Jump to content

MyLord

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MyLord

  • Ημ. Γέννησης 29/09/1974

MyLord's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Όχι δεν είναι. Έχω κάποια mb και κάποιο χρόνο ομιλίας τον οποίο ποτέ δε ζήτησα και το υπόλοιπο στην κάρτα μου ήταν κάπου στα 20 λεπτά μετά την "ανανέωση" των 10 ευρώ κι όχι δεν είχα ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο γιατί ήταν ολοκαίνουργια κάρτα. Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι κάλεσα σε αυτό το 1226 το οποίο στην σελίδα τους αναφέρει ότι είναι helpline χωρίς χρέωση και υπέθεσα ότι είναι κάποιου είδους υποστήριξη αλλά αντί αυτού με ηχογραφημένο μήνυμα με ενημέρωσαν ότι θα μπουν 50 λεπτά του ευρώ στον λογαριασμό μου τα οποία θα αφαιρεθούν από την επόμενη κάρτα κι ότι το κόστος της υπηρεσίας αυτής είναι κάποια λεπτά του ευρώ (δε θυμάμαι πόσα) τα οποία επίσης θα αφαιρεθούν στην επόμενη ανανέωση και φυσικά δεν μου έδωσε κάποια επιλογή για το αν θέλω να συνεχίσω ή όχι και τελικά βρέθηκα με +50 λεπτά στον λογαριασμό μου κι έτσι κατάφερα και κάλεσα αρχικά στο 1222 που μου αφαίρεσε 25 λεπτά για να μου πει ότι ο αριθμός άλλαξε σε 13800 κλπ κλπ και τώρα είμαι με 18 λεπτά του ευρώ στο λογαριασμό μου και κάποιο χρόνο ομιλίας + κάποια mb τα οποία ποτέ δε ζήτησα και που μου είναι και άχρηστα κι αυτός ήταν και ο λόγος που τους κάλεσα στην υποτιθέμενη 24ωρη υποστήριξη για να μου πουν να καλέσω μετά τις 8 το πρωί κλπ κλπ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk @panosss567 Ναι έχεις δίκιο ότι την βρήκα με αναζήτηση τη σελίδα αλλά νομίζω ότι είναι δικιά τους υποχρέωση να τις ενημερώνουν κι όχι δικιά μου να διασταυρωνω αν είναι σωστή ή όχι ούτε και είχε και καμιά ημερομηνία λήξης. Επίσης ποιος ο λόγος να έχει το 1222 ενεργό με ηχογραφημένο μνμ και να χρεώνει κι από πάνω? Ας το είχαν ανενεργό!
  2. Πόσο ....παίζει να είναι αυτοί εκεί στην wind/q, ίσως έχουν αναφερθεί ξανά αλλα αν δείτε στην σελίδα https://www.wind.gr/gr/q/upostirixi/epikoinonia/ γράφει 1222 για εξυπηρέτηση πελατών με χρέωση 24 λεπτά, καλώ εκεί για να μου πει απλά ότι ο αριθμός έχει αλλάξει σε 13800 και με χρέωσε κανονικά τα 24 λεπτά! Και σαν να μην έφτανε αυτό ο τυπάκος που απάντησε μου είπε να καλέσω το πρωί μετά τις 8 γιατί το τμήμα καρτοκινητης λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας τέτοια ώρα ενώ στο site λέει 24ωρες το 24ωρο. Μου έδωσαν μια κάρτα Q και είπα να την χρησιμοποιήσω. μου έφαγαν και τα 10 ευρώ που έκανα ανανέωση σε κατάστημα τους για να μου ενεργοποιηθεί και καλά η online ανανέωση που τώρα είναι απενεργοποιημένη. τι να πω, χαλάλι τους, πάντα ήξερα ότι ήταν ....μου κόστισε 10 ευρώ για να το επιβεβαιώσω άλλη μια φορά...
  3. Εχει κανεις πρόβλημα με το otg? Είμαι με phronesis 6.5 δοκίμασα και 6.4 με τον δικό της κερνελ αλλά και με idle 7.1 και δε μου δουλεύει με τπτ. Έχω δοκιμάσει απο mouse μεχρι usb stick με καλώδιο αλλά και απευθίας usb stick αλλά μάταια. Καμιά φορά μου πετάει ένα μνμ οτι συνδέθηκε σε βαση ή κατι τέτοιο που δεν προλαβένω να δω. Πρόβλημα hardware δεν φαίνεται να είναι γιατί κατά τα άλλα το usb δουλεύει σωστά.
  4. Εμένα να υποθέσω είναι αρχαία ε? http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160330/d89952dc53b62954b83ee2ba3c133307.jpg Αν όντως είναι αρχαία τα δικά μου κι επειδή τα χω λίγο μπερδεμένα με bl και modems υπάρχει κανένα link πρόχειρο μη κάνω καμιά βλακεία?
  5. https://mega.nz/#!g4lDxLhb!eUikYIcAWf14F-Z_qugKKYJLrb5w_CFhJiTKyUmLnWI
  6. Ναι αυτό κάνει. Εμφανίζει την κατάσταση του viber στην μπάρα και προφανώς με αυτόν τον τρόπο δεν το κάνει kill και δουλεύει συνέχεια όπως θα έπρεπε. Δε βλέπω λόγο να τρώει παραπάνω μπαταρία χωρίς όμως να το αποκλείω. Το διάβασα κάπου σε ένα άσχετο με το j5 post κάποιου ξένου forum το δοκίμασα και δούλεψε αλλά όπως είπα και σε προιγούμενο μου post το κιν είναι της γυναίκας μου και τουλάχιστον μέχρι τώρα δε μου έχει πει τπτ για την μπαταρία. Δε χάνεις τπτ να το δοκινάσεις αν θες.
  7. Δεν ξέρω αν ειπώθηκε ξανά κάπου ή αν το ήξεραν όλοι εκτός από εμένα πάντως το viber δείχνει να έστρωσε με την επιλογή "Εμφάνιση εικ. Κατ Viber" από τις γενικές ρυθμίσεις.
  8. Παρατεταμενο στην αρχικη οθονη-ρυθμίσεις αρχικης οθονης-περιεχόμενο αρχικης οθονης-εμφάνιση ξεχωριστης οθονης εφαρμογών.
  9. Για όσους έχουν προβλήματα με το viber έβγαλε αναβάθμιση στο play store και τουλάχιστον στο κινητό της γυναίκας μου δείχνει να έστρωσε. Edit: Ακυρο... τα ίδια κάνει πάλι.
  10. Πιο modem και bootloader να περάσω ρε παιδιά? Έχω το ν9005 eur με phronesis 6. Τα έχω ψιλοπαρατήσει κι έχω χαθεί λίγο αλλά βαρέθηκα και είπα να το σκαλίσω λίγο το εργαλείο. Όπως είπα έχω περάσει την phronesis 6 με idle 7 και δεν έχω κάνει κάτι άλλο από στοκ που ήταν, αξίζει να ασχοληθώ με file systems κλπ? Επίσης αν έχετε να προτείνετε τπτ ρυθμίσεις για τον kernel ή κανένα τιπ γενικά πέστε το γιατί εσείς βλέπω έχετε πάει σε άλλο επίπεδο και παρόλο που έχω διαβάσει σχεδόν όλο το τόπικ τα χω μπλέξει λίγο.
  11. Εγώ το έχω πάρει στην γυναίκα μου και είναι σούπερ, το μόνο πρόβλημα είναι με το viber, έχει βρεθεί καμία λύση?
  12. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64078126&postcount=2691
×
×
  • Create New...