Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαιρετικές επιδόσεις οι τελευταίοι mediatek.

Ποιους εννοείς και τι εννοείς επιδόσεις;

Όσον αφορά τους exynos όντως έχουν κάποια ασυμβατότητα με τη wind. Αυτό σημαίνει πως η wind πρέπει να το διορθώσει.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιους εννοείς και τι εννοείς επιδόσεις;

Όσον αφορά τους exynos όντως έχουν κάποια ασυμβατότητα με τη wind. Αυτό σημαίνει πως η wind πρέπει να το διορθώσει.

Πχ αυτός που φοράει το δικό μου, Redmi note 8 pro.

Helio G90T

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Πχ αυτός που φοράει το δικό μου, Redmi note 8 pro.

Helio G90T

Το κομμάτι επιδόσεις θέλω να μου εξηγήσεις. Τι το καλό έχει :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φειδιου μεση αγυια η κοντινη κεραια ειναι στην Ανθεμιου.

Έχεις αρκετές κεραίες δίπλα, δεν δικαιολογείται...

Έχεις αρκετές κεραίες δίπλα, δεν δικαιολογείται...

Καλημερσ λσμβσνω μονο μια γραμμη μες στο σπιτι 4g.Το cellmaper με δειχνει συνδεδεμενο σε μισ 20αρα

Καλημερσ λσμβσνω μονο μια γραμμη μες στο σπιτι 4g.Το cellmaper με δειχνει συνδεδεμενο σε μισ 20αρα
Η Αγυια είναι τελείως αψυχολόγητη περιοχή. Πολύ περίεργη κάλυψη, ακριβώς επειδή έχει περιμετρικά κεραίες και όχι κάπου κεντρικά. Ή του ψους ή του βάθους δλδ. Και γω σε σπίτι φίλου στη Νοταρα κοντά αν ξέρεις, ολο εναλλαγές με τις κεραίες γυρω γύρω θυμάμαι έχω. Σε ποια κεραία σε συνδέει στο cellmaper. Για πες enb

Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν σε συνδέει με band 20 και όχι με band 3 που έχεις κοντά σου (δίπλα στο LIDL) τότε ίσως έχουν πέσει κεραίες.

Γενικά η Αγυιά έχει θέμα με τις κεραίες, είναι κάποιοι πολύ «δραστήριοι» στην περιοχή, δεν αναφέρομαι σε ονόματα δημόσια, είναι γνωστά στην τοπική κοινωνία.

Αν σε συνδέει με band 20 και όχι με band 3 που έχεις κοντά σου (δίπλα στο LIDL) τότε ίσως έχουν πέσει κεραίες.

Γενικά η Αγυιά έχει θέμα με τις κεραίες, είναι κάποιοι πολύ «δραστήριοι» στην περιοχή, δεν αναφέρομαι σε ονόματα δημόσια, είναι γνωστά στην τοπική κοινωνία.

Όταν λες "δραστηριοι" εννοείς αυτούς που δεν τις θέλουν;

Όταν λες "δραστηριοι" εννοείς αυτούς που δεν τις θέλουν;

Εννοώ αυτούς που διοργανώνουν τακτικές πορείες και άλλες δράσεις ώστε να φύγουν οι κεραίες από την Αγυιά

δεν εχει μείνει και καμια:lol: οριακά την παλεύει wind και πράσινη στη περιοχή

Το κομμάτι επιδόσεις θέλω να μου εξηγήσεις. Τι το καλό έχει :)

Όχι καλό, εξαιρετικό.

Με μοναδικό CA Combo το 3+3.

Πραγματικά, μην ασχολείσαι.

Εβαλα καρτα σε ενα f2go που εχω μετα απο 3 μηνες..Ενεργοποιησα πακετο και πάλι τη γραμμή,αλλα ούτε καλυψη 4g ούτε τίποτα ..τι γίνεται άραγε..Είχα κάλυψη 4g πάντως μέχρι πρόσφατα...Τί να συμβαίνει;lDN1yZR.jpg

9AH2DC0.jpg

Ενεργοποιώ τά δεδομένα και δεν εμφανίζει ούτε κάν edge...

ΟΛΑ ΟΚ .Επανήλθε ..ήθελε RESTART η συσκευη..

Edited by Nickchris36

Νond Edge SA For Ever

Εβαλα καρτα σε ενα f2go που εχω μετα απο 3 μηνες..Ενεργοποιησα πακετο και πάλι τη γραμμή,αλλα ούτε καλυψη 4g ούτε τίποτα ..τι γίνεται άραγε..Είχα κάλυψη 4g πάντως μέχρι πρόσφατα...Τί να συμβαίνει;

Ενεργοποιώ τά δεδομένα και δεν εμφανίζει ούτε κάν edge...

Αν δεν κάνουν τίποτα, τότε ίσως είναι βλάβη. Η WIND έχει 4G από την ίδια κεραία της VF (#2899). Γράψτο τους στο Messenger αν είναι ή πάρε τους στο 13700 χωρίς χρέωση.

Αν δεν κάνουν τίποτα, τότε ίσως είναι βλάβη. Η WIND έχει 4G από την ίδια κεραία της VF (#2899). Γράψτο τους στο Messenger αν είναι ή πάρε τους στο 13700 χωρίς χρέωση.

Μετά απο 5 υπαλλήλους που μίλησα το λύσαμε..Restart ήθελε..Σε ευχαριστώ!

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετά απο 5 υπαλλήλους που μίλησα το λύσαμε..Restart ήθελε..Σε ευχαριστώ!

Eπ ευκαιρίας είπα να δώ αν εχει βελτιωθείκάτι όσον αφορά τή ταχύτητα..εχω την αίσθηση πώς είναι πιο μειωμένη απο παλιά και σίγουρα πιο μειωμένη απο τήν κόκκινη..

WRcq4MP.jpg

Νond Edge SA For Ever

δεν εχει μείνει και καμια:lol: οριακά την παλεύει wind και πράσινη στη περιοχή

προς Κανελλοπουλου παντως μεχρι τρεις μηνες πριν που περναγα,παντα ηταν φουλ. Θα μου πεις καπου εκει υπαρχει κεραια,τοσο χαλια ειναι πιο πισω η περιοχη?

παρτε και απο Αιγιο ενα τεστακι πριν λιγες μερες πρωι πρωι,δεν ειχα ξαναπιασει τοσο,μαλλον η πολη κοιμοταν ακομα.

https://www.speedtest.net/my-result/a/7012554610

3-4 τεστ εκανα εκεινο το πρωι,κατω απο 72 δεν επεσε.Παλιοτερα τεστ στο up εχω και 24 αλλα παρατηρω οτι σε διαφορα σημεια μεσα στο ιδιο δωματιο (που εχω φουλ σημα) μπορει να εχω υψηλο upload αλλα το download ειναι πεσμενο...δεν μπορω να εχω ταυτοχρονα και τα 2 ψηλα π.χ. 50 ή 70 και ταυτοχρονα 20-24 το ανεβασμα.Δεν ξερω αν δικαιολογειται καπως τεχνικα αυτο,αν ειναι κατι επιληψιμο βεβαια...

προς Κανελλοπουλου παντως μεχρι τρεις μηνες πριν που περναγα,παντα ηταν φουλ. Θα μου πεις καπου εκει υπαρχει κεραια,τοσο χαλια ειναι πιο πισω η περιοχη?

παρτε και απο Αιγιο ενα τεστακι πριν λιγες μερες πρωι πρωι,δεν ειχα ξαναπιασει τοσο,μαλλον η πολη κοιμοταν ακομα.

https://www.speedtest.net/my-result/a/7012554610

3-4 τεστ εκανα εκεινο το πρωι,κατω απο 72 δεν επεσε.Παλιοτερα τεστ στο up εχω και 24 αλλα παρατηρω οτι σε διαφορα σημεια μεσα στο ιδιο δωματιο (που εχω φουλ σημα) μπορει να εχω υψηλο upload αλλα το download ειναι πεσμενο...δεν μπορω να εχω ταυτοχρονα και τα 2 ψηλα π.χ. 50 ή 70 και ταυτοχρονα 20-24 το ανεβασμα.Δεν ξερω αν δικαιολογειται καπως τεχνικα αυτο,αν ειναι κατι επιληψιμο βεβαια...

Ναι, Κανελλοπουλου έχει κεραια απέναντι απο τα βενζιναδικα. Ειναι καλα εκει. Μέσα είναι περίεργα. Πρέπει να εισαι σε όροφο για κάνεις δουλειά και σε εσωτερικούς χώρους όχι πολύ μέσα,δυστυχώς..τουλάχιστον στο σημείο που ανέφερα

Αυτό με το upload που λες, το χω παρατηρήσει και γω. Νομίζω έχει να κάνει με ποια κύρια μπάντα έχεις στο ca. Κάτι τέτοιο εχω διαπιστώσει απο δοκιμές με το netmonster. Δεν ξέρω βέβαια με σιγουριά

:frog:2 τέστάκια Windάρα πρωινιάτικη.

Περιοχή Λιβαδειάς.

Αξιοπρεπής θεωρώ.

Band 20Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7040434037

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7040437034

Είχα βιαστεί νά κράξω τις προάλλες.Νορμάλ όπως παλιά στην περιοχή είναι!:up:

Edited by Nickchris36

Νond Edge SA For Ever

:frog:2 τέστάκια Windάρα πρωινιάτικη.

Περιοχή Λιβαδειάς.

Αξιοπρεπής θεωρώ.

Band 20Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7040434037

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7040437034

Είχα βιαστεί νά κράξω τις προάλλες.Νορμάλ όπως παλιά στην περιοχή είναι!:up:

Δοκίμασε μεσημέρι ή απόγευμα και θα απογοητευτείς.

Δοκίμασε μεσημέρι ή απόγευμα και θα απογοητευτείς.

Λές??Κοίτα αν ειναι πάνω απο 20 παλευεται για 4g, απο κει καί κάτω είν το χάος..:oops:χεχεχε οπότε είναι μια χαρά γιά μένα που το χρησιμοποιώ για βασική χρήση.Αν πέσει κάτω απο 20 ,25,

στο download θα αρχισω να κράζω..:lol:

Θα τό ξανατσεκάρω τό απόγευμα..

Νond Edge SA For Ever

Τελικά δεν ήταν κάποιο "πρόβλημα" του Cellmapper η 4G κεραία με B1 στην Καισαριανή. Στον Κορυδαλλό έχει κι άλλες (τις έκανα με κίτρινο).

wind-b1-4g.jpg

Τελικά δεν ήταν κάποιο "πρόβλημα" του Cellmapper η 4G κεραία με B1 στην Καισαριανή. Στον Κορυδαλλό έχει κι άλλες (τις έκανα με κίτρινο).

wind-b1-4g.jpg

Πολύ καλά νέα !! Λογικά την 2100 την χρησιμοποιούν για Nr , και ακόμα ποιο καλά αν έχουν και dss

Πολύ καλά νέα !! Λογικά την 2100 την χρησιμοποιούν για Nr , και ακόμα ποιο καλά αν έχουν και dss

Εφόσον έχουν Huawei καλύτερα να μην βάλουν DSS. Η υλοποίηση είναι τραγική. Δεν ήταν priority εφόσον η κινα δεν ήθελε DSS.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εφόσον έχουν Huawei καλύτερα να μην βάλουν DSS. Η υλοποίηση είναι τραγική. Δεν ήταν priority εφόσον η κινα δεν ήθελε DSS.

Yπαρχει καποιο χρονοδιαγραμα με το οποιο θα ξεκινησει να βαζει ericsson η wind?

Yπαρχει καποιο χρονοδιαγραμα με το οποιο θα ξεκινησει να βαζει ericsson η wind?

Core network only. Δε θα πάμε κατά πάσα πιθανότητα σε RAN μαζί. Και είναι απολύτως κατανοητό (κόστος).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρόβληματα μέ κλήσεις και δεδομένα αυτή τη στιγμή περιοχή Λιβαδειάς.Φούλ σήμα χωρίς ένδειξη 4g,στις κλησεις νεκρό ...Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος πρόβλημα;

Νond Edge SA For Ever

• The title was changed to Nova 4G