Jump to content

greg7vas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by greg7vas

  1. Συχγρονισμενο δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν… Τα περισσοτερα τηλεφωνα τα εχω ευτυχως αποθηκευμενα στο kies που ειχα κρατησει ενα backup. Για τις σημειωσεις υπαρχει καποιος τροπος να βρεθουν?
  2. Παιδια καλησπερα. Προεκυψε ενα θεματακι σημερα.. Το κινητο εκει που δουλευε νορμαλ ξαφνικα εσβησε και αρχiσε να ανοιγοκλεινει συνεχομενα(μονιμο loop) Εβγαλα μπαταρια, μπαινω σε recovery mode καθαριζω cache και κανω επανεκκινηση. Μπαινω μετα απο πολλες προσπαθειες και ολα τα αρχεια στο τηλεφωνο(οχι στην sdcard) εχουν σβηστει και μολις πατησω καποιο app μου πεταει εξαναγκασμενη διακοπη(λογικο). Επισης βλεπω στο phone memory αρχειο LOST.DIR πραγμα που σημαινει οτι το κινητο ψιλοκαταρευσε. Δεν συνδεεται πλεον ουτε sto PC ουτε στο KIES. Μια ερωτηση εχω Πως μπορω να τσιμπησω τα τηλεφωνα που ηταν αποθηκευμενα στο τηλεφωνο και τα notes απο το notepad (σε ποιο folder αποθηκευονται)??
  3. Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος να κανω την ερωτηση. Εχω βαλει το προγραμμα της cyta με απεριοριστα αστικα και 5 ωρες προς κινητα. Επειδη θα μιλαω και με κυπρο ποια καρτα χρονου ομιλιας ειναι πιο φθηνη για κυπρο? Η καρτα ισχυει και για κινητα στην κυπρο. Ρωταω γιατι το προγραμμα της cyta αναφερεται μονο σε αστικα του εξωτερικου. Ευχαριστω.
  4. Ρε παιδια μια πολυ βασικη ερωτηση. Σε online βιντεο youtube και οπουδηποτε πως μπορω να κανω rewind η forward? Παλιοτερα ειχε βελακια στο κατω μερος του βιντεο, αλλα στις τελευταιες εκδοσεις εχει εξαφανιστει. Δεν παλευεται να παιζεις με την μπαρα γιατι το χανεισ συνεχως...
  5. Υπαρχει κανενα tip να αυξηθει η διαρκεια ζωης της μπαταριας? Αφαιρεση knock on κλπ
  6. Παιδια ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για διαβασμα ebook? epub και pdf Σημαντικο να παιρνει σημειωσεις. Ευχαριστω!
  7. Αυτο εννοω ρε παιδια Που κανω αναβαθμιση? Καπου διαβασα για επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις για να περασω την νεα εκδοση.
  8. Μολις πηρα το ταμπλετ και εγω!! Πως το στωνω απο εδω και περα? Πως το αναβαθμιζω? Ειμαι τελειως ασχετος με το αντικειμενο. Επειδη θα εχει ειπωθει 500 φορες και κουραζει, εχουμε καποιο λινκ ελληνικο η ξενο που δινει οδηγιες? Thanks!!!
  9. Καμια αξιοπρεπης θηκη online που βρισκουμε?
  10. Σκεφτομαι να τσιμπισω και εγω το lg. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις για διαβασμα? ebooks,pdf,blogs κλπ Ειναι ξεκουραστο? Ποση ωρα περιπου κραταει σε λειτουργια web surfing και διαβασματος μονο. Πως ειναι η αισθηση οταν το κρατας? Αντεχεται να το κρατας αρκετη ωρα η θα πρεπει να το αφηνεις καπου και να κοιτας. Δεν με ενδιαφερουν τα games, ταινιες κλπ καθολου. Μονο διαβασμα. Τhank you!
  11. 2 play ειναι απεριοριστα σταθερα, απεριοριστα κινητα
  12. Αγιο δημητριο ειμαι, αλλα φανταζομαι οτι περα απο forthnet το ρισκο ειναι μεγαλο....
  13. Μάγκες τι παιζει με τη online προσφορα απεριοριστα προς κινητα, σταθερα 29,90. Παιζει καμια κρυφη χρέωση η κατι αλλο γιατι μου παραφαινεται καλη περίτωση...
  14. Παιδια επειδη παει καιρος που εχω να ασχοληθω και εχω χασει επαφη. Τελειωσε το συμβολαιο μου με wind και θελω να αλλαξω εταιρεια. Δεν το εχω ψαξει αλλα λογικα θα παω προς forthnet. Υπαρχει κατι αλλο αξιοπροσεκτο? Επισης τι παιζει απο διαδικαστικα θεματα. Υπαρχει κοστος μεταφορας να φανταστω...
  15. Θα παω και στο glou και σε κανενα massimo dutti. 27 ειμαι και θελω κατι πιο μοντερνο σε στενες γραμμες στενα μανικια κλπ. Τωρα θα ειναι σε navy blue, charcoal gray η μαυρο θα το δω δοκιμαζοντας το.
  16. Ευχαριστω giog. Το θελω για δουλεια και καμια εξοδο. Ψαχνω κατι πιο μοντερνο, οχι πολυ κλασσικο. Θα παω ΒΑΡΔΑΣ και θα ενημερώσω. Οποιος ξερει αλλο αντιστοιχο μαγαζι το λεει.
  17. Ερωτηση απο αντρα που δεν εχει φορεσει ποτε του κοστουμι. Που μπορω να βρω αξιοπρεπη, οχι ακριβα κοστουμια-σακακια (ραμμενα κατα προτιμηση). Ευχαριστω!!
  18. Παιδες υφισταταται κανενα app να tweakαρει αυξηση στο volume του ακουστικου οταν μιλαει καποιος?
  19. Λοιπον μολις πεθαναν τα ακουστικα μετα απο 2 μηνες. Ξερουμε κανα μαγαζακι που να πουλαει και τι τιμες παιζουν γενικα?
  20. Προφανως θα εχει ξανααπαντηθει, αλλα ξερει κανεις πως μπορει να αλλαξει το sms απο το να σε χρεωνει 2ο στους 60 χαρακτηρες
  21. Καποια λυση για προστασια κινητου απο επικειμενους κλεφτες? find my phone, pray, samsung dive η κατι αλλο?
  22. Λοιπον παιδια μιλατε με εναν τελειως αρχαριο σε θεματα android. Ερωτημα. Πως κανω root το κινητο. :D
  23. Καποιος καλος τροπος να μειωθει η καταναλωση της μπαταριας?
  24. Το τσιμπισα και εγω το κινητακι. 2 ερωτησεις για αρχη 1)Πως μπορω να περασω τα τηλεφωνα απο το pc? 2) Να το ρουταρω τωρα που ειναι αρχη η να το στρωσω λιγο? Δεν θελω υπερπειραματισμους περισσοτερο κατι σταθερο.
×
×
  • Create New...