cmvr Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) Πάντως στην Αθήνα πλέον σε πολλά σημεία CA. Τα 100 mbps τα έχει ρελαντί. Ποιο γρήγορη και από την cosmote στα ίδια σημεία. Το θέμα είναι να φτιάξει και την κάλυψη στην επαρχία μην τους πάρει και τους σηκώσει τους @@$$@@&$$!# . http://i62.tinypic.com/dww2li.jpg Απολαύστε στο παρακάτω link http://www.speedtest.net/my-result/a/1491030327 Edited October 5, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Έχω πάντως στην περιοχή των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ενώ μέχρι την Παρασκευή έπιανα φουλ σήμα 4G σήμερα ξαφνικά όταν ήρθα στο γραφείο πιάνω δύο γραμμές με το ζόρι Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 H 4G κάρτα δουλεύει σε τηλέφωνο που δεν είναι 4G. Το δικό μου δεν υποστηρίζει το 4G αλλά της γυναίκας μου το υποστηρίζει μπορώ την δική μου κάρτα να ενεργοποιήσω το 4G και ας μην είναι 4G το τηλέφωνο και η κάρτα να δουλεύει και στα δύο μία το ένα μία το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Έχω πάντως στην περιοχή των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ενώ μέχρι την Παρασκευή έπιανα φουλ σήμα 4G σήμερα ξαφνικά όταν ήρθα στο γραφείο πιάνω δύο γραμμές με το ζόρι Υπάρχει περίπτωση να μπήκε Carrier Aggregation με 2600. Αν κρύψεις την κεραία σου κατά κάποιο τρόπο :p το σήμα δυναμώνει; ;) Όταν συνδέεσαι στο 2600 λογικό είναι να έχεις πολύ χαμηλό σήμα. Speedtest? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Έχω πάντως στην περιοχή των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ενώ μέχρι την Παρασκευή έπιανα φουλ σήμα 4G σήμερα ξαφνικά όταν ήρθα στο γραφείο πιάνω δύο γραμμές με το ζόρι Στα ΚΤΕΛ και στις γυρω περιοχες μου κανει και εμενα τα ιδια,καμια φορα πεφτει και σε Η+. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Υπάρχει περίπτωση να μπήκε Carrier Aggregation με 2600. Αν κρύψεις την κεραία σου κατά κάποιο τρόπο :p το σήμα δυναμώνει; ;) Όταν συνδέεσαι στο 2600 λογικό είναι να έχεις πολύ χαμηλό σήμα. Speedtest? Μπα δεν νομίζω γιατί και από σήμα χάλια... Ορίστε τα δύο τεστ που έκανα σήμερα και πριν λίγες ημέρες στο ίδιο ακριβώς σημείο... https://www.dropbox.com/s/kzll4rvkhynqveb/photo%205-10-15%2C%2018%2034%2053.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/1yazab6y5eiu747/photo%205-10-15%2C%2018%2035%2003.png?dl=0 Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Μπα δεν νομίζω γιατί και από σήμα χάλια... Ορίστε τα δύο τεστ που έκανα σήμερα και πριν λίγες ημέρες στο ίδιο ακριβώς σημείο... https://www.dropbox.com/s/kzll4rvkhynqveb/photo%205-10-15%2C%2018%2034%2053.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/1yazab6y5eiu747/photo%205-10-15%2C%2018%2035%2003.png?dl=0 Φίλε μου κάνε τον κόπο να κάνεις speedtest αλλά να διαλέξεις server ote στην Αθήνα που παίζει κανόνι. Από τους άλλου κόβει ταχύτητες πολλές φορές. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Φίλε μου κάνε τον κόπο να κάνεις speedtest αλλά να διαλέξεις server ote στην Αθήνα που παίζει κανόνι. Από τους άλλου κόβει ταχύτητες πολλές φορές. Θα το δοκιμάσω αύριο το πρωί που θα πάω στο γραφείο, αλλά με αγχώνει που ξαφνικά έχασα 2-3 μπάρες σήματος... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Ναι, στις Εθνικές Οδούς η WIND έχει μείνει πίσω... Κυρίως παίζει σε EDGE και σε GPRS! Πάντως στην Κορινθία, έχω πιάσει αρκετές φορές 4G στην Ολυμπία Οδό. Εγώ τον τελευταίο χρόνο και κάτι έχω κάνει Πάτρα-Αθήνα και τούμπαλιν, Πάτρα-Θεσσαλονίκη μέσω Μπράλου, Θεσσαλονίκη-Γιάννενα μέσω Εγνατίας και Πάτρα-Γιάννενα και τούμπαλιν. Μόνο στην Πατρών-Αθηνών φόρτωνες σελίδα υποφερτά και εκεί με σκαμπανεβάσματα στο σήμα. Στο Γιάννενα-Πάτρα τέλη Αυγούστου σε κάποια σημεία δεν είχα ούτε τηλέφωνο (έπεφτε η γραμμή την ώρα που μιλούσα όπως και με cosmote) και στην Εγνατία GPRS σταθερά. Για την Εγνατία μου είπαν ότι και τι να το κάνω το ίντερνετ εκεί και ότι αφού μπορώ να στέλνω μηνύματα και να κάνω τηλέφωνα όλα ΟΚ. :X Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Θα μας τρελάνει η wind! 2 μετρήσεις, στο ίδιο κτίριο, στον ίδιο όροφο, απλά σε διαφορετικά δωμάτια με απόσταση 15 μέτρων το ένα με το άλλο... Στο 1 δωμάτιο με φουλ σήμα έβγαλε 40.25 up & 19.78 down και στο άλλο με 2/5 σήμα έβγαλε 14.40 up & 3.33 down... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Θα μας τρελάνει η wind! 2 μετρήσεις, στο ίδιο κτίριο, στον ίδιο όροφο, απλά σε διαφορετικά δωμάτια με απόσταση 15 μέτρων το ένα με το άλλο... Στο 1 δωμάτιο με φουλ σήμα έβγαλε 40.25 up & 19.78 down και στο άλλο με 2/5 σήμα έβγαλε 14.40 up & 3.33 down... Carrier aggregation is on. Δεν σημαίνει τίποτα η ένδειξη στο κινητό σου σε αυτή την περίπτωση. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Carrier aggregation is on. Δεν σημαίνει τίποτα η ένδειξη στο κινητό σου σε αυτή την περίπτωση. Δηλαδή να μη με αγχώνει το χαμηλό σήμα και τα τα χαμηλά νούμερα στο Speedtest ε;:O Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Γιατί να σε αγχώσει; Μήπως μπορείς να κάνεις και τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Δηλαδή να μη με αγχώνει το χαμηλό σήμα και τα τα χαμηλά νούμερα στο Speedtest ε;:O Υπομονή! Μην μας πιάνει τεχνολογική εμμονή και υστερία. Το δίκτυο ειναι υπο ανάπτυξη και θα επεκταθεί σιγά σιγά σε όλη την επικράτεια. Πιστεύω πως θα ειναι ακομα καλύτερο απο το υπάρχον 2G & 3G. Οποτε υπομονή , χωρίς άγχος και τρολιές επειδή δεν ήρθε απο χθές στην περιοχή μας. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Γιατί να σε αγχώσει; Μήπως μπορείς να κάνεις και τίποτα; Απλά είχα καλομάθει τον τελευταίο καιρό να βλέπω 5 γεμάτους κύκλος σήματος 4g...:cool: Υπομονή! Μην μας πιάνει τεχνολογική εμμονή και υστερία. Το δίκτυο ειναι υπο ανάπτυξη και θα επεκταθεί σιγά σιγά σε όλη την επικράτεια. Πιστεύω πως θα ειναι ακομα καλύτερο απο το υπάρχον 2G & 3G. Οποτε υπομονή , χωρίς άγχος και τρολιές επειδή δεν ήρθε απο χθές στην περιοχή μας. Εννοείται! Ειδικά δυτική Θεσσαλονίκη που κινούμαι υπάρχει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μεγααααλη εξάπλωση του 4g... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καμία καλή κινεζιά που να παίζει 4G στα 800 έχουμε; Μέχρι €150 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καμία καλή κινεζιά που να παίζει 4G στα 800 έχουμε; Μέχρι €150 . Ulefone Be Pro το πιο καινούργιο Ulefone Paris τo MLais M7... Έχει αρκετά ακόμη φυσικά αλλά αυτά τα έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Τέλος του Μήνα έρχεται μόνο 125 ευρώ Doogee HOMTOM HT6 5.5-inch Quad-core 2GB RAM 16GB ROM 6250mAh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καμία καλή κινεζιά που να παίζει 4G στα 800 έχουμε; Μέχρι €150 . βεβαιως το κινητο μου huawei y550 το ειχα βρει στο sroutz στα 90 ευρω . Υποστηριζει 4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900), 20(800) - Y550-L01 LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600) - Y550-L02 LTE band 2(1900), 4(1700/2100), 7(2600) - Y550-L03 Speed HSPA 42.2/11.5 Mbps, LTE Cat4 150/50 Mbps δες εδω http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y550-6676.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 τσεκάρουμε ότι έχουμε κάρτα που ξεκινάει με 89301010............ 10100 έχω. Και χτες χωρίς να κάνω τίποτα, μου άνοιξε 4G σχεδόν παντού στην Θεσσαλονίκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Προς μεγάλη μου έκπληξη σήμερα, είδα πως και η Σπάρτη (που είναι το πατρικό μου) πιάνει 4G από τη WIND!! Ωστόσο το σήμα δεν είναι πολύ δυνατό, στο δικό μου σπίτι 1 σκάλα πιάνει και ταχύτητες 13/3 Mbps (Down/Up). Επειδή μάλλον αναπτύσσουν μαζί το 4G, από σήμερα άρχισε και η Vodafone να έχει 4G στη Σπάρτη, κι αυτή με 1 σκάλα σήμα, αλλά πιάνει 20/3 σε ταχύτητα. Πιστεύω μελλοντικά να μπουν κι άλλοι αναμεταδοτες, αλλιώς δεν τις βλέπω καλά... Πάντως δεν προλαβαίνω και πολύ να το δοκιμάσω, γιατί το βράδυ φεύγω για Αθήνα. Επίσης, χθες που βρέθηκα στην Καλαμάτα, είδα πως κι εκεί η WIND έχει 4G, ενώ πριν 1 μήνα που είχα πάει, δεν είχε. Οι ταχύτητες είναι καλές, γύρω στα 50 Mbps download και 20 Mbps upload! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Στον χάρτη 4G της Wind δείχνει ότι έχει αρχίσει να πιάνει σήμα 4G στην περιοχή της Σουδας - Ακρωτήρι. Το έχει παρατηρήσει κανείς από Χανιά αν ισχύει και τι ταχύτητες πιάνει;;; ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καμία καλή κινεζιά που να παίζει 4G στα 800 έχουμε; Μέχρι €150 . Τσεκαρε αυτό : http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-lenovo-a6000-dual-sim-8gb-leyko/prod7771462pp/ Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Υπάρχει περίπτωση να μπήκε Carrier Aggregation με 2600. Αν κρύψεις την κεραία σου κατά κάποιο τρόπο :p το σήμα δυναμώνει; ;) Όταν συνδέεσαι στο 2600 λογικό είναι να έχεις πολύ χαμηλό σήμα. Speedtest? Γεια σου Μιχάλη, years and zamans my friend :D Η κεραία απέναντι από το κτελ είχε κάποια θέματα που είχα πάει για ερεύνηση και καταγραφή, δεν γνωρίζω αν έχει διορθωθεί. Αυτός που το αναβάθμισε είχε αφήσει κάποια προβλήματα. btw το έργο της wind έχει σταματήσει από τότε που άρχισαν τα capital controls. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Γεια σου Μιχάλη, years and zamans my friend :D Η κεραία απέναντι από το κτελ είχε κάποια θέματα που είχα πάει για ερεύνηση και καταγραφή, δεν γνωρίζω αν έχει διορθωθεί. Αυτός που το αναβάθμισε είχε αφήσει κάποια προβλήματα. btw το έργο της wind έχει σταματήσει από τότε που άρχισαν τα capital controls. Πρέπει να διορθώθηκε γιατί το σήμα επανήλθε στο 5/5... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Κάποιο sector είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων απόλαυσε το μέχρι να βγάλει βλάβη γιατί μάλλον θα βγάλει :P Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts