Jump to content

sv2bzq

Members
  • Δημοσιεύσεις

    404
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sv2bzq

  1. Παιδιά να ρωτήσω πώς μπορώ να απενεργοποίησω τους ήχους των ειδοποιήσεων όταν παίζει μουσική.
  2. Να πω τις πρώτες εντυπώσεις. Είναι αυτό που είπε παραπάνω ένας φίλος ότι τρελή διαφορά στα χρώματα δεν είδα και έπρεπε να πάω τέρμα το κουμπί για το ζωντανά χρώματα τότε ναι είδα αρκετή διαφορά. Για την κάμερα σταμάτησε να κοπιάζει όταν αλλάζει φακό (ή το κάνει ανεπαίσθητα) και επίσης δεν χαλάει τα χρώματα στο zoom in Και στο zoom out. Αυτά προς το παρόν.
  3. Και σε μένα ήρθε τώρα την περνάω...
  4. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, φαίνεται πολύ καλή. Μάλλον θα την κτυπήσω.
  5. Καμία βάση αυτοκινήτου που να μην ξεκολλάει η βεντούζα??? Έχω βαρεθεί να πέφτουν σε κάποιο απότομο φρενάρισμα.
  6. Σοβαρά δεν το ήξερα γιατί έρχομαι από το Note 9 και εκεί δεν είχα πρόβλημα. Τι να κάνουμε όσο ζεις μαθαίνεις 😂😂😂 Σε ευχαριστώ πολύ.
  7. Παιδιά γιατί όταν βάζω το 4 ψηφίο Pin δεν βρίσκω πως ακυρώνω να μην πατάω το OK?
  8. Επέλεξα το άλλο γιατί δεν είχε Nokia. ΟΚ για τα 100€ πάω έτσι και αλλιώς. Και το χαρτί που εκτύπωσα με το voucher να το βάλω μέσα στο κουτί ή το δείχνουμε στον κουριερ?
  9. Νομίζω αν δεν κάνω λάθος 2 με 3 Φλεβάρη
  10. Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Pandas. Σήμερα μου ήρθε το email και μπήκα μέσα συμπλήρωσα τα στοιχεία μου και μου έστειλαν ένα αρχείο pdf το εκτύπωσα και περιμένω την κουριερ αύριο να το παραλάβει το παλιό τηλέφωνο , τώρα βαζω ακόμα και μία παλιά που ούτε καν ανοίγει μία παλιά συσκευή Nokia ας πούμε? Ξέρω ότι με αυτόν τον τρόπο θα πάρω μόνο τα 100€?
  11. Εγώ το εγώ το έχω από εχτές το μεσημέρι του έχω βγάλει τα μάτια (εκτός από παιχνίδια) και μόλις το έβαλα σε φόρτιση. Νομίζω ότι για πρώτη φόρτιση πήγε καλά..... είδομεν.
  12. Σε παρακαλώ μπορείς να μου το στείλεις και σε εμένα το tool.
  13. Γειά σας παιδιά, σήμερα με περίμενε μια έκπληξη όταν γύρισα σπίτι. Από ότι βλέπετε ήρθε και σε μένα 😍😍😍. Ίδη άρχισα το στήσιμο.
  14. Παιδιά όσοι περιμένετε από επαρχία με ενημέρωσαν ότι είναι κλειστή η δρόμοι και σήμερα και αύριο και βλέπουμε (για τις νταλίκες εννοείται).
  15. Παιδιά να διάβασα παραπάνω ότι κάποιοι είδη το έχουν αλλά μπερδεύτηκα γιατί εχτές έκανα την παραγγελία και θήκη και τσαμακι τα οποία δεν τα είχανε. Τελικά μίλησα με EASY MAIL και μου είπαν ότι σήμερα παραλάβαμε από Samsung και ή μεθαύριο το αργότερο θα το έχω στα χέρια μου.
  16. Παιδιά γειά σας και καλή εβδομάδα. Μόλις μου στείλανε από EASY MAIL ειδοποίηση το έχουν παραλάβει και αύριο θα είναι στα χέρια μου, έγινε κάτι αντίστοιχο και σε εσάς γιατί εγώ το περίμενα από 1 του μήνα.
  17. Οκ σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Cosmote έχω και έλεγα να πάω σε eSim αλλά άμα είναι έτσι άστο. Έλεγα μήπως έχει διαφορά στο 5G? Έχει δοκιμάσει κανείς το wifi 7 να μας πει πως τα πάει??
  18. Παιδιά να κάνω μια ερώτηση (αν και δεν είναι το νήμα σωστό). Πια η διαφορά μεταξύ nanoSim και eSim και εάν αξίζει κάποιος να πάει από nanoSim σε eSim? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  19. Τελικά έριξα και εγώ την προπαραγγελία για το 1Τ. Τελικά μόνο σε μαύρο το έχουνε ή έκανα λάθος και δεν το είδα??
  20. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά θέλω να το πάρω με κάρτα. 😭😭😭 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά θέλω να το πάρω με κάρτα. 😭😭😭 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά θέλω να το πάρω με κάρτα. 😭😭😭
  21. Παιδιά γειά σας. Διαβάζω εδώ ότι η Samsung έδινε κουπόνι 20% η κάποιο άλλο κουπόνι, εγώ επικοινώνησα και δεν μου δίνουν τίποτα. Ξέρετε κάτι για αυτό (ενδιαφέρομαι για το Samsung Galaxy S24 Ultra).
  22. Παιδιά γιατί δεν έχει την προσφορά 512 και να παίρνω το 1Τ?? Τελικά το βρήκα στον Κοτσο.....
  23. Εμένα στο δικό μου έβαλα για δοκιμή 11 εικονίδια και τα πείρε κανονικά...
  24. Ότι ήταν... Ήταν αλλά νομίζω ότι είναι ένα κλικ πιο γρήγορο, κάτι άλλο δεν είδα.
×
×
  • Create New...