taliban Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Μιχαλη , στην Αγρια ειχα σημα 1 στις 4 μπαρες , οπως και σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την διαδρομη Βολος - Πλατανιδια . Ωραιο το μηνυμα σου ;) Welcome to beautiful Greece , soon ;) Thanks για τις μετρήσεις (εγώ Είμαι ο δεύτερος ενδιαφερόμενος) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Τιποτα ρε , να σαι καλα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Σήμερα το πρωί πάντως στο κέντρο δεν είχε 4g. Το κινητό ήταν κολλημένο σε full edge. Γενικά είναι αρκετά καλή η κάλυψη στην πόλη. Στο Πήλιο σε όλη την διαδρομή από τον Βόλο μέχρι το αερικό μέσω Άλλης Μεριάς είχε παντού 4g 1-2 γραμμές. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Γυρω στα τσιμεντα χανεται το 4G απο την Cosmote και την Vodafone . Και αν δεν κανω λαθος , υπαρχει ξανα 4G στην Αγρια , απο την Cosmote . Αλλα σημειωστε , ΜΟΝΟ Η WIND ειχε 4G στα Πλατανιδια . Αυτο γιατι συμβαινει ? ? ? ? ? ? ? ? ? Εχουν κανει καλυτερη δουλεια στην Wind απο τις αλλες εταιρειες ή λειτουργει σε αλλη συχνοτητα ? Πραγματικα δεν ξερω . Το Σαββατο το βραδυ , μετα την δουλεια , πηγα στο Σεσκλο , στην κεντρικη πλατεια του χωριου , οπου εκει ειχα σημα 4G απο την Wind 2 στις 4 μπαρες . Στην Αγριά υπάρχει και από Vodafone, 1800άρι. Όσον αφορά τα Πλατανίδια, προφανώς σε πιάνει κάποιος σταθμός από απέναντι με 800άρα συχνότητα. Για καλύτερη δουλειά δεν το κόβω:p άλλωστε τι καλύτερη δουλειά να γίνει; Απλά οι άλλες εστιάζουν στα 1800 πρωτίστως για μέσα στα χωριά, για να καλύψουν την αυξημένη τους κίνηση και δίνουν 800 (τουλάχιστον η Vodafone) για γεωγραφική κάλυψη. Πάντως ακόμη καμία από τις 3 δεν έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Θέλει πύκνωση το δίκτυο και των 3, διότι συνήθως οι συσκευές έχουν 1-2 μπάρες στην πλειονότητα των περιοχών, ιδίως στην επαρχία. Όλες παίζουν με 1-2 σταθμούς σε επαρχιακά μέρη και είναι για μπάτσες. Ούτε η επιμονή των 2 μεγάλων στα 1800 μόνο σώζει την κατάσταση στην ταχύτητα ούτε η επιμονή της Wind στα 800 που κάνει ραδιόφωνο.:mad: Για Σέσκλο, ίσως πάω εγώ από βδομάδα και θα εκφέρω γνώμη για τις άλλες 2. Γενικά, στα μέρη που πήγες (πλην Αγριάς, που γνωρίζω) σε εσωτερικούς χώρους πώς ήταν; γιατι έχει μεγάλη σημασία κι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Μιχαλη , στην Αγρια ειχα σημα 1 στις 4 μπαρες , οπως και σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την διαδρομη Βολος - Πλατανιδια . Ωραιο το μηνυμα σου ;) Welcome to beautiful Greece , soon ;) Thanks :) Από Νεάπολη είχες σήμα τότε. Η κεραία είναι κοντά στο ποτάμι (περισσότερα δε λέω :X :lol: ) Αυτό εξηγεί γιατί σε κάποια σημεία στο λιμάνι είχες σήμα. Λογικά στην Πολυτεχνική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όπως και στα ΚΤΕΛ πρέπει να έχεις πολύ καλό 4G, αν εκτίμησα σωστά τη θέση της κεραίας. Η θέση της συγκεκριμένης κεραίας επιτρέπει να έχεις σήμα σε πολλά σημεία στην πόλη αλλά αδύναμο σήμα... Είχα μετρήσει τη συγκεκριμένη το καλοκαίρι με Η+ και η ταχύτητα ήταν περίπου 20Mbps/peak time. Good job :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς πρόβλημα αλλά όταν είμαι σε 4G μόλις πάω να κάνω κλήση ή δεχτώ με πάει σε edge αντί για 3G και κλείνουν τα δεδομένα κατά την διάρκεια της κλήσης... Έχω καλό σήμα και 2G 3G 4G και γίνεται σε διαφορετικά σημεία πάντα μέσα στη Θεσσαλονίκη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς πρόβλημα αλλά όταν είμαι σε 4G μόλις πάω να κάνω κλήση ή δεχτώ με πάει σε edge αντί για 3G και κλείνουν τα δεδομένα κατά την διάρκεια της κλήσης... Έχω καλό σήμα και 2G 3G 4G και γίνεται σε διαφορετικά σημεία πάντα μέσα στη Θεσσαλονίκη! Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα θα ήταν να χάνεις κλήσεις, όπως συμβαίνει στην Κυπαρισσία. ;) Υποτίθεται ότι μπορείς απροβλημάτιστα να κάνεις τη μετάβαση 4η σε 2η και τούμπαλιν χωρίς να υπάρχει καν 3η γενιά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς πρόβλημα αλλά όταν είμαι σε 4G μόλις πάω να κάνω κλήση ή δεχτώ με πάει σε edge αντί για 3G και κλείνουν τα δεδομένα κατά την διάρκεια της κλήσης... Έχω καλό σήμα και 2G 3G 4G και γίνεται σε διαφορετικά σημεία πάντα μέσα στη Θεσσαλονίκη! Για αυτό αγοράζεις το zenfone2 που είναι dualism active βάζεις στην sim 1 την κάρτα δεδομένων και στην δεύτερη της τηλεφωνίας και δεν πέφτει το internet όταν μιλάς. :lol::lol::lol::lol: Αν χρησιμοποιείς την ίδια κάρτα για ομιλία και δεδομένα απλά είσαι έρμαιο στις κακές ρυθμίσεις του δικτύου. Το ίδιο πρόβλημα είχα σε 2 σημεία στην Θεσσαλονίκη με cosmote και σε 1 με voda. Ανάλογο πρόβλημα είχα στο μέγαρο μουσικής Αθήνα μέσα στο αυτοκίνητο με την πράσινη και στην πανεπιστημίου με την κόκκινη 2 φορές. Με την wind το έπαθα περνώντας από Πειραιά και την άλλη στο Π. Φάληρο. (οι κάρτες cosmote και voda είναι στα εταιρικά μας note4 δικό μου και του συνεργάτη μου μια σε κάθε ένα). Το πρόβλημα αυτό είναι θέμα ρυθμίσεων σε συνδυασμό με firmware του κινητού . Δοκίμασε και με κανένα άλλο.... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Για αυτό αγοράζεις το zenfone2 που είναι dualism active βάζεις στην sim 1 την κάρτα δεδομένων και στην δεύτερη της τηλεφωνίας και δεν πέφτει το internet όταν μιλάς. :lol::lol::lol::lol: Αν χρησιμοποιείς την ίδια κάρτα για ομιλία και δεδομένα απλά είσαι έρμαιο στις κακές ρυθμίσεις του δικτύου. Το ίδιο πρόβλημα είχα σε 2 σημεία στην Θεσσαλονίκη με cosmote και σε 1 με voda. Ανάλογο πρόβλημα είχα στο μέγαρο μουσικής Αθήνα μέσα στο αυτοκίνητο με την πράσινη και στην πανεπιστημίου με την κόκκινη 2 φορές. Με την wind το έπαθα περνώντας από Πειραιά και την άλλη στο Π. Φάληρο. (οι κάρτες cosmote και voda είναι στα εταιρικά μας note4 δικό μου και του συνεργάτη μου μια σε κάθε ένα). Το πρόβλημα αυτό είναι θέμα ρυθμίσεων σε συνδυασμό με firmware του κινητού . Δοκίμασε και με κανένα άλλο.... Στο 2G δεν παιζει ταυτοχρονα Voice και Data Η Wind εχει την ιδιαιτεροτητα οτι χρησιμοποιει 4G στα 800 κυριως και εχει "super duper" καλυψη εκει που δεν εχει 3G, οποτε σε καθε κληση θα γινεται μετάπτωση σε 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Εγώ έχω παρατηρήσει κάτι άλλο που δεν είναι ακριβώς πρόβλημα αλλά είναι λίγο σπαστικό. Όταν κάνω κλήση περνούν αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να γυρίσει από 4G σε 2G/3G (πολύ παραπάνω από το φυσιολογικό). Αντίθετα με το που τερματιστεί η κλήση ξαναβγαίνει το 4G αστραπιαία!!! Στη Vodafone δεν γινόταν αυτό. Πάντως η κάλυψη στην Αθήνα είναι πάρα πολύ καλή. Μόνο στην περιοχή της πειραικής στον Πειραιά δεν είχα. Οι ταχύτητες πάλι είναι ένα θέμα. Αλλού είναι πολύ καλές, αντίστοιχες των άλλων δύο, αλλού χάλι, χειρότερες από 3G. Προσωπικά δεν δέχομαι το επιχείρημα τι να τις κάνεις στο κινητό τόσες μεγάλες ταχύτητες γιατι με την λογική αυτή ας μην έβαζε καθόλου 4G. Το μόνο νόημα του 4G είναι οι ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Εγώ έχω παρατηρήσει κάτι άλλο που δεν είναι ακριβώς πρόβλημα αλλά είναι λίγο σπαστικό. Όταν κάνω κλήση περνούν αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να γυρίσει από 4G σε 2G/3G (πολύ παραπάνω από το φυσιολογικό). Αντίθετα με το που τερματιστεί η κλήση ξαναβγαίνει το 4G αστραπιαία!!! Στη Vodafone δεν γινόταν αυτό. Πάντως η κάλυψη στην Αθήνα είναι πάρα πολύ καλή. Μόνο στην περιοχή της πειραικής στον Πειραιά δεν είχα. Οι ταχύτητες πάλι είναι ένα θέμα. Αλλού είναι πολύ καλές, αντίστοιχες των άλλων δύο, αλλού χάλι, χειρότερες από 3G. Προσωπικά δεν δέχομαι το επιχείρημα τι να τις κάνεις στο κινητό τόσες μεγάλες ταχύτητες γιατι με την λογική αυτή ας μην έβαζε καθόλου 4G. Το μόνο νόημα του 4G είναι οι ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες. Εγώ πάντως που κατοικώ στην Κρήτη και μάλιστα σε χωριό το προτιμώ το 4G ειδικά στα 800 mhz που βάζει η Wind στην επαρχία γιατί πιάνει σε μεγαλύτερες αποστάσεις και έχει καλύτερη κάλυψη από το 3g 2100 mhz ειδικά στους εσωτερικούς χώρους. Το ότι με αυτές τις κεραίες θυσιάζει λίγο την ταχύτητα υπέρ της κάλυψης είναι νομίζω προτιμότερο για χωριά και αραιοκατοικημένες περιοχές. Άλλωστε με ταχύτητες της τάξεως των 15-20 Mbps είμαστε οι περισσότεροι υπέρ του δέοντος καλυμμένοι αφου και το Adsl στις περιοχές αυτές μετά βίας ξεπερνάει τα 10 Mbps. Ελπίζω μόνο να καλύψει γρήγορα την περιοχή μου να δούμε επιτέλους μια καλύτερη εμπειρία χρήσης γενικά. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) Εγώ στις 22/12, ήμουν σε μεγάλο (σε όνομα και μέγεθος) κατάστημα στην Ερμού (Αθήνα), που φυσικά λόγω των ημερών είχε πολύ κόσμο. Είχα ανοιχτά τα δεδομένα και μόλις έφτασα στο κέντρο του μεγάλου καταστήματος, έβγαλα το κινητό μου έξω, έδειχνε WIND 4G με 0 σκάλες σήμα. Πήρα για πλάκα τηλέφωνο τον αριθμό της Vodafone, που τον έχω για δεύτερο στην ίδια συσκευή, για να δω τι θα κάνει. Άργησε πάρα πολύ να καλέσει, σχεδόν μισό λεπτό! Πρώτα με έριξε σε 3G και αφού είδε πως ούτε με αυτό είχε σήμα, τότε με έριξε σε GPRS με 2 σκάλες σήμα και επιτέλους κάλεσε! Δεν ξέρω αν είναι θέμα της συσκευής μου αυτό, αλλά νομίζω πρώτη φορά το είδα... :p Μάλλον το δίκτυο της WIND εκείνη την ώρα είχε φτάσει στα όριά του... Edited January 4, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Εγώ στις 22/12, ήμουν σε μεγάλο (σε όνομα και μέγεθος) κατάστημα στην Ερμού (Αθήνα), που φυσικά λόγω των ημερών είχε πολύ κόσμο. Είχα ανοιχτά τα δεδομένα και μόλις έφτασα στο κέντρο του μεγάλου καταστήματος, έβγαλα το κινητό μου έξω, έδειχνε WIND 4G με 0 σκάλες σήμα. Πήρα για πλάκα τηλέφωνο τον αριθμό της Vodafone, που τον έχω για δεύτερο στην ίδια συσκευή, για να δω τι θα κάνει. Άργησε πάρα πολύ να καλέσει, σχεδόν μισό λεπτό! Πρώτα με έριξε σε 3G και αφού είδε πως ούτε με αυτό είχε σήμα, τότε με έριξε σε GPRS με 2 σκάλες σήμα και επιτέλους κάλεσε! Δεν ξέρω αν είναι θέμα της συσκευής μου αυτό, αλλά νομίζω πρώτη φορά το είδα... :p Μάλλον το δίκτυο της WIND εκείνη την ώρα είχε φτάσει στα όριά του... Θεμα χωρητικοτητας πιστευω οτι ηταν και απ οτι λενε μερικοι,ειχαν θεμα με την μεταπτωση απο 4G.Μπορει να υπηρξε και τετοιο θεμα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Μήπως απλά δεν είχε σήμα;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Στο 2G δεν παιζει ταυτοχρονα Voice και Data Η Wind εχει την ιδιαιτεροτητα οτι χρησιμοποιει 4G στα 800 κυριως και εχει "super duper" καλυψη εκει που δεν εχει 3G, οποτε σε καθε κληση θα γινεται μετάπτωση σε 2G. Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ αλλά σε όλα τα σημεία που το παθαίνω έχω φουλ σήμα και 3G. Μάλλον θέμα χωρητικότητας του 3G δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ αλλά σε όλα τα σημεία που το παθαίνω έχω φουλ σήμα και 3G. Μάλλον θέμα χωρητικότητας του 3G δεν ξέρω... Θεωρητικά κατά τη διάρκεια της κλήσης μπορείς να μεταβείς σε 3η γενιά, εφόσον αυτή υπάρχει. Το ότι πέφτεις σε 2η γενιά (load balancing) δε σημαίνει ότι θα μείνεις εκεί για πάντα. Πως να το κάνουμε ρε παιδιά, το 2ης γενιάς είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ από το 3ης γενιάς για κλήσεις φωνής. Πιο σταθερό και πιο αξιόπιστο. Λιγότερα drop, καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Το δίκτυο 3ης γενιάς ουσιαστικά υπήρξε για να αναπτυχθεί η Qualcomm η οποία είχε τεράστιο patent portfolio. Όσοι έριξαν χρήματα στη 3η γενιά τα κλαίνε... :cry: Όταν έρθει το VoLTE στην Ελλάδα θα δείτε 4η γενιά σε πλήρη δράση. Θα ξεχάσετε και 2η και 3η... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Μιχαλη ποτε περιπου πιστευεις θα ερθει το VoLTE στην Ελλαδα ? Στην Σουηδια που εισαι , υπαρχει ή οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Μιχαλη ποτε περιπου πιστευεις θα ερθει το VoLTE στην Ελλαδα ? Στην Σουηδια που εισαι , υπαρχει ή οχι ? As soon as they buy the solution... Δε ξέρω, εξαρτάται πότε θα επενδύσουν σε αυτό. Συνήθως ολοκληρώνουν κάλυψη 4ης γενιάς και μετά το ενεργοποιούν. Το έχω δοκιμάσει πριν βγει εμπορικά :p Αν λύσουν θέματα με handover και QoS είναι πολύ καλύτερη λύση από αυτή που έχουμε σήμερα καθώς η χωρητικότητα του LTE είναι πολύ μεγάλη και δε παθαίνει "πανικό" σε κίνηση όπως το 3G (υψηλό επίπεδο θορύβου, cell breathing, πολύ υψηλότερη κατανάλωση μπαταρίας κτλ). Στη Σουηδία υπάρχει από συγκεκριμένους παρόχους και υποστηρίζεται κάποιες συσκευές. το WiFi calling το θεωρώ σαν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα (έρχεται πακέτο με το VoLTE) για αποσυμφόρηση δικτύων γιατί οι πάροχοι θα μπορούν να δρομολογούν τις κλήσεις μέσα από ενσύρματα δίκτυα. Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε wifi στο σπίτι και στο γραφείο. Φαντάσου τι τεράστιο κέρδος θα ήταν κάτι τέτοιο για χωρητικότητα. :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 As soon as they buy the solution... Δε ξέρω, εξαρτάται πότε θα επενδύσουν σε αυτό. Συνήθως ολοκληρώνουν κάλυψη 4ης γενιάς και μετά το ενεργοποιούν. Το έχω δοκιμάσει πριν βγει εμπορικά :p Αν λύσουν θέματα με handover και QoS είναι πολύ καλύτερη λύση από αυτή που έχουμε σήμερα καθώς η χωρητικότητα του LTE είναι πολύ μεγάλη και δε παθαίνει "πανικό" σε κίνηση όπως το 3G (υψηλό επίπεδο θορύβου, cell breathing, πολύ υψηλότερη κατανάλωση μπαταρίας κτλ). Στη Σουηδία υπάρχει από συγκεκριμένους παρόχους και υποστηρίζεται κάποιες συσκευές. το WiFi calling το θεωρώ σαν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα (έρχεται πακέτο με το VoLTE) για αποσυμφόρηση δικτύων γιατί οι πάροχοι θα μπορούν να δρομολογούν τις κλήσεις μέσα από ενσύρματα δίκτυα. Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε wifi στο σπίτι και στο γραφείο. Φαντάσου τι τεράστιο κέρδος θα ήταν κάτι τέτοιο για χωρητικότητα. :) Οσο χωρητικοτητα και να εχουν...πρεπει να φτιαξουν το σημα wind και Vodafone γιατι στο τελος το χειμωνα ετσι θα γινεται http://a.msn.com/r/2/AAgjED0?a=1&m=EL-GR αμα εγκλωβιστουμε θα καλουμε στο 112. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Οσο χωρητικοτητα και να εχουν...πρεπει να φτιαξουν το σημα wind και Vodafone γιατι στο τελος το χειμωνα ετσι θα γινεται http://a.msn.com/r/2/AAgjED0?a=1&m=EL-GR αμα εγκλωβιστουμε θα καλουμε στο 112. Δε καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά αυτό το ζευγάρι είχε Wind-Vodafone. Στο Πήλιο για παράδειγμα - όχι στα χωριά, σε δρόμους εννοώ - η Cosmote είναι χάλια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 (edited) Δε καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά αυτό το ζευγάρι είχε Wind-Vodafone. Στο Πήλιο για παράδειγμα - όχι στα χωριά, σε δρόμους εννοώ - η Cosmote είναι χάλια. Δεν ξερω τι ισχυει στο Πηλιο,αλλα πρεπει να υπαρχει και απο τους 3 να εχουν καλη καλυψη ακομα και στα πιο δυσβατα σημεια.Ειδικα η Cosmote που εχει πολλους συνδρομητες λογω του 'σημα παντου,ακομα και στα πιο απομακρυσμενα μερη' και εχει τιμες στο θεο(ειδικα στη καρτοκινητη). ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως που κατοικώ στην Κρήτη και μάλιστα σε χωριό το προτιμώ το 4G ειδικά στα 800 mhz που βάζει η Wind στην επαρχία γιατί πιάνει σε μεγαλύτερες αποστάσεις και έχει καλύτερη κάλυψη από το 3g 2100 mhz ειδικά στους εσωτερικούς χώρους. Το ότι με αυτές τις κεραίες θυσιάζει λίγο την ταχύτητα υπέρ της κάλυψης είναι νομίζω προτιμότερο για χωριά και αραιοκατοικημένες περιοχές. Άλλωστε με ταχύτητες της τάξεως των 15-20 Mbps είμαστε οι περισσότεροι υπέρ του δέοντος καλυμμένοι αφου και το Adsl στις περιοχές αυτές μετά βίας ξεπερνάει τα 10 Mbps. Ελπίζω μόνο να καλύψει γρήγορα την περιοχή μου να δούμε επιτέλους μια καλύτερη εμπειρία χρήσης γενικά. Εγω που ειμαι γυρω στα 700 μετρα απο κτηριο του ΟΤΕ(Θεσσαλονικη) εχω με Forthnet Adsl γυρω στα 9 με 10Mbps.Η Wind σε speedtest H+ στην Ν.Κρηνη(στην Remvi) ειχε 7.34 Down και 4.3 Upload απογευμα πρωτοχρονιας και το μαγαζι γεματο.Λιγες μερες πριν τα χριστουγεννα ειχε 12Mbps Down.Οι ταχυτητες ξεπερνανε και την Cosmote αλλα πρεπει να υπαρξει για εμενα καλυψη και οχι ταχυτητα.Δευτερον θα επρεπε να δινονται μεγαλυτεροι ογκοι δεδομενων σε λογικοτερες τιμες.Και απεριοριστο 3G χωρις χρεωση με ταχυτητες 4-8Mbps σε καρτοκινητα; και συμβολαια. Edited January 5, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Δεν ξερω τι ισχυει στο Πηλιο,αλλα πρεπει να υπαρχει και απο τους 3 να εχουν καλη καλυψη ακομα και στα πιο δυσβατα σημεια.Ειδικα η Cosmote που εχει πολλους συνδρομητες λογω του 'σημα παντου,ακομα και στα πιο απομακρυσμενα μερη' και εχει τιμες στο θεο(ειδικα στη καρτοκινητη). ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω που ειμαι γυρω στα 700 μετρα απο κτηριο του ΟΤΕ(Θεσσαλονικη) εχω με Forthnet Adsl γυρω στα 9 με 10Mbps.Η Wind σε speedtest H+ στην Ν.Κρηνη(στην Remvi) ειχε 7.34 Down και 4.3 Upload απογευμα πρωτοχρονιας και το μαγαζι γεματο.Λιγες μερες πριν τα χριστουγεννα ειχε 12Mbps Down.Οι ταχυτητες ξεπερνανε και την Cosmote αλλα πρεπει να υπαρξει για εμενα καλυψη και οχι ταχυτητα.Δευτερον θα επρεπε να δινονται μεγαλυτεροι ογκοι δεδομενων σε λογικοτερες τιμες.Και απεριοριστο 3G χωρις χρεωση με ταχυτητες 4-8Mbps σε καρτοκινητα; και συμβολαια. 1) Δεν τις υποχρεώνει κανείς να έχουν κάλυψη παντού. Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο άλλωστε, για οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο. Ως εκ τούτου, το σήμα παντού, απλά είναι βλακώδες τρικ της Κοσμοτε η οποία εκτίθεται σε αρκετά σημεία πλέον. Όχι ότι δεν έχει καλή κάλυψη, αλλά σίγουρα δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος, ακόμη και σε απομακρυσμένα και δύσβατα μέρη. 2) Γιατί απεριόριστο 3G;Φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι; πραγματικά, όλες αυτές οι επενδύσεις δις ευρώ, από πού θα πληρωθούν; θα κάνουν έρανο; Όταν κάνεις τόσο εκτεταμένες επενδύσεις, αποσκοπείς σε κάποιο κέρδος, προφανώς. Και όταν δεν υπάρχει σάλιο, η επέκταση και συντήρηση του δικτύου πάει περίπατο (περίπτωση Wind). Φαύλος κύκλος. Το καλύτερο είναι εξορθολογισμός των τιμών και των προσφορών για να υπαρξει ισορροπία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 1) Δεν τις υποχρεώνει κανείς να έχουν κάλυψη παντού. Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο άλλωστε, για οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο. Ως εκ τούτου, το σήμα παντού, απλά είναι βλακώδες τρικ της Κοσμοτε η οποία εκτίθεται σε αρκετά σημεία πλέον. Όχι ότι δεν έχει καλή κάλυψη, αλλά σίγουρα δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος, ακόμη και σε απομακρυσμένα και δύσβατα μέρη. 2) Γιατί απεριόριστο 3G;Φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι; πραγματικά, όλες αυτές οι επενδύσεις δις ευρώ, από πού θα πληρωθούν; θα κάνουν έρανο; Όταν κάνεις τόσο εκτεταμένες επενδύσεις, αποσκοπείς σε κάποιο κέρδος, προφανώς. Και όταν δεν υπάρχει σάλιο, η επέκταση και συντήρηση του δικτύου πάει περίπατο (περίπτωση Wind). Φαύλος κύκλος. Το καλύτερο είναι εξορθολογισμός των τιμών και των προσφορών για να υπαρξει ισορροπία. Ενα πραγμα θα πω,οσο κανουν καρτελ,και κανουν αυξησεις,δεν θα κερδισουν τιποτα.Αμα θελουν να εχουν εσοδα,θα πρεπει να γυρισουν το υπολοιπο στο 6μηνο και να κανουν καλυτερα πακετα και bonus(ειδικα για τις αλλες 2).Η Wind οπου εχει θεματα,αφου στηνει που στηνει με την Victus δικτυο(ειναι και η Voda μαζι της) να κανουν colocation και να αλληλοκαλυπτουν τις τρυπες τους σε 2G και 3G.Θα ηταν καλυτερα τα πραγματα για την Wind και για την Vodafone.Η Cosmote αμα θελει να κρατησει κοσμο και να εχει εσοδα,να κανει καλυτερες τιμες σε σταθερη και κινητη.Η γιαγια μου στον οτε(μονο τηλεφωνο) πληρωνει 40€ το διμηνο και δεν εχει ουτε καν αναγνωριση κλησεων.Και ισα ισα να κανει 30-40 κλησεις σε σταθερα και κινητα.Προσφατα της χαλασε η συσκευη και ευτυχως την εκαναν αντικατασταση.Η Cyta με 20€ το μηνα,δηλαδη 40€ το διμηνο. δινει και ADSL ιντερνετ στα 4Mbpsκαι απεριοριστα σε σταθερα.Στην κινητη και ειδικα στην καρτα ειναι για κλαματα τα πακετα της Whats Up και τα Bonus που ειναι για 7 μερες.Βγηκα offtopic αλλα αυτη η κατασταση ειναι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Μα αν υπάρχει κάπου κοινή υποδομή, δεν εμποδίζει κανείς την Wind να στήσει εξοπλισμό. Το θέμα είναι...Υπάρχουν λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Εγώ πάντως που κατοικώ στην Κρήτη και μάλιστα σε χωριό το προτιμώ το 4G ειδικά στα 800 mhz που βάζει η Wind στην επαρχία γιατί πιάνει σε μεγαλύτερες αποστάσεις και έχει καλύτερη κάλυψη από το 3g 2100 mhz ειδικά στους εσωτερικούς χώρους. Το ότι με αυτές τις κεραίες θυσιάζει λίγο την ταχύτητα υπέρ της κάλυψης είναι νομίζω προτιμότερο για χωριά και αραιοκατοικημένες περιοχές. Άλλωστε με ταχύτητες της τάξεως των 15-20 Mbps είμαστε οι περισσότεροι υπέρ του δέοντος καλυμμένοι αφου και το Adsl στις περιοχές αυτές μετά βίας ξεπερνάει τα 10 Mbps. Ελπίζω μόνο να καλύψει γρήγορα την περιοχή μου να δούμε επιτέλους μια καλύτερη εμπειρία χρήσης γενικά. Οπότε θα έχεις internet Και θα βγαίνεις έξω για να μιλήσεις. Η πλειοψηφία Όμως Έχει το κινητό για κλήσεις, πράγμα που δικαιολογεί τα ποσοστά κάθε εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts