p_k Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Εγώ μόνο wind. Στο κινητό μου έχω μια f2g, που είναι ο αριθμός μου και Simplefi On The Go με κάρτα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Εννοείται πάντοτε με τα δεδομένα για αυτό και εγώ προσωπικά έχω κάρτες και των τριών δικτύων.. αν και στο 95% των περιπτώσεων που κινούμαι με καλύπτει άλλη εταιρεία υπάρχει ένα 5% όπου η wind μου φάνηκε χρήσιμη με το πακέτο simplify. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φαντάζομαι πως αναφέρεσαι στην πράσινη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Ναι.... Το ποσοστό χρήσης και τα χρήματά μου προς τη wind θα αυξάνονταν αν αποφάσιζαν να βγάλουν ένα playnow unlimited. Αλλά προφανώς το δίκτυό τους δεν είναι εις θέση για τέτοιες υπηρεσίες.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Πάντως μεσα στα βουνα και τις χαραδρες παραμενει η καλυτερη στην βορεια ελλαδα ...Μπορει να μην εχεθ ταχυτητες αλλα εχει σειμα για τηλεφωνο αντε και κανα spotify ενω οι αλλες παραμενουν εκτος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Κέντρο Θεσσαλονίκης, σε εσωτερικό χώρο σε μαγαζί 50μ από Άγιο Δημήτριο. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ Η WIND. Πολύ τραγική κάλυψη. Αναπόφευκτη η σύγκριση στο screenshot λόγω dual sim. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Καλλιθέα Χαλκιδικής. Έλεος wind Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Καλλιθέα Χαλκιδικής. Έλεος wind Sent from my SM-N960F using Tapatalk Σε έχει καρφώσει band 7 με κάθε κόστος. Για misconfig μοιάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Τόσο καιρό το λέμε παιδιά ότι το κάνει αυτό,εδώ πάντως το σταμάτησε προς το παρόν..... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Wind, Παλιουρι Beach, Χαλκιδική Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Έτσι είναι πλέον ανάλογα την περιοχή. Hit or Miss :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Πάντα έτσι δεν ήταν; αυτό που άλλαξε είναι ότι πλέον έχουν αυξηθεί οι περιοχές όπου έστω ένα e-radio που λέει ο λόγος (Με λίγη δόση υπερβολής), να μπορείς να ακούσεις χωρίς διακοπές. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 (edited) Πατέρας τριών παιδιών, βλέπω πόσα δεδομένα καταναλώνουν και είναι πολλά, το 80 % σε streaming, χωρίς κανένα πρόβλημα. Simplefi on the go με κάρτα ως σύνδεση ίντερνετ ελλείψει adsl, πάλι χωρίς πρόβλημα. Edited June 29, 2019 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Προσωπικά καταναλώνω κοντά στα 100gb σε περιεχόμενο το μήνα και επάξια η άλλη εταιρεία μου παίρνει το 30αρι το μήνα μαζί με το πακέτο ομιλίας και η wind παίρνει 5€ simplifi.. αν φτιαξει ανάλογο πακέτο θα την προτιμήσω έναντι του ανταγωνισμού.. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Προσωπικά καταναλώνω κοντά στα 100gb σε περιεχόμενο το μήνα και επάξια η άλλη εταιρεία μου παίρνει το 30αρι το μήνα μαζί με το πακέτο ομιλίας και η wind παίρνει 5€ simplifi.. αν φτιαξει ανάλογο πακέτο θα την προτιμήσω έναντι του ανταγωνισμού.. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αγοράζεις τα 2 gb με 5 ευρώ; Δεν συμφέρει καλύτερα να δώσεις 10 για να πάρεις το πακέτο των 10 gb; Βέβαια εσύ γνωρίζεις καλύτερα τις ανάγκες σου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Όχι γιατί και τα 10gb για ένα μήνα είναι. Την wind την έχω καθαρά για 2η.Αφού όπως και να το κάνουμε όσα megabyte και να πάρω δεν πρόκειται να φτάσει με τίποτα το απεριόριστο που μου δίνει η άλλη εταιρεία συν τα megabyte που έχω μαζεμένα από το πάρε μοίρασε και αυτά από το reload.. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Στην άλλη έχεις το απεριόριστο σε streaming υπηρεσίες; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Ναι και με 3 10αρες παιρνω αρκετά gb γενικής χρήσης απο bonus συν τα πάρε μοίρασε.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 (edited) Κέντρο Θεσσαλονίκης, σε εσωτερικό χώρο σε μαγαζί 50μ από Άγιο Δημήτριο. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ Η WIND. Πολύ τραγική κάλυψη. Αναπόφευκτη η σύγκριση στο screenshot λόγω dual sim. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Κατι κουλα κανει και σε μενα η Wind στο κεντρο...αυτο που κραταει οριακο σημα. Κεφαλλονια παντως στο Αργοστολι μεσα παιζει πολυ καλα Edited June 29, 2019 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Όχι γιατί και τα 10gb για ένα μήνα είναι. Την wind την έχω καθαρά για 2η.Αφού όπως και να το κάνουμε όσα megabyte και να πάρω δεν πρόκειται να φτάσει με τίποτα το απεριόριστο που μου δίνει η άλλη εταιρεία συν τα megabyte που έχω μαζεμένα από το πάρε μοίρασε και αυτά από το reload.. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η ποιο ακριβη εζει γινει η ποιο φθηνή νομιζω στην καρτοκινητή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Υδρα: 20αρα μπαντα, μονο στο το λιμανι ειχε και την 7αρα και την 3αρα. Καλυψη πολυ καλη σε ολο το νησι. Ομως η ταχυτητα τραγικη ακομα και οταν ενωνει και τις 3 μπαντες ξεπερνα με το ζορι τα 20-25. Η θαλασσια διαδρομη απο Πειραια ειχε LTE all the way, την 20αρα μονο ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 (edited) B3 10MHZ στην Καλαμαριά στο Λιμάνι Edit: Παρόλο που είχε καλές ταχύτητες, αργούσαν να ανοίξουν οι σελίδες και καθυστερούσαν πολύ τα μηνύματα να φύγουν στο messenger Edited July 3, 2019 by tasosathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Έχει κάμποσες μέρες όπου στην περιοχή μου κάτι παίζει με το 4g. Έχουν κι άλλοι πρόβλημα. Που μπορώ να το αναφέρω? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Έχει κάμποσες μέρες όπου στην περιοχή μου κάτι παίζει με το 4g. Έχουν κι άλλοι πρόβλημα. Που μπορώ να το αναφέρω? Στο 13700, τεχνική εξυπηρέτηση. Η κλήση είναι δωρεάν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Έχει κάμποσες μέρες όπου στην περιοχή μου κάτι παίζει με το 4g. Έχουν κι άλλοι πρόβλημα. Που μπορώ να το αναφέρω? Τι πρόβλημα έχεις; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 B3 10MHZ στην Καλαμαριά στο Λιμάνι Edit: Παρόλο που είχε καλές ταχύτητες, αργούσαν να ανοίξουν οι σελίδες και καθυστερούσαν πολύ τα μηνύματα να φύγουν στο messenger Γενικα ειχε θεμα το Facebook σημερα οποτε δεν ειναι θεμα δικτυου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts