (ψάξε, βρες και έλα να μου πεις), ότι τα πενταψήφια νούμερα (aka ΥΠΑ) δεν θα είναι επιτρεπτά για χρέωση του χρηματικού ποσού της προσφοράς! Γιατί όπως αναφέρει και έχει δίκιο, η wind δεν είναι κανένα κορόιδο! Δεν γνωρίζω γιατί αφού το ήξερε δεν το ανέφερε από την αρχή αλλά προτίμησε να με βάλει να ψάξω μιλώντας με γρίφους και ένα μειδίαμα ειρωνείας αλλά σε κάθε περίπτωση τον ευχαριστώ που ασχολήθηκε με το topic μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amnis Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 (edited) Με 40 ευρώ αγορά χρόνου ομιλίας για νέο ή παλιό αριθμό δίνουν δώρο ένα Smartwatch. Απ' ότι μου είπαν στο κατάστημα υποστηρίζει Ελληνικά, ξέρετε ποιο μοντέλο είναι; Μήπως το DZ09D ? Αυτό: http://www.gearbest.com/smart-watch-phone/pp_364089.html Γνωρίζεται που μπορούμε να βρούμε την Ελληνική ROM του? Χρόνια Πολλά. ;) Edited December 25, 2016 by amnis Παράθεση Smile for ever. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Με 40 ευρώ αγορά χρόνου ομιλίας για νέο ή παλιό αριθμό δίνουν δώρο ένα Smartwatch. Απ' ότι μου είπαν στο κατάστημα υποστηρίζει Ελληνικά, ξέρετε ποιο μοντέλο είναι; Μήπως το DZ09D ? Αυτό: http://www.gearbest.com/smart-watch-phone/pp_364089.html Γνωρίζεται που μπορούμε να βρούμε την Ελληνική ROM του? Χρόνια Πολλά. ;) Κανονικά (40) € στην κάρτα/υπόλοιπο ή άλλα colpa ala Wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts