nikos523 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ε αφου χρειαζεται λοιπον αυτη η διαδικασια, λεω να περασω απ την αρχη τη ρομ με επιδιορθωση ωστε να φυγει και το ρουτ και να το ξαναπερασω απ την αρχη και αυτο... Ούτως η άλλως θα φύγει το ρουτ. Κάνε backup με titanium, wipe, root, restore. Η διαδικασία είναι ίδια για όλες τις συσκευές, δεν χρειάζεται μόνο το gpad wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Ρε παιδιά πέρασα ενα benchmark test και σταμάτησε στο 27% και λεει το προγραμμα ψηλή θερμοκρασία θα επανεκκίνησει την συσκευη με ενα άλλο προγραμμα είδα οτι η μπαταρία ειναι μεταξύ 30-33 βαθμούς ειναι λογικό;; Δε μου έβγαλε κανένα μήνυμα το λογισμικό (υπόψιν browsing εκανα οχι gaming) Edited May 3, 2014 by dimcreed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Έχω μια απορία να μου λύσετε, με την kitkat επιτρέπονται κανονικά οι μετακινήσεις εφαρμογών στην microSD ή χρειαζόμαστε κάτι επιπρόσθετο για αυτή την επιλογή; Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ουτε και πριν δεν επιτρέπονταν. Ηθελε ρουταρισμα, partitioning στην sd και μια διαδικασια τελος παντων. Δεν ξερω αν ισχυουν τα ιδια και με την ΚΚ. Και στο note 10.1 που εχω επίσης και εκει δεν υπαρχει η δυνατότητα και ειναι ακομη σε 4.1.2. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Παιδια απο θηκη ποια σας βολεψε? Κοιτουσα ebay και εχει 1-2 καλουτσικες. Και παιδια τη θερμοκρασιες πιανετε? Μου εδειξε μετα απο ενα game και μπολικο browsing 35 Edited May 3, 2014 by dimcreed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Έχω μια απορία να μου λύσετε, με την kitkat επιτρέπονται κανονικά οι μετακινήσεις εφαρμογών στην microSD ή χρειαζόμαστε κάτι επιπρόσθετο για αυτή την επιλογή; Ερώτηση: Γιατί να μεταφερθούν εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα; Προφανώς κάποια ανάγκη θα εξυπηρετεί, για να ρωτάς, αλλά δεν μου έχει προκύψει εμένα παρόμοια και έχω την απορία. Υπάρχει δηλ. πιθανότητα να θέλει κάποιος να βάλει τόσες εφαρμογές που να μην επαρκεί η εσωτερική μνήμη; Ίσως να υπάρχουν και τέτοιοι χρήστες βέβαια. Και μια ερώτηση δική μου: με την μετακίνηση στην sd, η εφαρμογή θα φορτώνει λίγο πιο αργά, έτσι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Ερώτηση: Γιατί να μεταφερθούν εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα; Προφανώς κάποια ανάγκη θα εξυπηρετεί, για να ρωτάς, αλλά δεν μου έχει προκύψει εμένα παρόμοια και έχω την απορία. Υπάρχει δηλ. πιθανότητα να θέλει κάποιος να βάλει τόσες εφαρμογές που να μην επαρκεί η εσωτερική μνήμη; Ίσως να υπάρχουν και τέτοιοι χρήστες βέβαια. Και μια ερώτηση δική μου: με την μετακίνηση στην sd, η εφαρμογή θα φορτώνει λίγο πιο αργά, έτσι; Αν έχετε τόσα πράγματα ώστε χρειάζεστε εξωτερική μνήμη, φροντίστε τουλάχιστον οι εφαρμογές (τουλάχιστον αυτές που χρησιμοποιούνται συχνά ) να είναι οι τελευταίες που θα μπουν εκεί. Πρώτα βάζουμε βίντεο, μουσική, φωτογραφίες και τελευταία επιλογή αν δεν έχουμε εναλλακτικές είναι οι εφαρμογές. Edited May 4, 2014 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 νομιζω οτι πιο σωστο ειναι το αναποδο ..πρωτα εφαρμογες και μονο εφαρμογες σε ολη την εσωτερικη μνημη..και multimedia στην καρτα και στο flash disk Λάθος το είπα. Έχεις δίκιο. Το ανάποδο εννοούσα. Είδες τι παθαίνεις αν δεν τα ξαναδιαβάζεις; Διορθώθηκε. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Αν δεν εχεις τεράστια παιχνιδια εγκατεστημένα, πρακτικα ειναι αδυνατον να την γεμίσεις, ακολουθοντας την συμβουλή των παιδιων. Θελει χιλιαδες εφαρμογές! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ξερεις κανεις παιδια αν μπορει να φυγει στην τριτη οθονη η επεξηγηση των δυνατοτητων της συσκευης που πιανει μια σελιδα? Κι σν υπαρχει κανενa tip για μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας στην αναμονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ξερεις κανεις παιδια αν μπορει να φυγει στην τριτη οθονη η επεξηγηση των δυνατοτητων της συσκευης που πιανει μια σελιδα? Κι σν υπαρχει κανενa tip για μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας στην αναμονη? πας ρυθμισεις>προβολη>αρχικη οθονη> και απενεργοποιεις το do you know Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Κι σν υπαρχει κανενa tip για μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας στην αναμονη? Γιατί τι χρόνους βγάζεις; Το greenify donate version είναι η λυση Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 πας ρυθμισεις>προβολη>αρχικη οθονη> και απενεργοποιεις το do you know Ευχαριστω φιλε μου ,εισαι μεγαλος παικτης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παιδες σημερα το παρατηρησα. Εχω προβλημα με το youtube. Οταν κανω full screen σε πολλα βιντο βγαζει γραμμες πρασινες και γενιμα το δειχνει χαλια. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παιδες σημερα το παρατηρησα. Εχω προβλημα με το youtube. Οταν κανω full screen σε πολλα βιντο βγαζει γραμμες πρασινες και γενιμα το δειχνει χαλια. Σβήσε το cache το έκανε και σε μένα και εστρωσε Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Flashplayer με κανεναν browser παιζει πλεον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Σβήσε το cache το έκανε και σε μένα και εστρωσε Δουλεψε. Σε ευχαριστω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Flashplayer με κανεναν browser παιζει πλεον; Σε όσους έπαιζε και πριν. Στοκ, ντολφιν κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Σε όσους έπαιζε και πριν. Στοκ, ντολφιν κλπ Ευχαριστω φιλε μου , στο dolphin παιζει, στον στοκ δε το βλεπω να παιζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Δες τις ρυθμισεις του στοκ browser. Εχει μια επιλογη για να εκτελειται παντα-καταπέτηση-ποτε περιεχομενο flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Δες τις ρυθμισεις του στοκ browser. Εχει μια επιλογη για να εκτελειται παντα-καταπέτηση-ποτε περιεχομενο flash Στον dolphin αυτο εκανα αλλα στον στοκ δε βλεπω να υπαρχει τετοια επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspapgr Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ενδιαφέρομαι για την αγορά του εν λόγω τάβλετ. Εκ πρώτης όψεως είναι εντυπωσιακό (εμφάνιση και χαρακτηριστικά) Η κύρια χρήση θα είναι live streaming sopcast και σύνδεση σε tv με slimport mydp. Το έχει δουλέψει κάποιος πολύ ώρα σε live streaming? Από την εμπειρία σας τι λέτε θα έχω κάποιο πρόβλημα σε πολύωρη θεάση? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Ενδιαφέρομαι για την αγορά του εν λόγω τάβλετ. Εκ πρώτης όψεως είναι εντυπωσιακό (εμφάνιση και χαρακτηριστικά) Η κύρια χρήση θα είναι live streaming sopcast και σύνδεση σε tv με slimport mydp. Το έχει δουλέψει κάποιος πολύ ώρα σε live streaming? Από την εμπειρία σας τι λέτε θα έχω κάποιο πρόβλημα σε πολύωρη θεάση? :confused: Σερί, που ειδα τα δυο hobbit σε full hd, δεν ειδα να προβληματιστηκε καθολου! EDIT: Ουτε και τα ματια μου προβληματίστηκαν, προφανως λογω πολυ καλού ppi. Βοηθουν και τα χρώματα που ειναι προς την θερμη πλευρα και η πολυωρη θεαση ειναι πολυ ξεκουραστη. Τα ψυχρα χρωματα μπορει αρχικα να εντυπωσιάζουν αλλα κουραζουν πολυ ευκολα τα ματια. Προσωπικα πιστευω οτι εχει απο τις καλυτερες οθονες σε ταμπλετ. Edited May 5, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnats Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Απομακρυσμενος ελεγχος απο pc η απο το g2 στην ταμπλετα πως γινεται;;;εβαλα το teamviewer,αλλα δε βρισκω που να σεταρω κωδικο και γενικα καποιο τροπο να συνδεθω;;πως ακριβως γινεται;;υπαρχει εναλλακτικη εφαρμογη;; Ακομα τιποτα...οτι βρηκα χειριζετε καποια πραγματα,αλλα την οθονη και τον πληρη ελεγχο της ταμπλετας,δεν βρηκα κατι...any ideas;;μπας δε γινεται και εχω ξεψαχνισει τσαμπα το google;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 γεια! συγνωμη που θα ξεφυγω λιγο απο το θεμα σας εδω. σε συγκριση με το samsung note 8 ποιο απο τα δυο ταμπλετ πιανει μεγαλυτερη αυτονομια? εδω λετε μερικοι 6 ωρες με το lg....με το note 8.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts