Jump to content

FKLDS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by FKLDS

  1. 1) Δεν είναι συμβόλαιο. Απλά "φορτώνεις" πακέτα data όποτε θελήσεις. 2) Σωστά 3) Δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα 4) Μέσω vodafone.gr/myvmb (συνδεδεμένος στο mobile broadband) παραγγέλνεις πακέτα των 10 ή 40gb και ο αντίστοιχος λογαριασμός έρχεται στο τέλος της τιμολογιακής περιόδου (μήνα)
  2. 15.75 στους τελευταίους λογαριασμούς
  3. παλιός λογαριασμός http://i.imgur.com/cZemaW5.jpg νέος λογαριασμός http://i.imgur.com/PI1N6EQ.jpg Μάλιστα, με μικρά γράμματα, στο νέο λογαριασμό αναφέρει: "Το μηνιαίο πάγιο (προγράμματος ή υπηρεσίας) προπληρώνεται. Ο πρώτος σας λογαριασμός στη WIND ή στο νέο σας πρόγραμμα ή υπηρεσία περιλαμβάνει ένα προπληρωμένο πάγιο και ανάλογη χρέωση παγίου για τον πρώτο μήνα. Η ανάλογη χρέωση παγίου αντιστοιχεί στις μέρες μεταξύ της ημερομηνίας ενεργοποίησης της σύνδεσης σας ή μεταφοράς στο νέο σας πρόγραμμα ή υπηρεσία και της ημερομηνίας έκδοσης του λογαριασμού σας" Edit: συγνώμη που κατηγόρησα αδίκως τη wind, λάθος δικό μου. Έβγαλε ανακοίνωση σε παλιό λογαριασμό (σχεδόν ποτέ δεν τον κοιτάω ολόκληρο) http://i.imgur.com/d6yr7pb.jpg
  4. Καμία ενημέρωση, ούτε με τηλέφωνο ούτε με sms, ούτε με mail. Και μου κάνει εντύπωση, γιατί ούτε στις ανακοινώσεις βρήκα κάτι. Απλά είδα στο λογαριασμό (και στο site) την αλλαγή του ονόματος του προγράμματος από "Mobile Broadband" σε "SimpleFi on the Go".
  5. όχι, μάλλον αντί για 15 θα πληρώνω 15.83ευρώ/μήνα. Μικρό το κακό, αλλά το θέμα είναι πως (για άλλη μία φορά) κάνουν ό,τι θέλουν. Με αφορμή την αλλαγή του ονόματος του προγράμματος, κότσαραν και μία αυξησούλα.
  6. Μόλις μίλησα με υπάλληλο σε υποκατάστημα. Από 01/06 ισχύει αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου mobile broadband.
  7. Είχε βγάλει προσφορά (κρυφή, την έμαθα στο κατάστημα) για παλιούς συνδρομητές. Πλήρωνα 25/μήνα και έπεσα στα 15. Τότε μάλιστα με διαβεβαίωσαν πως δεν θα πάρει αύξηση.
  8. Δεν το βρήκα πουθενά και το ποστάρω εδώ. Πήρε αύξηση (κρυφή; ) το Mobile broadband; Τουλάχιστον εγώ τώρα το έμαθα (μήνυμα ουδέποτε μου ήρθε). Τους τελευταίους μήνες, πλήρωνα 15 ευρώ για 30Gb/μήνα. Τώρα που μου ήρθε ο λογαριασμός του Ιούνη, βλέπω να έχει αυξηθεί κατά 83 λεπτά/μήνα. Μάλιστα με γύρισαν από "Mobile Broadband Control 30GB" σε πρόγραμμα με ονομασία "SimpleFi on the go 30Gb". Και είδα και στο site της wind όντως να έχει αλλάξει ονομασία και να έχει τσιμπήσει η τιμή (21 ευρώ) για νέα συμβόλαια. Πιο αναλυτικά, σε αυτό το λογαριασμό πήρε αύξηση 41 λεπτά το "μηνιαίο πάγιο" + 26 λεπτά "αναλογία SimpleFi on the Go 30GB"=67 λεπτά (χωρίς ΦΠΑ)
  9. Το συγκεκριμένο μου το έκαναν δώρο. Η μπαταρία του είναι τραγική. Δεν ξέρω αν έπεσα στην περίπτωση ή αν και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά μισή μέρα με το ζόρι κρατάει (με bluetooth ανοικτό ακόμα λιγότερο). Όπως και ο Mark_K, έχω να το χρησιμοποιήσω καιρό, και ίσως να μην το ξαναχρησιμοποιήσω. Το λουράκι του είναι ένα τυπικό πλαστικό λουράκι, τίποτα εξειδικευμένο.
  10. Μου έχουν κάνει δώρο smartphone samsung απο electrocrete Δεν ήταν ελληνικής αντιπροσωπείας, αλλά ιταλικό. To συγκεκριμένο μαγαζί το ξέρω, είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πολύ γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών συσκευών με έδρα το Ηράκλειο. Το μαύρο που ζητάς ίσως να μην το έχει ετοιμοπαράδοτο και ίσως να πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις. Επίσης, έχει μόνο 4 άτοκες δόσεις (ίσως να ζητάς περισσότερες).
  11. Επειδή μάλλον δεν έχει αναφερθεί, και μόλις μου ήρθε μέιλ, η wind ρίχνει την τιμή στο simplefi2 στα 20 ευρώ και χωρίς τέλος ενεργοποίησης. http://i.imgur.com/tuQ3xUO.jpg
  12. Για τζάμπα κάρτα F2G, προσωπικά δεν έχω παράπονο, το αντίθετο μάλιστα. Και σε εμένα ήρθαν 2 sms: στο πρώτο, αν ανανέωνα με 10 ευρώ έπαιρνα "δωρεάν" 180 λεπτά προς όλους με ισχύ 5 ημέρες. Δύο ημέρες μετά, ήρθε δεύτερο sms: με 10 ευρώ ανανέωση, έπαιρνα 100 λεπτά προς όλους και 300 λεπτά προς wind-q με ισχύ 15 ημέρες. Προς το παρόν, αν και δεν έχω ανανεώσει την κάρτα, έχω "φορτώσει" με δωρεάν χρόνο ομιλίας, sms και data. http://i.imgur.com/u9TapFu.jpg
  13. Έχει αρχίσει τα δώρα η wind, μάλλον για να μην μείνει πίσω σε σχέση με τις άλλες εταιρίες. Χωρίς να κάνω τίποτα, στην κάρτα network challenge (ουσιαστικά F2G) μου έδωσε 60 λεπτά προς όλους με ισχύ 7 ημέρες.
  14. Η sim card που παίρνεις είναι f2g, με κανονικό νούμερο. Θέλει ταυτοποίηση στοιχείων.
  15. F2G Νούμερο δίνουν, το οποίο χρησιμοποιείς κανονικότατα όπως ενα καρτοκινητό. Μπορείς να κάνεις λογαριασμό f2g, και έχεις 0,22 ευρώ υπόλοιπο. Πριν λίγο π.χ. ενεργοποίησα την προσφορά του f2g για τα σαββατοκύριακα του Μαρτίου.
  16. Αν δεν είχες πληρώσει τον λογαριασμό, θα γίνει αναθεώρησή του, επομένως -12,5 ευρώ στον φουσκωμένο λογαριασμό. Αν είχες πληρώσει το λογαριασμό, θα σου επιστραφούν 12,5 ευρώ.
  17. θα απαντήσει, μην ανησυχείς. Έστω το κλασικό "Προωθήσαμε το αίτημά σου στο αρμόδιο τμήμα και θα σε ενημερώσουμε άμεσα. Στη διάθεσή σου" θα στο στείλουν.
  18. Στη θέση σου, εφόσον δεν έχεις πληρώσει το "φουσκωμένο" λογαριασμό, θα έκανα το εξής: Θα έστελνα κειμενάκι στη wind, στο οποίο θα αμφισβητούσα τις επιπλέον χρεώσεις και θα ενημέρωνα (στο ίδιο κείμενο) πως δεν πρόκειται να πληρώσω τις επιπλέον χρεώσεις για τις οποίες ουδέποτε ενημερώθηκα και αποδέχτηκα. Δεν θα έμπαινα στον κόπο καν να ασχοληθώ με την εν λόγω εταιρεία (δεν ζητάς επιστροφή χρημάτων άλλωστε).
  19. Στο είχα γράψει στις 14 φλεβάρη (επειδή τα ίδια είχα περάσει και εγώ) να είσαι προετοιμασμένος. Οι υπάλληλοι στα υποκαταστήματα είναι ανεπαρκώς εκπαιδευμένοι σε τέτοια περιστατικά και δεν ξέρουν να τα διαχειριστούν (είναι τραγικό να ακούς υπάλληλο να σου λέει "ε και τι έγινε; και σε εμένα ήρθαν τέτοια μηνύματα και τα πλήρωσα"). Σε τέτοιες περιπτώσεις, μόνο με τα κεντρικά γραφεία βγάζεις άκρη. Το ίδιο ισχύει και για τις ίδιες τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών μέσω sms. Βάζουν ένα άτομο-τηλεφωνητή, το οποίο απλά δέχεται τα τηλεφωνήματα, δεν εξυπηρετεί επί της ουσίας.
  20. Κάνε τα παρακάτω (και τα 3) 1) Στείλε μέσω φόρμα επικοινωνίας wind 2) Αν έχεις facebook-messenger, στείλε και από εκεί μήνυμα 3) Γράψε αναλυτικότατο κείμενο και ζήτα να στο στείλουν με fax από το υποκατάστημα wind προς τα κεντρικά (ζήτα και αποδεικτικό της αποστολής, μαζί με το γνήσιο κείμενο που έγραψες) Υπο κανονικές συνθήκες, ειδικά στο 1 και στο 3, σου έρχεται ή mail ή sms με αριθμό καταγραφής της υπόθεσης, οπότε είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν, συνήθως εντός μήνα (κάνουν λιγότερο, σε εμένα έκαναν 20 ημέρες)
  21. FKLDS

    Nova 4G

    Ηράκλειο Κρήτης (παραλιακή) Με τη κάρτα sim που διαφημίζει, με το 1gb. http://i.imgur.com/wz1kbpk.jpg
  22. Σε καρτοκινητό VF, καλείτε το 1252 και πληκτρολογείτε το "0" και έχετε 200 λεπτά και 500ΜΒ για 4 ημέρες.
  23. Μολις το αλλαξα. Ισχυει για παλιους συνδρομητες. Για συμβολαιο 12 μηνων πληρωνω πλεον 15 ευρω τα 30gb,χωρις αλλες χρεωσεις.Δεν υπεγραψα καπου,απλα ο υπαλληλος αλλαξε ψηφιακα (στον υπολογιστη) τους ορους του συμβολαιου. Ειμαι περιεργος οταν ερθει ο επομενος λογαριασμος αν οντως ειναι 15 ευρω τελικη τιμή, οπως μου ειπαν.
  24. ο υπαλληλος ζητησε το νουμερο για να τσεκάρει, ισως είναι προσφορά για συγκεκριμένους πελάτες ή για παλια συμβόλαια. Και ο ίδιος πάντως δεν την γνώριζε. Σε λίγο που θα παω να το αλλάξω θα σας ενημερώσω.
×
×
  • Create New...