truckman Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Τι'ναι αυτο παλι; Καινούριο; ; Οχι δεν ειναι καινουριο.Οι γερμανικες εχουν.διαφορετικου μεγεθους hiden image απο τις υπολοιπες και αν προσπαθησεις να τις περασεις σε καποιο note που δεν εχει ηδη γερμανικη θα σου μεινει στα χερια.Μπαινουν αλλα με αλλη διαδικασια. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Οχι δεν ειναι καινουριο.Οι γερμανικες εχουν.διαφορετικου μεγεθους hiden image απο τις υπολοιπες και αν προσπαθησεις να τις περασεις σε καποιο note που δεν εχει ηδη γερμανικη θα σου μεινει στα χερια.Μπαινουν αλλα με αλλη διαδικασια. Εγώ που έχω γερμανικό, αν πάω να βάλω αγγλική θα έχω πρόβλημα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. - Όντως σε φως ημέρας σκοτώνει η ταχύτητα αποθήκευσης φωτογραφίας όπως στο 2. Σε εσωτερικό χώρο αργεί μόνο. Όπως επιταχύνει πολύ και με την απενεργ. της έξυπνης (αλλά αργής. Αντε και OIS στο 4 ... :lol: ) σταθεροποίησης. Είπα να μην ρουτάρω αλλά στο άλλο νήμα βρήκα το towelroot και σε 5 λεπτά ήμουν ρουτ και όλα δείχνουν κανονικά (Knox=0x0). ο καιζερ πανεπιστημιου το πουλαει unbranded ?? ξερει κανεις που ναχει αγορασει απο καιζερ ? Επειδή γενικά είναι τρία (νομίζω) τα Καιζερ (δεν ξέρω στην Πανεπιστημίου αν έχει και δεύτερο) αυτό στην Πανεπ. 67 έχει Branded από Σλοβακία στην Τ-Mobile. Και βγάζει ένα ενοχλητικό και πρόχειρο κόκκινο Τ όταν ανοίγει-κλείνει. Για αυτό και το ρουτ. Εντός της ημέρας αυτό το Τ φεύγει. Δεν έχει άλλες ενοχλητικές εφαρμογές. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. - Όντως σε φως ημέρας σκοτώνει η ταχύτητα αποθήκευσης φωτογραφίας όπως στο 2. Σε εσωτερικό χώρο αργεί μόνο. Όπως επιταχύνει πολύ και με την απενεργ. της έξυπνης (αλλά αργής. Αντε και OIS στο 4 ... :lol: ) σταθεροποίησης. Είπα να μην ρουτάρω αλλά στο άλλο νήμα βρήκα το towelroot και σε 5 λεπτά ήμουν ρουτ και όλα δείχνουν κανονικά (Knox=0x0). Επειδή γενικά είναι τρία (νομίζω) τα Καιζερ (δεν ξέρω στην Πανεπιστημίου αν έχει και δεύτερο) αυτό στην Πανεπ. 67 έχει Branded από Σλοβακία στην Τ-Mobile. Και βγάζει ένα ενοχλητικό και πρόχειρο κόκκινο Τ όταν ανοίγει-κλείνει. Για αυτό και το ρουτ. Εντός της ημέρας αυτό το Τ φεύγει. Δεν έχει άλλες ενοχλητικές εφαρμογές. Μην απενεργοποιεις τη αυτόματη σταθ. σε χαμηλό φωτισμό εκεί που χρειάζεται τραβάει περισσότερο φως γιαυτό και η επεξεργασία. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Σε ευχαριστώ. Θα το κάνω. Προτιμώ να έχω καλές φωτό (έχω καλομάθει από Νοκια 1020, 1520, 808) και ας περιμένω λίγο (ποοοολυ στο 1020...). Δεν έχω διαβάσει και πως δουλεύει αυτό στο Νοτε3 και θα το ψάξω αλλά έχω διαβάσει ότι κάνει δουλειά. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Εγώ που έχω γερμανικό, αν πάω να βάλω αγγλική θα έχω πρόβλημα;;;Οχι,δεν θα εχεις θεμα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Rootαρα και εγω σημερα με Towelroot και ολα οκ! (knox 0x0) Σκέφτομαι να περάσω Xposed framework αλλα ψιλοκολαω για κίνδυνο brikαρισματος. Έχει περάσει το Xposed κανενας να επιβεβαιώσει οτι δουλεύει σωστά στο Note 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Έχει περάσει το Xposed κανενας να επιβεβαιώσει οτι δουλεύει σωστά στο Note 3? Μάλλον όλοι! :) Μια χαρά δουλεύει δεν έχεις θέμα! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Μάλλον όλοι! :) Μια χαρά δουλεύει δεν έχεις θέμα! Να σαι καλά! Έφυγα για wanam exposed :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Το έχω βάλει και τρέχει μια χαρά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Το έχω αγοράσει και εγώ για το πατέρα μου και φαίνεται άψογο μέχρι τώρα. Θέλω να μου προτείνετε μια εφαρμογή για καταγραφή κλήσεων γιατί όποια δοκίμασα κάνει ένα ενοχλητικό θόρυβο. Το χρειάζεται άμεσα γιατί του είναι χρήσιμο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Το έχω αγοράσει και εγώ για το πατέρα μου και φαίνεται άψογο μέχρι τώρα. Θέλω να μου προτείνετε μια εφαρμογή για καταγραφή κλήσεων γιατί όποια δοκίμασα κάνει ένα ενοχλητικό θόρυβο. Το χρειάζεται άμεσα γιατί του είναι χρήσιμο. Ευχαριστώ. Δυστυχώς δεν γίνεται παρά μόνο με ρουτ Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τί πρέπει να κάνεις αν είσαι ρουτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τί πρέπει να κάνεις αν είσαι ρουτ; Τι εννοείς? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Τι εννοείς? Αναφερόμουν στον από πάνω φίλο. Τί πρέπει να κάνεις αν είσαι ρουτ για να δουλεύει η καταγραφή των κλήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro123 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ρε παιδιά ξέρει κανείς που είναι οι Διαχείριση εργασιών; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού για το 3άρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ρε παιδιά ξέρει κανείς που είναι οι Διαχείριση εργασιών; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Πάτα παρατεταμένα το home button και θα την δεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro123 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Πάτα παρατεταμένα το home button και θα την δεις . Ευχαριστώ Φίλε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού για το 3άρι; 4.4.2 kitkat Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telris Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Πάνω από το σημείο που μπαίνει το spen στην περιοχή του ασημένιου μπεζελ υπάρχει μια λεπτη κάθετη γραμμή ή το δικό μου ραγισε; Μόλις τώρα το παρατήρησα και μου φάνηκε περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Λογικά θα ράγισε το έχει κάνει σε μερικούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telris Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) Σιγουρα; γτ δε μου έχει πέσει ποτέ και το έχω σε θήκη. Είχα την εντύπωση αργότερα ότι ίσως έτσι είναι σχεδιαστικά Edited July 22, 2014 by Telris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Γιατί δεν μου έχει έρθει ακόμα η ενημέρωση της 4.4.2 κιτ κατ; έχει έρθει σε όλους σας; Έχω sm-9005 htle cyo , cy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekalandr Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Και σε μένα ραγισμένη προ μηνός. Το έχω 5μήνες και απλά το κοιτάω. ...........είναι μάλλον πολύ ψεύτικο το ασημί πλαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts