dasnowy Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 15 ώρες πριν, p_k said: Πεζόδρομος Τρικάλων Βράδυ με πολύ κόσμο στον πεζόδρομο έχω πιάσει και 200mbps. Πάρα πολύ καλά είναι για σκέτη B7. 5 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 1 ώρα πριν, dasnowy said: Βράδυ με πολύ κόσμο στον πεζόδρομο έχω πιάσει και 200mbps. Πάρα πολύ καλά είναι για σκέτη B7. Συμφωνώ, όμως γιατί σκέτη Β7; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 5 minutes ago, p_k said: Συμφωνώ, όμως γιατί σκέτη Β7; Παίζει να είναι micro η συγκεκριμένη και έβαλαν μόνο B7. Έχει και οπτικές στον πεζόδρομο για το δημοτικό wifi και τελευταία φορά που είχα συνδεθεί έλεγε wind στο speedtest και είχε μεγάλες ταχύτητες download και upload. Παίρνει από οπτική η κεραία για αυτό είχε μόνο 25ms ping. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 (edited) 6 minutes ago, dasnowy said: Παίζει να είναι micro η συγκεκριμένη και έβαλαν μόνο B7. Έχει και οπτικές στον πεζόδρομο για το δημοτικό wifi και τελευταία φορά που είχα συνδεθεί έλεγε wind στο speedtest και είχε μεγάλες ταχύτητες download και upload. Παίρνει από οπτική η κεραία για αυτό είχε μόνο 25ms ping. Μάλιστα, κατάλαβα. Και εγώ μπήκα στο δημοτικό WiFi, έγραφε Nova στο Speedtest αλλά οι ταχύτητες ήταν απογοητευτικές, κάτω από 1 Mbps στην αρχή του τεστ, οπότε δεν το συνέχισα. Δεν ξέρω αν το άφηνα ως το τέλος αν ανέβαινε κι άλλο. Το δημοτικό WiFi το χρησιμοποιούν γενικά στα Τρίκαλα; Θεωρώ ότι τέτοιου είδους λύσεις είναι πλέον παρωχημένες. Edited July 20, 2023 by p_k 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Παίζει να είναι micro η συγκεκριμένη και έβαλαν μόνο B7. Έχει και οπτικές στον πεζόδρομο για το δημοτικό wifi και τελευταία φορά που είχα συνδεθεί έλεγε wind στο speedtest και είχε μεγάλες ταχύτητες download και upload. Παίρνει από οπτική η κεραία για αυτό είχε μόνο 25ms ping.Δεν παίζει, είναι Micro 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 2 ώρες πριν, p_k said: Το δημοτικό WiFi το χρησιμοποιούν γενικά στα Τρίκαλα; Θεωρώ ότι τέτοιου είδους λύσεις είναι πλέον παρωχημένες. Αν για κάποιο λόγο κάποιος δεν έχει δεδομένα βολεύει το δωρεάν wifi του Δήμου. Δεν είναι για πολλά όμως. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 (edited) Λαμπερό Αγράφων, λίμνη Πλαστήρα. Χαμηλές πτήσεις, δίκτυο λειτουργικό Μοσχάτο, πηγαίνοντας προς Λαμπερό Αγράφων Πεζόδρομος Καρδίτσας, Β3 μόνο (γιατί;) Edited July 21, 2023 by p_k 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 22 ώρες πριν, p_k said: Λαμπερό Αγράφων, λίμνη Πλαστήρα. Χαμηλές πτήσεις, δίκτυο λειτουργικό Μοσχάτο, πηγαίνοντας προς Λαμπερό Αγράφων Πεζόδρομος Καρδίτσας, Β3 μόνο (γιατί;) Βιάζεσαι λίγο... Είπαμε δεν "τρέχει" σαν την πράσινη!😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 (edited) 22 ώρες πριν, p_k said: Λαμπερό Αγράφων, λίμνη Πλαστήρα. Χαμηλές πτήσεις, δίκτυο λειτουργικό Μοσχάτο, πηγαίνοντας προς Λαμπερό Αγράφων Πεζόδρομος Καρδίτσας, Β3 μόνο (γιατί;) Κάνεις τα πάντα με αυτές μια χαρά είναι αν είσαι περαστικός. 13 minutes ago, Chrischal1908 said: Βιάζεσαι λίγο... Είπαμε δεν "τρέχει" σαν την πράσινη!😉 Γιατί πόσο θα κάτσει κάποιος στο σημείο αν δεν είναι μόνιμος κάτοικος και δε θα του φτάσουν αυτές οι ταχύτητες ; Edited July 22, 2023 by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 (edited) 56 minutes ago, cmvr said: Κάνεις τα πάντα με αυτές μια χαρά είναι αν είσαι περαστικός. Γιατί πόσο θα κάτσει κάποιος στο σημείο αν δεν είναι μόνιμος κάτοικος και δε θα του φτάσουν αυτές οι ταχύτητες ; Μην το λες. Ένας καθώς πρέπει "χρήστης", έχει να μπει στο άϊκλάουντ, με την άϊ συσκευή του, για να δει τα άϊμέιλ του, ενώ ταυτόχρονα έχει ανοιχτό τον άϊσαφάρι για να βρει στον χάρτη (με τα γκρίκλις) το επόμενο βενζινάδικο, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα τα κιντς (η Νεφέλη και ο Ισοκράτης) στο πίσω κάθισμα να θέλουν να δουν μέσω άϊκαρ τιβι τα πρώτα επεισόδια από τα φιλαράκια (CBS Version with English subtitles) και όλα αυτά μέσω άϊβιπιεν (σεκιούρ κλάουντ) για την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Όλα αυτά θέλουν bandwidth... Edited July 22, 2023 by memoriesradio 7 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Μην το λες. Ένας καθώς πρέπει "χρήστης", έχει να μπει στο άϊκλάουντ, με την άϊ συσκευή του, για να δει τα άϊμέιλ του, ενώ ταυτόχρονα έχει ανοιχτό τον άϊσαφάρι για να βρει στον χάρτη (με τα γκρίκλις) το επόμενο βενζινάδικο, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα τα κιντς (η Νεφέλη και ο Ισοκράτης) στο πίσω κάθισμα να θέλουν να δουν μέσω άϊκαρ τιβι τα πρώτα επεισόδια από τα φιλαράκια (CBS Version with English subtitles) και όλα αυτά μέσω άϊβιπιεν (σεκιούρ κλάουντ) για την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Όλα αυτά θέλουν bandwidth...Κλαίω Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 (edited) Μ' άρεσε η επιλογή των ονομάτων των τέκνων 😂 Έτσι ακριβώς! Edited July 22, 2023 by p_k 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Σπέτσες. Ενώ έχω 3 γραμμές 4G δεν ανοίγει ούτε σελίδα. Πρέπει να περιμένεις αρκετή ώρα. Αυτό το χάλι δεν ήταν πέρσι. 1 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 1 hour ago, snapp said: Σπέτσες. Ενώ έχω 3 γραμμές 4G δεν ανοίγει ούτε σελίδα. Πρέπει να περιμένεις αρκετή ώρα. Αυτό το χάλι δεν ήταν πέρσι. Είχα πάει με το σχολείο τους μαθητές μου τον Απρίλιο. Ήταν μια χαρά. Η nova είχε παντού 30 mbps+ και η πράσινη N78 με 700 mbps + 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 7 ώρες πριν, Gv2008 said: Είχα πάει με το σχολείο τους μαθητές μου τον Απρίλιο. Ήταν μια χαρά. Η nova είχε παντού 30 mbps+ και η πράσινη N78 με 700 mbps + Μίλησα με το τεχνικό τμήμα. Γίνεται αναβάθμιση κεραίας για αυτό υπάρχει το πρόβλημα μου είπαν. Ευτυχώς υπάρχει κατάστημα Γερμανός και θα πάω να πάρω ένα νούμερο cosmote για να κάνω τη δουλειά μου. 3 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 36 minutes ago, snapp said: Μίλησα με το τεχνικό τμήμα. Γίνεται αναβάθμιση κεραίας για αυτό υπάρχει το πρόβλημα μου είπαν. Ευτυχώς υπάρχει κατάστημα Γερμανός και θα πάω να πάρω ένα νούμερο cosmote για να κάνω τη δουλειά μου. Ωραία. Είναι πολύ καλός ο Γερμανός. Είχα πάει και είχα δηλώσει απώλεια sim γιατί μου έκλεψαν το κινητό και επί τόπου πήρα καινούργιο κινητό και αντικατέστησα τη sim 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 (edited) Έχει κάνει πολύ καλη δουλειά στην Καλλιθέα. Ήταν και μια από τις περιοχές που έβαλαν (εστω στη μισή) FTTC και σε ακόμα ένα μέρος της FTTH, οπότε θεωρώ ότι έπεσε χρήμα στο δίκτυο για να προωθήσουν και τα συνδυαστικά πακέτα. Edited July 24, 2023 by paanos 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Στην γωνία ακριβώς έχουν καμπίνα και εγώ δεν έχω παίζω με 24 αρι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 59 minutes ago, Antonio21 said: Στην γωνία ακριβώς έχουν καμπίνα και εγώ δεν έχω παίζω με 24 αρι.. Εμένα το καφάο είναι γωνιακό και η οπτική ίνα περνάει από δίπλα και στρίβει αριστερά ενώ το καφάο είναι στη δεξιά πλευρά. Στο δίπλα τετράγωνο από μένα παίρνουν από άλλο καφάο και έχουν μέχρι 100mbps. Έχω χάσει κάθε ελπίδα για vdsl και μόνο μέσω 4G/5G θα ξεφύγω από την adsl. Ελπίζω να βγάλει η nova extra sim μπας και σωθώ. 5 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Τι γίνεται πια με αυτό το θέμα; Έξτρα σιμ. 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Πρέπει να γίνει κάτι. Κάποιος εδώ μέσα είχε γράψει για καλοκαίρι αλλά φτάνουμε Αύγουστο και δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα. Έκανα κάτι δοκιμές χτες στο σπίτι με πράσινη και δε λέω καλό το ping της (έφτασε μέχρι και 10ms) αλλά 30mbps με 5ca και n1 δεν τα λες καλά. Αν είναι το καλοκαίρι να πέφτει τόσο πολύ δεν αξίζει. Η κόκκινη καλές ταχύτητες, κάπου στα 80mbps, και ειδικά στο ping τα σπάει αλλά δίνει strict nat χωρίς δυνατότητα για public ip οπότε τρώει άκυρο κατευθείαν. Οπότε μένει η μαύρη με καλές ταχύτητες, σπάνια κάτω από 90-100mbps και συνήθως φτάνει τα 150mbps, καλό ping κάπου στα 20ms και δυνατότητα public ip χωρίς κόφτη αλλά δε δίνει extra sim. 2 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 3 minutes ago, dasnowy said: Πρέπει να γίνει κάτι. Κάποιος εδώ μέσα είχε γράψει για καλοκαίρι αλλά φτάνουμε Αύγουστο και δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα. Έκανα κάτι δοκιμές χτες στο σπίτι με πράσινη και δε λέω καλό το ping της (έφτασε μέχρι και 10ms) αλλά 30mbps με 5ca και n1 δεν τα λες καλά. Αν είναι το καλοκαίρι να πέφτει τόσο πολύ δεν αξίζει. Η κόκκινη καλές ταχύτητες, κάπου στα 80mbps, και ειδικά στο ping τα σπάει αλλά δίνει strict nat χωρίς δυνατότητα για public ip οπότε τρώει άκυρο κατευθείαν. Οπότε μένει η μαύρη με καλές ταχύτητες, σπάνια κάτω από 90-100mbps και συνήθως φτάνει τα 150mbps, καλό ping κάπου στα 20ms και δυνατότητα public ip χωρίς κόφτη αλλά δε δίνει extra sim. Πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ώστε να δοθεί η υπηρεσία! Είναι η μοναδική εταιρεία που δεν την παρέχει. 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Στην γωνία ακριβώς έχουν καμπίνα και εγώ δεν έχω παίζω με 24 αρι.. Αυτό ήταν θέμα πιο πολύ των κατανομών από το κράτος. Μπορούσε η Wind τότε να κάνει ένσταση για να πάρει κ άλλες καμπίνες αλλά δεν έγινε. Τώρα σε αυτές τις περιοχές τρέχει ο ΟΤΕ FTTH 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 (edited) Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο από την Wind - nova ούτε σε ταχύτητα στις περιοχές που κινούμαι ούτε σε εξυπηρέτηση ήμουνα πολύ ευχαριστημένος, αναγκάστηκα έκανα φορητοτητα για την έχτρα sim στην Vodafone, η cosmote σε μένα προσωπικά κάτω από 39 ευρώ δεν μου έδινε το Unlimited άρα η Vodafone ήτανε μονόδρομος. Εάν είχε έξτρα data δεν είχα κανένα λόγο να φύγω. Edited July 25, 2023 by Antonio21 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts