Jump to content

jimtsimb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jimtsimb

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jimtsimb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την παρέα που κάναμε εδώ με αφορμή το note μας. Για μένα η καλύτερη rom είναι η Infinity_Special.Edition_V1.0. Κούκλα. Προχώρησα στην αγορά του note 9. Εύχομαι να ξαναβρεθούμε κάποτε.....
  2. Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους. Θα ήθελα να βάλω την infinity 6.0.1. Το πρόβλημα που έχω είναι με την τραπεζική εφαρμογή winbank. Τη εγκαθιστά αλλά δεν δουλεύει. Είμαι με su. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει ? Ευχαριστώ.
  3. Παιδιά σας χαίρομαι πολυ που πάτε μπροστά το κινητό που αγαπάμε εδώ και χρόνια. Σας παρακαλώ όμως...όταν με το καλό γίνουν όλα καλά...βοηθήστε και εμάς τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς. Κάντε παρακαλώ ένα σύντομο αλλά αναλυτικό editorial. Ετσι να χαρούμε και εμείς το εργαλείο. Στα Ελληνικά παρακαλώ. Υ.Γ Γιατί όταν εγκαθιστώ dotos δεν έχω σήμα ? Ευχαριστώ.
  4. Καλημέρα. Τι θέλω για να περάσω την dot os? Kάποια λινκς παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ. Mε ενδιαφέρει αυτό : Download the latest build and GApp θα ήθελα σας παρακαλω βήμα βήμα το παραπάνω. Ευχαριστώ.
  5. Ενα link για τα gapps παρακαλώ και ένα για τη rom. Ευχαριστώ.
  6. Πρέπει να κατεβάσω και gapps? Τι άλλο θέλω εκτός απο τη rom?
  7. Πες μας σε παρακαλώ τι λέει η dotos ? Εχει καθόλου bugs? Από κολλήματα? Δώσε μας μια εικόνα. Ευχαριστώ
  8. Καλησπέρα σε όλους. Εχω την c9 pro v 4.01 rom και προσπαθώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή Geo news από το s5. Προσπαθεί να κάνει αντιστοίχιση συσκευής και δεν τα καταφέρνει. Ξέρει κανείς κάτι ?
  9. Μπαταρία ακόμη και για 35 ώρες normal λειτουργίας.
  10. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Εχουμε νέα AspireTeam C9 Rom V4 for Galaxy Note 3. Μήπως ξέρει κανείς τις διαφορές που έχει από την v3 ? Aξ'ιζει να ξαναφλασάρουμε?
×
×
  • Create New...