tazio Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Επειδή μάλλον οδηγούμαστε σε εκτός θέματος συζήτηση, ας μου επιτραπεί μια τελευταία αναφορά. ... Το θεμα δεν ειναι να φυγουμε εμεις που εχουμε παραπονα για οποιδηποτε λογο αλλα να βελτιωθει η Wind. ...! Μιλάμε για μια Α.Ε. παροχής υπηρεσιών. Όταν λοιπόν απέναντί μου είναι μια Α.Ε. και μένει άκαμπτη μη αναγνωρίζοντας τα λάθη που κάνει, το να περιμένω να αλλάξει τακτική και γραμμή ειδικά ενώ συνεχίζω να τη στηρίζω με τα χρήματά μου, ειδικότερα δε από τη στιγμή που θεωρώ ότι οι υπηρεσίες που μου προσφέρει είναι προβληματικές, κάπου υπάρχει λάθος. Τα δεδομένα είναι απλά, θεωρητικά πάντα μιλώντας. Έτσι είναι η εταιρεία και δεν αλλάζει, διαφορετικά θα το είχε κάνει, θες λόγω ανικανότητας, θες λόγω τακτικής, θες για οποιοδήποτε άλλο λόγο αυτή είναι η γραμμή της. Ή λοιπόν παραμένω πελάτης της και ότι προκύψει, ή φεύγω παύοντας να τη στηρίζω και επανέρχομαι εάν και εφόσον αλλάξει. :) ... Δεν ειμαι σσιγουρη αν με καταλαβαινεις. ... Θέλω να πιστεύω ότι είμαι λιγότερο βλάκας απ΄ότι δείχνω μέσα από τα ποστ μου. :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Επειδή μάλλον οδηγούμαστε σε εκτός θέματος συζήτηση, ας μου επιτραπεί μια τελευταία αναφορά. Μιλάμε για μια Α.Ε. παροχής υπηρεσιών. Όταν λοιπόν απέναντί μου είναι μια Α.Ε. και μένει άκαμπτη μη αναγνωρίζοντας τα λάθη που κάνει, το να περιμένω να αλλάξει τακτική και γραμμή ειδικά ενώ συνεχίζω να τη στηρίζω με τα χρήματά μου, ειδικότερα δε από τη στιγμή που θεωρώ ότι οι υπηρεσίες που μου προσφέρει είναι προβληματικές, κάπου υπάρχει λάθος. Τα δεδομένα είναι απλά, θεωρητικά πάντα μιλώντας. Έτσι είναι η εταιρεία και δεν αλλάζει, διαφορετικά θα το είχε κάνει, θες λόγω ανικανότητας, θες λόγω τακτικής, θες για οποιοδήποτε άλλο λόγο αυτή είναι η γραμμή της. Ή λοιπόν παραμένω πελάτης της και ότι προκύψει, ή φεύγω παύοντας να τη στηρίζω και επανέρχομαι εάν και εφόσον αλλάξει. :) Θέλω να πιστεύω ότι είμαι λιγότερο βλάκας απ΄ότι δείχνω μέσα από τα ποστ μου. :lol::lol: α) Το "δεν ειμαι σιγουρη αν με καταλαβαινεις" δεν ειχε σε καμια μα καμια περιπτωση την ερμηνεια που δινεις, Μην παιzουμε με τις λεξεις τωρα. β) ελπιzω οτι οταν διαμρτυρετε καποιος σε μια εταιρεια για τις υπηρεσιες που προσφερει της δινει οσες ευκαιριες θελει για να βελτιωθει αρκει να μην τις χρησιμοποιησει ολες. Προβλεπω να ξανακλειδωνεται το παρον! Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamablue Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Καλημέρα σε όλους Είμαι καινούργια στο φόρουμ και χρειάζομαι την γνώση και την γνώμη σας. Η ταλαιπωρία μου άρχισε στις 2 Μαίου 2010 Κυριακή βράδυ οταν αποφάσισα να κάνω ένα τηλέφωνο με το εταιρικό κινητό, μου βγήκε ένα ηχογραφημένο μήνυμα που με καθοδηγούσε να μιλήσω με το αρμόδιο τμήμα γιατί έχει γίνει φραγή εξερχομένων κλήσεων..φυσικά και πήραμε τηλέφωνο (ο συζυγός μου που είναι και ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας ) μας είπαν οτι έχουν γίνει 680€ κλήσεις και γι'αυτό το λόγο έγινε η φραγή...μέχρι εδώ οκ φυσικά εμείς ζήτήσαμε να μάθουμε ΠΟΥ ακριβώς έχουν γίνει αυτές οι κλήσεις σε τί ακριβώς αναφέρονται..και η απάντηση ήταν οτι λόγω απορρήτου δεν μπορούν να μας πούν, για την ακρίβεια μας είπαν να περιμένουμε το καινούργιο λογαριασμό σε 20 μέρες για να δούμε που και πότε έγιναν οι κλήσεις αυτές..σε αυτό το σημείο υπάρχει 1 θέμα. Απόρρητο για κλήσεις που υποτίθεται κάναμε εμείς? Επειδή ο συζυγός μου έχει γνώση πάνω σε τηλεπικοινωνιακά θέματα λόγω επαγγέλματος οι ερωτήσεις που τους έκανε δεν είχαν σοβαρές απαντήσεις. Την επόμενη μέρα μιλάμε με τον account manager μας και μας λέει το ίδιο παραμύθι μέν αλλα με 2 καινούργια στοιχεία πως οι κλήσεις έγιναν μέσα σε 1 μέρα σε "περίεργους" αριθμούς όχι ίντερνετ, όχι εξωτερικό αλλά λόγω απορρήτου δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες πληροφορίες. στείλαμε φαξ προς την wind με κοινoποίηση στην ΕΕΤΤ για όλη αυτή την ιστορία και πως επι της αρχής ΔΕΝ αποδεχόμαστε αυτές τις "περίεργες" κλήσεις που υποτίθεται πως έκανα εγώ.. για να μην σας ζαλίζω.. εχθές μπήκαμε στο online σύστημα να δούμε τον λογαριασμό μας και έχει μέσα σε 3 μέρες απο τις 25/4/2010 εώς και τις 30/4/2010 - 2 μέρες μεσα σε αυτές τις ημερομηνίες δεν υπήρξε καμία κίνηση - προς το 54001 με ανα 10 δευτερόλεπτα διαφορά sms που έχουν φύγει απο τον δικό μου αριθμό με ιδιαίτερη κίνηση απο τις 12 το βράδυ και μέτα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα αρκετές απο τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι..στο σύνολο 396 sms!! φυσικά στο κινητό μου δεν υπάρχει τέτοια κίνηση στο inbox μου ούτε στο sent το μόνο "περίεργο" που υπάρχει είναι πως στο message recipients υπάρχει το 54001 στις 1 :55 ξημερώματα 30/4/2010 και απο την λίστα με τα logs φαίνεται πως ήταν και το τελευταίο sms που υποτίθεται πως έστειλα. Η εταιρεία κινητής (δεν φερει λεει καμια ευθυνη και χαρακτηριστικά μας ειπε πως είμαστε "μεγαλα" παιδιά και δεν ειναι ντροπή να έχουμε κάνει πονηρές κλήσεις τάδε έφη o account manager μας παρακαλώωωω!! ) μας έστειλε πακέτο στην εταιρεία που παρέχει υποτίθεται αυτές τις υπηρεσίες του 54001 έχουμε μιλήσει με το νομικό τους τμήμα και αναμένουμε..στο ακουστικό μας.. Υπάρχει έστω και κάποιος μέσα στο φόρουμ που το έχει ακούσει ξανά ή ίσως να το έχει ζήσει και ο ίδιος? Επισημαίνω οχι μηνύματα που λάμβανα αλλα που υποτίθεται πως ΕΓΩ έστελνα.. btw το κινητό μου έχει μηνιαία χρέωση τα τελευταία 6 χρόνια απο 35-45€ και λειτουργεί ως ξυπνητήρι επι το πλείστον! ουφφ..αυτά.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 (edited) Οι ανταγωνιστές αν και υποχρεώθηκαν να απαντήσουν προσφέροντας παρόμοιες προσφορές και μειώνοντας ακόμα και το κόστος ενεργοποίησης, χαρακτήρισαν την κίνηση αυτή «αυτοκτονική». Τι εννοείς "κόστος ενεργοποίησης" ? Πάντως γενικά η εταιρεία Telestet-TIM-Wind έτσι όπως την βλέπω την τελευταία δεκαετία σίγουρα έχει ανέβει. Σε πολλές περιπτώσεις μας έχει εκπλήξει ευχάριστα , αλλά παρόλα αυτά ο κόσμος ακόμη δεν την θεωρεί αξιόπιστη όπως τις άλλες δύο εταιρείες.. Καλές οι επενδύσεις που γίνονται , θεωρώ ότι έχει χάσει πολύ μεγάλη βάση συνδρομητών λόγω "σήματος" Με 0,33 €/λεπτό στα συμβόλαια και μας λένε για ''ραγδαία'' πτωση των τιμών?Με το μεροκάματο στα 700 περίπου ευρώ? Φίλε αν το μεροκάματο ήταν 700 ευρώ τότε ευχαρίστως να πλήρωνα 0,33 / λεπτό ομιλίας!! :D Κατάλαβα βέβαια τι θες να πεις.. το θέμα είναι ότι πλέον σου δίνονται τόσες παροχές μέσα στο πάγιο , που από την μία δεν έχεις λόγο να το ξεπεράσεις, από την άλλη και οι εταιρείες εκεί παραμονεύουν μήπως κερδίσουν κάτι έξτρα και από εκεί... Είναι λογικό άλλωστε...προκειμένου αυτές πάντα να κερδίσουν ρίχνουν κάτι και ανεβάζουν κάτι άλλο... Edited June 2, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Οι επενδύσεις αφορούν το δίκτυο; Βρε ας αλλάξει ο νόμος για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και επενδύσεις όλες οι εταιρείες έχουν καλές προθέσεις να κάνουν... Τρέχουν πολλές αναβαθμίσεις τον τελευταίο καιρό στο δίκτυο αλλά η επιλογή ήταν να μη γίνονται στο ραδιοδίκτυο για τους προφανείς λόγους :mad: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Αντι να αλλαξει το site της η Cosmote, ειπε να το κανει η wind! Δεν ειναι κακο παντως! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Αντι να αλλαξει το site της η Cosmote, ειπε να το κανει η wind! Δεν ειναι κακο παντως! περιλαμβανει ηλεκτρονικο καταστημα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 οχι δεν βλεπω κατι.... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Και ηλεκτρονική ανανέωση δεν βλέπω, την είχα βολέψει καλά μ'εκείνο το +50% στο f2g :) Τώρα ο μόνος τρόπος να κερδίσεις λεφτά είναι να πας σε κατάστημα για να ανανεώσεις για να μην σου αφαιρεθεί ο φόρος καρτοκινητής.:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Βασικά απ'ότι παρατηρώ η αλλαγή έγινε για να προστεθεί και η tellas στην ιστοσελίδα;; Βέβαια φαίνεται και σχετικά πιο εύχρηστη γενικά :) Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 (edited) Μου αρέσει που έλεγε στην ηλεκτρονική ανανέωση της Wind στο παλιό site της ''Σύντομα κοντά σας...'' και τώρα στο νέο site της την έχουν εξαφανίσει τελείως. :p Επίσης, το http://www.tellas.gr βγάζει πλέον στο νέο site της Wind... Ωραίο πάντως το κάνανε... Edited June 5, 2010 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Όλα τά'χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Άντε καιρός τώρα να πάρει και το http://www.wind.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Το είχε κατοχυρώσει κάποιος πριν μετονομαστεί η εταιρεία σε wind. Προφανώς δεν τα βρήκαν και το wind.gr παρέμεινε ειδικού ενδιαφέροντος σελίδα για τον άνεμο... Σε παρεμφερή περίπτωση η cosmote πέτυχε να καταλάβει το whatsup.gr παρόλο που το είχε κατοχυρώσει κάποιος πολίτης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Το είχε κατοχυρώσει κάποιος πριν μετονομαστεί η εταιρεία σε wind. Προφανώς δεν τα βρήκαν και το wind.gr παρέμεινε ειδικού ενδιαφέροντος σελίδα για τον άνεμο... Σε παρεμφερή περίπτωση η cosmote πέτυχε να καταλάβει το whatsup.gr παρόλο που το είχε κατοχυρώσει κάποιος πολίτης. Αυτό λέω, να το πάρει αν θέλει να λέγεται σοβαρή εταιρία. Η Cosmote πως το κατάφερε?, έτσι να βρεί και αυτή τρόπο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 ε τωρα το μαθαμε παλι θα αλλαξει; το site ειναι πιο ομορφο αλλα τι να το κανω χωρις ηλεκτρονικη ανανεωση, χωρις ηλεκτρονικο καταστημα και χωρις myaccount? μια τρυπα στο νερο παλι! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Ενεργοποιηση ειδοποιησης κλησεων σε f2g Πως γινεται η Ενεργοποιηση ειδοποιησης κλησεων σε f2g/ Νομιζω εφυγε οταν απενεργοποιησα τον τηλεφωνητη. Αλλα δεν θελω τηλεφωνητη. Μονο ειδοποιηση κλησεων Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Ενεργοποιηση ειδοποιησης κλησεων σε f2g Πως γινεται η Ενεργοποιηση ειδοποιησης κλησεων σε f2g/ Νομιζω εφυγε οταν απενεργοποιησα τον τηλεφωνητη. Αλλα δεν θελω τηλεφωνητη. Μονο ειδοποιηση κλησεων ##002# (κλήση) και μετά **62*6935530000# (κλήση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 το 6935530000 είναι με ενημέρωση του καλούντα και χωρίς τηλεφωνητή; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Παιδια θα ηθελα τα φοντα σας για κατι. Αξιζει να να αφησει καποιος το F2G2 με ενεργοποιημενο το 1,5giga internet αλλα χωρις ιχνος 3g για ενα cu με 130mb δωρεαν internet και 4,45euro καθε μηνα και full 3g παντου? Περιμενω να ακουσω τις γνωμες σας. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Παιδια θα ηθελα τα φοντα σας για κατι. Αξιζει να να αφησει καποιος το F2G2 με ενεργοποιημενο το 1,5giga internet αλλα χωρις ιχνος 3g για ενα cu με 130mb δωρεαν internet και 4,45euro καθε μηνα και full 3g παντου? Περιμενω να ακουσω τις γνωμες σας. εξαρταται ποιες ειναι οι αναγκες σου, δηλαδη ποσο μιλας και προς ποιους και τι ογκο δεδομενων καταναλωνεις... ειναι τελειως υποκειμενικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Για μενα οχι δεν συμφερει, εκτος απο την περιπτωση που μιλας κατα 90% με vodafone οποτε ναι συμφερει. Αν μιλας ομως προς ολους τοτε νομιζω πρεπει να μεινεις στο f2g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Παιδια θα ηθελα τα φοντα σας για κατι. Αξιζει να να αφησει καποιος το F2G2 με ενεργοποιημενο το 1,5giga internet αλλα χωρις ιχνος 3g για ενα cu με 130mb δωρεαν internet και 4,45euro καθε μηνα και full 3g παντου? Περιμενω να ακουσω τις γνωμες σας. Να αφήσεις το γάμο για να πας για πουρνάρια; Προφανώς δεν αξίζει. Το φουλ 3g παντού της Βονταφον είναι υποκειμενικό. Όπως και το καθόλου της Γουίντ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Να αφήσεις το γάμο για να πας για πουρνάρια; Προφανώς δεν αξίζει. Το φουλ 3g παντού της Βονταφον είναι υποκειμενικό. Όπως και το καθόλου της Γουίντ. Sent from my iPhone using Tapatalk Μενω στη Ναξο, στη wind δεν υπαρχει 3g ουτε για δειγμα δυστηχως. Στη vodafone υπαρχει απο ακρη σε ακρη. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Το φουλ 3g παντού της Βονταφον είναι υποκειμενικό. Όπως και το καθόλου της Γουίντ. δεν ειναι υποκειμενικο αφου αναφερεται σε μια πολυ συγκεκριμενη περιοχη οπως η Ναξος... και προφανως εχει σχηματισει γνωμη απο τη δικη του εμπειρια... αλλωστε τι να το κανεις το 1.5GB ιντερνετ αν δεν μπορεις να το ευχαριστηθεις...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts