Jump to content

El_Grego

Members
  • Δημοσιεύσεις

    127
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by El_Grego

  1. Πάνω στην ώρα που ήθελα να αλλάξω συσκευή. Ευχαριστώ πολύ για το δώρο σας. :lol:
  2. Ευχαριστώ πολύ για το δώρο που μου κάνετε.
  3. Με ποιόν τρόπο επανέρχονται το frp και ο knox?
  4. Το δικό μου χωρίς αναβάθμιση δεν έχει εμφανίσει πρόβλημα θερμοκρασίας. Της συζύγου μου με αναβάθμιση επίσης δεν έχει κανένα θέμα μέχρι τώρα. Βέβαια και οι δύο έχουμε θήκες σιλικόνης και δεν παίζουμε ιδιαίτερα βαριά παιχνίδια. Και μια ερώτηση. Γιατί ρε παιδιά κινητό με knox, λογικά μέσα στην εγγύηση, δεν το πήγατε στο service αλλά αποφασισατε να το φτιάξετε μόνοι σας? Δε μου πέφτει λόγος βέβαια αλλά είναι κρίμα... και οι πλακέτες συνήθως είναι αρκετά ακριβές.
  5. Την Παρασκευή αγόρασα για τη σύζυγό μου ιταλική συσκευή από το πλαίσιο με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας. Το Σάββατο πριν προλάβω καν να το στήσω ήρθε η ανάβαση. Έχει ίδιο μενού με το s7. Τα χρώματα είναι λίγο πιο παλ και φωτεινά και μάλλον έχει μια αίσθηση πιο smooth στην κίνηση. Όλα αυτά βέβαια σε σύγκριση με το δικό μου (ελληνικό μοντέλο) που το έχω από τα Χριστούγεννα και δεν έχω πάρει αναβάθμιση ακόμα.
  6. Καλή μου τύχη και καλή χρονιά σε όλους.
  7. Summit1_1, είναι μια πολύ ωραία λειτουργία που έχει το παλιό α5 και δεν τη βρίσκω στο δικό μου. Τόσοι συνάδελφοι εδώ μέσα, μπορεί να δει κάποιος αν τη λειτουργία αυτή την έχει και το α5 2016?
  8. Αυτό που γράφω και στο post 1703. Στο Α5 2015 (όπως και στο S7), στην προεπισκόπιση της πανοραμικής φωτογραφίας που έχεις ήδη τραβήξει, εμφανίζεται πάνω αριστερά μέσα στην φωτογραφία ένα εικονίδιο, το οποίο όταν το πατάς η εικόνα εμφανίζεται από αριστερά προς δεξιά σαν να βλέπεις βίντεο. Το δικό μου Α5 2016 δεν έχει κάτι τέτοιο και ρωτάω αν είναι όλα τα α5 2016 έτσι ή μόνο το δικό μου; Είναι δυνατόν να έχουν αφαιρέσει αυτήν τη δυνατότητα από το νεότερο μοντέλο;
  9. Τελικά ξέρει κανείς αν τις πανοραμικές φωτογραφίες μπορούμε να τις βλέπουμε όπως στο α5 2015?
  10. Όταν θες να δεις μια πανοραμική φωτογραφία που έχεις τραβήξει, εμφανίζεται πάνω αριστερά ένα εικονίδιο με το οποίο όταν το πατάς η εικόνα παρουσιάζεται σαν βίντεο, όπως στο a5 και στο s7? Σε εμένα πάντως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
  11. Καλησπέρα στην παρέα. Παιδιά θέλω να κάνω τρεις ερωτήσεις: Η εφαρμογή Έξυπνη διαχείριση φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί από τη Samsung σε συνεργασία με το Clean Master, το οποίο ως γνωστό ανήκει στην Cheetah Mobile, και για την οποία έχουν γίνει αρκετές αναφορές για παραβίαση προσωπικών πληροφοριών. Σας έχει προβληματίσει αυτό το γεγονός; Και αν ναι πώς το έχετε αντιμετωπίσει; Η συσκευή δεν έχει περασμένους codecs για AC3 audio, με συνέπεια όταν παρακολουθείς ταινία avi να μην παίζει ήχο. Το ίδιο ισχύει και αν χρησιμοποιήσεις MX Player, εκτός και αν κατεβάσεις custom codec. Το έχει κάνει αυτό κανείς; Πώς βλέπει κανείς avi με ήχο; Και τέλος, υπάρχει κάποια ρύθμιση, όταν πατάς το πληκτρολόγιο αντί να ακούγεται ήχος, να μπαίνει σε κάθε πάτημα δόνηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
  12. Καλή τύχη σε όλους και σε μένα πιο πολύ. :lol::lol::lol:
  13. Καλή μου τύχη και καλό καλοκαίρι σε όλους. :)
  14. Λεώ τσέκαρε τη sar στο lenovo. Τη βλέπω ψητή τη γυναίκα σου... :lol:
  15. Αγόρασε καμιά τηλεόραση με πιστωτικό και ξαναπάρε το g3 από Σκρουτζ. Ή ακόμα καλύτερα πουλα το πιστωτικο για 500 και πάρε το v10 και περισσεύουν κι ολας.
  16. Γιατί ρε παιδιά δε στέλνετε ένα mail στην lg hellas; και αν και από κει δε βρείτε ανταπόκριση υπάρχει και η μαμα lg. Κρίμα και το λιγουρευόμουν...
  17. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή μου επιτυχία. :D:D:D
  18. Καλή μου τύχη. Και χρόνια πολλά σε όλους. :lol::lol::lol:
  19. Καλή επιτυχία σε όλους και ας το πάρω εγώ...:lol::lol::lol:
  20. Πολλά τα προγράμματα, οι ρυθμίσεις και τα σωσμένα παιχνίδια. :lol:
  21. Αυτό ακριβώς. Τα θεωρούσε ασύμβατα.
  22. την LG, περιποιημένη από έμένα, αφού έχω απενεργοποιήσει πολλές εφαρμογές της και έχω προσθέσει greenify, adfree, wakelock detector και πολλά άλλα... (παρεπιπτόντως, στο antutu είχα πιάσει υψηλότερο βαθμό απ' ότι με τη zaiben). Βέβαια η ταχύτερη όλων ήταν η LiquidSmooth optimized από τον Mourta, αλλά δε λειτουργούσε σχεδόν τίποτα από ό,τι είχα σώσει στο titanium...
×
×
  • Create New...