Altrouistis Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Αυτο το δικτυο χρυσο θα το πληρωσουν οι συνδρομητες. Να ειχε και ταχυτητες παλι καλα θα ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Άκρα του τάφου σιωπή κανένας δε λέει τίποτα κι αυτό με ανησυχεί... Παρασκευή ξανακατεβαινω κάτω Θεσσαλονίκη να δω τι έγινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altrouistis Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Άκρα του τάφου σιωπή κανένας δε λέει τίποτα κι αυτό με ανησυχεί... Παρασκευή ξανακατεβαινω κάτω Θεσσαλονίκη να δω τι έγινε... Και εγω εχω δρομολογιο αν περασω σε λογικη ωρα θα τσεκαρω. αν και πιστευω οτι τελος σεπτεμβριου θα το ανοιξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Μέχρι τον Οκτώβρη σίγουρα θα περάσω άλλες 4 φορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Καλησπερα,απο Κεφαλλονια πως παει το δικτυο. Θα κανω το πακετο 30GB με 20€ και θελω να ξερω με τι ταχυτητες θα εχω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Καλησπερα,απο Κεφαλλονια πως παει το δικτυο. Θα κανω το πακετο 30GB με 20€ και θελω να ξερω με τι ταχυτητες θα εχω. Ειχα παει πριν 2 χρονια ηταν ηδη αναβαθμισμενο το δικτυο.Πολυ καλο σημα μονο στα βουνα ηταν λιγο χαμηλο το σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 (edited) Δε μας τα λένε καλά... Ξέμειναν από λεφτά φαίνεται... Νοέμβρη τώρα παιδιά... Ότι να ναι στην κυριολεξία... Για αυτό δε βλέπω τίποτα να κινείται ούτε φύλλο... Λες και με τις αυξήσεις θα πάρουν μπρος... LoL Αν τύχει νωρίτερα κάποιο νέο στέλνω και στείλτε... Υστερόγραφο: μακάρι να φύγω σύντομα Γερμανία και να μην έχω στο κεφάλι μου την αναβάθμιση της Wind γιατί τους έχω ικανούς όταν γυρίσω από διακοπές να μην γίνει τίποτα και πάλι... Όταν λέω διακοπές εννοώ από άδεια γιατί μέσα Νοέμβρη φεύγω από την Ελλάδα... Όποιος έχει εμπειρία εγώ προσωπικά με βολεύει η 1&1 που είναι της o2 εσείς τι θα λέγατε για Γερμανία; Δε νομίζω καμία Telekom η Vodafone αλλά δε θέλω να βγω off εδώ... Κι όταν γυρίσω εννοείται με roaming ελληνικό νούμερο θα πω μετά τέλος έτσι όπως είναι η κατάσταση... Edit: όλοι το επιβεβαιώνουν για Νοέμβριο αλλά δε ξέρουν ακριβώς ημερομηνία προέκυψαν προβλήματα!!! Όσο για volte και vowifi μέχρι Μάρτιο... Ισχύουν και για την κόκκινη γενικά ως Victus... Τουλάχιστον η κόκκινη επιτέλους μια φορά επιβεβαίωσε για την 693 το 4G για Νοέμβρη μπας και καλύψει δυνατά το χωριό μου και την Κρύα Βρύση γιατί εδώ και 2 χρόνια δεν είχαν ποτέ ενημέρωση και γενικά για τους 2 νομούς... Edited September 6, 2018 by AntonisDedos92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Δε μας τα λένε καλά... Ξέμειναν από λεφτά φαίνεται... Νοέμβρη τώρα παιδιά... Ότι να ναι στην κυριολεξία... Για αυτό δε βλέπω τίποτα να κινείται ούτε φύλλο... Λες και με τις αυξήσεις θα πάρουν μπρος... LoL χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol: δε γελάω με σένα Αντώνη, με τη ξεφτιλισμένη τη wind γελάω, αυτήν την εταιρία του λοκού. Αντώνη και Γερμανία θα πας και θα γυρίσεις και ακόμα 2G θα έχουμε εδώ με αυτή τη τριτοκοσμική εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Αντώνη και Γερμανία θα πας και θα γυρίσεις και ακόμα 2G θα έχουμε εδώ με αυτή τη τριτοκοσμική εταιρία. Αυτή την τριτοκοσμική εταιρία την κάνουμε πιο τριτοκοσμική με τις τριτοκοσμικές φήμες που αφήνουμε να διαδίδονται σαν καφενείο εδώ μέσα (και κλείνουμε και ραντεβού για καφέ κυριολεκτικά). :spider: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Αυτή την τριτοκοσμική εταιρία την κάνουμε πιο τριτοκοσμική με τις τριτοκοσμικές φήμες που αφήνουμε να διαδίδονται σαν καφενείο εδώ μέσα (και κλείνουμε και ραντεβού για καφέ κυριολεκτικά). :spider: Eπιτέλους κάποιος έθεσε την σωστή βάση σε όλο αυτό. Μόνο επιπλέον κακό κάνει στην εταιρεία το γεγονός ότι δημιουργούνται προσδοκίες που δεν επαληθεύονται. Δε ξέρω ποια ειναι και αν υπάρχει κάποια εργασιακή ιδιότητα του Αντώνη με την wind/victus και ασχολείται τόσο και έχει και τόσες inside πληροφορίες για πράγματα που τελικά δεν επαληθεύονται αλλά όλο αυτό που γίνεται, έχει κουράσει στον ίδιο βαθμό που έχει κουράσει και η αναμονή απο μεριάς της wind για τις περιοχές που μας έχει χε...ους.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altrouistis Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Καλησπερα,απο Κεφαλλονια πως παει το δικτυο. Θα κανω το πακετο 30GB με 20€ και θελω να ξερω με τι ταχυτητες θα εχω.Υπάρχει και το simple to on the go με κάρτα το οποίο παίρνεις τα 30gb με 25€. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι αν δεν έχεις κάλυψη εκεί που θες απλά δεν βάζεις ξανά χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Υπάρχει και το simple to on the go με κάρτα το οποίο παίρνεις τα 30gb με 25€. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι αν δεν έχεις κάλυψη εκεί που θες απλά δεν βάζεις ξανά χρήματα. Το ξερω,αλλα εστω και 10Mbps να εχει μου φτανει. Δευτερον δεν εχω δυνατοτητα να βαλω σταθερη γραμμη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altrouistis Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Το ξερω,αλλα εστω και 10Mbps να εχει μου φτανει. Δευτερον δεν εχω δυνατοτητα να βαλω σταθερη γραμμη. Απλα για να μην δεσμευεσαι με συμβολαια το λεω. Ακομα απο οτι διαβασα εδω στο αντιστοιχο θεμα αν σου τελειωσουν τα GB στο καρτοκινητο εως 4 φορες μπορεις να το ανανεωσεις μεσα στον ιδιο μηνα. Απλα ειναι λιγο ποιο ακριβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Δε λειτουργούν έτσι οι εταιρείες. Υπάρχει budget για κάθε βήμα αναβάθμισης όπως και ο εξοπλισμός παραδίδεται σε batches (και έχει πληρωθεί). Αυτά που λέγονται δεν είναι σοβαρά πράγματα. Μπορεί να καθυστέρησε κάποιο batch ή να γίνεται αναβάθμιση άλλη περιοχή με προτεραιότητα πχ Αθήνα. Και όπως είπα δεν υπάρχει καθυστέρηση αλλά ούτε καθολική αναβάθμιση. Αν τα καταστήματα θέλουν να κοροϊδεύουν τους πελάτες τους με διάφορα χρονοδιαγραμματα δε ξέρω. Στη victus τον τελευταίο μήνα ασχολούνται με την περιοχή (όντως με Γιαννιτσά) αλλά όχι αυτά που γράφονται. Δηλαδή ότι πέφτει το μισο δίκτυο, ότι ανοίγουν και κλείνουν 4η γενιά (όντως γίνεται σε ώρες που κοιμάστε για να δούνε αν έχουν alarms και δυσλειτουργια σε επίπεδο εξοπλισμού) σε ώρες αιχμής κτλ. Εγώ θα σας έλεγα να μην ασχολείστε. Περίπου από μέσα Σεπτέμβρη θα γινόταν δοκιμές στην περιοχή σας αλλά αυτά δεν είναι δεσμευτικα χρονοδιαγραμματα και αφορούν δοκιμές. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Γιαννιτσά σίγουρα ασχοληθήκαν καθώς όλα τα χωριά που βρίσκονται γύρω από την πόλη έχουν h+ εδώ και ένα μήνα. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Δραμα εχουμε κανενα νεο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Καλησπερα,απο Κεφαλλονια πως παει το δικτυο. Θα κανω το πακετο 30GB με 20€ και θελω να ξερω με τι ταχυτητες θα εχω. Καλημέρα. Η Κεφαλλονιά ανήκει στην Δυτική Ελλάδα & Ιόνιο (περιοχές που είναι πλήρως αναβαθμισμένες εδώ και πολλά χρόνια), και έχει πλήρη κάλυψη παντού σε Η+ & 4G. Αν λοιπόν θες να ταξιδέψεις προς τα εκεί (όπως κατάλαβα), και ερχόμενος από Εγνατία Οδό, από το Μέτσοβο και μετά θα νιώσεις ότι (στο θέμα κινητής) πέρασες σε άλλη "χώρα" καλώς ή κακώς... Και καλά να περάσεις! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή την τριτοκοσμική εταιρία την κάνουμε πιο τριτοκοσμική με τις τριτοκοσμικές φήμες που αφήνουμε να διαδίδονται σαν καφενείο εδώ μέσα (και κλείνουμε και ραντεβού για καφέ κυριολεκτικά). :spider: Καλημέρα. 1. Αν είναι "τριτοκοσμική" η συγκεκριμένη εταιρεία, υπάρχουν και άλλες 2 διαθέσιμες εταιρείες κινητής για τους χρήστες ώστε να επιλέξουν την καλύτερη (με το ανάλογο βαλάντιο φυσικά)... 2. Ναι. Θα ήθελα να βρεθώ για καφέ με τον Αντώνη, για να τον "κράξω" λίγο (πάντα φιλικά), γιατί όλο αυτό τον τελευταίο καιρό, η παραπληροφόρηση πήγε σύννεφο, και κατάντησε λιγάκι κουραστικό και άσχημο το όλο θέμα (άνοιξε εκεί για 4sec, μετά έκλεισε, το cell id στο τάδε σημείο αυτό, κτλ). Σαν μακροχρόνια αναμετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα ήταν... Ευτυχώς (θέλω να πιστεύω) μειώθηκε αυτό αισθητά... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε μας τα λένε καλά... Ξέμειναν από λεφτά φαίνεται... Νοέμβρη τώρα παιδιά... Ότι να ναι στην κυριολεξία... Για αυτό δε βλέπω τίποτα να κινείται ούτε φύλλο... Λες και με τις αυξήσεις θα πάρουν μπρος... LoL Αν τύχει νωρίτερα κάποιο νέο στέλνω και στείλτε... Υστερόγραφο: μακάρι να φύγω σύντομα Γερμανία και να μην έχω στο κεφάλι μου την αναβάθμιση της Wind γιατί τους έχω ικανούς όταν γυρίσω από διακοπές να μην γίνει τίποτα και πάλι... Όταν λέω διακοπές εννοώ από άδεια γιατί μέσα Νοέμβρη φεύγω από την Ελλάδα... Όποιος έχει εμπειρία εγώ προσωπικά με βολεύει η 1&1 που είναι της o2 εσείς τι θα λέγατε για Γερμανία; Δε νομίζω καμία Telekom η Vodafone αλλά δε θέλω να βγω off εδώ... Κι όταν γυρίσω εννοείται με roaming ελληνικό νούμερο θα πω μετά τέλος έτσι όπως είναι η κατάσταση... Edit: όλοι το επιβεβαιώνουν για Νοέμβριο αλλά δε ξέρουν ακριβώς ημερομηνία προέκυψαν προβλήματα!!! Όσο για volte και vowifi μέχρι Μάρτιο... Ισχύουν και για την κόκκινη γενικά ως Victus... Τουλάχιστον η κόκκινη επιτέλους μια φορά επιβεβαίωσε για την 693 το 4G για Νοέμβρη μπας και καλύψει δυνατά το χωριό μου και την Κρύα Βρύση γιατί εδώ και 2 χρόνια δεν είχαν ποτέ ενημέρωση και γενικά για τους 2 νομούς... Καλημέρα. Αρχίσαμε την "παραπληροφόρηση" (το ότι να΄ναι) πάλι... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε λειτουργούν έτσι οι εταιρείες. Υπάρχει budget για κάθε βήμα αναβάθμισης όπως και ο εξοπλισμός παραδίδεται σε batches (και έχει πληρωθεί). Αυτά που λέγονται δεν είναι σοβαρά πράγματα. Μπορεί να καθυστέρησε κάποιο batch ή να γίνεται αναβάθμιση άλλη περιοχή με προτεραιότητα πχ Αθήνα. Και όπως είπα δεν υπάρχει καθυστέρηση αλλά ούτε καθολική αναβάθμιση. Αν τα καταστήματα θέλουν να κοροϊδεύουν τους πελάτες τους με διάφορα χρονοδιαγραμματα δε ξέρω. Στη victus τον τελευταίο μήνα ασχολούνται με την περιοχή (όντως με Γιαννιτσά) αλλά όχι αυτά που γράφονται. Δηλαδή ότι πέφτει το μισο δίκτυο, ότι ανοίγουν και κλείνουν 4η γενιά (όντως γίνεται σε ώρες που κοιμάστε για να δούνε αν έχουν alarms και δυσλειτουργια σε επίπεδο εξοπλισμού) σε ώρες αιχμής κτλ. Εγώ θα σας έλεγα να μην ασχολείστε. Περίπου από μέσα Σεπτέμβρη θα γινόταν δοκιμές στην περιοχή σας αλλά αυτά δεν είναι δεσμευτικα χρονοδιαγραμματα και αφορούν δοκιμές. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Καλημέρα. Συμφωνώ και επαυξάνω... Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Καλημέρα. Συμφωνώ και επαυξάνω... Δε καταλαβαίνω από που προέκυψε ότι μείνανε από χρήματα. Η αναβάθμιση συνεχίζεται κανονικά. Και δε θεωρώ τη χώρα μας τριτοκοσμική σε θέμα δικτύων, προς θεού. Το ότι έχει περάσει τέτοια κρίση και έχουμε δίκτυα 4ης και σε λίγο 5ης γενιάς, δίκτυα οπτικών κτλ είναι χάρη στην επιμονή και στην προσπάθεια κάποιων ανθρώπων εκεί. Η αχαριστία ωστόσο, είναι πάλι στοιχείο μας. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Αιδώς Αργείοι. Στον Αντώνη βρήκατε να την πέσετε;:mad: Τη wind (που μέσω τον καταστημάτων τους) έλεγε για τέλη Αυγούστου και ιστορίες δεν θα της πείτε τίποτα; Τη wind που πουλούσε κινητά χωρίς την B20 όταν είχε πρωτοξεκινήσει το 4G της που βασιζόταν στην 800άρα, δεν θα της πείτε τίποτα; Τη wind που συνεχίζει να πουλάει μέχρι και σήμερα smartphones που δεν κανουν CA μόνο και μόνο για να τσιμπήσει κανένα ευρώ και να εκμεταλλευτεί το hype των xiaomi με αποτέλεσμα να έχουν προβλήματα οι συνδρομητές της, δεν θα της πείτε τίποτα. Τη wind που σε λίγο μπαίνουμε στο 2019 και ακόμα κάποιοι, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, παλεύουν με ταχύτητες dialup για να μπουν στο internet μέσω του δικτύου της, δε θα της πείτε τίποτα; Τη wind που ακολουθεί και αρκετές φορές πρωτοστατεί στις πρακτικές και τις ανατιμήσεις του καρτέλ, δε θα της πείτε τίποτα; Ο Αντώνης σας φταίει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Γιαννιτσά σίγουρα ασχοληθήκαν καθώς όλα τα χωριά που βρίσκονται γύρω από την πόλη έχουν h+ εδώ και ένα μήνα. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν έχετε τουλάχιστον H+, χαλάλι το 4G... Ας έρθει και το '20, ούτως ή άλλως τις ίδιες ταχύτητες με το H+ θα έχει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Πες τα bayern γιατί μπλέξαμε άσχημα με την εταιρία... Memories δε σε πέτυχα καθόλου όσες φορές ήρθα Βέροια... Χθες ήμουν στο περιφερειακό η γνωστή καφετέρια που έχει drive thru... Σε λίγα λεπτά φεύγω Περαία και θα μετρήσω όλο το κομμάτι και από τις 3 εταιρίες να δω τι γίνεται... Θα τα πούμε το βράδυ ελπίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Αν έχετε τουλάχιστον H+, χαλάλι το 4G... Ας έρθει και το '20, ούτως ή άλλως τις ίδιες ταχύτητες με το H+ θα έχει. :p Καλά οκκ.. Volte θα βάλουν ώστε να έχεις απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο αν σου τηλεφωνήσουν και καλύτερη ποιότητα? Και οι τιμές είναι σε ίδια επίπεδα.. Εχει πολλά ψωμιά ακόμη η εταιρεία της πλάκας για να γίνει σοβαρή εταιρεία...:lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altrouistis Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Mεχρι τελος της χρονιας του dουστη θα τα εχουν καλυψει και τα μεροι που δεν αναβαθμιστηκαν ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Αιδώς Αργείοι. Στον Αντώνη βρήκατε να την πέσετε;:mad: Τη wind (που μέσω τον καταστημάτων τους) έλεγε για τέλη Αυγούστου και ιστορίες δεν θα της πείτε τίποτα; Τη wind που πουλούσε κινητά χωρίς την B20 όταν είχε πρωτοξεκινήσει το 4G της που βασιζόταν στην 800άρα, δεν θα της πείτε τίποτα; Τη wind που συνεχίζει να πουλάει μέχρι και σήμερα smartphones που δεν κανουν CA μόνο και μόνο για να τσιμπήσει κανένα ευρώ και να εκμεταλλευτεί το hype των xiaomi με αποτέλεσμα να έχουν προβλήματα οι συνδρομητές της, δεν θα της πείτε τίποτα. Τη wind που σε λίγο μπαίνουμε στο 2019 και ακόμα κάποιοι, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, παλεύουν με ταχύτητες dialup για να μπουν στο internet μέσω του δικτύου της, δε θα της πείτε τίποτα; Τη wind που ακολουθεί και αρκετές φορές πρωτοστατεί στις πρακτικές και τις ανατιμήσεις του καρτέλ, δε θα της πείτε τίποτα; Ο Αντώνης σας φταίει.. Δε μας φταίει ο Αντώνης, αλλά καλό θα είναι να περιοριστεί η φημολογία γιατί όντως κάποιοι σε αυτές τις περιοχές "περιμένουν", όσο λίγοι και να είναι είναι κακό να παίζουμε με τα νεύρα τους. Η Wind ποτέ δεν υπήρξε tech lead δίκτυο, ποτέ δεν υπήρξε κάποια συνεργασία τεχνικού τομέα και τομέα πωλήσεων (δυστυχώς). Και να πούμε κάτι, θα αλλάξει; Προφανώς υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως έχει ειπωθεί. Δε καταλαβαίνω γιατί τόσο ΚΟΛΛΗΜΑ με το συγκεκριμένο δίκτυο. Ωστόσο, η απογοήτευση που προκαλλείται σε κάποιους αυτή τη στιγμή δεν είναι ευθύνη της Wind. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ενημερώνεται για τις αναβαθμίσεις σε πλάνο 3 μήνου. Αν δεν υπάρχει πληροφόρηση μέσω αυτών, μην περιμένετε να ξέρει ούτε το κατάστημα ούτε ο μπατζανάκης του ανθρώπου που δουλεύει στη Victus. Όσον αφορά το σχολιασμό ότι ξέμειναν από χρήματα, δημιουργεί μια εντελώς λανθασμένη εικόνα. Δεν είναι μισθωτός η Wind. Επενδυτικά funds έχει και κάνει προυπολογισμό. Έλεος με αυτά που διαβάζουμε, μας φύγανε τα μάτια. Πρέπει να σταματήσει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Δυστυχώς Μιχάλη, η ποιότητα του σχολιασμού έχει πέσει πολύ. Ειρωνείες, εξυπνάδες και αφορισμοί... Χαλαρώστε λίγο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts