Dimos_Vav Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 LTE advanced υποστηρίζει η συσκευή σου; Δε καταλαβαίνω τι σημαίνει ότι κολλάει σε Β7. Λογικά θα έπρεπε να έχει Β20 ταυτόχρονα και να σε κάνει μετάβαση... Φυσικά ο σχεδιασμός δε θα γίνει για legacy σήμερα. 2018 έχουμε. Αν εννοείς 2CA παρόλο που το υποστηρίζει η συσκευή είναι απενεργοποιημένο όπως και το VoLTE. Xiaomi redmi 4x έχω και απ'ότι έχω διαβάσει σε φόρουμ είναι θέμα λειτουργικού της εταιρείας. Σίγουρα πάντως δεν φταίει η συσκευή που κλειδώνει σε Β7 μέχρι τελικής πτώσης γιατί στην άλλη sim με τον άλλο πάροχο που δουλεύω η εναλλαγή από Β3 σε Β20 όταν το σήμα είναι ασθενές γίνεται ομαλά χωρίς πρόβλημα και μετάπτωση σε 2G έχω μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις που απλά δεν υπάρχει σήμα 4G. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Αν εννοείς 2CA παρόλο που το υποστηρίζει η συσκευή είναι απενεργοποιημένο όπως και το VoLTE. Xiaomi redmi 4x έχω και απ'ότι έχω διαβάσει σε φόρουμ είναι θέμα λειτουργικού της εταιρείας. Σίγουρα πάντως δεν φταίει η συσκευή που κλειδώνει σε Β7 μέχρι τελικής πτώσης γιατί στην άλλη sim με τον άλλο πάροχο που δουλεύω η εναλλαγή από Β3 σε Β20 όταν το σήμα είναι ασθενές γίνεται ομαλά χωρίς πρόβλημα και μετάπτωση σε 2G έχω μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις που απλά δεν υπάρχει σήμα 4G. Η λογική ότι η συσκευή δουλεύει σε άλλο δίκτυο ενώ σε άλλο δίκτυο όχι δεν είναι η σωστή, αν η συσκευή δεν υποστηρίζεται επίσημα από το δίκτυο. Μου αρέσει που λες ότι ΣΙΓΟΥΡΑ δε φταίει η συσκευή, και εγώ σου λέω ότι σίγουρα φταίει η συσκευή. χαχα! Όταν ακούω παράπονα συνήθως από πίσω κρύβεται τηλέφωνο από Κίνα. Τυχαίο; Δε νομίζω. Μια χαρά συσκευές είναι απλά το λογισμικό είναι λίγο crap. Πιέστε ΧΙΑΟΜΙ να σας ενεργοποιήσει aggregation. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Η λογική ότι η συσκευή δουλεύει σε άλλο δίκτυο ενώ σε άλλο δίκτυο όχι δεν είναι η σωστή, αν η συσκευή δεν υποστηρίζεται επίσημα από το δίκτυο. Μου αρέσει που λες ότι ΣΙΓΟΥΡΑ δε φταίει η συσκευή, και εγώ σου λέω ότι σίγουρα φταίει η συσκευή. χαχα! Όταν ακούω παράπονα συνήθως από πίσω κρύβεται τηλέφωνο από Κίνα. Τυχαίο; Δε νομίζω. Μια χαρά συσκευές είναι απλά το λογισμικό είναι λίγο crap. Πιέστε ΧΙΑΟΜΙ να σας ενεργοποιήσει aggregation. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Βρε εσύ καλά τα λες αλλά η Xiaomi σιγά μην ασχοληθεί με μια αγορά μινιατούρα σαν την Ελλάδα, έχει ολόκληρη Ινδία και Κίνα να σχολείται. Το άλλο που θέλω να επισημάνω, πλέον πολλές συσκευές της πωλούνται και απο τις 3 εταιρίες κινητής στην Ελλάδα απο τα ιδιόκτητά τους καταστήματα, άρα δε μπορείς να αφαιρέσεις ευθύνες κι απο τους παρόχους. Αν δεν είναι συμβατό ΜΗΝ το πουλάς! Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 (edited) Μα τι λες τώρα... να παει το βουνό στον Μωάμεθ. Να μην διορθώσει η wind το πρόβλημα.. Να πιέσουμε Xiaomi να ενεργοποιήσει την λειτουργία και οι υπόλοιποι να πάμε να αγοράσουμε κινητά με ca. Αμαν teleshopping cc answer 4ca! Για τις συσκευες θα πω ότι δεν εμπιστεύεσαι το σπίτι σου θα εμπιστευτείς τον πάροχο που σου πουλάει κινητό οτι θα ειναι συμβατό? Ειναι δυνατόν?? Είναι δυνατόν να έχει πάντα δίκιο η wind ακόμα και αν ειναι λάθος δικό της? Είναι δυνατόν κάποιος που γνωρίζει περισσότερα να μην βλέπει το λάθος? Είπαμε να κάνουμε τον δικηγόρο για να προχωρήσει η συζήτηση Αλλά ξεφεύγει... Edited August 29, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Μα τι λες τώρα... να παει το βουνό στον Μωάμεθ. Να μην διορθώσει η wind το πρόβλημα.. Να πιέσουμε Xiaomi να ενεργοποιήσει την λειτουργία και οι υπόλοιποι να πάμε να αγοράσουμε κινητά με ca. Αμαν teleshopping cc answer 4ca! Για τις συσκευες θα πω ότι δεν εμπιστεύεσαι το σπίτι σου θα εμπιστευτείς τον πάροχο που σου πουλάει κινητό οτι θα ειναι συμβατό? Ειναι δυνατόν?? Είναι δυνατόν να έχει πάντα δίκιο η wind ακόμα και αν ειναι λάθος δικό της? Είναι δυνατόν κάποιος που γνωρίζει περισσότερα να μην βλέπει το λάθος? Είπαμε να κάνουμε τον δικηγόρο για να προχωρήσει η συζήτηση Αλλά ξεφεύγει... Δηλαδή θα πρέπει η Wind να ρυθμίσει το δίκτυο της με βάση προβληματικές baseband κινητών; Αν δε βλέπεις εσύ που είναι το πρόβλημα, δε φταίω εγώ. Η ΧΙΑΟΜΙ δηλαδή γιατί δεν ενεργοποιεί το CA; :lol: Τόσο άχρηστοι είναι πια; ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρε εσύ καλά τα λες αλλά η Xiaomi σιγά μην ασχοληθεί με μια αγορά μινιατούρα σαν την Ελλάδα, έχει ολόκληρη Ινδία και Κίνα να σχολείται. Το άλλο που θέλω να επισημάνω, πλέον πολλές συσκευές της πωλούνται και απο τις 3 εταιρίες κινητής στην Ελλάδα απο τα ιδιόκτητά τους καταστήματα, άρα δε μπορείς να αφαιρέσεις ευθύνες κι απο τους παρόχους. Αν δεν είναι συμβατό ΜΗΝ το πουλάς! Αυτό δε το γνώριζα. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο οι ευθύνες εμπίπτουν καθαρά στη Wind. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Καλημερα!μιας και λεγατε για το σημα στα πλοια.Χθες εκανα τη διαδρομη κυλληνη-Ζακυνθος.Στο πηγαινε ειχα φουλ 4g σε ολη τη διαδρομη ημουν και κοντα στο παραθυρο.Στο γυρισμο ζακυνθος-κυλληνη ειδα και επαθα να ανεβασω φωτογραφιες το 4g μη λειτουργικο που το γυρναγε σε Η+ και απο κει σε Ε καποιες στιγμες με εβγαζε και εκτος δικτυου.Βεβαια ημουν απο την αντιθετη πλευρα του πλοιου που βλεπει η κεραια.Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 (edited) Δυστυχώς....έχω πετύχει και 3cc Αλλά η χιαομι δεν συγκινηται παρά του ότι στα χαρακτηριστικα του αναφέρεται σαν 4g+ https://ibb.co/fTvD59 Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited August 29, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 (edited) Δηλαδή θα πρέπει η Wind να ρυθμίσει το δίκτυο της με βάση προβληματικές baseband κινητών; Αν δε βλέπεις εσύ που είναι το πρόβλημα, δε φταίω εγώ. Η ΧΙΑΟΜΙ δηλαδή γιατί δεν ενεργοποιεί το CA; :lol: Τόσο άχρηστοι είναι πια; ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό δε το γνώριζα. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο οι ευθύνες εμπίπτουν καθαρά στη Wind. Η μια παράθεση με την άλλη ειναι λες και μιλάω με κινεζο για refund ... το λιγότερο. Διαβασε τα ανάποδα και πες μου είστε ενας η είστε δύο κάτω απο το ίδιο account? Γιατί αν είστε ένας υπάρχει πρόβλημα και φαίνεται απο τα γραφόμενα. Όσο για το ερώτημα θα σου πω ότι συζητιέται οτι το κάνει για θέμα marketing η licence η κάτι τέτοιο ... Αυτό το ερώτημα που κάνεις είναι σοβαρό?? Εσυ ρωτας κάτι τέτοιο? Εσυ πρέπει να δίνεις περισσότερο σοβαρές/αντικειμενικές απαντήσεις και να μας πεις. Όταν λέω εγω οτι ειναι σαν να μιλάω με κινεζο που παει να αποφύγει το refund προβληματικής συσκευής δεν νομίζεις οτι έχω πέσει μέσα? Edited August 29, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Η μια παράθεση με την άλλη ειναι λες και μιλάω με κινεζο για refund ... το λιγότερο. Διαβασε τα ανάποδα και πες μου είστε ενας η είστε 2 κάτω απο το ίδιο account? Γιατί αν είστε ένας υπάρχει πρόβλημα και φαίνεται απο τα γραφόμενα. Αγόρασες μια συσκευή η οποία έχει αυτή τη στιγμή από τα χειρότερα compartibilities με τα δίκτυα. Το να κατηγορείς τη wind επειδή αποφάσισε να αυξήσει το capacity και να ενεργοποιήσει CA είναι πρωτοφανές. Να λέει κανείς, κακώς κάνει CA και να βγάλουν τη B7 που μπήκε για capacity και να μείνει με τα 5Mbit B20 δεν το έχω ξαναδεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 (edited) Προσωπικά ρίχνω την ευθύνη όλη στην χιαομι ...για το rn5 διότι έχει κόψει και άλλα χαρακτηριστικά του 636 Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited August 29, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 (edited) Αγόρασες μια συσκευή η οποία έχει αυτή τη στιγμή από τα χειρότερα compartibilities με τα δίκτυα. Το να κατηγορείς τη wind επειδή αποφάσισε να αυξήσει το capacity και να ενεργοποιήσει CA είναι πρωτοφανές. Να λέει κανείς, κακώς κάνει CA και να βγάλουν τη B7 που μπήκε για capacity και να μείνει με τα 5Mbit B20 δεν το έχω ξαναδεί. Αν αναφέρεσαι σε εμενα θα σου πω οτι απλα ζητάω καλύτερες εναλλαγές. Να μην μένω στα 120-129dBm με την συσκευή που αγόρασα απο αυτούς και να με γυρνάει σε 800 οταν αυτή ειναι η μόνη λειτουργική. Edited August 29, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 (edited) Δηλαδή η συσκευή και αν είναι μάπα δε μας πειράζει. Κινέζικο κινητό πήρες. Δε σου φταίει κανένας. Λυπάμαι. Βέβαια και το ότι η Wind τα πουλάει από τα καταστήματα της είναι τραγικό αλλά η Xiaomi είναι πραγματικά αξιολυπητη. Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Έχουν γεμίσει τα δίκτυα παράπονα από χρήστες των συσκευών τους και αυτοί καίνε μαζούτ.... Ή πολλαπλή παράθεση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχα δει την παραπάνω απάντηση. Για αυτό ας αφήσουμε τις συγκρίσεις με κινέζο μεταπωλητή φθηνών συσκευών. Edited August 29, 2018 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Αν δεν λειτουργούν καλά συγκεκριμένα κινητά με το δίκτυο της Wind τότε δεν πρέπει να πωλούνται και στα καταστήματα της. Τέλος. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς με αυτό. 'Όταν αγοράζω κινητό απευθείας από την πάροχο πρέπει να δουλεύει άψογα με το δίκτυο του. Αλλά τι να πει κανείς. Εδώ η wind πουλούσε κινητό χωρίς την Β20 (800Mhz) όταν πρωτοξεκίνησε το 4G δίκτυο της που έτρεχε κατά συντριπτικό ποσοστό στην 800άρα. Οι άνθρωποι είναι για κλωτσιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 (edited) Δηλαδή η συσκευή και αν είναι μάπα δε μας πειράζει. Κινέζικο κινητό πήρες. Δε σου φταίει κανένας. Λυπάμαι. Βέβαια και το ότι η Wind τα πουλάει από τα καταστήματα της είναι τραγικό αλλά η Xiaomi είναι πραγματικά αξιολυπητη. Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Έχουν γεμίσει τα δίκτυα παράπονα από χρήστες των συσκευών τους και αυτοί καίνε μαζούτ.... Ή πολλαπλή παράθεση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχα δει την παραπάνω απάντηση. Για αυτό ας αφήσουμε τις συγκρίσεις με κινέζο μεταπωλητή φθηνών συσκευών. Υπάρχει και η "τροποποίηση".. Απο τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω ότι ειναι πρόβλημα κινητού και όχι παρόχου. Είναι..ετσι? Edited August 29, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Αν δεν λειτουργούν καλά συγκεκριμένα κινητά με το δίκτυο της Wind τότε δεν πρέπει να πωλούνται και στα καταστήματα της. Τέλος. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς με αυτό. 'Όταν αγοράζω κινητό απευθείας από την πάροχο πρέπει να δουλεύει άψογα με το δίκτυο του. Αλλά τι να πει κανείς. Εδώ η wind πουλούσε κινητό χωρίς την Β20 (800Mhz) όταν πρωτοξεκίνησε το 4G δίκτυο της που έτρεχε κατά συντριπτικό ποσοστό στην 800άρα. Οι άνθρωποι είναι για κλωτσιές. Επαυξάνω. Υποθέτω απλά δεν έχουν τμήμα για configuration συσκευών όπως έχει η VF και η Cosmote. Το marketing/business αποφασίζει για τις συνεργασίες με κατασκευαστές στα καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Καλησπερα,για Κεφαλλονια πως παει το δικτυο. Θα χρειαστω μια εναλλακτικη για δεδομενα γιατι ψαχνομαι για το 30αρι πακετο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Υπάρχει και η "τροποποίηση".. Απο τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω ότι ειναι πρόβλημα κινητού και όχι παρόχου. Είναι..ετσι? Συνδυασμός. Η ΧΙΑΟΜΙ είναι μπάζο και η Wind ανεύθυνη. ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Συνδυασμός. Η ΧΙΑΟΜΙ είναι μπάζο και η Wind ανεύθυνη. ;) Πρόσεξε μιλάμε για συγκεκριμένο πρόβλημα.. Ευθύνεται η Xiaomi για το προαναφερθέν πρόβλημα? Γιατί εσυ αν κατάλαβα καλά λες ανεύθυνη την wind για την συνεργασία με την xiaomi.. Δεν αφήνεις περιθώριο απο τα λόγια σου ότι μπορεί να φταίει και η wind με το "στήσιμο" που έχει.. Για ξεκαθάρισε την θέση σου. Και κάτι ακόμα ακούγονται λέξεις οπως άχρηστοι, μπαζα, ανεύθυνη... θα σου θυμίσω. Γιατί Μπαζα και ανεύθυνη και οχι ΚΑΙ άχρηστοι?? Επειδή το λες εσύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Εγώ πάντως Xiaomi έχω, όπως και άλλα δύο μέλη της οικογένειας, όλοι έχουμε Wind και τέτοιο φαινόμενο παραμονής στην Β7 και μη εναλλαγής σε άλλη μπάντα δεν συναντήσαμε ακόμη. Μια χαρά συνεργάζονται οι συσκευές με το δίκτυο. Redmi 3s Redmi 5a Prime Redmi 5 plus Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Πρόσεξε μιλάμε για συγκεκριμένο πρόβλημα.. Ευθύνεται η Xiaomi για το προαναφερθέν πρόβλημα? Γιατί εσυ αν κατάλαβα καλά λες ανεύθυνη την wind για την συνεργασία με την xiaomi.. Δεν αφήνεις περιθώριο απο τα λόγια σου ότι μπορεί να φταίει και η wind με το "στήσιμο" που έχει.. Για ξεκαθάρισε την θέση σου. Και κάτι ακόμα ακούγονται λέξεις οπως άχρηστοι, μπαζα, ανεύθυνη... θα σου θυμίσω. Γιατί Μπαζα και ανεύθυνη και οχι ΚΑΙ άχρηστοι?? Επειδή το λες εσύ? Σου απάντησα πολλές φορές. Το ότι η Wind μπορεί να το δηλώνει σαν aggregated cell δεν είναι λάθος σχεδιασμός. Όταν το κινητό σου δίνει report ότι το cell είναι alive, ακόμη και να μην είναι aggregated αυτό δεν είναι προβληματικό στη θεωρία. Στην πράξη όμως είναι άσχημη κατάσταση. Αυτό που θα βλέπει η Wind είναι ότι η χωρητικότητα αυξήθηκε στην περιοχή με το aggregation, ότι οι δείκτες του ΚΡΙ έχουν αυξηθεί κατά μέσο όρο και μπορεί οι δείκτες των legacy συσκευών όπως η δική σου μπορεί να έπεσαν λίγο αλλά όχι στο βαθμό που να μην είναι αποδεκτές. Αυτά πάντα κατά μέσο όρο. Άρα η Wind είναι οκ από την άποψη του παρόχου. Ωστόσο, το ότι πουλάει τη συσκευή αυτή είναι λάθος της. Παντελή, η συζήτηση γίνεται όταν είσαι στα όρια της κυψέλης. Εκεί φαίνεται η διαφορά του aggregated με του μη aggregated cell. Σε γενικές γραμμές και το legacy δουλεύει αλλά πως; Αυτό είναι το θέμα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 (edited) Αρα φταίνε και οι άλλες 2 για το θόρυβο. Η wind πάλι καθαρίζει με τα λεγόμενά σου? Το μόνο λάθος η μόνη συμμετοχή στο πρόβλημα είναι οτι πουλάει την συσκευή? Αρα η κατασκευάστρια εταιρεία κινητών τηλεφώνων φταίει ? Να βάλουμε και ενα παιδί απο το μάρκετινγκ η οπουδήποτε άλλο τμήμα στην πυρά να κλείσει η υπόθεση? Εδω χριζεις την Xiaomi μπάζο δεν θα το κάνεις απλούστερο τον λόγο σου να καταλαβαινόμαστε. Για κάντο λιανά.. Εγω ξέρω οτι δεν έχω ping ενω υπάρχει κάλυψη. Αυτό με ενδιαφέρει. Ποιός φταίει. Edited August 29, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Απλά πράγματα, η xiaomi δεν ενδιαφέρεται για το networking καθόλου ενώ η wind προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα της. Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνει CA τις 7 και 20 και οταν εφτανε οριακη στάθμη η 7 να κοψει απλα τον carrier. Αυτό κάνει το δίκτυο εάν το υποστήριζε η συσκευή. Το κάθε δίκτυο δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με τη xiaomi, και στη cote, μπορει το xiaomi να πιανει 30mbit και μια συμβατή συσκευή 200 στο ίδιο σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Απλά πράγματα, η xiaomi δεν ενδιαφέρεται για το networking καθόλου ενώ η wind προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα της. Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνει CA τις 7 και 20 και οταν εφτανε οριακη στάθμη η 7 να κοψει απλα τον carrier. Αυτό κάνει το δίκτυο εάν το υποστήριζε η συσκευή. Το κάθε δίκτυο δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με τη xiaomi, και στη cote, μπορει το xiaomi να πιανει 30mbit και μια συμβατή συσκευή 200 στο ίδιο σημείο. Μα πως να κάνει ca οταν το κινητό δεν υποστηρίζει? Γιατί μιλας για ca? Υπάρχουν και κινητά χωρίς ca. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Αρα φταίνε και οι άλλες 2 για το θόρυβο. Η wind πάλι καθαρίζει με τα λεγόμενά σου? Το μόνο λάθος η μόνη συμμετοχή στο πρόβλημα είναι οτι πουλάει την συσκευή? Αρα η κατασκευάστρια εταιρεία κινητών τηλεφώνων φταίει ? Να βάλουμε και ενα παιδί απο το μάρκετινγκ η οπουδήποτε άλλο τμήμα στην πυρά να κλείσει η υπόθεση? Εδω χριζεις την Xiaomi μπάζο δεν θα το κάνεις απλούστερο τον λόγο σου να καταλαβαινόμαστε. Για κάντο λιανά.. Εγω ξέρω οτι δεν έχω ping ενω υπάρχει κάλυψη. Αυτό με ενδιαφέρει. Ποιός φταίει. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο θα έπρεπε να κάνει drop τη σύνδεση και να κάνει establish άλλη σύνδεση. Άρα φταίει το ΧΙΑΟΜΙ. Το ότι δε σε κάνει release η Wind σημαίνει ότι το ΧΙΑΟΜΙ κάνει report σε αυτό το σημείο ότι "μπορώ να ακούσω". Είναι σαν ένας κουφός να σου λέει "ΑΚΟΥΩ" και εσύ να του μιλάς. Τώρα τι θα καταλάβει, είναι άλλο θέμα. Μεγάλη ιδέα έχουν για την υλοποίηση των κεραιών τους στην Κίνα. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Έχει ξεφύγει η συζήτηση, θα έλεγα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts