mpampis81 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Σκέφτομαι για το συγκεκριμένο tablet, γιατί έχει πέσει η τιμή του στα 149ε αλλά σχεδόν όλοι γράφουν ότι δεν αντέχει πάνω από 5 ώρες χρήσης. Ισχύει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Άλλοι 5, άλλοι 4, άλλοι 7. Σε ταμπλετ είναι απλά τα πράγματα. Παιχνίδια/φωτεινότητα είναι που παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο στην κατανάλωση. Εγώ 2 χρόνια 40-60% παίζω και σπάνια παιχνίδια για λίγο. Κατά μέσο όρο 6μιση ώρες οθόνη έχω. Για τη δική μου χρήση, είναι υπεραρκετο. Για άλλους μπορεί όχι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλό χρυσό το gpad, αλλά άμα έπαιρνα τώρα tablet, δεν θα το αγόραζαν. Για παράδειγμα το nvidia shield έχει 199€ και τα χαρακτηριστικά του πολύ καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι άμα το έψαχνα, θα έβρισκα άπειρα παρόμοια παραδείγματα. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Μα άμα το έπαιρνες Τώρα θα ήταν 2+ χρόνια απο την εμφάνιση του. Και μονο που το συγκρίνουμε ακόμα είναι επιτυχία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλησπέρα στο νήμα... Φλάσαρα κι εγώ εδώ και 2 μέρες (δεν άντεξα άλλο :lol::lol:) με flashtool και cse flash την v50030b από Hong Kong. Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές.Καθαρή χωρίς δείγμα κινέζικων,το βλέπω και λίγο speedato από πρίν (αυτό όμως θα οφείλεται και εν μέρει στην καθαρή εγκατάσταση που έκανα) και με όλα τα εφετζίκια της lollipop. Προσωπικά για μένα ανανεώθηκε το ταμπλετάκι και θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη συμβίωση για αρκετό διάστημα ακόμα. Ελπίζω απροβλημάτιστα όπως μέχρι τώρα:D Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas71- Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 καλησπερα παιδια. εχω εδω και 2 χρονια το tablet και εδω και λιγο καιρο μου παρουσιάζει ενα παραξενο προβλημα. οταν μπω στο ιντερνετ ενω ειμαι σε καποια σελιδα ξαφνικα μου κατεβαίνει η κουρτινα λιγο κατω και μενει εκει και πρεπει να παταω το back να ξανανέβει μου εχει σπασει τα νευρα. εκανα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων άλλαξα και ρομ και νεότερη και παλαιότερη αλλα τιποτα. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas147 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και 10 μέρες. Πολύ σπαστικό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Βαλτε aosp 6.0.1 αλλαζει ολη η ταμπλετα Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες, είμαι με AOSP 5.1.1 (έχω reboots τελευταία). Υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί/ bugs στον AOSP 6.0.1? Το θέμα με την sdcard λύθηκε; Xposed, doubletap2wake κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες, είμαι με AOSP 5.1.1 (έχω reboots τελευταία). Υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί/ bugs στον AOSP 6.0.1? Το θέμα με την sdcard λύθηκε; Xposed, doubletap2wake κλπ? Για μενα παει μπαλα Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Βαλτε aosp 6.0.1 αλλαζει ολη η ταμπλετα Αυτή? http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/development/rom-android-6-0-marshmallow-20151028-t3235794 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Εγώ πάντως έβαλα την unofficial CM13 και η συσκευή δουλεύει μια χαρά. Η συσκευή πήρε νέα ζωή και βλέπω ξανά καλούς χρόνους στην μπαταρία. Φυσικά αυτό με απλή χρήση browsing και YouTube. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160130/1f7dddb010192a0656bc830be9b0da61.jpg Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Βάλτε λινκ ποια εννοεί ο καθένας..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Βάλτε λινκ ποια εννοεί ο καθένας..... Λογικά: AOSP 6.0.1: http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/development/rom-android-6-0-marshmallow-20151028-t3235794 δηλ αυτή που είπες Κατερίνα και CM13 -εφόσον είπε Unofficial- : http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/orig-development/v500-cyanogenmod-13-0-t3259135 Τις παρακολουθώ εδώ και καιρό χωρίς να δοκιμάσω καμιά. Η AOSP είναι προφανώς πιο γρήγορη, αλλά χωρίς τις παραμετροποιήσεις της CyanogenMod, αλλά η CM13 έχει κάποια bugs νομίζω (το θέμα με την sdcard, μπλε βίντεο στο youtube σε μερικούς - είχε και random reboots/ μαύρη οθόνη, δεν ξέρω αν έχει λυθεί πλέον). ΥΓ: από δοκιμές στο τάμπλετ αυτό, με AOSP 5.1.1 & CM12.1, έχω παρατηρήσει ότι η εγκατάσταση εφαρμογών στις AOSP γίνεται "κανονικά" από άποψη χρόνου, ενώ στις CM αργεί ως και λεπτά (βλ πχ facebook που είναι κ μεγάλη). Κατά καιρούς το είχαν παράπονο πολλοί χρήστες (και σε κινητά και διάφορες ROM) και τουλάχιστον αυτό που συμπέρανα είναι ότι στις AOSP δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ενώ στις CM καθυστερούσε η εγκατάσταση χαρακτηριστικά. Εννοείται σε φρεσκο-φλασαρισμένη ROM, με full wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 έβαλα την AOSP 6.0.1 (με έτρωγε το χέρι μου!) αλλά έχω random reboots... Ξέρει κανείς πως μπορώ να πάρω logcat πριν το reboot; Γιατί με την επανεκκίνηση χάνονται από όσο έχω καταλάβει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 έβαλα την AOSP 6.0.1 (με έτρωγε το χέρι μου!) αλλά έχω random reboots... Ξέρει κανείς πως μπορώ να πάρω logcat πριν το reboot; Γιατί με την επανεκκίνηση χάνονται από όσο έχω καταλάβει... Κατι πρεπει να μην εκατσε καλα... Εγω παντως δεβ εχω επανεκκινήσεις... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Xposed χρησιμοποιείς Τάκη; edit: το greenify νομίζω προκαλούσε τις επανεκκινήσεις... Edited February 10, 2016 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Xposed χρησιμοποιείς Τάκη; edit: το greenify νομίζω προκαλούσε τις επανεκκινήσεις... Ναι αλλα οχι γκρινιφαι Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Αν και νέκρωσε το thread... ευχάριστα νέα... ο θρυλικός Temasek έκανε μια CM13 (6.0.1) για το GPad. Σκέφτομαι να τη δοκιμάσω, αλλά δεν έχω χρόνο για στήσιμο από την αρχή... Μήπως τη δοκίμασε κανείς μέχρι τώρα; link: http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/development/rom-unofficial-temasek-cm13-t3312308 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Αν και νέκρωσε το thread... ευχάριστα νέα... ο θρυλικός Temasek έκανε μια CM13 (6.0.1) για το GPad. Σκέφτομαι να τη δοκιμάσω, αλλά δεν έχω χρόνο για στήσιμο από την αρχή... Μήπως τη δοκίμασε κανείς μέχρι τώρα; link: http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/development/rom-unofficial-temasek-cm13-t3312308 Now flashing.... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Περιμένουμε νεότερα..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Μπράβο ρε Τάκη.. αν θες πες εντυπώσεις σε παρακαλώ, εσύ είχες κ την AOSP 6 και μια σύγκριση θα βοηθούσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Καλημέρα παιδιά! Έχετε να προτείνετε κάποιο screen protector και θήκη τύπου βιβλίο; Δεν έχω πρόβλημα για αγορά από εσωτερικό ή εξωτερικό. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxls Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Περιμένω εντυπώσεις για την CM13 (6.0.1) , όσο για θήκη , εγώ έχω αυτή : http://www.plaisio.gr/tablet/prostasia-tablet/thikes/Sentio-Thikh-gia-LG-Gpad-V500-8-3-Black.htm πολύ καλή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Και γω περιμένω εντυπώσεις απο την cm 13,είχα περάσει την 12 αλλά επειδή ήθελα 6.0,την έβγαλα.Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts