bouss Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Εγω προσωπικα, το μονο μειον που του βρισκω, ειναι η θεση των μεγαφωνων του. Θα τα ηθελα στην πρόσοψη και οχι πισω. Την βρισκω τελειως ακατάλληλη σαν θεση. Ειλικρινά δεν βρισκω καποιο αλλο λαθος να του προσαψω! Θα μπορούσαν να ήταν και στη μία πλευρά και να είναι ό,τι χειρότερο. Πάλι καλά να λες... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ευχαριστώ και τους 2 για τις άμεσες απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα τίποτα. Όταν διπλοπατάω στα αριστερά ή στα δεξιά της οθόνης, μεγαλώνει η επιφάνεια εργασίας σαν να χρησιμοποιούσα τον μεγεθυντικό φακό στα Windows. Και μου βγάζει ένα μπλε περίγραμμα στην οθόνη. Αυτό πως το απενεργοποιώ; [ATTACH]48663[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Για κάποια ρύθμιση στα accessibilities μου κάνει! Ρίξε μια ματιά εκεί! Προσβασιμότητα, νομίζω στα Ελληνικά. (Έχω Αγγλικό menu). Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Για κάποια ρύθμιση στα accessibilities μου κάνει! Ρίξε μια ματιά εκεί! Προσβασιμότητα, νομίζω στα Ελληνικά. (Έχω Αγγλικό menu). Ευχαριστώ πολύ. Εκεί ήταν. Μεγέθυνση αφής ονομάζεται. Δεν είχα δει ότι είχε και άλλες επιλογές στο drop down menu. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Εγω προσωπικα, το μονο μειον που του βρισκω, ειναι η θεση των μεγαφωνων του. Θα τα ηθελα στην πρόσοψη και οχι πισω. Την βρισκω τελειως ακατάλληλη σαν θεση. Ειλικρινά δεν βρισκω καποιο αλλο λαθος να του προσαψω! και η μπαταρια του δεν εχει και τις μεγαλυτερες αντοχες, θα συμφωνησω ομως ειναι ισως το καλυτερο ταμπλετ πλην κινεζικων στα 220 ευρω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 και η μπαταρια του δεν εχει και τις μεγαλυτερες αντοχες, θα συμφωνησω ομως ειναι ισως το καλυτερο ταμπλετ πλην κινεζικων στα 220 ευρω Η αντοχη της μπαταριας ειναι κατι εντελως ρευστο. Με την δικη μου χρηση ειμαι μονιμως στις 6 με 6.5 ωρες οθονης. Για τα δικα μου στανταρ ειναι σαφως, σαφεστατα, πολυ καλη! Ενα note 10.1 που επεισης εχω, ουτε κατα ιδεα δεν τις φτανει. Εδω ομως, για να ειμαι ακριβοδικαιος, οσο το note ηταν στην 4.0.4 εφτανα τις 9 ωρες!!!!! Με το που εδωσαν jb, μαμιθηκε ο Διας!!! Επεσε το κραξιμο της αρκουδας τοτε! Απο τοτε πηρε βεβαια κατι (με τα updates) αλλα οχι σπουδαια πραγματα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 http://techblog.gr/mobile/lg-g3-ux-interface-to-mid-range-devices-9876/ Μπορεί το άρθρο να μην αναφέρει την συσκεύη μας,αλλά ελπίζω να έρθει κ σε μάς...Θα πετάει ακόμα περισσότερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 ρε παιδια εχετε παρατηρησει στα δικα σας ενα σημειο στην οθονη οπου δεν φωτιζεται απο τα λεντ? συγκεκριμενα οπως το λραταμε το δικο μου σε portrait ειναι κατω και δεξια της οθονης. ειναι ενα σημειο 2 εκατοστα που δεν φωτιζεται. φαινεται μονο αν την δειτε υπο γωνια την οθονη Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 http://techblog.gr/mobile/lg-g3-ux-interface-to-mid-range-devices-9876/ Μπορεί το άρθρο να μην αναφέρει την συσκεύη μας,αλλά ελπίζω να έρθει κ σε μάς...Θα πετάει ακόμα περισσότερο! Κι εδώ μέσα είχε εμφανιστεί η ίδια είδηση, αλλά προς το παρόν δεν ακούγεται πολύ πιθανό να παίξει για V500 και G2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Κι εδώ μέσα είχε εμφανιστεί η ίδια είδηση, αλλά προς το παρόν δεν ακούγεται πολύ πιθανό να παίξει για V500 και G2. Γιατί όχι?Αν δεν κάνω λάθος,το G pad 8.3 δεν παραμένει η ναυαρχίδα της εταιρίας στην συγκεκριμένη κατηγορία?Η καινούργια σειρά που έβγαλε,είναι υποδεέστερη νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 http://techblog.gr/mobile/lg-g3-ux-interface-to-mid-range-devices-9876/ Μπορεί το άρθρο να μην αναφέρει την συσκεύη μας,αλλά ελπίζω να έρθει κ σε μάς...Θα πετάει ακόμα περισσότερο! "Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φέρνει features από μια ναυαρχίδα σε ολόκληρη την σειρά προϊόντων της". Δεν αναφέρει το gpad, αφού μιλάει για όλες! Για να δούμε. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosggg Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 [ATTACH]49038[/ATTACH] Δεν το εχω ξαναδει αυτο και μου το εμφανισε μολις το συνεδεσα στον φορτιστη του. Δεν εκανα τπτ καινουργιο κατα την συνδεση ουτε πριν.Μαλιστα δεν υπακουγε σε κανενα κουμπι αφης και κανονικο. . Το συνεδεσα και στο λαπτοπ μηπως και ξεμπερδευτει η εμφανησει κατι αλλο αλλα τπτ. Τελικα με παρατεταμενο πατημα του παουερ εσβησε και μετα ανοιξε κανονικα. Σας λεει τπτ αυτο βρε παιδια; Να το θεωρω ανησυχητικο και υποπτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Δεν "τρέχεις" κάνα antivirus; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 :lol: Τι αντιβαιρους ρε παιδια; Windows τρέχει το μηχάνημα; Σε Download mode το έβαλες φίλε μου πατώντας τα κουμπιά της έντασης μαζί και συνδέοντας το usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosggg Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Τοσο συμπτωση να τα εκανα μαζι εν αγνοια;..ειναι η πιο λογικη εξηγηση βεβαια. Ποτε το βαζουμε ετσι, γιατι και πως βγαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Όταν θέλεις να περάσεις στο κινητό στοκ ρομ για αναβάθμιση/υποβάθμιση/επαναφορά κλπ, ετοιμάζεις το πρόγραμμα στο pc και το συνδέεις σε download mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosggg Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Όταν θέλεις να περάσεις στο κινητό στοκ ρομ για αναβάθμιση/υποβάθμιση/επαναφορά κλπ, ετοιμάζεις το πρόγραμμα στο pc και το συνδέεις σε download mode. Καταλαβα....αυτο θα εγινε....σε ευχαριστω πολυ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deviant Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ψάχνω για όσο το δυνατόν πιο λεπτή θήκη για το tablet και έχω κατλήξει σε αυτή: http://www.amazon.de/IVSO-Smart-Cover-Tasche-Tablet-SchwarzII/dp/B00GJUQE78/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1409292974&sr=1-2&keywords=lg+8.3 πως σας φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Λεπτή δεν τη λες. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή. Βεβαιώσου ότι έχει και το μαγνητάκι για να ανοίγει αυτόματα την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deviant Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Επειδή θέλω το tablet να το έχω πάνω μου (μέσα σε μεγάλη τσέπη ψάχνω κάτι εξαιρετικά λεπτό... ίσως μόνο μπροστινό κάλυμμα που να αναδιπλώνει πίσω θα ήταν το ιδανικό αλλά δεν έχω βρει κάτι... τι λέτε για αυτή: http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/thikes/voia-single-stage-cover-thiki-lg-g-pad-v500-83-mayro/prod5361029pp/ Edited August 29, 2014 by deviant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Επειδή θέλω το tablet να το έχω πάνω μου (μέσα σε μεγάλη τσέπη ψάχνω κάτι εξαιρετικά λεπτό... ίσως μόνο μπροστινό κάλυμμα που να αναδιπλώνει πίσω θα ήταν το ιδανικό αλλά δεν έχω βρει κάτι... τι λέτε για αυτή: http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/thikes/voia-single-stage-cover-thiki-lg-g-pad-v500-83-mayro/prod5361029pp/ Αγορα από ελλαδα είναι μονόδρομος αυτή η θηκη. Στο εξωτερικο θα βρεις μεγαλυτερη γκαμα. Αυτή την θηκη πηρα και είμαι ευχαρηστημενος,δεν προσθετει αρκετο παχος(ουτε 1,5cm )και προστατευει την συσκευη κατά την μεταφορα της,τσεπη πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Και εγώ αυτήν έχω και είμαι ευχαριστημένος. Βέβαια, όταν καμιά φορά τη βγάζω, πχ. για να αφαιρέσω την κάρτα μνήμης, θυμάμαι πόσο λεπτό και ελαφρύ είναι το ταμπλετάκι σκέτο... Και με αυτή την αφορμή: Ενώ για 2-3 μήνες δεν είχα κανένα πρόβλημα με την κάρτα μνήμης, εδώ και ένα μήνα μου έχει βγάλει 4-5 διαδοχικά μηνύματα ότι την «αφαίρεσα» (κάτι που φυσικά δεν έχω κάνει) και την ξαναβλέπει, ως γνωστό, μόνο με επανεκκίνηση. Καμία πρόσφατη αναβάθμιση προγράμματος άραγε (δεν έχω κάνει εγκατάσταση νέας εφαρμογής) ή κάτι άλλο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Σε dalvik ή σε art το εχεις; Παλιοτερα που το ειχα σε art μου εκανε 1-2 αποσυνδεσεις. Απο τοτε που το γυρισα σε dalvik δεν εχει κανει κιχ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Σε dalvik ή σε art το εχεις; Παλιοτερα που το ειχα σε art μου εκανε 1-2 αποσυνδεσεις. Απο τοτε που το γυρισα σε dalvik δεν εχει κανει κιχ. Εμενα το αντίθετο και το ξαναβαλα σε art Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts