avlass Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Για να περάσω την 4.4 πρέπει να το κάνω unroot ; Για την νέα έκδοση ρουτ υπάρχει; Για να μην ψάχνεις παραπάνω... Για την Kit Kat έκδοση μπορείς να κάνεις root ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ (το έχω πρόχειρο γιατί το έκανα χθες): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2703825 Δεν είμαι σίγουρος ότι δουλεύει το Kingo και το άλλο σκριπτάκι σίγουρα δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παιδια αγορασα ενα usb otg συνδεω το στικακι και βγαινει ενα σημα usb . Μετα που παω για να δω τα αρχεια του; Χρειάζεσαι κάποιον file manager (πχ ES Explorer, ASTRO κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Χρειάζεσαι κάποιον file manager (πχ ES Explorer, ASTRO κλπ) Και το στικάκι διαμορφωμένο σε κάποιο σύστημα αρχείων που διαβάζει η ταμπλέτα. Αν δε βαριέσαι, ξεκίνα τις δοκιμές από FAT32 που δουλεύει σίγουρα και μετά γύρνα το σε exFAT ή NTFS εάν θέλεις να αποφύγεις τους περιορισμούς του πρώτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δοκίμασε το Helium, παίρνει backup τις εφαρμογές χωρίς να είσαι root Σε ευχαριστώ πολύ. Απ' ό,τι φαίνεται το συγκεκριμένο αποθηκεύει και δεδομένα και δε χρειάζεται ρουτ, οπότε λογικά θα την κάνει τη δουλειά. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Με το LG PC Suite αν πάρω backup τις εφαρμογές στον υπολογιστή και μετά τις κάνω επαναφορά στο tablet θα έχω και τα δεδομένα των εφαρμογών (σκορ κτλ) ή μόνο τις εφαρμογές με σβησμένα τα δεδομένα τους; Δοκίμασα και με την εφαρμογή που αναφέρεται από πάνω (χωρίς root) αλλά μου έβγαλε κάποιο σφάλμα. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Αν το κανω fat32 θα ειναι λειτουργικο σε αλλον υπολογιστη Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Αν το κανω fat32 θα ειναι λειτουργικο σε αλλον υπολογιστη το exFAT νομιζω ειναι καλυτερη επιλογη Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 το exFAT νομιζω ειναι καλυτερη επιλογη Το πρόβλημα με το exFAT είναι ότι δεν αναγνωρίζεται από πολλούς media players, τηλεοράσεις κλπ. Κατά τα άλλα είναι αρκετά καλό fs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Με το LG PC Suite αν πάρω backup τις εφαρμογές στον υπολογιστή και μετά τις κάνω επαναφορά στο tablet θα έχω και τα δεδομένα των εφαρμογών (σκορ κτλ) ή μόνο τις εφαρμογές με σβησμένα τα δεδομένα τους; Δοκίμασα και με την εφαρμογή που αναφέρεται από πάνω (χωρίς root) αλλά μου έβγαλε κάποιο σφάλμα. Ενεργοποίησες την επιλογή που ζήτησε όταν το σύνδεσες με τον υπολογιστή; (Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια είναι και δεν την βρίσκω τώρα). Το μόνο που χρειάζεται είναι drivers αλλά για το G Pad δεν χρειάστηκε να βάλω, στο One με παίδεψε μέχρι να βρω τους κατάλληλους. Το Helium πάντως δίνει επιλογή αν θα πάρεις backup είτε τα δεδομένα είτε ολόκληρη την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ενεργοποίησες την επιλογή που ζήτησε όταν το σύνδεσες με τον υπολογιστή; (Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια είναι και δεν την βρίσκω τώρα). Το μόνο που χρειάζεται είναι drivers αλλά για το G Pad δεν χρειάστηκε να βάλω, στο One με παίδεψε μέχρι να βρω τους κατάλληλους. Το Helium πάντως δίνει επιλογή αν θα πάρεις backup είτε τα δεδομένα είτε ολόκληρη την εφαρμογή Ναι την ενεργοποίησα και ενώ ξεκίνησα να κάνω το backup με ολόκληρες τις εφαρμογές και όχι μόνο τα δεδομένα τους σε κάποιο σημείο μου έβγαλε κάποιο σφάλμα αλλά δεν το θυμάμαι τώρα τι ακριβώς ήταν. Θα το ξανά δοκιμάσω κάποια στιγμή. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Μήπως έχεις xposed? Εννοείται. Που σκαλώνει με το xposed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εννοείται. Που σκαλώνει με το xposed? Δεν είναι συμβατό με art. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosmama Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Θα εκτιμουσα καποια βοηθεια για το πως εγκαθιστουμε το flash player στον dolphin για την kk 4.4. Νομιζω οτι εχει αναφερθει σε καποια σελιδα παλιοτερα, αλλα τωρα 2 μερες ψαχνω και δεν μπορω να το βρω..... Γνωριζει καποιος_ Παράθεση HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Θα εκτιμουσα καποια βοηθεια για το πως εγκαθιστουμε το flash player στον dolphin για την kk 4.4. Νομιζω οτι εχει αναφερθει σε καποια σελιδα παλιοτερα, αλλα τωρα 2 μερες ψαχνω και δεν μπορω να το βρω..... Γνωριζει καποιος_ Δεν εχει καποιον ιδιαιτερο τροπο εγκαταστασης απλα θελει την συγκεκριμενη εκδοση που ειναι αυτη: http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/help/guide-how-to-play-flash-video-android-4-t2548001 Απλα να μην υπαρχει αλλη εκδοση στο tablet και αν υπαρχει να την κανεις απεγκατασταση και μετα στις ρυθμισεις του dolphin να πας να του βαλεις παντα ενεργοποιημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ενεργοποίησες την επιλογή που ζήτησε όταν το σύνδεσες με τον υπολογιστή; (Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια είναι και δεν την βρίσκω τώρα). Το μόνο που χρειάζεται είναι drivers αλλά για το G Pad δεν χρειάστηκε να βάλω, στο One με παίδεψε μέχρι να βρω τους κατάλληλους. Το Helium πάντως δίνει επιλογή αν θα πάρεις backup είτε τα δεδομένα είτε ολόκληρη την εφαρμογή Σε εμένα έβγαλε μήνυμα ότι "Το κλειδί RSA δακτυλικών αποτυπωμάτων του υπολογιστή είναι: (δεν το γράφω :X )" κατά τον εντοπισμό σφαλμάτων USB και δεν προχώρησα παρακάτω... Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο μήνυμα και η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται πολύ ύποπτη η διαδικασία ενεργοποίησης μέσω του υπολογιστή, και η πλήρη πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία μου... :confused: Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Σε εμένα έβγαλε μήνυμα ότι "Το κλειδί RSA δακτυλικών αποτυπωμάτων του υπολογιστή είναι: (δεν το γράφω :X )" κατά τον εντοπισμό σφαλμάτων USB και δεν προχώρησα παρακάτω... Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο μήνυμα και η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται πολύ ύποπτη η διαδικασία ενεργοποίησης μέσω του υπολογιστή, και η πλήρη πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία μου... :confused: Πολλή συνομωσία ρε σύ :) Από τη μία θέλεις να έχει πρόσβαση στα αρχεία σου για να πάρει backup, από την άλλη θέλεις να μην έχει πρόσβαση γιατί σου φαίνεται ύποπτο! Είναι κλασική διαδικασία backup android μέσω adb. Επειδή κάτι ζητάει πλήρη δικαιώματα για το backup, σου ζητάει να το επιβεβαιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Είμαι ένας μικρός συνομωσιολόγος :lol: Απλά θέλω να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου χωρίς όμς να δίνω τα στοιχεία μου δεξιά και αριστερά... Και επειδή το τάμπλετ δεν είναι δικό μου δε θέλω να το ρουτάρω... Οκ. έριξα μια ματιά στον γουγλη και φαίνεται να έχεις δίκιο... Σε ευχαριστώ πολύ. Καλό βραδάκι. Edited April 26, 2014 by El_Grego νεα δεδομένα Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εκανα με πολυ κοπο την ενημερωση, λογω μη ενημερωμενου driver. Ολα καλα δειχνουν, αλλα εχασα βιντεο, φωτο κλπ που νομιζα οτι κραταει το lgbackup! Το οποιο μαλιστα τωρα δεν ανοιγει με τιποτα! Υπαρχει σε apk απο καποιον; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Αν θελήσουμε να κάνουμε format την εξωτερική κάρτα μέσω της ίδιας της συσκευής (unmount / format), έχουμε επιλογή file system; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Εννοείται. Που σκαλώνει με το xposed? Και γω εχω xposed και δεν μου μπαινει ουτε εμενα το art... γυρναει απο μονο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ναί παιδιά είναι γενικότερο και πολύ γνωστό θέμα του xposed . Μάλιστα έχει γράψει γι'αυτό και στο θέμα του στο XDA ο δημιουργός. Πάντως όσο παραμένει σε dalvik δεν πρόκειται να γίνει η αλλαγή. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avlass Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Πάντως με xpose κατάφερα να κάνω και immerse (να κρύψω τα κάτω κουμπιά που παίρνουν χώρο στην οθόνη) και multi-window σε οποιαδήποτε εφαρμογή (όχι μόνο στις εφαρμογές τις LG). Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να βλέπω ταινίες από MX Player σε πλήρη οθόνη κλπ, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 και πως κανεις multi window; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas147 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλημέρα παιδιά. Έβαλα και εγώ την 4.4.2 και είμαι ευχαριστημένος. Μια απορία αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σχετικά με το θέμα που έχει η 4.4.2 όπου δεν μπορείς να γράψεις στην sd. Για να λυθεί το πρόβλημα γνωρίζω ότι εγκαθιστούμε το SD Fix αλλά εγώ δεν έχω κάνει στην συσκευή root. Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 εχει αγορασει κανεις slimport adapter από την ελλαδα? μονο στο e-shop εχω δει ένα με 29 ευρω,υπαρχει κατι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts