MitsosDaBest13 Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 10 χρόνια διακοπές Ερέτρια τα ίδια χάλια! ξεφτίλες! μέσα στο ξενοδοχείο gprs και έξω τόσο χάλια 4g που πέφτει σε 3gκαι δεν ανοίγει σελίδα εάν δεν περάσουν 5 λεπτά! έλεος! οι διαφημίσεις τους μάραναν! όχι ότι η κοσμοτε πήγαινε εκεί καλύτερα! λιιιιγο καλύτερα! μια εφαρμογή από play store 7mb έκανε 5 λεπτά να κατέβει! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως η περιοχή δεν έχει αναβαθμιστεί και πιάνεις 3G/4G από κεραίες της Αττικής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Μήπως η περιοχή δεν έχει αναβαθμιστεί και πιάνεις 3G/4G από κεραίες της Αττικής;να το δεχτώ αλλά 10 χρόνια δεν έχει αλλάξει τίποτα! πότε περιμένουν; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 να το δεχτώ αλλά 10 χρόνια δεν έχει αλλάξει τίποτα! πότε περιμένουν; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεις το χάρτη, ένα μεγάλο μέρος της Εύβοιας είναι με αρχαίο δίκτυο, με μοναδική εξαίρεση τη Χαλκίδα και λίγο πιο Βόρεια... Για να λες ότι μέσα στο ξενοδοχείο έχεις GPRS και απέξω 3G/4G, τότε πιθανόν οι κοντινές κεραίες εκεί να μην έχουν αναβαθμιστεί και να πιάνεις ίντερνετ από Αττική, όπως σου είπα... https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g-diktuo-ths-wind/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Αν δεις το χάρτη, ένα μεγάλο μέρος της Εύβοιας είναι με αρχαίο δίκτυο, με μοναδική εξαίρεση τη Χαλκίδα και λίγο πιο Βόρεια... Για να λες ότι μέσα στο ξενοδοχείο έχεις GPRS και απέξω 3G/4G, τότε πιθανόν οι κοντινές κεραίες εκεί να μην έχουν αναβαθμιστεί και να πιάνεις ίντερνετ από Αττική, όπως σου είπα... https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g-diktuo-ths-wind/υπάρχει χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης εκείνης της περιοχής; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 'Ντάξει, φαντάσου ότι εκεί πριν κάνα-δυο χρόνια η WIND θα είχε GPRS (G), οπότε τα 3 Mbps είναι σίγουρα καλύτερα... :p Παίζεις με roaming; Γιατί το Ping είναι υψηλό...Όντως είχε GPRS, αλλά μετά την αναβάθμιση και επειδή είναι μέρες αιχμής μάλλον η χωρητικότητα του δικτύου είναι μικρή... Όχι roaming με SIM της wind είναι και μάλιστα μόνο για internet είναι! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 υπάρχει χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης εκείνης της περιοχής; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμβαίνει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Καλό νέο αυτό. Μήπως γνωρίζουμε χρονοδιάγραμμα και για την περιοχή λιμνών στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης; Γενικά από Δερβενι έως Ασπροβαλτα συν μέρος του νομού Κιλκίς. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Καλησπέρα παιδιά από εχθές το βράδυ δεν μου ανοίγουν τα δεδομένα με τίποτα να έκανα επαναφορά επανακινησες έβαλα την κάρτα σε άλλο κινητό τίποτα. Αύριο πάω για αλλαγή κάρτας. Την χρεώνουν ξερεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Καλησπέρα παιδιά από εχθές το βράδυ δεν μου ανοίγουν τα δεδομένα με τίποτα να έκανα επαναφορά επανακινησες έβαλα την κάρτα σε άλλο κινητό τίποτα. Αύριο πάω για αλλαγή κάρτας. Την χρεώνουν ξερεται; Εάν είναι εντός 3 νομίζω μηνών, έχει εγγύηση και δεν χρεώνεται. Αν είναι παλαιότερη, η αντικατάσταση κοστίζει 5 ευρώ. Μήπως όμως έχεις μηδενικό υπόλοιπο και δεν ανοίγουν τα δεδομένα; Στην περίπτωση που έχεις καρτοκινητό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Καλό νέο αυτό. Μήπως γνωρίζουμε χρονοδιάγραμμα και για την περιοχή λιμνών στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης; Γενικά από Δερβενι έως Ασπροβαλτα συν μέρος του νομού Κιλκίς. Μέχρι τέλος του χρόνου νομίζω. Μετά κατεβαίνει το sharing μέσα στην Αθήνα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Αδερφέ έχω 8 giga από της 22.00-8.00 κάθε βράδυ αλλά όλο το βράδυ μέχρι της 5 το πρωί τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Αδερφέ έχω 8 giga από της 22.00-8.00 κάθε βράδυ αλλά όλο το βράδυ μέχρι της 5 το πρωί τίποτα Όπως το περιγράφεις δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή μέχρι τις 5 τα χαράματα δεν έχεις ίντερνετ και μετά έρχεται; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Πρέπει να έχεις και ΜΒ για όλη την ημέρα, όχι μόνο τα βραδινά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 (edited) Όπως το περιγράφεις δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή μέχρι τις 5 τα χαράματα δεν έχεις ίντερνετ και μετά έρχεται; Εχω το πακέτο φιλαράκι από της 22.00 το βράδυ μέχρι της 8 το πρωί. Δηλαδή πρέπει να έχω και για όλη την ημέρα για να έχω δεδομένα από της 22.00 το βράδυ μέχρι της 8 το πρωί; είμαστε καλά; Edited August 18, 2019 by corolla001975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Εχω το πακέτο φιλαράκι από της 22.00 το βράδυ μέχρι της 8 το πρωί. Δηλαδή πρέπει να έχω και για όλη την ημέρα για να έχω δεδομένα από της 22.00 το βράδυ μέχρι της 8 το πρωί; είμαστε καλά; Νομίζω ναι, όπως είπε και ο φίλος πιο επάνω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Εχω το πακέτο φιλαράκι από της 22.00 το βράδυ μέχρι της 8 το πρωί. Δηλαδή πρέπει να έχω και για όλη την ημέρα για να έχω δεδομένα από της 22.00 το βράδυ μέχρι της 8 το πρωί; είμαστε καλά; Ναι ετσι ειναι σε ολες..Βλακεία αλλα ετσι δουλευει Δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 (edited) Καλα δεν παίζεται η wind δεν πάει καλά. Τότε τι δίνει 8 giga οι μαλακές για το βράδυ. Για τον ****** όλες βέβαια οι εταιρίες θα φάει σουτ. Edited August 18, 2019 by corolla001975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 (edited) Μήπως σου έχει μηδενίσει το υπόλοιπο χρημάτων; Γιατί η Wind θέλει 0,01 ευρώ για να μπορούν να ανοίξουν τα δεδομένα Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 18, 2019 by Vasileios Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Μήπως σου έχει μηδενίσει το υπόλοιπο χρημάτων; Γιατί η Wind θέλει 0,01 ευρώ για να μπορούν να ανοίξουν τα δεδομένα Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Αν δεν έχεις ΜΒ, θα σου φάει λεφτά. Οπότε μάλλον ο φίλος πιο πάνω έχει μηδενικό υπόλοιπο... Σε αυτή την περίπτωση η WIND δεν έχει καθόλου 4G (μόνο 2G/3G για ομιλία) και δε σε αφήνει να ανοίξεις καθόλου data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Εχω το πακέτο φιλαράκι από της 22.00 το βράδυ μέχρι της 8 το πρωί. Δηλαδή πρέπει να έχω και για όλη την ημέρα για να έχω δεδομένα από της 22.00 το βράδυ μέχρι της 8 το πρωί; είμαστε καλά; Από τη στιγμή που δεν έχεις πακέτο για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας και εφόσον συνδεθείς στο Internet αυτές τις ώρες θα σε χρεώσουν, θα μηδενιστεί το υπόλοιπο και δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα mb του βραδινού πακέτου. Απλό, ξεκάθαρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Όχι σωστό όμως ! Γι'αυτό τηλεφώνησε στην εξυπηρέτηση πελατών να σου βάλουν 1 cent ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί το internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Πέρασα από Νεοχώρι Μαγνησίας σήμερα. Μόνο edge από full 4g. Πάλι βλάβη. Πάλι. Πιο πολύ off είναι το δίκτυο παρά on. Η συνεργάτιδα δε εντελώς εκτός δικτύου. Πολύ ωραία. Παρά πολύ ωραία. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Η πρώτη καλή μέτρηση χωρίς θορυβο στο Πήλιο. Μελανη μαγνησίας. Β20. 10mhz. Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Η πρώτη καλή μέτρηση χωρίς θορυβο στο Πήλιο. Μελανη μαγνησίας. Β20. 10mhz. Sent from my H9436 using Tapatalk Πολύ καλά για b20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 (edited) Πολύ καλά για b20. Μπορείς να δεις κανάλι και με Wind και με VF? 6200 ή 6300? Κάτι μου λέει ότι είναι MOCN sharing και το eNB κάνει broadcast 2 PLMN στην ίδια συχνότητα. Edited August 20, 2019 by georgemv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts