Jump to content

Soubaskiouliwths

Members
  • Δημοσιεύσεις

    149
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Soubaskiouliwths's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μόλις το δοκίμασα.Και είναι ακριβώς αυτό που ήθελα.Ευχαριστώ πολύ.Δεν το γνώριζα.
  2. Καλησπέρα σας, Έχω το πρόγραμμα σύνδεσης "Προς όλους 400" και θα ήθελα να μου πείτε : Ποιοί τρόποι υπάρχουν έτσι ώστε να παρακολουθώ το υπόλοιπο του προγράμματός μου; (Ομιλία, sms, Internet) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  3. Για δοκίμασε να βάλεις την κάρτα Q σε κάποιο άλλο κινητό,στείλε ένα μήνυμα από την Q και ένα προς την Q.Και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα.
  4. Γεια σου Γιάννη, Διάβασα το παραπάνω μήνυμά σου επειδή μπήκα στο forum να ψάξω μήπως παίζει τίποτε τέτοιο γιατί χθες βράδυ το W810 παρέδωσε απ'ότι φαίνεται από πλακέτα και το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει. Αν σου είναι εύκολο ενημέρωσέ με σχετικά αν έχεις ακόμα το κινητό και μπορείς να το ξεθάψεις και αν θες να με το δώσεις γιατί πραγματικό το w810 το έχω βολευτεί απίστευτα εδώ και 5 περίπου χρόνια. Ευχαριστώ. Υ.Γ.:Αν κάποιος άλλος έχει κανένα για δώσιμο ας ενημερώσει!!
  5. Εμένα έχουνε πολύ καιρό να με στείλουνε κάτι τέτοιο.Το κάνουνε κάποιες φορές όταν δεν πολυχρησιμοποιείς κάποιον αριθμό,απ'όσο γνωρίζω. Σε μένα είχε έρθει ημιδιπλασιασμός και πήγα σε κατάστημα Wind,έβαλα 50 ευρώ και έγιναν 75 για ένα χρόνο.Αλλά πάει κανένας χρόνος να με στείλουνε οπότε δε ξέρω μη τυχόν έχει αλλάξει κάτι αλλά δε νομίζω. Υ.Γ.:Περίμενε να πει και κανένας ακόμα τι παίζει για να το σιγουρέψεις.
  6. Ένα φίλο μου καλό θα βρω-Νίκος Βέρτης... Εδώ και πολύ καιρό το έχω και ευτυχώς σε αυτή την εποχή που οι φιλίες είναι δύσκολες έχω βρει 2-3 άτομα "σιγουράκια" για όλη τη ζωή...
  7. Άντε,τα 5 πλέον δεν είναι τίποτα. :) Εμένα έμειναν 4,δίνω κάποια τώρα και μπαίνω Αύγουστο για τη θητεία!! Καλό πτυχίο και καλός πολίτης!! Και γενικό σχόλιο προς όλους : Δεν τα παρατάμε!!! Διαβάστε σχόλια από το θέμα και θα πάρετε σίγουρα δύναμη για τη συνέχεια!!
  8. Εμένα με πήρανε κανά 2-3 φορές από το "2310...",απάντησα τους είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι και αυτοί συνεχίζουνε να με παίρνουνε πότε με απόκρυψη και πότε με το 2310 και απλά δεν απαντάω ή βρίσκουν κλειστό το κινητό...καλή φάση κάθε μέρα έτσι να έχω 2-3 κλήσεις!!! Έλεος...χαχαχα!!
  9. Νομίζω η Wind,έπεται από κοντά η Vodafone και καταιδρωμένη έρχεται η Cosmote η οποία αν και διαφημίζεται πιο πολύ απ'όλες για το σήμα της δεν ισχύει σε κατοικημένες τουλάχιστον περιοχές...
  10. Sony Ericsson εδώ και 7 χρόνια...παρόλο που κάποιες φορές υστερεί συνεχίζουν να με ικανοποιούν περισσότερο από τις άλλες εταιρείες κάποια κινητά τους και να αντέχουνε στο χρόνο(τα παλιότερα κυρίως)...
  11. Αν δεν σου είναι κόπος στείλε και θα δω τι θα κάνω τελικά. Τότε προφανώς έχω μείνει πολύ ανενημέρωτος και θα το ψάξω.ευχαριστώ για την ενημέρωση.
  12. και τι θα αλλάξει;;!αφού έχουνε το θράσος να με λένε έτσι απλά πως καλυπτόμαστε νομικά...οπότε;! και έχεις πάντα τον έναν αριθμό ενεργοποιημένο,έτσι;;δηλαδή αντί να βάζεις και να βγάζεις τις κάρτες απλά ενεργοποιείς πιο εύκολα όποια από τις 2 χρειάζεσαι.ε και;!Μικρή διευκόλυνση είναι απλά αυτό και όχι λύση...
  13. Ευχαριστώ για την απάντηση-πρόταση. Στις κλήσεις μόνο ο φπα που προστέθηκε,δηλαδή είναι πάρα πολύ καλή η χρέωση. Στα μηνύματα είναι απαράδεκτη με 12 λεπτά.Αν το ήξερα από πριν θα τα μείωνα πολύ όπως άρχισα ήδη να κάνω μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω με την επιλογή πακέτου. Δε χρησιμοποιώ διαδίκτυο μέσω κινητού. Το "κακό" είναι πως έχουν τα περισσότερα άτομα που επικοινωνώ wind κι έτσι μάλλον για κιού μπορώ να την κάνω γιατί οι άλλες δε θα με συμφέρουν.Εκτός κι αν παραμείνω χρησιμοποιώντας το μόνο για κλήσεις,γιατί με 12 λεπτά μήνυμα καλύτερα να αγοράσω κανένα ταχυδρομικό περιστέρι :p Πάντως να έχω 2 κινητά αποκλείεται,το έκανα επί 2 χρόνια και με κούρασε.
  14. Εγώ είχα f2g2 και είχα αρκετή κάρτα(γύρω στα 20 ευρώ) και έστελνα αρκετά μηνύματα μη γνωρίζοντας για την αλλαγή χρεώσεων οπότε τελείωσε η κάρτα πολύ γρήγορα...κατάλαβα για την χρέωση όταν παρατήρησα την τελευταία βδομάδα που έβαλα κάρτα ότι έφευγε πολύ γρήγορα. Πήρα στη wind να ψάξω το δίκιο μου που δεν ενημερώθηκα μέσω ενός μηνύματος ή μίας διαφήμισης ή μίας ανακοίνωσης...κάτι,οτιδήποτε!!Με είπαν αρχικά ιστορίες για αύξηση του φπα αλλά επέμεινα και τελικά κατέληξαν να με πούνε πως καλύπτονται νομικά για αυτές τις αυξήσεις τους!!Κοινώς χεστήκανε για το πρόβλημά μου και που χάλασα συνολικά γύρω στα 30 ευρώ έτσι στον αέρα χωρίς ειδοποίηση.Τους έδωσα τα στοιχεία μου και τους είπα πως κάνω καταγγελία για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.Βέβαια δε νομίζω και να αγχώθηκαν.Αλλά εγώ επειδή δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές,ούτε καν να πούνε έστω μία συγνώμη για το όλο θέμα απλά τους νοιάζει που καλύπτονται νομικά οπότε κι εγώ καλύπτομαι νομικά να εγκαταλείψω την εταιρεία μετά από 11 περίπου χρόνια παραμονής και πίστης σε Telestet,tim και wind!!! Μπορείτε να με προτείνετε κάτι;;;Σκέφτομαι και την Q αν και ανήκει στον ίδιο όμιλο. Ευχαριστώ :)
  15. Συγχαρητήρια στην Ολλανδία. Θα είμαστε και στον επόμενο τελικό..μέχρι να το πάρουμε... Oranje...
×
×
  • Create New...