Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σίγουρα το knox έχει δημιουργήσει προβλήματα, εχω ρουταρισμενο note 3 και έχω λίγο άγχος με το όλο θέμα αλλά το τηλέφωνο με την απόδοση του το υπέρ νικάει. Νομίζω οτι τέτοιο τηλέφωνο δύσκολα θα δούμε απο κάποια αλλη εταιρεία σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι όλες πολυ μακριά.

Κι όμως εχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Περίμενε τα αποτελέσματα του τετραμηνου και θα δεις.

κάτι ξέρεις τώρα εσύ και μας αναστατώνεις τα μυαλά..... χαχαχαχα

Έχεις δίκιο Φρέντυ. Οι συσκευές της Samsung είναι κορυφή και τα Νοτε μια κατηγορία μόνα τους, αυτό άλλωστε ήταν και ο λόγος που είχα κατά σειρά τα S2, Note 1,2 και 3. Εγώ και το Knox το συγχωρησα, ήθελε είπα να μπει στα εταιρικά σχήματα όπου κυριαρχούσε το iPhone .

Αλλά είδα ότι πια υπάρχει πολύ ισχυρή εναλλακτική λύση. Η Samsung δεν παίζει μόνη της πια. Το flex που έχω είναι γρηγορότερο και πιο smooth από το Νοτε 3, κι όμως είναι δυνατόν, και χωρίς χαζά bugs και επειδή η LG θέλει να ανέβει είναι πιο προσεκτική.

Όταν θα γίνει και αυτή Samsung τότε θα δούμε.

κοιτα εμενα το knox με ενόχλησε και με ενοχλεί ακομη..

εμεις αλλιως την μάθαμε την samsung !

εγινε κορυφη και αρχισε τις χαζομαρες! σαν τα μήλα!

δεν μπορει να γινεσαι Η νο1 εταιρια με ανοιχτο λογισμικο και ξαφνικα να θελεις να το κλειδωσεις!

κλειδωσε το ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ αλλα ασε την επιλογη και για αυτους που δεν θελουν ..η για αυτους που τοσα χρονια σε μαθανε ετσι..android χωρις ροοτ ειναι αδιανόητο για μενα..

αυτο θα το πληρώσουν...!

μακαρι να ανεβουν και αλλες εταιρίες μπας και βαλουν μυαλό..

για να το γυρισω στο θεμα για μενα ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ το νοτελι το τρια ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου!

το εχω ρουταρει εχω χασει την εγγύηση κτλ αλλα και παλι ειναι προέκταση του χεριού μου...:p

δεν ξερω γενικα μετα τα note το χαος ...

Αυτό θα το πληρώσουν λέει. Αχαχαχα

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

freddaras

μην ξεχνάς ότι το ποσοστό που ρουταρουν είναι απειροελάχιστο σε σχέση με αυτούς που θέλουν μια πιο ασφαλή συσκευή λογικά αυτοί που ρουταρουν ασχολούνται και με το φόρουμ για να ενημερώνονται και στο φόρουμ πόσοι είμαστε 10- 20 άτομα άντε 100 αν θες, πόσοι έχουν την συσκευή στην Ελλάδα όμως ;;;

η Σάμη και η κάθε Σάμη αν ήθελε να μην μπορούσες να ρουταρεις θα το έκανε στο αφήνει το δικαίωμα αυτό όμως και με δική σου ευθύνη χάνεις την εγγύηση εμένα δεν μου κάνει παράλογο και ας μην με συμφέρει.

Ποια κάρτα μνήμης προτείνετε; Σε 64gb κατά προτίμηση...

εμένα η γνώμη μου η πείρα μου και από αυτά που έχω διαβάσει είναι η κάρτα να είναι Samsung.

κοιτα εμενα το knox με ενόχλησε και με ενοχλεί ακομη..

εμεις αλλιως την μάθαμε την samsung !

εγινε κορυφη και αρχισε τις χαζομαρες! σαν τα μήλα!

δεν μπορει να γινεσαι Η νο1 εταιρια με ανοιχτο λογισμικο και ξαφνικα να θελεις να το κλειδωσεις!

κλειδωσε το ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ αλλα ασε την επιλογη και για αυτους που δεν θελουν ..η για αυτους που τοσα χρονια σε μαθανε ετσι..android χωρις ροοτ ειναι αδιανόητο για μενα..

αυτο θα το πληρώσουν...!

μακαρι να ανεβουν και αλλες εταιρίες μπας και βαλουν μυαλό..

για να το γυρισω στο θεμα για μενα ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ το νοτελι το τρια ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου!

το εχω ρουταρει εχω χασει την εγγύηση κτλ αλλα και παλι ειναι προέκταση του χεριού μου...:p

δεν ξερω γενικα μετα τα note το χαος ...

Έτσι νόμιζα κι εγώ. Αμ δε ,καθόλου χάος ,αυτό προσπαθώ να σου πω. Κρίμα που είμαστε μακριά, θα σου έδειχνα τι σημαίνει όχι μόνο ταχύτατη και απροβληματιστη Ρομ αλλά να δεις πως συνεργάζεται το flex με τα περιφεριακα gadgets ,και όχι μόνο. Αρκεί να σου πω ότι συνεργάζεται με Samsung smart TV καλύτερα απο το Νοτε 3. Να το βλέπεις και να μην το πιστεύεις.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Κάποιοι πρέπει να είναι πιο ανοιχτομυαλοι. Η αγορά έχει συσκευές που είναι το ίδιο καλές οι και καλύτερες από τις αντίστοιχες της Samsung. Μην είστε απόλυτοι, πόσο μάλλον αν δεν τις έχετε δοκιμάσει

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ανάλογα την συσκευή παιδιά. Αυτό που κάνει το Note αυτό που είναι είναι το πενάκι και η σουίτα παραγωγικοτητας που έχει βάλει η Samsung. Αν θες να πάρεις κινητό με απλά μεγάλη οθόνη υπάρχουν και άλλες επιλογές.(1520-HTC one max).το G flex δεν το βάζω γιατί για μένα είναι μια πειραματική συσκευή. Παράλληλα Τυχαίνει όλες αυτές οι συσκευές να είναι αρκετά μεγαλύτερες πάντως από το Note. στο πεδίο που παίζει η Samsung με το Note δεν έχει δοκιμάσει να παίξει κάποια άλλη

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Κάποιοι πρέπει να είναι πιο ανοιχτομυαλοι. Η αγορά έχει συσκευές που είναι το ίδιο καλές οι και καλύτερες από τις αντίστοιχες της Samsung. Μην είστε απόλυτοι, πόσο μάλλον αν δεν τις έχετε δοκιμάσει

Για πες μια φίλε μου από το note 3;;)

Edited by vag74

Τα έχω ξαναγράψει και δε θέλω να ξεφύγουμε γιατί είμαστε ήδη οφ τοπικ... Σκέψου μόνο ότι το πενάκι ένα ελάχιστο ποσοστό το χρησιμοποιεί πραγματικά και μετά σκέψου ποιες συσκευές υπάρχουν από άλλες εταιρείες χωρίς πενάκι(oppo find 7, LG g3, LG g flex και αλλες) και τι έχουν να ζηλέψουν από το note.. Πραγματικά το note χωρίς το gimmick πενάκι(γιατί gimmick είναι, στις 5.7 ίντσες δεν χρησιμεύει σε κάτι το πενάκι) , σε τι θεωρείτε ότι υπερέχει από ανάλογες προτάσεις;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εσύ λες ότι υπερέχουν δεν λέμε εμείς ....

Βέβαια σέβομαι και την γνώμη σου και την εμπειρία σου απλά δεν συμφωνω, μακάρι να βγει κάτι καλύτερο και θα πάω να το πάρω αλλά ακόμα και αυτά που αναφέρεις εγώ δεν τα θεωρώ καλύτερα αντε κάποια να είναι στα ίδια κυβικά καλύτερα Όχι.

Σίγουρα το knox έχει δημιουργήσει προβλήματα, εχω ρουταρισμενο note 3 και έχω λίγο άγχος με το όλο θέμα αλλά το τηλέφωνο με την απόδοση του το υπέρ νικάει. Νομίζω οτι τέτοιο τηλέφωνο δύσκολα θα δούμε απο κάποια αλλη εταιρεία σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι όλες πολυ μακριά.

Ωραια,εχεις ρουταρισμενο και ολα τα καλα.

Τι ποσοστο νομιζεις οτι παιρνουν ενα τηλεφωνο,και δεν κανουν αλλη δουλεια,απο το να του βγαζουν τα...συκωτια;5%,10%;Γιατι για τοσο το κοβω.

Οσον αφορα στο θεμα με τους χαμενους κωδικους,το ξερει η εταιρια;Τι ποσοστο εχει το προβλημα;Ποιοι το παθαινουν,οι απλοι χρηστες,ή αυτοι που τουχουν βαλει...χέρι;

Αυτο,το ξερουμε;

Ολα τα αλλα,οι γκρινιες,δε λενε.Και οταν ελθει ο Σεπτεμβριος,και τυχει να βγαλει κανα καινουριο Note 4,που να κανει ...μπαμ,οπως εκανε το 3,θα τα ξεχασετε ολα αυτα,και θα πατε να το παρετε,(αν δεν μπαινει θεμα χρηματων βεβαια),γιατι απλα,θα ειναι και παλι το καλυτερο της χρονιας.:p

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ωραια,εχεις ρουταρισμενο και ολα τα καλα.

Τι ποσοστο νομιζεις οτι παιρνουν ενα τηλεφωνο,και δεν κανουν αλλη δουλεια,απο το να του βγαζουν τα...συκωτια;5%,10%;Γιατι για τοσο το κοβω.

Οσον αφορα στο θεμα με τους χαμενους κωδικους,το ξερει η εταιρια;Τι ποσοστο εχει το προβλημα;Ποιοι το παθαινουν,οι απλοι χρηστες,ή αυτοι που τουχουν βαλει...χέρι;

Αυτο,το ξερουμε;

Ολα τα αλλα,οι γκρινιες,δε λενε.Και οταν ελθει ο Σεπτεμβριος,και τυχει να βγαλει κανα καινουριο Note 4,που να κανει ...μπαμ,οπως εκανε το 3,θα τα ξεχασετε ολα αυτα,και θα πατε να το παρετε,(αν δεν μπαινει θεμα χρηματων βεβαια),γιατι απλα,θα ειναι και παλι το καλυτερο της χρονιας.:p

Οσον αφορα στο θεμα με τους χαμενους κωδικους,

το ξερει η εταιρια;

Ναι

Τι ποσοστο εχει το προβλημα;

μικρό

Ποιοι το παθαινουν,οι απλοι χρηστες,ή αυτοι που τουχουν βαλει...χέρι;

οι απλοι χρηστες, τα ρουτ δεν έχουν τέτοια θέματα αυτό έλειπε. ..

στα υπόλοιπα είναι όπως ακριβώς τα λες με τα ποσοστά των ρουτ να είναι πολύ μικρότερα εγώ πάντως έχω γνωρίσει στην πραγματική ζωή 3 άτομα που έχουν ρουταρει και ξέρω πάρα μα πάρα πολλούς με αντροιντ κινητό θα έλεγα 1 αντε 2%

ενεργοποιησα απο τον παροχο μου (cosmote) το 4g

δεν το ειχα δει ποτε να συνδεεται αλλα δεν ειχα δωσει σημασια

το μεσημερι ημουν με φιλο που ειχε κι αυτος κοσμοτε και note3 και ηταν με δεδομενα 4G!!!

ενω εμενα στο H+

θελει καποια ειδικη ρυθμιση?:(

Αφού έχεις τσεκάρει ρυθμίσεις συσκευής και έχεις ενεργοποιήσει με τον πάροχο μένει μόνο η sim, μήπως είναι πολύ παλιά; εγώ με voda είχα την παλιά a la carte με τα χρώματα (μετά έγιναν κόκκινες) και όταν την κόψαμε δεν έπαιζε καθόλου (ούτε 2 ούτε 3 ούτε 4 G).... μετά αγόρασα μια καινούργια μινι σιμ (άσπρη) όλα λύθηκαν!

Τσέκαρε μήπως το πακέτο που έχεις δεν παίζει σε 4g γιατί τουλάχιστον στην Vodafone δεν είναι σε όλα τα πακέτα διαθέσιμο. Μήπως είναι έτσι και στην cosmote?

Καλησπέρα !! Η επιλογή πολλαπλά παράθυρα δεν λειτουργεί ; Εχει επιλογή ον οφ αλλα δεν μπορω να επιλέξω ον ..

Κανε του μια επανεκκινηση

Κουλο...

Ξεχασα το wifi ανοιχτο..Το καταλαβα σε καποια φαση και το εκλεισα.

Παω το απογευμα να μπω απο το σπιτι και δεν εμπαινε...Μου βγαζει τα διαθεσιμα δικτυα ,παταω στου σπιτιου και μου βγαζει σφαλμα συνδεσης.

Και μου ζηταει να βαλω κωδικο..!!! Μενω :X γιατι ξερω για το γνωστο προβλημα με τους κωδικους.

Το θεμα ειναι οτι εγω δεν εχω κανει update σε κιτ κατ και ειναι με 4.3 ακομα!!!:shock:

Ayrton Senna

Fernando Alonso

Max Verstappen

Καλησπέρα !! Η επιλογή πολλαπλά παράθυρα δεν λειτουργεί ; Εχει επιλογή ον οφ αλλα δεν μπορω να επιλέξω ον ..

Πότε πρόσεξες ότι συμβαίνει? Από την αρχή είχε το πρόβλημα? Εγκατέστησες καμιά εφαρμογή για παραμετροποίηση?

Πέρα από την μπάρα των ρυθμίσεων ξέρεις ότι άμα κρατάς το return έχει εμφάνιση/απόκρυψη?

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)