Petros the Great Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Εχω μια απορια. Που στο αρθρο ειδες να αναφερει κερδη?Γιατι εγω ειδα να λεει για €112,9 εκατ καθαρες ζημιες . Αλλο τα εσοδα, και αλλο πραγμα τα κερδη. Μεγαλη διαφορα το ενα με το αλλο...ωραια χρυσα κουταλια βρηκες .... να πω να ελεγες κατι για τις τραπεζες, που τσακιζουν στις χρεωσεις για το καθε τι και εχουν οντως υπερκερδη, να πω ενταξει, αλλα εδω... Αν τα μεγαλοστελέχη δεν παίρναν εκείνα τα εκατομμύρια ευρώ για την "επιτυχή μεταπώληση" θα είχαν λιγότερες ζημιές... Ας πρόσεχαν! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Οταν χρωσταει κατι δις στις τραπεζες ...ναι εχει ζημιες. Μπερδευεις τα εσοδα με τα κερδη. Πόσα χρόνια χρωστάνε και δεν μπορούν να ξεχρεώσουν; Παιδιά, μη λέμε χαζά τώρα! Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας είναι από τις πιο κερδοφόρες εταιρίες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Έχουν μεγαλύτερη ταμειακή ρευστότητα και από μερικές τράπεζες. Είναι αλήθεια αυτό. Σταματήστε να ταυτίζεστε με τις εταιρίες. Δεν κάνει καλό. Είναι εταιρίες και έχουν σκοπό το κέρδος. Δεν ήρθαν για να προσφέρουν για τη ψυχή της μάνας τους. Πάντως δεν πεινάνε. Μη λέμε χαζά. Ιδίως η Vodafone και η Wind είναι στο χώρο εδώ και 17 με 18 χρόνια. Έχουν αποσβέσει προπολού την αρχική τους επένδυση, έχουν αποσβέσει πιστεύω και πολλές άλλες επενδύσεις από τότε. Κι έχουν τρελό χρήμα στα ταμεία τους. Άσχετα αν φαίνεται ότι χρωστάνε σε τράπεζες, έχουν όμως αντίστοιχα και τις προβλέψεις τους από τους πελάτες. Μην παθιάζεστε με τις εταιρίες. Εκτός κι αν εργάζεστε σε αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Αν τα μεγαλοστελέχη δεν παίρναν εκείνα τα εκατομμύρια ευρώ για την "επιτυχή μεταπώληση" θα είχαν λιγότερες ζημιές... Ας πρόσεχαν! Ναι οντως...:lol: μου θυμισε λιγο αμερικη με τα μπονους εκατ. δολαριων που επαιρναν διαφοροι CEO, CFO κτλ ενω παρουσιαζαν....ζημιες...οτι ναναι... Οταν χρωσταει κατι δις στις τραπεζες ...ναι εχει ζημιες. Μπερδευεις τα εσοδα με τα κερδη. Ακριβως.... Πόσα χρόνια χρωστάνε και δεν μπορούν να ξεχρεώσουν; Παιδιά, μη λέμε χαζά τώρα! Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας είναι από τις πιο κερδοφόρες εταιρίες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Έχουν μεγαλύτερη ταμειακή ρευστότητα και από μερικές τράπεζες. Είναι αλήθεια αυτό. Σταματήστε να ταυτίζεστε με τις εταιρίες. Δεν κάνει καλό. Είναι εταιρίες και έχουν σκοπό το κέρδος. Δεν ήρθαν για να προσφέρουν για τη ψυχή της μάνας τους. Πάντως δεν πεινάνε. Μη λέμε χαζά. Ιδίως η Vodafone και η Wind είναι στο χώρο εδώ και 17 με 18 χρόνια. Έχουν αποσβέσει προπολού την αρχική τους επένδυση, έχουν αποσβέσει πιστεύω και πολλές άλλες επενδύσεις από τότε. Κι έχουν τρελό χρήμα στα ταμεία τους. Άσχετα αν φαίνεται ότι χρωστάνε σε τράπεζες, έχουν όμως αντίστοιχα και τις προβλέψεις τους από τους πελάτες. Μην παθιάζεστε με τις εταιρίες. Εκτός κι αν εργάζεστε σε αυτές. Κοιταξε...επειδη μιλας ετσι πολυ γενικα και αοριστα, αμφιβαλω εαν εχεις μπει καν στον κοπο να δεις το οικονομικο ιστορικο της WIND τα τελευταια χρονια, και απο τι αλχημειες αγοραπωλησιας περασε...Εδωπερα σου αναφερουμε οτι ΔΕΝ ειναι κερδοφορα και εσυ επιμενεις οτι ειναι απο τις πλεον κερδοφορες εταιρειες στην Ελλαδα. Ασπρο μαυρο δηλαδη. Επισης, δεν βλεπω τι σχεση εχει η ρευστοτητα με την κερδοφορια. Επισης, εαν νομιζεις οτι η Wind δεν εχει προβλημα ρευστοτητας (ειδικα πριν λιγους μηνες...εκει να δεις) ειναι φανερο οτι μιλας ετσι επιφανειακα χωρις να γνωριζεις. Ειχε σοβαροτατο προβλημα ρευστοτητας. Επισης, δεν συζηταμε εαν εχουν αποσβεσει τις αρχικες τους επενδυσεις η οχι. Και βεβαια εχουν κανει αποσβεση, παλι ομως, ουδεμια σχεση εχει αυτο με το εαν ειναι κερδοφορα η επειχειρηση η οχι. Επισης, δεν σημαινει οτι δεν συνεχιζουν να γινονται επενδυσεις, εξαγορες και αγορες. Η Wind τα τελευταια χρονια εχει αγορασει την Q, την Tellas και εχει στην ουσια πληρωσει την εξαγορα της απο τον αιγυπτιο, μιας και τα λεφτα των αμερικανων τα πηρε σε δανειο η ηδια εταιρεια, και δεν τα εσταξε ο Αιγυπτιος απο την τσεπη του. Αυτη τη στιγμη εχει δανειακες υποχρεωσεις περι τα 3 ΔΙΣ ευρω. Παραλληλα, εχουν πεσει τα εσοδα απο μειωση τελων τερματισμου, και μειωση τιμων στην καρτοκινητη. Σε καθε περιπτωση, δεν κανει να παθιαζομαστε με τις εταιρειες, αλλα και το αντιστροφο...να ειμαστε αντικειμενικοι και σωστοι σε αυτα που λεμε... Βεβαιως και η Wind εχει εσοδα πολλα, εχει ομως και παρα μα παρα πολλες υποχρεωσεις, και προς το παρον τουλαχιστον , ΔΕΝ ειναι κερδοφορα . Η vodafone σε αντιθεση, σταθερα παρουσιαζει σημαντικα κερδη, οπως και η cosmote. Οχι πως αυτο εχει καποια τραγικη επιπτωση στην λειτουργια της Wind, απλα της περιοριζει τις δυνατοτητες ελιγμου και κινησεων σε ενα βαθμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Μεγαλο λαθος κατ εμε αυτη η δεσμευση επισκευης. Πιθανοτατα να ηταν ετσι σχεδιασμενη εξ αρχης, με τα συν και πλην υπολογισμενα. Χ πελατες θα παρουμε επειδη θα ερθουν σε εμας λογω της δεσμευσης, Υ πελατες θα χασουμε επειδη δεν θα τους παρεχουμε αυτα που δεσμευτικαμε. Και επειδη μαλλον καποιο κουστουμι υπολογισε οτι το Χ > Υ , προχωρησε το ολο θεμα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Οταν λέω χρόνια τώρα ότι τα δύκτια κινητής τηλεφωνίας έχουν Priority, κάποιοι "πονηροί" μου λένε ότι λέω μπούρδες! ΠΑΝΤΑ οταν κάνω αίτηση φορητότητας, το σήμα τερματίζει μέσα στο σπίτι μου. Και ΠΑΝΤΑ τον πρώτο καιρό στο καινούργιο δύκτιο πάλι το σήμα τερματίζει. Μετά... το χάος! Δε κατάλαβα τι εννοείς με την έννοια "priority". Δεν υπάρχει κάποια προτεραιότητα όσον αφορά το σήμα στα κινητά ανάλογα με το τι πελάτης είσαι:blink: Η κάλυψη είναι δεδομένη, απλά όπως στην παραπάνω περίπτωση αν έχεις κάνει παράπονο υπάρχει περίπτωση το σήμα να βελτιωθεί σημαντικά σε κάποια περίοδο,αν δεν υπάρχουν φυσικά προβλήματα με την άδεια κτλ κτλ... Προτεραιότητες υπάρχουν στις κλήσεις φωνής,αν και δε νομίζω κάποια εταιρία στην Ελλάδα να εφαρμόζει και πολύ αυτό το σύστημα (προτεραιότητα μπορεί να έχουν πχ οι δημοσιογράφοι έναντι των υπολοίπων συνδρομητών ή τα συμβόλαια έναντι των καρτοκινητών) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 θα σας πω κι εγω σκηνικο για να δειτε πως δουλευει η δεσμευση επισκευης! ερχεται μια και παιρνει το se t303 βαζει καρτα Q μεσα και δεν την δεχεται ενω ολες τις αλλες τις δεχοταν κανονικα. ελειπα σε αδεια και γυρνωντας αντιμετοπιζω το προβλημα αυτο. ανοιγω μια ιδια συσκευη και της κανω αντικατασταση επι τοπου. και φυσικα η συσκευη πηγε στο service χωρις καμια νηξη. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Σε κάποιον γνωστό που έτυχε το ίδιο μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και περίμενε τη συσκευή του 20 μέρες πήγαν να του βγάλουν αργίες τις περισσότερες ημέρες του Δεκεμβρίου για να δικαιολογήσουν την καθυστέρηση! Φαίνεται ότι την περίοδο των γιορτών αργούν να παραδώσουν κινητά.Το ίδιο είχα πάθει και εγώ πέρσι που είχα δώσει το κινητό μου στο ΓΕΡΜΑΝΟ στις 15 Δεκέμβρη και το είχα πάρει 3 Γενάρη.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Εγώ πάντως από την αρχή που πήγα με φορητότητα στη wind σκατά σήμα έχω. ή για να είμαι πιο ακριβής, δεν έχω.:mad: Μέχρι δε να φύγω από cosmote είχα σήμα καμπάνα. Πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Άρα ο επιμένων νικά και η γνώση είναι δύναμη, και ο άγιος φοβέρα θέλει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη δικαίωση σου. Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Δε κατάλαβα τι εννοείς με την έννοια "priority". Priority σημαίνει το εξής : Ο Ανδρέας φεύγει απο εμάς! Δώστου προτεραιότητα στο δύκτιο. Ξεχνάει ο Ανδρέας τα τουτ-τουτ-τουτ. Ξεχνάει ο Ανδρέας τις κλήσεις που πέφτουν στο κενό. Ο Ανδρέας βλέπει μεγαλύτερο σήμα, ή ακόμα και με αυτό το λίγο που έχει, καταφέρνει και μιλάει. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι τυχαία η παρατήρηση που κάνω ΠΑΝΤΑ , απο το 1993 μέχρι σήμερα. Το ίδιο κινητό, στο ίδιο σπίτι, στο ίδιο σημείο. Τον πρώτο μήνα της Wind, είχε 3 μπάρες σήμα και μιλούσα κανονικά. Σήμερα, ακριβως μετά τον 2ο λογαριασμό, λέει "Κλησεις SOS". Αυτο συμβαίνει απο το 1993 μέχρι σήμερα, με οποιαδήποτε εταιρία είχα. Δεν είμαι τεχνικός GSM δυκτίων, αλλά η παρατήρηση μου είναι εξακριβωμένη, ότι συμβαίνει ακριβώς έτσι. Ας μου το εξηγήσει κάποιος, τι άλλο μπορεί να συμβαίνει... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Αν και μου φαίνονται πολύ πειστικές οι παρατηρήσεις μου θεωρώ ότι ψάχνεις θεωρίες συνομοσίας...δεν ξέρω αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα να μας πει απλώς πιστεύω ότι και να γίνεται κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να το παραδεχτεί κάποια εταιρεία. Αλήθεια υπάρχει τεχνική δυνατότητα μια σύνδεση να μπει σε προτεραιότητα όπως λέει ο Ανδρέας? Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Αν και μου φαίνονται πολύ πειστικές οι παρατηρήσεις μου θεωρώ ότι ψάχνεις θεωρίες συνομοσίας...δεν ξέρω αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα να μας πει απλώς πιστεύω όι και να γίνεται κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να το παραδεχτεί κάποια εταιρεία. Αλήθεια υπάρχει τεχνική δυνατότητα μια σύνδεση να μπει σε προτεραιότητα όπως λέει ο Ανδρέας? Σε καμια περιπτωση. Το σημα ειναι κοινο για ολους. Προτεραιοτητα μπορει να υπαρξει κατα την πραγματοποιηση της κλησης και τη δρομολογηση της. Αλλα αν εχεις 3 γραμμες εκει που εισαι, θα εχεις 3 γραμμες. 80db θα πιανεις εσυ και 80 ο διπλα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 sostos o pextis ala na soy po ke to anapodo !! se pelati poylisa c 905 se 1 mera moy to ferni piso me tin mia kali thelisi dikia moy ke oxi simfona me tin diadikasia gia na min taleporithi o peltatis toy dino mia kenourgia tin stelno tin epomeni mera doa ke to apotelesma tis ipothesis bregmeni siskebi esoterika se mia mera ara oxi doa!!!! sto exo pi ke tilefonika to service pantoy ponai trela :) θα σας πω κι εγω σκηνικο για να δειτε πως δουλευει η δεσμευση επισκευης! ερχεται μια και παιρνει το se t303 βαζει καρτα Q μεσα και δεν την δεχεται ενω ολες τις αλλες τις δεχοταν κανονικα. ελειπα σε αδεια και γυρνωντας αντιμετοπιζω το προβλημα αυτο. ανοιγω μια ιδια συσκευη και της κανω αντικατασταση επι τοπου. και φυσικα η συσκευη πηγε στο service χωρις καμια νηξη. Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 θα σας πω κι εγω σκηνικο για να δειτε πως δουλευει η δεσμευση επισκευης! ερχεται μια και παιρνει το se t303 βαζει καρτα Q μεσα και δεν την δεχεται ενω ολες τις αλλες τις δεχοταν κανονικα. ελειπα σε αδεια και γυρνωντας αντιμετοπιζω το προβλημα αυτο. ανοιγω μια ιδια συσκευη και της κανω αντικατασταση επι τοπου. και φυσικα η συσκευη πηγε στο service χωρις καμια νηξη. Αυτό που έκανες στην ουσία εσύ όμως ήταν DOA! Δεν ήταν η διαδικασία της περιβόητης "Δέσμευσης Επισκευής"! Αν είχα αγοράσει το κινητό πριν τρεις μήνες, θα της έκανες πάλι αντικατάσταση; υποθέτω πως όχι! Και τότε θα βλέπαμε αν το κινητό θα επέστρεφε από το service σε 7 μέρες το πολύ, όπως λένε... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 οπως αναφερατε εσεις οι 2 απο πανω μου,οντως ειναι doa αυτο που ειπα. (πηγα να σας ξεγελασω λιγο :p) αλλα παρολαυτα αν το κυνηγησετε..οντως συμφωνα με την δεσμευση επισκευης..doa θα καταληξει η υποθεση. :wink: αρκει να το πιεσετε. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 sostos o billakos to thema ine ektos fisika na mini ikanopoimenos o pelatis pano apo ola ke o ipalilos na min xriazete na pari xilia til ke ala tosa email gia na kataferi kati to opoio ine aytonoito simfona me tin eteria ke tin diafimisi !!!( alla ola ayta ine esoterika as min epektathoume):):):) οπως αναφερατε εσεις οι 2 απο πανω μου,οντως ειναι doa αυτο που ειπα. (πηγα να σας ξεγελασω λιγο :p) αλλα παρολαυτα αν το κυνηγησετε..οντως συμφωνα με την δεσμευση επισκευης..doa θα καταληξει η υποθεση. :wink: αρκει να το πιεσετε. Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 sostos o billakos to thema ine ektos fisika na mini ikanopoimenos o pelatis pano apo ola ke o ipalilos na min xriazete na pari xilia til ke ala tosa email gia na kataferi kati to opoio ine aytonoito simfona me tin eteria ke tin diafimisi !!!( alla ola ayta ine esoterika as min epektathoume):):):) Γιατί να μην επεκταθούμε; μπορεί να είναι εσωτερικά θέματα αλλά αυτή η "γραφειοκρατία" στη wind, που ώρες ώρες είναι χειρότερη και από του ελληνικού δημοσίου, δημιουργεί καθυστερήσεις και προβλήματα στους πελάτες... Αλλά εδώ 16 χρόνια δεν έχουν καταφέρει να συντονιστούν, τώρα θα το πετύχουν; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 exis ena dikio petro an ke nomizo oti pantoy to sinantoyme ayto se mikrotero i megalitero bathmo ! Γιατί να μην επεκταθούμε; μπορεί να είναι εσωτερικά θέματα αλλά αυτή η "γραφειοκρατία" στη wind, που ώρες ώρες είναι χειρότερη και από του ελληνικού δημοσίου, δημιουργεί καθυστερήσεις και προβλήματα στους πελάτες... Αλλά εδώ 16 χρόνια δεν έχουν καταφέρει να συντονιστούν, τώρα θα το πετύχουν; Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Wind η καλυτερη εταιρια κινητης τηλεφωνια και υπηρεσιων! τι να κανουμε παντου υπαρχει γραφειοκρατεια γιατι οτι γραφεται..δεν σβηνεται. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Σε καμια περιπτωση. Το σημα ειναι κοινο για ολους. Προτεραιοτητα μπορει να υπαρξει κατα την πραγματοποιηση της κλησης και τη δρομολογηση της. Αλλα αν εχεις 3 γραμμες εκει που εισαι, θα εχεις 3 γραμμες. 80db θα πιανεις εσυ και 80 ο διπλα σου. Ακριβώς,αν μπορείτε εσείς να υπερνικήσετε τους νόμους της φυσικής και της μετάδοσης ραδιοκυμάτων πείτε μας και μας ρε παιδιά :p Σοβαρά αυτό που λέτε απλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Για τη χωρητικότητα μόνο γίνεται priority class και αυτή συνήθως είναι οι δημοσιογράφοι ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Και μπορω να σου πω μετα βεβαιοτητας πως ενω υπαρχει βεβαιως η δυνατοτητα απο το δικτυο, δεν εφαρμοζεται κατι τετοιο. Μονο το κλασικο φωνη >>> data . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Που btw κάτι μου θυμίζουν οι . :rolleyes: είναι λίγο αντιγραφή απο τις διαφημίσεις της apple US. thanks για τον τίτλο (katy perry) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Σιγά μέσα στους τόσους πελάτες που πηγαινοέρχονται καθημερινά, μην έχουν τη δυνατότητα να βάλουν και θέματα priority.! Ετσι κι αλλοιώς είχε κάνει την αίτηση φορητότητας απο πρίν γιατί να ασχοληθούν με 1 πελάτη. Το θέμα είναι ΠΡΙΝ την αίτηση να σε εξυπηρετήσουν και να σε ενημερώσουν οτι γίνεται ή δε γίνεται να έχεις σήμα σπίτι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Γιατί να μην επεκταθούμε; μπορεί να είναι εσωτερικά θέματα αλλά αυτή η "γραφειοκρατία" στη wind, που ώρες ώρες είναι χειρότερη και από του ελληνικού δημοσίου, δημιουργεί καθυστερήσεις και προβλήματα στους πελάτες... Αλλά εδώ 16 χρόνια δεν έχουν καταφέρει να συντονιστούν, τώρα θα το πετύχουν; Εχει περάσει 1 εβδομάδα, για να γίνει αντικατάσταση συσκευής, γλυτώνοντας και 3 μέρες τουλάχιστον, απο τις ηλίθιες διαδικασίες τους, και ακόμα δεν έχω πάρει αντικατάσταση συσκευής, με τρελή βυσματική κατάσταση. 4η εργάσιμη σήμερα, για να γίνει ενδοδιακίνηση μίας συσκευής απο το ένα κατάστημα στο άλλο, με απόσταση 1ος χιλιομέτρου, και η απάντηση πριν απο 10 λεπτά ήταν "Θα σε ξαναπάρω πίσω, να σου πώ πότε θα έρθει, για να μην σου λέω σήμερα και άυριο". Η διαδικασία της ενδοδιακίνησης δεν θα έπρεπε να πάρει πάνω απο 24ώρες. Μιλάμε για τραγική κατάσταση! Δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο απο την Wind. Πλήρη απογοήτευση! Δεσμευση επισκευής σε 7 μέρες??? Αυτοί θέλουν 7 μέρες για να φτάσει η συσκευή στο σέρβις! Με πρόχειρους υπολογισμούς, δεν την βγάζεις με κάτω απο 20 μέρες, σε οποιαδήποτε επισκευή. Και το καλύτερο που μόλις έμαθα??? Το τηλέφωνο συνεχίζει και κάθετε στο ιδιόκτητο, με ένα postit που έχει γραμμένο το όνομα μου επάνω, και αυτό επειδή τυχαίνει και έχω φίλο στο συγκεκριμένο κατάστημα που μου το έχει φυλάξει! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ως 30/6 η δεσμευση επισκευης. γιατι υπαρχουν και ανθρωποι που τους ενδιαφερει πραγματικα η εγγυηση για παντα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts