Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια κατεβασα απο sammobile την ρουμανικη κιτ κατ και εγραψε ο knox..knox warranty void 0x1 γιατι???????επισημο firmware ειναι!!!τι κανω τωρα???

Το τηλέφωνο το αγόρασες μεταχειρισμένο ;. Είχες τσεκάρει από πριν αν το knox ήταν 0χ1 ;

Αρχίζουν και με τσαντίζουν εκεί στη Samsung. Τι θα γίνει πότε θα την πάρουμε στα ελληνικά;;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχίζουν και με τσαντίζουν εκεί στη Samsung. Τι θα γίνει πότε θα την πάρουμε στα ελληνικά;;

Μια απο τα ίδια. Πέρασα μέσω Odin της Cosmote 4.4.2 και το csc απο EUR έγινε COS. Ελπίζω μόλις βγει η EUR και την περάσω να ξανα αλλάξει το csc.

Μια απο τα ίδια. Πέρασα μέσω Odin της Cosmote 4.4.2 και το csc απο EUR έγινε COS. Ελπίζω μόλις βγει η EUR και την περάσω να ξανα αλλάξει το csc.

Θα αλλάξει , ποιο csc θα μπει είναι το θέμα . ;)

Samsung galaxy s21+

Από τη μια κι εμένα με εκνευρίζει που δεν έχουμε πάρει την αναβάθμιση στα ελληνικά από την άλλη όμως ελπίζω να την πάρουμε χωρίς τα bugs που έχουν εμφανιστεί εκεί που έχει ήδη κυκλοφορήσει. ..

Από τη μια κι εμένα με εκνευρίζει που δεν έχουμε πάρει την αναβάθμιση στα ελληνικά από την άλλη όμως ελπίζω να την πάρουμε χωρίς τα bugs που έχουν εμφανιστεί εκεί που έχει ήδη κυκλοφορήσει. ..

Ότι έχουν πάρει οι άλλοι θα πάρετε κι εσείς.Ιδιες ρομ ειναι, το μόνο που αλλάζει είναι το csc και καποιες εφαρμογες ανα region.

Πώς βλέπουμε αν έχει γράψει ο knox; το 0x0 η 0x1 χωρίς να έχουμε κάνει εγκατάσταση το κνοξ υπάρχει καπου;

Απενεργοποίησε το κινητό και μετά μπες σε download mode πατώντας vol down + power button + home button. Μετά στο μενού που θα σου βγάλει πάτα vol up και θα δεις εκεί τι θα γράψει πάνω αριστερά.

Ότι έχουν πάρει οι άλλοι θα πάρετε κι εσείς.Ιδιες ρομ ειναι, το μόνο που αλλάζει είναι το csc και καποιες εφαρμογες ανα region.

Μη μου αποδομείς το σενάριο που είχα φτιάξει στο μυαλό μου για να δικαιολογήσω την καθυστέρηση!!!

Πέρα από την πλάκα φανταζόμουν ότι οι καθυστερημένες αναβαθμίσεις θα ήταν πιο ώριμες ενσωματώνοντας βελτιώσεις ή διορθώσεις κάποιων bugs που εμφάνιζαν οι πρώτες.

Edited by Cadfael

Μη μου αποδομείς το σενάριο που είχα φτιάξει στο μυαλό μου για να δικαιολογήσω την καθυστέρηση!!!

Πέρα από την πλάκα φανταζόμουν ότι οι καθυστερημένες αναβαθμίσεις θα ήταν πιο ώριμες ενσωματώνοντας βελτιώσεις ή διορθώσεις κάποιων bugs που εμφάνιζαν οι πρώτες.

Στη χαλάω τώρα αλλα ολα τα unbranded πηραν και θα παρουν αρχικα την ΝΒ4 και οοοοταν δωθει και το δεύτερο μικρο update θα αλλάξει σε ΝΒ7.Η samsung εχει χασει την μπαλα με τα πολλα μοντελα και τα updates πανε καθυστερημενα σε αρκετα regions.

(Εν το μεταξύ, αυτό το tapatalk μου έχει σπάσει τα νεύρα σήμερα, 3 φορές έγραψα το ποστ. ..οτι να'ναι)

Edited by truckman

Το τηλέφωνο το αγόρασες μεταχειρισμένο ;. Είχες τσεκάρει από πριν αν το knox ήταν 0χ1 ;

Καινουργιο φιλε..

Καλησπέρα σας. Είμαι κάτοχος του Note 3 και έχω κάποια θεματάκια. Το τελευταίο διάστημα το τηλέφωνο έχει αρχίσει και έχει θέμα με την μπαταρία. Όταν τσεκάρω τη χρήση του επεξεργαστή μέσω του CPU-Z ακόμα και μετά από επανεκκίνηση χρησιμοποιεί 3-4 πυρήνες. Ενώ παλιότερα 1-2. Επίσης όταν τρέχω το untutu benchmark ενώ παλιότερα έβγαζε μία βαθμολογία της τάξης 30000+ τώρα μένει στα 26605, κάτω από αρκετά τηλέφωνα. Τέλος παρατηρώ τεράστια κατανάλωση σε MB, δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να βλέπω ποια εφαρμογή τα καταναλώνει, στο 3G Watchdog δεν έχω βρει πως το δείχνει. Φαντάζομαι ότι κάτι γίνεται με κάποια εφαρμογή, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ ποια. Πριν προχωρήσω σε hard reset υπάρχει κάποια άλλη λύση???

Από ποιό μαγαζί;.
δεν εχει καμια σχεση με το μαγαζι φιλε,το εχω καιρο και το ειχα τσεκαρη το knox και παλαιοτερα..

δεν εχει καμια σχεση με το μαγαζι φιλε,το εχω καιρο και το ειχα τσεκαρη το knox και παλαιοτερα..
γιατί να γράψει όμως:blink:Μήπως έκανες καμιά κουτσουκέλα και δεν θυμάσαι (πράγμα απίθανο βέβαια) αλλά λέω τώρα.

γιατί να γράψει όμως:blink:Μήπως έκανες καμιά κουτσουκέλα και δεν θυμάσαι (πράγμα απίθανο βέβαια) αλλά λέω τώρα.

Εβαλα πρωτα αγγλικη και μετα 2 μερες βγηκε η ρουμανικη κσι λεω κατσε να την περασω για να ειμαι οπως ημουν,ρουμανικο το τηλ...κ μολις την εβαλα ειχε γραψη ο knox..κσι ενω εβαλα ρουμανικη στο phone info μου λεει πολωνια...

Πώς βλέπουμε αν έχει γράψει ο knox; το 0x0 η 0x1 χωρίς να έχουμε κάνει εγκατάσταση το κνοξ υπάρχει καπου;

Μπορείς να περάσεις το phone info και να δεις όλες τις πληροφορίες του κινητού σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απενεργοποίησε το κινητό και μετά μπες σε download mode πατώντας vol down + power button + home button. Μετά στο μενού που θα σου βγάλει πάτα vol up και θα δεις εκεί τι θα γράψει πάνω αριστερά.

Πως βγαίνω από το download mode; Μου γράφει στην οθόνη:

Downloading......

Do not turn off target!!!

Εντάξει το βρήκα!!! Τσάμπα την τρομάρα...

Κρατάς το power button για 10 δευτερόλεπτα και είσαι ΟΚ.

Edited by enterhere

μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 και με nova launcher παρατηρω συχνά κολληματα στα widgets που εχω εγκαταστησει. χρειάζεται ακόμη και να τα σβήσω και να τα ξαναβάλω... Edited by cac

Εχω γερμανικη συσκευη, με επισημη κιτκατ.

Η ερωτηση μου ειναι αν εχει καποιος ιδεα γιατι καποιες εφαρμογες (πχ το default file explorer "τα αρχεια μου) δεν ειναι διαθεσιμες.

Οταν παω στις εφαρμογες, το βρισκω μονο στο tab "ολα" κι απο κατω γραφει 0.00b, σαν να μην υπαρχει.

Ειναι καποια ιδιαιτεροτητα που εχει να κανει με την γερμανικη ρομ η κατι αλλο?

Kανεις δεν εχει/ειχε το ιδιο θεμα ?

Kανεις δεν εχει/ειχε το ιδιο θεμα ?

Ειναι μεσα στο φακελο της samsung

καλησπερα στα παιδια,τη δευτερα πουλαω το s4 μου και παω σε note 3,μια ερωτηση θα το παρω απο το birdphone πρεπει να προσεξω κατι στο εν λογω κινητο?

Αν το home είναι το οριζόντιο πλήκτρο κάτω από την οθόνη και power το πλαϊνό, σε εμένα ο συνδυασμός τους δεν δουλεύει...

Να σημειώσω πως είμαι με nova launcher.

Edited by stoum
"Ταν ή επί τας"

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)