Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι,ανηκει στο γνωστο bloatware.Προεγκατεστημενο και χωρις δυνατοτητα αφαιρεσης αν δεν εισαι root

Nαι και πρέπει να ''κουμπώνει'' σε κάποια άλλη εφαρμογή γιατί όταν πας να την απεγκαταστήσεις σου λέει.......... δες screen shot

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Παιδια μηπως γνωριζει κανεις τι γινεται εδω ειμαι με την MJ3 με Ιταλική συσκευή ITV όλα στοκ, ενώ το sammobile έχει την MJ7 για το ITV διαθεσιμη για κατεβασμα, στο Kies δεν υπαρχει ούτε μέσω OTA. Το λογικό είναι ότι πρέπει να περιμένω για το ΟΤΑ, όμως θα μπορούσα να τη κατεβάσω και να τη περάσω μεσω Odin ή θα έχω θέμα με το KNOX ? Κάτι πήρε το μάτι μου ότι πρέπει να είμαι με την MJ1 για να παω στην MJ7 χωρίς πρόβληματα ή δεν ισχύει; ευχαριστώ

Παιδια μηπως γνωριζει κανεις τι γινεται εδω ειμαι με την MJ3 με Ιταλική συσκευή ITV όλα στοκ, ενώ το sammobile έχει την MJ7 για το ITV διαθεσιμη για κατεβασμα, στο Kies δεν υπαρχει ούτε μέσω OTA. Το λογικό είναι ότι πρέπει να περιμένω για το ΟΤΑ, όμως θα μπορούσα να τη κατεβάσω και να τη περάσω μεσω Odin ή θα έχω θέμα με το KNOX ? Κάτι πήρε το μάτι μου ότι πρέπει να είμαι με την MJ1 για να παω στην MJ7 χωρίς πρόβληματα ή δεν ισχύει; ευχαριστώ

Mε Kies έχεις δοκιμάσει να αναβαθμιστείς? Συνήθως οι ΟΤΑ καθυστερούν λίγο σε σχέση με την ενημέρωση μέσω KIES. Σε κάθε περίπτωση θα σου συνιστούσα να μην προχωρήσεις σε φλασάρισμα μέσω odin για παν ενδεχόμενο.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Nαι και πρέπει να ''κουμπώνει'' σε κάποια άλλη εφαρμογή γιατί όταν πας να την απεγκαταστήσεις σου λέει.......... δες screen shot

Εδω σου λεει οτι μπορεις να απεγκαταστησεις τα updates της εφαρμογης αλλα οχι την ιδια την εφαρμογη, οπως για παραδειγμα το evernote

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Mε Kies έχεις δοκιμάσει να αναβαθμιστείς? Συνήθως οι ΟΤΑ καθυστερούν λίγο σε σχέση με την ενημέρωση μέσω KIES. Σε κάθε περίπτωση θα σου συνιστούσα να μην προχωρήσεις σε φλασάρισμα μέσω odin για παν ενδεχόμενο.

Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές αλλά μου λέει ότι έχω το τελευταίο λογισμικό. Μέσω του Kies 3 έτσι; Δεν έχω το απλό το Kies.

Εδω σου λεει οτι μπορεις να απεγκαταστησεις τα updates της εφαρμογης αλλα οχι την ιδια την εφαρμογη, οπως για παραδειγμα το evernote

Ναι Αργύρη,το καταλαβαίνω αυτό

Η ερώτηση μου είναι σε ποια εφαρμογή ''κουμπώνει'' γιατί από μόνη της δεν υπάρχει

Παιδια το παρρειγιλα και εγω απο καταστημα, σε ενα απο αυτα το σκρουτζ που εχουν τις μικροτερες. Επειδη μου ειπαν οτι ειναι ευρωπαικο ξερετε αν θα χει καμμια διαφορα με αυτα που κυκλοφορουν ελλαδα?

Απο προσοψη ποια λετε να παρω? Υπαρχει καμια κυριλε που να χωραει και την ταυτοτητα μεσα?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Παιδια το παρρειγιλα και εγω απο καταστημα, σε ενα απο αυτα το σκρουτζ που εχουν τις μικροτερες. Επειδη μου ειπαν οτι ειναι ευρωπαικο ξερετε αν θα χει καμμια διαφορα με αυτα που κυκλοφορουν ελλαδα?

Απο προσοψη ποια λετε να παρω? Υπαρχει καμια κυριλε που να χωραει και την ταυτοτητα μεσα?

Δεν έχει καμία διαφορά απο τα Ελληνικά ,για αξεσουάρ συζητάμε εδω.

Samsung galaxy s21+

Ναι Αργύρη,το καταλαβαίνω αυτό

Η ερώτηση μου είναι σε ποια εφαρμογή ''κουμπώνει'' γιατί από μόνη της δεν υπάρχει

Αφου ειναι barcode scanner λογικα θα το χρησιμοποιει το samsung wallet.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παιδιά χρειαζομαι κάποια libs.Αν καποίος εχει Ν3 ροοτ και μπορεί ας μου στείλει αυτα.

system/lib/

libmmjpeg

libmm****.so

libchromatix***

/system/lib/hw/camera.msm8974.so

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Εχω φορτωσει πολλες εφαρμογες και διαφορα στη συσκευη. Υπαρχει τροπος να τα σβησω ολα κατι σαν clean install να γινει η συσκευη οπωσ οτσν την πηρα;;

Αφου ειναι barcode scanner λογικα θα το χρησιμοποιει το samsung wallet.

Σωστά, οπότε άχρηστο για εμάς, τουλάχιστον προς το παρόν.

Ευχαριστώ!

Στην ελλαδα mj7 ποτε;

Τωρα για που κυκλοφορει? Δεν μπορουμε να το βαλουμε εμεις?

Εχω φορτωσει πολλες εφαρμογες και διαφορα στη συσκευη. Υπαρχει τροπος να τα σβησω ολα κατι σαν clean install να γινει η συσκευη οπωσ οτσν την πηρα;;

Ισως με hard reset γινεται?

Ισως με hard reset γινεται?

Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα γίνει όπως όταν το αγόρασες .

Samsung galaxy s21+

Με factory data reset δλδ....?

Ναι ,αλλά μέσα απο τις ρυθμίσεις της συσκευής : ρυθμισεις> λογαριασμοι > δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας> επαναφορα εργοστασιακών δεδομένων

Samsung galaxy s21+

Τωρα για που κυκλοφορει? Δεν μπορουμε να το βαλουμε εμεις?

DMJ7 είναι η τελευταία official ελληνική

Κάποιος που να την έχει περάσει μπορεί να μου πει ποιο modem έχει Γιατί έχω ακόμα το BMJ2 και είναι χάλια

Edited by panosfast

Μaρεσουν πολυ καποιες Homescreen που εχω δει απο Huawei κατα καιρους. Αυτες ειναι σχετικες με το UI τις εταιριες ή μπορω να τις κανω ακριβως ετσι και σε Note η οποιαδηπτοε αλλη συσκευη?

http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/huawei/huawei-ascend-p2-000.jpg

http://www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2013/05/Huawei-Ascend-P6-leaked.jpg

Θα ήθελα να ρωτήσω στις επιλογές share σας βγάζει:αντιγραφή στο προχειρο;
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

DMJ7 είναι η τελευταία official ελληνική

Κάποιος που να την έχει περάσει μπορεί να μου πει ποιο modem έχει Γιατί έχω ακόμα το BMJ2 και είναι χάλια

Θα ήθελα να ρωτήσω στις επιλογές share σας βγάζει:αντιγραφή στο προχειρο;

Όχι γιατί ρωτάς;;

Edited by araditsas

Γιατί στο s4 το ειχε

Μια όταν πατησεις κάπου πάνω σου βγάζει κατευθείαν αντιγραφή στο πρόχειρο γιατί να το έχει στο share?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)