haforce Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 (edited) Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 30, 2021 by haforce Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Πρωταπριλιατικο αστείο ή οντως κάτι κάνουν και το ανιχνεύει το netmosnter? :worry: Η συσκευή μου βέβαια υποστηρίζει μέχρι 2ca αλλά η εφαρμογή "πετάει" και την 2100 μέσα. Την ίδια ώρα, από το πρωί, ο σταθμός που με εξυπηρετεί εδώ στο σπίτι, είναι off και πιάνει από μακρινές βάσεις, οπότε με έβαλε σε σκέψεις μήπως κάτι πειράζουν σ'αυτόν :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Πρωταπριλιατικο αστείο ή οντως κάτι κάνουν και το ανιχνεύει το netmosnter? :worry: Η συσκευή μου βέβαια υποστηρίζει μέχρι 2ca αλλά η εφαρμογή "πετάει" και την 2100 μέσα. Την ίδια ώρα, από το πρωί, ο σταθμός που με εξυπηρετεί εδώ στο σπίτι, είναι off και πιάνει από μακρινές βάσεις, οπότε με έβαλε σε σκέψεις μήπως κάτι πειράζουν σ'αυτόν :cool: Σου δείχνει 3 διαφορετικές κεραίες μαζί. Όλες είναι single band, με εξαίρεση την #11423 που είναι 3CA στον Άλιμο. Μάλλον κόλλημα του Netmonster είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Σου δείχνει 3 διαφορετικές κεραίες μαζί. Όλες είναι single band, με εξαίρεση την #11423 που είναι 3CA στον Άλιμο. Μάλλον κόλλημα του Netmonster είναι.Ναι, μαλλον κολλημα. Στιγμιαία το πέταγε και έσβηνε μετά και κράταγε μονο τις 3 κεραίες όπως λες. Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Το τηλέφωνο αναφέρει ότι βλέπει 3 κεραίες. Δεν αναφέρει CA. Το netMonster αυθαίρεται υποθέτει ότι είναι CA. Γνωστό θέμα πολύ καιρό τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 πώς ειναι bug αφού στην περιοχή μου υπάρχουν δύο κεραίες και μάλιστα εγώ πιάνω από την μια ...δεν καταλαβαινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 πώς ειναι bug αφού στην περιοχή μου υπάρχουν δύο κεραίες και μάλιστα εγώ πιάνω από την μια ...δεν καταλαβαινω Είναι bug να σου εμφανίζει ότι κάνεις CA. Δεν κάνεις CA. Απλά τις έχει εντοπίσει το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 (edited) Είναι bug να σου εμφανίζει ότι κάνεις CA. Δεν κάνεις CA. Απλά τις έχει εντοπίσει το κινητό σου.μα τι λες και πως τριπλασιάζεται και η ταχύτητα όταν χτυπαω ένα speed test το ίδιο συμβαινει και με την Vodafone και στο ξανά λέω έχω δύο κεραίες στην περιοχή μου πως γίνεται να κάνει 3rca θα έπρεπε να υπάρχουν τρεις για ισχύει αυτό που λές Edited April 4, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 μα τι λες και πως τριπλασιάζεται και η ταχύτητα όταν χτυπαω ένα speed test το ίδιο συμβαινει και με την Vodafone Μα ο ίδιος δεν είπες ότι η συσκευή σου πάει μέχρι 2CA? Σε κάθε περίπτωση το κάνω πιο σαφές: Η συσκευή θα αναφέρει μια λίστα κεραιών που είναι υπερσύνολο των κεραιών που κάνει CA. Σε κάποιες περιπτώσεις τα 2 ταυτίζονται, αλλά όχι πάντα. Δεν έχει τρόπο το netmonster να ξεχωρίσει μεταξύ των δύο περιπτώσεων και υποθέτει ότι η συσκευή κάνει με όλες τις κεραίες που αναφέρει CA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 που το είπα αυτό στην συσκευή μου έχω δει μέχρι 4rca μήπως μπέρδεψες τις κεραίες που έχω στην περιοχή μου που είναι πράγματι δύο αλλά πιάνω από την μια άρα έπρεπε να έχω τις ίδιες ταχύτητες με χωρίς η με rca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 H wind πως την έχει δει ακριβώς στο νότιο Πηλίο; Ανοίγει και κλείνει το 4g όποτε θέλει; Η κατάσταση έχει γίνει τραγική. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 H wind πως την έχει δει ακριβώς στο νότιο Πηλίο; Ανοίγει και κλείνει το 4g όποτε θέλει; Η κατάσταση έχει γίνει τραγική.Πόσο καιρό το κάνει αυτό τώρα; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Από τότε που μπήκε το νέο δίκτυο. 3 χρόνια. Αυτός ο σταθμός στο Νεοχωρι είναι ο,τι να ναι. Στην περιοχή μας (Αργαλαστη) πέφτει μόνο όταν έχει κακό καιρό. Δε λέω ότι είναι οκ αλλά καλύτερα από το Νεοχωρι. Κρίμα και έχει καλή κάλυψη αλλά μάλλον οι γονείς μου πάνε για φορητότητα... Δεν είναι κατάσταση αυτή. Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 https://www.toxrima.gr/wind-statheres-epidoseis-me-ayksisi-pelate/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Κσλημερα σε ολους.Νταξει το φτιαξανε το 4g στην περιοχη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Κσλημερα σε ολους.Νταξει το φτιαξανε το 4g στην περιοχη μου.Καλημέρα φίλε μου. Για την Αγυια μιλάμε, σωστα; Δείξε μας κανα τεστ αμα μπορέσεις. Ίσως θεσαν νεο σταθμό σε λειτουργία Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Εδώ σε εμάς στον Αγ. Δημήτριο εξακολουθούν να είναι τραγικά τα πράγματα. Η θεία μου με σταθερό στη wind, έπειτα από βλάβη που ήθελε κάποιες μέρες για αποκατάσταση πήρε 2 sim στις οποίες μπήκαν 1500' και απεριόριστα δεδομένα. Μόλις έπιανε 4G σε speed test πήγαινε μέχρι 12-15. Θα μου πει κανείς, για να κάνεις τη δουλειά σου αρκετά είναι, και θα συμφωνούσα. Έλα όμως που το γυρίζει συνεχώς σε H και E, και δεν ανοίγει το παραμικρό. Δώρον άδωρον τελικά οι καρτούλες... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Καλημέρα φίλε μου. Για την Αγυια μιλάμε, σωστα; Δείξε μας κανα τεστ αμα μπορέσεις. Ίσως θεσαν νεο σταθμό σε λειτουργία Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τις εκανα πρωινες ωρες τις μετρησεις αλλα δεν μου επιτρεπει να ανεβασω μετρησεις.Οι μετρησεις που εκανα κυμαινονται απο 4-10 mbps.To βραδυ 11 ωρα 12 υπερφωρτωνεται το δικτυο κ πιανει απο 0,5 εως 2,5 mbps.Θελει αυξηση χωρητικοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Το έφτιαξαν και έχει 10Mbps; Δηλαδή προηγουμένως τι υπηρεσία είχε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Το έφτιαξαν και έχει 10Mbps; Δηλαδή προηγουμένως τι υπηρεσία είχε; Μπορει να ηταν βλαβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Μπορει να ηταν βλαβη.Έχεις enb κεραίας; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Εδώ σε εμάς στον Αγ. Δημήτριο εξακολουθούν να είναι τραγικά τα πράγματα. Η θεία μου με σταθερό στη wind, έπειτα από βλάβη που ήθελε κάποιες μέρες για αποκατάσταση πήρε 2 sim στις οποίες μπήκαν 1500' και απεριόριστα δεδομένα. Μόλις έπιανε 4G σε speed test πήγαινε μέχρι 12-15. Θα μου πει κανείς, για να κάνεις τη δουλειά σου αρκετά είναι, και θα συμφωνούσα. Έλα όμως που το γυρίζει συνεχώς σε H και E, και δεν ανοίγει το παραμικρό. Δώρον άδωρον τελικά οι καρτούλες... Sent from my Galaxy S10e Εγώ αν είχα τέτοιο θέμα, θα έβαζα τη SIM σε κάποιο παλιό smartphone, κλειδωμένο σε 4G only και κοντά στο παράθυρο. :p Και όλες οι συσκευές με hotspot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Εγώ αν είχα τέτοιο θέμα, θα έβαζα τη SIM σε κάποιο παλιό smartphone, κλειδωμένο σε 4G only και κοντά στο παράθυρο. :p Και όλες οι συσκευές με hotspot. Πόσες συσκευές να μοιραστούν 10 mbps . Με δυο 1080p βίντεο ταυτόχρονα και πάλι οριακά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Έχεις enb κεραίας; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 397:13 ειναι το enb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Α κατάλαβα. Αυτη η κεραία αν δεν κάνω λάθος ειναι καπου πάνω στην εθνική οδο, κοντά στο Ζαβλανι αμα ξέρεις. Λογικά της βοντα είναι με τετοιο enb. Απο τοτε που βγήκε αυτη της Ανθεμίου, συνδέεσαι εκεί αμα βρίσκεσαι προς Μεσα Αγυια. Γενικά η κατάσταση είναι χαλι μαύρο πλέον, παλι καλα να λες που υπάρχει και αυτη... Που φτασαμε ομως. Να παρακαλας για κεραία σε κάποιες περιοχές... Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts