apitsakis Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 ρε παιδια κατεβασα απο sammobile την ρουμανικη κιτ κατ και εγραψε ο knox..knox warranty void 0x1 γιατι???????επισημο firmware ειναι!!!τι κανω τωρα??? Το τηλέφωνο το αγόρασες μεταχειρισμένο ;. Είχες τσεκάρει από πριν αν το knox ήταν 0χ1 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Αρχίζουν και με τσαντίζουν εκεί στη Samsung. Τι θα γίνει πότε θα την πάρουμε στα ελληνικά;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Αρχίζουν και με τσαντίζουν εκεί στη Samsung. Τι θα γίνει πότε θα την πάρουμε στα ελληνικά;; Μια απο τα ίδια. Πέρασα μέσω Odin της Cosmote 4.4.2 και το csc απο EUR έγινε COS. Ελπίζω μόλις βγει η EUR και την περάσω να ξανα αλλάξει το csc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Μια απο τα ίδια. Πέρασα μέσω Odin της Cosmote 4.4.2 και το csc απο EUR έγινε COS. Ελπίζω μόλις βγει η EUR και την περάσω να ξανα αλλάξει το csc. Θα αλλάξει , ποιο csc θα μπει είναι το θέμα . ;) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Από τη μια κι εμένα με εκνευρίζει που δεν έχουμε πάρει την αναβάθμιση στα ελληνικά από την άλλη όμως ελπίζω να την πάρουμε χωρίς τα bugs που έχουν εμφανιστεί εκεί που έχει ήδη κυκλοφορήσει. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πώς βλέπουμε αν έχει γράψει ο knox; το 0x0 η 0x1 χωρίς να έχουμε κάνει εγκατάσταση το κνοξ υπάρχει καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Από τη μια κι εμένα με εκνευρίζει που δεν έχουμε πάρει την αναβάθμιση στα ελληνικά από την άλλη όμως ελπίζω να την πάρουμε χωρίς τα bugs που έχουν εμφανιστεί εκεί που έχει ήδη κυκλοφορήσει. .. Ότι έχουν πάρει οι άλλοι θα πάρετε κι εσείς.Ιδιες ρομ ειναι, το μόνο που αλλάζει είναι το csc και καποιες εφαρμογες ανα region. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πώς βλέπουμε αν έχει γράψει ο knox; το 0x0 η 0x1 χωρίς να έχουμε κάνει εγκατάσταση το κνοξ υπάρχει καπου; Απενεργοποίησε το κινητό και μετά μπες σε download mode πατώντας vol down + power button + home button. Μετά στο μενού που θα σου βγάλει πάτα vol up και θα δεις εκεί τι θα γράψει πάνω αριστερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Ότι έχουν πάρει οι άλλοι θα πάρετε κι εσείς.Ιδιες ρομ ειναι, το μόνο που αλλάζει είναι το csc και καποιες εφαρμογες ανα region. Μη μου αποδομείς το σενάριο που είχα φτιάξει στο μυαλό μου για να δικαιολογήσω την καθυστέρηση!!! Πέρα από την πλάκα φανταζόμουν ότι οι καθυστερημένες αναβαθμίσεις θα ήταν πιο ώριμες ενσωματώνοντας βελτιώσεις ή διορθώσεις κάποιων bugs που εμφάνιζαν οι πρώτες. Edited March 23, 2014 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Μη μου αποδομείς το σενάριο που είχα φτιάξει στο μυαλό μου για να δικαιολογήσω την καθυστέρηση!!! Πέρα από την πλάκα φανταζόμουν ότι οι καθυστερημένες αναβαθμίσεις θα ήταν πιο ώριμες ενσωματώνοντας βελτιώσεις ή διορθώσεις κάποιων bugs που εμφάνιζαν οι πρώτες. Στη χαλάω τώρα αλλα ολα τα unbranded πηραν και θα παρουν αρχικα την ΝΒ4 και οοοοταν δωθει και το δεύτερο μικρο update θα αλλάξει σε ΝΒ7.Η samsung εχει χασει την μπαλα με τα πολλα μοντελα και τα updates πανε καθυστερημενα σε αρκετα regions. (Εν το μεταξύ, αυτό το tapatalk μου έχει σπάσει τα νεύρα σήμερα, 3 φορές έγραψα το ποστ. ..οτι να'ναι) Edited March 23, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Το τηλέφωνο το αγόρασες μεταχειρισμένο ;. Είχες τσεκάρει από πριν αν το knox ήταν 0χ1 ; Καινουργιο φιλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Καλησπέρα σας. Είμαι κάτοχος του Note 3 και έχω κάποια θεματάκια. Το τελευταίο διάστημα το τηλέφωνο έχει αρχίσει και έχει θέμα με την μπαταρία. Όταν τσεκάρω τη χρήση του επεξεργαστή μέσω του CPU-Z ακόμα και μετά από επανεκκίνηση χρησιμοποιεί 3-4 πυρήνες. Ενώ παλιότερα 1-2. Επίσης όταν τρέχω το untutu benchmark ενώ παλιότερα έβγαζε μία βαθμολογία της τάξης 30000+ τώρα μένει στα 26605, κάτω από αρκετά τηλέφωνα. Τέλος παρατηρώ τεράστια κατανάλωση σε MB, δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να βλέπω ποια εφαρμογή τα καταναλώνει, στο 3G Watchdog δεν έχω βρει πως το δείχνει. Φαντάζομαι ότι κάτι γίνεται με κάποια εφαρμογή, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ ποια. Πριν προχωρήσω σε hard reset υπάρχει κάποια άλλη λύση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Καινουργιο φιλε.. Από ποιό μαγαζί;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Από ποιό μαγαζί;.δεν εχει καμια σχεση με το μαγαζι φιλε,το εχω καιρο και το ειχα τσεκαρη το knox και παλαιοτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 δεν εχει καμια σχεση με το μαγαζι φιλε,το εχω καιρο και το ειχα τσεκαρη το knox και παλαιοτερα..γιατί να γράψει όμως:blink:Μήπως έκανες καμιά κουτσουκέλα και δεν θυμάσαι (πράγμα απίθανο βέβαια) αλλά λέω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 γιατί να γράψει όμως:blink:Μήπως έκανες καμιά κουτσουκέλα και δεν θυμάσαι (πράγμα απίθανο βέβαια) αλλά λέω τώρα. Εβαλα πρωτα αγγλικη και μετα 2 μερες βγηκε η ρουμανικη κσι λεω κατσε να την περασω για να ειμαι οπως ημουν,ρουμανικο το τηλ...κ μολις την εβαλα ειχε γραψη ο knox..κσι ενω εβαλα ρουμανικη στο phone info μου λεει πολωνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πώς βλέπουμε αν έχει γράψει ο knox; το 0x0 η 0x1 χωρίς να έχουμε κάνει εγκατάσταση το κνοξ υπάρχει καπου; Μπορείς να περάσεις το phone info και να δεις όλες τις πληροφορίες του κινητού σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Απενεργοποίησε το κινητό και μετά μπες σε download mode πατώντας vol down + power button + home button. Μετά στο μενού που θα σου βγάλει πάτα vol up και θα δεις εκεί τι θα γράψει πάνω αριστερά. Πως βγαίνω από το download mode; Μου γράφει στην οθόνη: Downloading...... Do not turn off target!!! Εντάξει το βρήκα!!! Τσάμπα την τρομάρα... Κρατάς το power button για 10 δευτερόλεπτα και είσαι ΟΚ. Edited March 23, 2014 by enterhere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 και με nova launcher παρατηρω συχνά κολληματα στα widgets που εχω εγκαταστησει. χρειάζεται ακόμη και να τα σβήσω και να τα ξαναβάλω... Edited March 23, 2014 by cac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εχω γερμανικη συσκευη, με επισημη κιτκατ. Η ερωτηση μου ειναι αν εχει καποιος ιδεα γιατι καποιες εφαρμογες (πχ το default file explorer "τα αρχεια μου) δεν ειναι διαθεσιμες. Οταν παω στις εφαρμογες, το βρισκω μονο στο tab "ολα" κι απο κατω γραφει 0.00b, σαν να μην υπαρχει. Ειναι καποια ιδιαιτεροτητα που εχει να κανει με την γερμανικη ρομ η κατι αλλο? Kανεις δεν εχει/ειχε το ιδιο θεμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Kανεις δεν εχει/ειχε το ιδιο θεμα ? Ειναι μεσα στο φακελο της samsung Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Για screenshot ποια πληκτρα πιεζουμε; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Home και power μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 καλησπερα στα παιδια,τη δευτερα πουλαω το s4 μου και παω σε note 3,μια ερωτηση θα το παρω απο το birdphone πρεπει να προσεξω κατι στο εν λογω κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Αν το home είναι το οριζόντιο πλήκτρο κάτω από την οθόνη και power το πλαϊνό, σε εμένα ο συνδυασμός τους δεν δουλεύει... Να σημειώσω πως είμαι με nova launcher. Edited March 23, 2014 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts