pantam Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Λοιπον... Την ξαναπερασα με κερνελ, οχι τον gouodas ή κάπως ετσι :) αλλα τον αλλο απο τους 2 για το 9005. Στο scs έβαλα την πρωτη επιλογη (standard νομιζω...?) χωρις να διαλέξω κατι δηλαδη. Το τηλ εχει σημα, οχι οτι τρελαίνεται αλλα εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Λοιπον... Την ξαναπερασα με κερνελ, οχι τον gouodas ή κάπως ετσι :) αλλα τον αλλο απο τους 2 για το 9005. Στο scs έβαλα την πρωτη επιλογη (standard νομιζω...?) χωρις να διαλέξω κατι δηλαδη. Το τηλ εχει σημα, οχι οτι τρελαίνεται αλλα εχει. Δοκίμασε να αλλάξεις δίκτυο απο 4g σε 3g και θα δεις βελτίωση στο σήμα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Λοιπον... Την ξαναπερασα με κερνελ, οχι τον gouodas ή κάπως ετσι :) αλλα τον αλλο απο τους 2 για το 9005. Στο scs έβαλα την πρωτη επιλογη (standard νομιζω...?) χωρις να διαλέξω κατι δηλαδη. Το τηλ εχει σημα, οχι οτι τρελαίνεται αλλα εχει. Κομπλέ είσαι δηλαδή λογικά έφταιγε Ι Kernel μιας και τo crc παρέμεινε EUR. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantam Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Δεν ξερω αν "παρέμεινε" απο προηγούμενες προσπάθειες αλλα εγω στην τελευταια ΔΕΝ το διάλεξα. Διάλεξα την πρωτη πανω επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantam Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 ...να ρωτήσω 2-3 πραγματα για την magma. -Φάκελο μπορω να δημιουργήσω για να έχω ομαδοποιημενες κάποιες εφαρμογές; πχ games, maps κλπ -Δεν ειδα να υπαρχει το πολυ βολικό και ευχριστο Βιβλιο Αποκοματων. Δεν...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 ...να ρωτήσω 2-3 πραγματα για την magma. -Φάκελο μπορω να δημιουργήσω για να έχω ομαδοποιημενες κάποιες εφαρμογές; πχ games, maps κλπ -Δεν ειδα να υπαρχει το πολυ βολικό και ευχριστο Βιβλιο Αποκοματων. Δεν...; Βάλε Nova launcher κάνεις τα πάντα και ομαδοποίηση εφαρμογών προφανώς. Βιβλίο αποκομμάτων κατέβασε το από το playstore εφαρμογή είναι. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Καλησπερα παιδια.Ειμαι με magma rom την τελευταια.Στο synapse ποιες ρυθμισεις ειναι καλυτερες να βαλουμε γιατι εχω πειραξει αρκετες χωρις να ξερω και βλεπω τρελη καταναλωση στη μπαταρια και κανα 2 φορες μου εκανε restart το κινητο.Ο κερνελ που φοραω ειναι ο lss 3.8 Ux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantam Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Εκτος τρελης κατανάλωσης εχει γενικότερο θεματάκι με τα media. Photos viewers, video's κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Με τον kernel του darklord εχει πολύ καλή μπαταρία. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλησπέρα που μπορώ να απενεργοποιησω τα background data γιατι έχω θέμα ένω έχω ειδοποίησεις με WiFi είτε με κλειστή η ανοικτή οθόνη με data και κλειστή οθόνη τίποτα και με ανοικτή μόνο αν είμαι στην εφαρμογή Sent from my SM-N920F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtsimb Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Γεια και χαρά. Ειμαι με phronesis 6.5 και τώρα τελευταία οταν κανω power off μου ανοίγει και κολλάει στο logo. Κάνω wipe cache και wipe dalvik και ξανά το ίδιο. Μόνο με restore ξαναέρχεται. Τι συμβαίνει? Παράθεση Samsung note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantam Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Συνεχίζοντας να βλέπω προβληματάκια στην magma να προσθέσω και αυτό της αδυναμίας λήψης βιντεο με την μπροστα κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Παιδιά στη MagMa δουλεύει το πενάκι κανονικά ... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Παιδιά στη MagMa δουλεύει το πενάκι κανονικά ... Ναι δουλευει κανονικα και εχει ολες τις λειτουργιες του note7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Μετά από διάφορες rom ΜΜ που δοκίμασα, κάποιες από αυτές για αρκετό καιρό, εδώ και 3-4 μέρες χρησιμοποιώ τη rom του civato Rev 2.1 - non root. (5.0). Η rom δεν υπάρχει παίδες. Απόλυτα smooth, γρήγορη, χωρίς κολλήματα, μπορώ και χρησιμοποιώ wallet, otego η δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης έχει παραμείνει, όπως και η δυνατότητα για βασικές παραμετροποιήσεις (status bar κλπ). Οι βασικές μου εφαρμογές είναι αγορασμένες και άρα θέμα διαφημίσεων δεν πολύ-έχω.... Super!!! Επίσης είδα σημαντική βελτίωση σε θέμα κατανάλωσης σε σύγκριση με τη phronesis 6.5 που χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό. @menioseten ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά και για την υπόδειξη της εν λόγω rom. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Μετά από διάφορες rom ΜΜ που δοκίμασα, κάποιες από αυτές για αρκετό καιρό, εδώ και 3-4 μέρες χρησιμοποιώ τη rom του civato Rev 2.1 - non root. (5.0). Η rom δεν υπάρχει παίδες. Απόλυτα smooth, γρήγορη, χωρίς κολλήματα, μπορώ και χρησιμοποιώ wallet, otego η δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης έχει παραμείνει, όπως και η δυνατότητα για βασικές παραμετροποιήσεις (status bar κλπ). Οι βασικές μου εφαρμογές είναι αγορασμένες και άρα θέμα διαφημίσεων δεν πολύ-έχω.... Super!!! Επίσης είδα σημαντική βελτίωση σε θέμα κατανάλωσης σε σύγκριση με τη phronesis 6.5 που χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό. @menioseten ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά και για την υπόδειξη της εν λόγω rom. Καποιο λινκ φιλε μου για την ρομ εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καποιο λινκ φιλε μου για την ρομ εχεις?https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2987732 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καποιο λινκ φιλε μου για την ρομ εχεις? https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-civz-flexlollipop-rev1-2-aroma-t2987732 Εδώ είσαι. Είναι non root Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Καλησπερα παιδιά. Μετά από αρκετό καιρό με νότε 3 από τον πρώτο μήνα που βγήκε.. Άλλαξα στρατόπεδο και πήγα σε iPhone 7 plus αλλά δεν αφήνω το νότε σε ησυχία.. Θελω να βάλω την πιο γρήγορη και με καλύτερη μπαταρία rom. Τώρα είμαι με phronesis v6. 5. Ποια να περασω Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 αλλά δεν αφήνω το νότε σε ησυχία.. Θελω να βάλω την πιο γρήγορη και με καλύτερη μπαταρία rom. Τώρα είμαι με phronesis v6. 5. Ποια να περασω Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν δεν χρησιμοποιείς πενάκι είσαι εδώ https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3501138 Ταχύτητα ,μπαταρία,multitasking απο άλλο πλανήτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Καλημέρα με ρομ phronesis Android 5 γιατί δεν έχω βίντεο κλήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantam Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Adaway μονο για web παιδια; Για ολες τις εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Kαλημερα παιδια. Μετα απο πολυ καιρο με το nοte 3 και με απροβληματιστη χρηση του (4.4.2 Ν9005XXUGNG1, ROOT) αρχιζει και μου κανει κατι τρελα. Σκεφτομαι λοιπον ή να του κανω ενα γενικο reset με την ιδια εκδοση ή να παω σε πιο καινουρια επισημη σταθερη και να την ρουταρω. Επειδη ομως εχω καιρο να μπω και να ασχοληθω, ξεκινησα και πελαγωσα... Ποια ειναι κατα την γνωμη σας η πιο σταθερη επισημη που δεχεται root? Ευχαριστω προκαταβολικα!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Adaway μονο για web παιδια; Για ολες τις εφαρμογές; Ισχυει κανονικα για ολες τις εφαρμογες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Kαλημερα παιδια. Μετα απο πολυ καιρο με το nοte 3 και με απροβληματιστη χρηση του (4.4.2 Ν9005XXUGNG1, ROOT) αρχιζει και μου κανει κατι τρελα. Σκεφτομαι λοιπον ή να του κανω ενα γενικο reset με την ιδια εκδοση ή να παω σε πιο καινουρια επισημη σταθερη και να την ρουταρω. Επειδη ομως εχω καιρο να μπω και να ασχοληθω, ξεκινησα και πελαγωσα... Ποια ειναι κατα την γνωμη σας η πιο σταθερη επισημη που δεχεται root? Ευχαριστω προκαταβολικα!! :) Νομίζω η 4.4.2 ήταν πολύ πιο σταθερή από την 5.0 (επισημη) Τώρα αν θες μια custom 5.0 παρα πολυ σταθερή για μένα μονόδρομος είναι η arya mod v9 https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-aryamod-v1-tw-lollipop-t2990920 Τώρα αν θες σε 5.1.1 πας σε phronesis v6.5 Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts