fanatikos Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Προτείνω να μην γινει επαναφορά των εφαρμογων απο backup αλλα new clean install. Μονον τα data επαναφορα. Παιδιά πραγματικα αξίζει τον κόπο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 πια είναι τα καλυτερα κατεβαστηρια για το tablet?μπορω να ρυθμισω με ποσα kb θα κατεβαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg7vas Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Καμια αξιοπρεπης θηκη online που βρισκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Προτείνω να μην γινει επαναφορά των εφαρμογων απο backup αλλα new clean install. Μονον τα data επαναφορα. Παιδιά πραγματικα αξίζει τον κόπο. Δεν υπαρχει κανενα θεμα με αυτο. Εγω προσωπικα κουβαλαω δεδομενα απο το πρωτο galaxy s σε εφαρμογες και data σε εκατονταδες συσκευες που αλλαξα ως τωρα. Μια φορα υπηρχε μονο θεμα με τα δεδομενα των εφαρμογων και νομιζω ηταν απο την eclair σε froyo αν δεν με απατα η μνημη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Με ποιό τρόπο μεταφέρεις τα δεδομένα των προγραμμάτων από συσκευή σε συσκευή; βασικά με ενδιαφέρουν τα saves των παιχνιδιών. Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Κλασσικα, titanium backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να μεταφέρω saves σε tablets που δεν είναι ρουταρισμένα και οι κάτοχοι τους δε θέλουν να τα ρουτάρουν. :p Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Τελικα εχει διαφορα να το κανεις ΟΤΑ απο οτι μεσα απο το pc Γιατι ειχα διαβασει σε καποιο παραπανω ποστ οτι κατεβαζε μεγαλυτερο αρχειο αν το κανεις απο pc. Μου εκανε εντυπωση, ισχυει τελικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Τελικα εχει διαφορα να το κανεις ΟΤΑ απο οτι μεσα απο το pc Γιατι ειχα διαβασει σε καποιο παραπανω ποστ οτι κατεβαζε μεγαλυτερο αρχειο αν το κανεις απο pc. Μου εκανε εντυπωση, ισχυει τελικα; Ναι απο το pc ειναι 1gb και κατι ενω το ΟΤΑ δεν ειναι ουτε 500mb. Καν'την απο υπολογιστη και κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 3 κύκλους μετά το update [ATTACH]44215[/ATTACH][ATTACH]44216[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ναι απο το pc ειναι 1gb και κατι ενω το ΟΤΑ δεν ειναι ουτε 500mb. Καν'την απο υπολογιστη και κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Σε ευχαριστω για την απαντηση,τοσο μεγαλη διαφορα μου κανει εντυπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Για να περάσω την 4.4 πρέπει να το κάνω unroot ; Για την νέα έκδοση ρουτ υπάρχει; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Σε ευχαριστω για την απαντηση,τοσο μεγαλη διαφορα μου κανει εντυπωση. Ουσιαστικά στο OTA κατεβάζεις τις διαφορές από αυτό που έχεις ήδη. Στον ΗΥ κατεβάζεις τα πάντα από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Για να περάσω την 4.4 πρέπει να το κάνω unroot ; Για την νέα έκδοση ρουτ υπάρχει; Όχι αν την κανεις απο υπολογιστη απλα χανεις το root. Ναι υπάρχει τροπος για root το είχα ανεβάσει πιο πίσω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]3 κύκλους μετά το update Θα σε παρακαλούσαν να μην ταραζεις κάθε λίγο την ομάδα με τους χρόνους σου! :lol: Ασε μας να πιστεύουμε οτι 6 ώρες είναι ένας πολυ καλός χρονος! :p Edited April 24, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Όχι αν την κανεις απο υπολογιστη απλα χανεις το root. Ναι υπάρχει τροπος για root το είχα ανεβάσει πιο πίσω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Θα σε παρακαλούσαν να μην ταραζεις κάθε λίγο την ομάδα με τους χρόνους σου! :lol: Ασε μας να πιστεύουμε οτι 6 ώρες είναι ένας πολυ καλός χρονος! :p Δε νομίζω ότι δείχνει κάτι περίεργο ☺ [ATTACH]44224[/ATTACH] Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Δε νομίζω ότι δείχνει κάτι περίεργο ☺ [ATTACH]44224[/ATTACH] Οκ παιδια, το εχετε βαλει στο 0% φωτεινοτητα, δεν παιζει αλλιως :lol: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να μεταφέρω saves σε tablets που δεν είναι ρουταρισμένα και οι κάτοχοι τους δε θέλουν να τα ρουτάρουν. :p Δοκίμασε το Helium, παίρνει backup τις εφαρμογές χωρίς να είσαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ento20101 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 παιδιά έχω πάρει το lg g pad 8,3 το έχω εδώ και 5 μήνες είμαι ικανοποιημένος πάρα πολύ γιατί έχει φοβερή εικόνα και εξαιρετικό βίντεο σε υψηλή ανάλυση 1920χ1200 εδώ και μερικές μέρες φορά την έκδοση 4,4,2 αndroid kit kat είναι μια ταμπλέτα που δύσκολα την αποχωρίζεσαι σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
new_1234 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Εγώ σήμερα το πήρα το Lg και το αναβάθμισα απευθείας σε 4.4.2 Αυτό που θέλω να ρωτήσω τους πιο έμπειρους είναι το εξής: Πρέπει να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, οκ? Μετά την επαναφορά θα πρέπει να του ξαναεγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές; Ακόμα και το Google Play θα πρέπει να το εγκαταστήσω μόνος μου; Ή θα έχει τις εφαρμογές και απλά θα κάνω update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Καλοριζικο και καλως ηρθες στην παρεα! Εχει μερικες προεγκατεστημενες μεσα στις οποιες ειναι και το play store. Τις υπολοιπες θα πρεπει να τις κατεβασεις εσυ απο την αρχη οπως π.χ το facebook Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Οκ παιδια, το εχετε βαλει στο 0% φωτεινοτητα, δεν παιζει αλλιως :lol: Nope 50% φωτεινότητα και το 4ωρο είναι σχεδόν όλο online manga και livestream :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Οκ παιδια, το εχετε βαλει στο 0% φωτεινοτητα, δεν παιζει αλλιως :lol: Είμαι στα 56% αυτόματο. Η χρήση είναι browsing, tapatalk, sudoku (μεγάλο κόλλημα) και πολύ YouTube. Συγχρονίζει τις υπηρεσίες της Google, Facebook, Twitter, Yahoo mail, viber, καιρούς κτλ με τοποθεσία στο οικονομικό. Τέλος είμαι με art και το μόνο που φαίνεται να μη δουλεύει σωστά είναι ο browser (χρησιμοποιώ τον Chrome πια) και το Polaris. Μέχρι την 4.2.2 έφτανε οριακά τις 6 ώρες. Τώρα οι 7 είναι κάτι εύκολο με την ίδια χρήση (χωρίς να ξέρω ποιο ευθύνεται για την μπαταρία αφού άλλαξα σε 4.4.2 και art ταυτόχρονα). Είμαι πια πολύ ικανοποιημένος από τη συσκευή (μετά την αναβάθμιση). Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Για κάποιο λόγο δεν μου γύρισε σε art εμένα. Το επέλεξα, έκανε restart και πάλι dalvik είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παιδια αγορασα ενα usb otg συνδεω το στικακι και βγαινει ενα σημα usb . Μετα που παω για να δω τα αρχεια του; Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Για κάποιο λόγο δεν μου γύρισε σε art εμένα. Το επέλεξα, έκανε restart και πάλι dalvik είχε. Μήπως έχεις xposed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts